ALLAH analı babalı büyütsün tatlım.tebrik ederim.oy oy mis gibi kokuyodur o şimdi.benim için kokla boynundan annesi öp benim için.samimi dileklerin içinde teşekkürler canım.sen kurtuldun sıra bizdedoğum hikayemiz...
cumartesi günü eşimle kitap almaya gittik. doğuma daha günler var evde sıkılmayayım kafa dağıtayım diye. doğum sonrasına kalsın diye de yemeklik malzeme aldım bol bol, hazırlayıp buzluğa atacaktım. güle oynaya evimize geldik. yol boyu eve gidip aldıklarımızdan atıştırmayı düşünüyordum. eve geldik. yemeklik malzemeyi hazırladım ama yemeği yapmadanellerimi yıkayım başalrım diye düşünmüştüm. ellerimi yıkamaya girdim ki... ayaklarıma doğru durmayan bir su akmaya başladı bacaklarımın arasından. daha önce de erken haftalarda benzeri olduğu için şüpheye mahal kalmadı. suyum gelmişti. eşim olacaklardan habersiz bilgisayarın başına geçmişti bu sırada. ona seslendim suyum geldi dedim anlayamadı nasıl ne geliyor diye. dedim ki bebeğimiz geliyor. bir taraftan sevinçten gözlerim doldu. sonuçta tehlikeli haftaları atlatmıştık çok şükür. kesin mi diye sordu, kesin dedim. evden apar topar fırladık zaten valizim hazırdı. hastaneye giderken giyecek bişey bulamadım alışverişte giydiğim elbise ve topuklu ayakkabılarla doğuma gittim. bal kaymak da yalan oldu tabi tadına bile bakamadım. yolda doktorumuzu aradık hastaneye geçin anestezi ekibini arıyorum hemen dedi . ailelerimizi aradık. telefonumu açınca kayınvalidem kzım biz de yarın size gelmeyi düşünüyoruz dedi, artık hastaneye gelirsiniz dedim güldüm. hastanede hemen ameliyat için hazırladılar, biz eşimle halen oldukça sakindik. soyunup incecik önlükle epiduralin yapılmasını beklerken çok üşüdüm, titrememeye çalışıyordum. beni hazırlayıp yatağıma yatırdıktan sonra eşimi yanıma yeşil paravanın arkasına aldılar. operasyonun tamamında kızımızın çıkışına kadar hiç birşey görmedik ikimiz de. anestezi doktoru beni sürekli bilgilendirdi. zaten anestezi yapılması ile bebeğin çıkarılması arasında sadece 5 dakika filan var. kıznız çıktı dediler. doktorların kucağında ağlayan minik bişey gördüm henüz yüzünü seçememiştim ama minik bir can dünyaya gelmişti. canım kızımız doğmuştu. eşimle birbirimize baktık ... sonra gözlerimi kızımdan ayıramadım. bir an başımın yanına getirip annesi al kokla sonra temizleyip getiricez dediler. bana yaklaştığı anda heyecandan ölecektim sanki.. gözlerini ve ağzını kocaman açmış bana ihtiyaçla bakan anne burada mısın der gibi bakan bir bebek.. annecim hoşgeldin dünyaya dedim.. hoşgeldin yuvamıza. biz de babanla seni bekliyorduk. sonra onu hazırlamaya aldılar. bebeğimiz sağlıklıydı çok şükür herşey yolundaydı. gerisi önemli dğeildi artık ne yapacaklar nerimi dikecekler ağrı mı duyacağım konuları ortadan kalkmıştı... zorlu bekleyişimiz inanılmaz bir kavuşmayla sonuçlandı. Allahıma çok şükür. ameliyat sonrası kuzumu koklarken isteyen diğer arkadaşlarımı, bekleyen diğer arkadaşlarımı düşünerek bol bol dua ettim. Allah isteyen herkese, buradaki arkadaşlarıma, herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. öpüyorum hepinizi. hamile arkadaşlarmımın hamilelikleri sağlıkla sonuçlanır, diğer arkadaşlarmın da güzel haberlerini kısa sürede alırız inşallah. öpüyorum hepinizi
oda kötü ama kusuncada rahatlamıyosun ki.yine bulantılrın devam ediyo.en azından bebek besleniyo diye teselli et kendini.
inşallah kolay geçer ,temmenni etmekten başka bişey gelmiyor elimden.aynı durumdayız tatlım.bende gurbetteyim.burda kayınv.başka kimsem yok.onlarında bi işe yaradıkları yok.ve çok kırgınım onlara.yanlızım yani.ALLAH'tan kocam var.beni muhtaç etmiyo kimseye.adam kül kedisi gibi çalışıyo evde.hayır elinede yakışmıyor ki.ama ne yapsın canım ya.geçen diyodu.yemek bende,bulaşık bende,çocuk temizlik hep bende.....gerçi iyide oluyo.böylelikle ne kadar yorulduğumu bizzat test etti.şimdi daha çok hak verir bana.ama genede ALLAH eşimden bin kere razı olsun.çocuk gibi nazımla oynuyor.hersabah kalkınca direk şu soru.hayatım bulantılarının geçmesine ne kadar kaldı.sanki sözleşme yaptım.5 hafta 3 gün bulantım olacak diye.bilmiyorum diyorum.belki yarın belki yarındanda yakın.ama diyorum kötü bir haberim var sana.bazılarının 9 ay sürüyomuş.ya ne demek 9 ay ben kafayı yerim o kadar zaman diyor. aslında onu 9 ay keklemek de var ama neyse kıyamıyorum.
okulumdaki müdürde çok anlayışlı şimdilik.ilerde ne olur bilemiyorum.davranışlarını çok kestiremiyorum.yeni geldi.inşallah böyle devam eder.belki haftaya bi rapor alırım.biraz dinlenirim. kötü hissediyorum kendimi.ailemi de çok özledim.offfffffff libidom düştü yine,moralim sıfır
Ben de geldim:)) 77 doğumluyum..sizler biraz umut oldunuz aslında bana...iy ki bulmuşum burayı dedim...ben de yaklaşık bir yıldır deniyorum ama ne kadar denebilirse..eşimin libidosu çok zayıf..zorla yumurtlama günlerinde bir ya da iki kez yapabiliyoruz,doktoruma da söyleyemedim bu durumu..3 ay klomen kullandım ikişer yumrta oldu ama maalesef hamile kalamadım..Sİzler naaptınız nasıl becerdiniz nolur bi söyleyin.
Kızlar merhaba..
Dün itibariyle ilk acillik oluşumu ve serum yiyişimi yaşadım yine..
Hastanelik olmaktan korkuyorum diyordum, oldum..
Ama varya, serum takılınca gözlerim bir açıldı..
Hayatın var olduğunu anladım..
Rahat rahat nefes nasıl alınıyormuş ...
Hey Allah'ım yaa...
Daha beterinden korusun Rab'im..
Serumdan 1 saat sonra eski halime döndüm ama o rahat geçirdiğim 1 saat süperdi...
Kızlar merhaba..
Hey Allah'ım yaa...
Daha beterinden korusun Rabb'im..
Serumdan 1 saat sonra eski halime döndüm ama o rahat geçirdiğim 1 saat süperdi...
hoşgeldin canım.aynı yaştayız senle.ilk mi ikinci için mi uğraşıyosun.canım önemli olan tam zamanında yapman.sayısı önemli değil.yumurtlama gününe kadar 3-5 gün birlikte olma.bide daya önüne fındık fıstık cevizi.arkasından da keçi boynuzu ve ananası.bak bakalım libidosunaBen de geldim:)) 77 doğumluyum..sizler biraz umut oldunuz aslında bana...iy ki bulmuşum burayı dedim...ben de yaklaşık bir yıldır deniyorum ama ne kadar denebilirse..eşimin libidosu çok zayıf..zorla yumurtlama günlerinde bir ya da iki kez yapabiliyoruz,doktoruma da söyleyemedim bu durumu..3 ay klomen kullandım ikişer yumrta oldu ama maalesef hamile kalamadım..Sİzler naaptınız nasıl becerdiniz nolur bi söyleyin.
Ben de geldim:)) 77 doğumluyum..sizler biraz umut oldunuz aslında bana...iy ki bulmuşum burayı dedim...ben de yaklaşık bir yıldır deniyorum ama ne kadar denebilirse..eşimin libidosu çok zayıf..zorla yumurtlama günlerinde bir ya da iki kez yapabiliyoruz,doktoruma da söyleyemedim bu durumu..3 ay klomen kullandım ikişer yumrta oldu ama maalesef hamile kalamadım..Sİzler naaptınız nasıl becerdiniz nolur bi söyleyin.
Allah sabir versin umutumde.umarim car cabuk gecerde senin icin zaman bir an önce atlatirsin.yanlizlik zor böyle zamanlarda.sansimiza iyi eslere denk gelmsiiz desene.benimde göümcem hamkilelikten önce her hafta sonu gelirdi hatta hafta ici yemek yemeye.7 aydir yerinde yeller esiyo.abision korkusundan ara sira geliyo sabak gelkdiyse aksam kaciyo aksam geldiyse sabah kaciyo. e eskisi gibi guzel yemek yapan hazirlayan donatan yok aksine ben beklyiorum ya hizmet.herkez akilli.neyse esin sorsada etsede sonuna kadar yardimci olacaktir merak etme.yapmayan simdide yapmazdi.müdürün icinde pozitif dusun karsilastiginda o dusunceyle bak adama eneerjin öyle gitsinki aurana al ciakamasin icinden kendine iyi bak.
amaaaaaaan görümüm ölümüm derlerdide inanmazdım.aynı işte canım.ben 10 sene sonra anladım nasıl biri olduğunu(çok uyanığımdır.anca 10 senede çözebildim )
canım dediğin gibi.allahtan kocadan yana şanslıyız.aldım canım.bana lazım olacak herkesi aldım aurama.doğumdan sonra bile zor çıkarlar o auradan.zaten herkese pozitif yaklaşıyorum no problem.birtek aynadakine değil.oda zamanla geçecek eminim.şu 3 ayım bi dolsa.ahhhhhhhhh ah.
kızlar ben 3. bebişi düşünüyorum..bu ay korunmayı bıraltım...siz kaçıncı bebişinize hamişsiniz...yaşımda 37 olucak yıl sonunda...
hayirlisi olur insallah.34 üm ve benim ilk bebisim oclak kismetse .bende ya bir diyorum ya ucAllah ksimet ederse tabiii
hoşgeldin canım.aynı yaştayız senle.ilk mi ikinci için mi uğraşıyosun.canım önemli olan tam zamanında yapman.sayısı önemli değil.yumurtlama gününe kadar 3-5 gün birlikte olma.bide daya önüne fındık fıstık cevizi.arkasından da keçi boynuzu ve ananası.bak bakalım libidosunabide arkadaşım şu ayaklarını dikme meselesi bizzat tarfımdan denendi.işe yarıyor gerçekten dene derim.eşinle birlikte olmadan önce türk kahvesi içir.1-2 saat öncesinde. aynı durumları bende yaşadım canım.anlıyorum seni.bizimki öyle bir gerilmiştiki olmuyodu.istek filan yoktu.geçmiş sayfaları okursan daha iyi anlıycaksın beni
Kızlar merhaba..
Hey Allah'ım yaa...
Daha beterinden korusun Rabb'im..
canim ya hayirlisi olsun.Allah insallah tez zamanda dilegini yerine getirir.ben klomen kullandim ilk ayinda kaldim hamile,ama karar vereli zaten 4 ay olmustu.o dört ayda benim ovulasyon günelrim megerse yanlis uygulyuormusum.genelde 14 gun diyorlar ya reglden sonra bende ona göre calisma ayrliyodum.sonradan kasikalrimdaki ince ince regl agrisi gibi olan agriyi takip ederken buldumki megerse ben 16 17 gunlerde yumurtalarim catliyormus.o yuzden.sayilara takili kalma planlarada.hesapladigin tarihe artilar ekle sansini artir.kosnuruz zaman gelir uzun uzun anlatirim yine.
Aminnnnnn...Dua et benim için hamile duası kabul görür derler...ben de klomene başlayınca heveslenmiştim olucak gibi zannettim her ay ama bende işe yaramadı ..Ben bi de Clearblue diye bi alet aldım yumurtlama günümü ve öncesi 4 günü gösteriyor güya ama tık yok:)) sen klomeni nasıl kullanmıştın canım bazıları 3. gün başlıyormuş ben 5. gün başlıyordum günde 2 defa şeklinde...benimde 16 17. gün yumurtlamam genelde...adetlerim de 34 gün falan sürüyor...
canim ya hayirlisi olsun.Allah insallah tez zamanda dilegini yerine getirir.ben klomen kullandim ilk ayinda kaldim hamile,ama karar vereli zaten 4 ay olmustu.o dört ayda benim ovulasyon günelrim megerse yanlis uygulyuormusum.genelde 14 gun diyorlar ya reglden sonra bende ona göre calisma ayrliyodum.sonradan kasikalrimdaki ince ince regl agrisi gibi olan agriyi takip ederken buldumki megerse ben 16 17 gunlerde yumurtalarim catliyormus.o yuzden.sayilara takili kalma planlarada.hesapladigin tarihe artilar ekle sansini artir.kosnuruz zaman gelir uzun uzun anlatirim yine.
Aminnnnnn...Dua et benim için hamile duası kabul görür derler...ben de klomene başlayınca heveslenmiştim olucak gibi zannettim her ay ama bende işe yaramadı ..Ben bi de Clearblue diye bi alet aldım yumurtlama günümü ve öncesi 4 günü gösteriyor güya ama tık yok:)) sen klomeni nasıl kullanmıştın canım bazıları 3. gün başlıyormuş ben 5. gün başlıyordum günde 2 defa şeklinde...benimde 16 17. gün yumurtlamam genelde...adetlerim de 34 gün falan sürüyor...
valla hamile kaldigimi ögrendiigmden beri hep dua ediyorum.Allahim isteyen elleri geri cevirmez insallah verir diye.sende insallah kavusursun yavruna.bende anne olamya gec karra verdim ve verdikten sonra dördüncü ayda hamila kaldim.ilk uc ay denememde sadece ovulasyon gunlerine denk getirdim.ya evde msfr oldu ya biz msfrlikteydik.bende kullandim o ovulasyon tetslerdinden.bes gun boyu kirmizi cizgiye bakiyosun.kirmizi cizgiyi gördügüm halde olmadi.yanildim.son hamile kaldigim ay kendimi cok dinledim.doktoruma gittmistim yillik kanser taramasi icindi.dedim bebek dusunuyorum ama
uci gecti olmadi.o ana kadarda hic bir sorunum olmadigini iyi biliyorum,sürekli kontroldeyim.yumurtlamam falan gayet duzenli dogum kontrol hapi kullanmayan biriiym saglikli beslenirim .hani anlatinbca biraz acele ettigimi analdi doktor.neden hamile kalmadim acaba diye.bana cikardi bir hap verdi.reglin ikinci gunu basliyosun bes gun boyunca sabah aksam iciyosun.clomen icerikli ama hapimin adi clomhexaldi. ben basladim reglin ikinci gunu icmeye sbaah aksam ictim.ucuncu nerdeyse kalbim sikisir gibi bir ates basmaalri falan.hap bitti 13. gundu galiba doktora kontrole gittim bir baktiki korktu.koccaman iki yumurta olmus.zaten saglam olan yumurtalar sismisde sismis.bugunden sonra esinle birlikte ol ama hazir ol ikiz olabilir diye.tabi o arada 28 gunde bir regl olan biri olarak 14. ve 16. gunü hesapladilar.ben bekledim 14.gün gecti 15. günde gecti 16. günde 17 ye gecerken gece yarisi karnimda bir agri kasiklarimda. her zaman olan agriydi ama yillardir öyle bri agri oldumu annem yumurtalikalrini usutmussundur yalin ayak gezdiysen derdi.hepimiz öyle biliriz ya.megerse yumurtalarin kirilipta bosluga dusmesinin acisiymis.ama bu sefer görümcemle konustum böyle böyle gece bir agri oldu.hep olur ama hapin etksiinden fazla hissettim bu sefer dedim.o dedi banada tamam sen daha dun yumurtlaman oldu.(hahah tavuk gibi) neyseki o gun esim erken cikmisti ise.evde yemek yedi.yemekde insana uyku verir.hemen arkasina guclu bir espresso .falan filan.aradan iki hafta gecti tabi ben dokuz doguruyorum ama icime doguyor.sadece ates basiyor hic bir belirti yok.ayaklarim usuyor.derken erken testlerden aldim clear blue ve hamileydim.reglden uc gun önce ögrendim.darisi sizlere iste.doktorlara testlere bagli kalmamak lazim.biraz dinlemek gerek vucudu demek istediigm buydu...
ananasi sürekli dene.diger yiyecekelr erkegin kalitesini artiriyormus ama ananas tembel erkege enerji verdiig icin test edip onayladim.zaten burda tavsiyesini verende bendim .herkez keci boynuzu yiyor ama sen badem findik ananasi masaya birak bir hafta önceden atistirmaya baslayin.umutumde nin dedigi gibi unutma sorarsan icmez belki istemedende olsa kahve yap hazir pismis olunca mecbur icmek zorunda kalir.sor.hadi bol sans sanada.
hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin...neden 1 yada 3 ... 2 deqil...
Ay canım benim yaaaa....sağol tavsiyelerin için..ananası duymamıştım walla dur bakalım bulabilirsem tıkayım ağzına.... benim bi kızım oldu 2006da fakat kaybettik.sonra da bir mecburi kürtaj yaşadım..o beni çok etkiledi uzun süre sevişmek bile istemedim bırak bebeği..bir yıldır da işte böyle ite kaka deniyoruz..sen bişeyler yiyip içtin mi?ne bileyim kürler falan denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?