35 den sonra çocuk diyenler

ALLAH analı babalı büyütsün tatlım.tebrik ederim.oy oy mis gibi kokuyodur o şimdi.benim için kokla boynundan annesi öp benim için.samimi dileklerin içinde teşekkürler canım.sen kurtuldun sıra bizde

Allah sabir versin umutumde.umarim car cabuk gecerde senin icin zaman bir an önce atlatirsin.yanlizlik zor böyle zamanlarda.sansimiza iyi eslere denk gelmsiiz desene.benimde göümcem hamkilelikten önce her hafta sonu gelirdi hatta hafta ici yemek yemeye.7 aydir yerinde yeller esiyo.abision korkusundan ara sira geliyo sabak gelkdiyse aksam kaciyo aksam geldiyse sabah kaciyo. e eskisi gibi guzel yemek yapan hazirlayan donatan yok aksine ben beklyiorum ya hizmet.herkez akilli.neyse esin sorsada etsede sonuna kadar yardimci olacaktir merak etme.yapmayan simdide yapmazdi.müdürün icinde pozitif dusun karsilastiginda o dusunceyle bak adama eneerjin öyle gitsinki aurana al ciakamasin icindenkendine iyi bak.

Ben de geldim:)) 77 doğumluyum..sizler biraz umut oldunuz aslında bana...iy ki bulmuşum burayı dedim...ben de yaklaşık bir yıldır deniyorum ama ne kadar denebilirse..eşimin libidosu çok zayıf..zorla yumurtlama günlerinde bir ya da iki kez yapabiliyoruz,doktoruma da söyleyemedim bu durumu..3 ay klomen kullandım ikişer yumrta oldu ama maalesef hamile kalamadım..Sİzler naaptınız nasıl becerdiniz nolur bi söyleyin.

Kızlar merhaba..
Dün itibariyle ilk acillik oluşumu ve serum yiyişimi yaşadım yine..
Hastanelik olmaktan korkuyorum diyordum, oldum..
Ama varya, serum takılınca gözlerim bir açıldı..
Hayatın var olduğunu anladım..
Rahat rahat nefes nasıl alınıyormuş ...
Hey Allah'ım yaa...
Daha beterinden korusun Rabb'im..
Serumdan 1 saat sonra eski halime döndüm ama o rahat geçirdiğim 1 saat süperdi...

canim ya hayirlisi olsun.Allah insallah tez zamanda dilegini yerine getirir.ben klomen kullandim ilk ayinda kaldim hamile,ama karar vereli zaten 4 ay olmustu.o dört ayda benim ovulasyon günelrim megerse yanlis uygulyuormusum.genelde 14 gun diyorlar ya reglden sonra bende ona göre calisma ayrliyodum.sonradan kasikalrimdaki ince ince regl agrisi gibi olan agriyi takip ederken buldumki megerse ben 16 17 gunlerde yumurtalarim catliyormus.o yuzden.sayilara takili kalma planlarada.hesapladigin tarihe artilar ekle sansini artir.kosnuruz zaman gelir uzun uzun anlatirim yine.

hayirdir insallah canim.cok cok gecmis olsun.evet msjlarinda korkuyorum diyodun dedin deidn cagirdin iste .yapmayin böyle allah koruusn.neyin varmis.tansiyonunmu dusuk acaba.yazdiysanda su an hatirlamiyorum.bendede hep tansiyon dusuklugu vardi halaad var.nerdeyse dogurcam hala 100/60 .demir eksiklliginden dolayi yildilzalri görüyorum bol bol.uamrim gelip gecici bris eydir.kendine iyi bak.testlerinide yaptir .

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA.neyseki bir saat bile olsa açabilmişsin gözlerini.ben hala öğğğğğğğ öğğğğğğğğ dolanıyorum ortalıkta.ev bi kokuyo,kocam ayrı kokuyo,oğlum bile bi başka kokuyo.ıyyyyyyyyyyyyyyyyy.ALLAH bize yardım etsin canım.

hoşgeldin canım.aynı yaştayız senle.ilk mi ikinci için mi uğraşıyosun.canım önemli olan tam zamanında yapman.sayısı önemli değil.yumurtlama gününe kadar 3-5 gün birlikte olma.bide daya önüne fındık fıstık cevizi.arkasından da keçi boynuzu ve ananası.bak bakalım libidosunabide arkadaşım şu ayaklarını dikme meselesi bizzat tarfımdan denendi.işe yarıyor gerçekten dene derim.eşinle birlikte olmadan önce türk kahvesi içir.1-2 saat öncesinde. aynı durumları bende yaşadım canım.anlıyorum seni.bizimki öyle bir gerilmiştiki olmuyodu.istek filan yoktu.geçmiş sayfaları okursan daha iyi anlıycaksın beni

8 ve 9.sayfalar git canım orda bayağı bişeyler bulabilrsin.malum bizde geçtik bu yollardan

vaaaaaaaaay beaaaaaa.bak aynısefa canım önceden ben akıl danışıyodum .artıkın millete akıl bilem veriyom.ben çok yaşayım yaaaaaaaaaa

amaaaaaaan görümüm ölümüm derlerdide inanmazdım.aynı işte canım.ben 10 sene sonra anladım nasıl biri olduğunu(çok uyanığımdır.anca 10 senede çözebildim )
canım dediğin gibi.allahtan kocadan yana şanslıyız.aldım canım.bana lazım olacak herkesi aldım aurama.doğumdan sonra bile zor çıkarlar o auradan.zaten herkese pozitif yaklaşıyorum no problem.birtek aynadakine değil.oda zamanla geçecek eminim.şu 3 ayım bi dolsa.ahhhhhhhhh ah.

sen cok yasa emi,ammada güldürdün beni.yok ama baya bir farklisin.espri yetenegin yasadigina göre sneinki dönemsel oldugu iyce anlasildi.ucuncui ayi gecir eh anca gecer.hic bsie olmasa genede buluyosun bise takmaya ya ne tuhafiz

bu arada aynen tavsiyeler roller tecrubeler degisiyo dimi.bende cocuky apmay akarra vereli 1 sene oldu.hamile kalmak icin bilgi toplayali 11 ay oldu.hamnile kalali 9 ay oldu butun bunlari yasayip, yazmaya baslayali, paylasali buralarda 9 ay olmak uzere,ama lafa gelince sanki yillardir bu isin icindeyim gibi.ben istiyorumki doktorlarinbize söylediig kaliplara girmeyeli.birazda vucudumuzu dinlemeli verdigi sinyallaeri almaliyiz.her bunye ayni degil.ben 28 gunde bir regl oluurm baska 30.onun yumurtlamasida 14. ve 16. gün benimkide olamaz yani. bazimiz ekren bazimiz gec.
simdi tecrübeleri aktarma sirasi sende.aslidna bir evladin var cok sukur belkide hepimizden iyi bilirsinde iste.zaman asiminami ugruyaor yasananlar.yada genclikte bilmeden hamile kaldinmi kaldin öylece kismet oldu belkide.

heeee ben keciboynuzu pekmezi aldiydimda bir kere ictiydi bu ne ya dediydi.ama isten geldiginde uyanik kalsin diye bende espresso ikram ediyodum.ise yariyodu.findik badem ananasda cabasi.neyse fazla yemesine gerek kalmadi.Allah yardim ettide bize.
anam bu arada basincim basladi 17 günum var ama dogurcam yakinda galiba.her an her sey olabilir.hehe hastaneden yaziyormusum devam

kızlar ben 3. bebişi düşünüyorum..bu ay korunmayı bıraltım...siz kaçıncı bebişinize hamişsiniz...yaşımda 37 olucak yıl sonunda...

kızlar ben 3. bebişi düşünüyorum..bu ay korunmayı bıraltım...siz kaçıncı bebişinize hamişsiniz...yaşımda 37 olucak yıl sonunda...

hayirlisi olur insallah.34 üm ve benim ilk bebisim oclak kismetse .bende ya bir diyorum ya uc Allah ksimet ederse tabiii

Ay canım benim yaaaa....sağol tavsiyelerin için..ananası duymamıştım walla dur bakalım bulabilirsem tıkayım ağzına.... benim bi kızım oldu 2006da fakat kaybettik.sonra da bir mecburi kürtaj yaşadım..o beni çok etkiledi uzun süre sevişmek bile istemedim bırak bebeği..bir yıldır da işte böyle ite kaka deniyoruz..sen bişeyler yiyip içtin mi?ne bileyim kürler falan denedin mi?

çok geçmiş olsun...dikaat et kendine

hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin...neden 1 yada 3 ... 2 deqil...

:)) valla ilk hamile kaldiigim zaman önce cok sevindim ama sonra cok doktor stresi yasadim.oglumun kipirtilarini karnimda ilk hissettigimde o kadar mutlu oldumki.birde kalmicak dedim bu .bol kardesli cocuklu bir aile kurmayi kafama koydum.iki dersem ertelerim.üc olsun kirkima kadar anca yetistiririm

yok canım.hiçbişey denemedim.ben 7/24 hazırdım zaten.kafaya koymuştum çünkü hamileliği.bende ananası aynısefadan duymuştum,sana sattım.çok üzüldüm bebeklerin için.inşallah bundan sonra güzel ve sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.ben klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım.hatta kasıklarım ağrıyınca 10.gün yımırtladım sandım.hadi dedim bizimkine.tık yok.küstüm bende.beni en verimli dönemimde nadasa bırakıyosun,bu işte sana ihtiyacım var.hz.meryem gibi kendiliğinden olmaz dedim.ne dediysem ne yaptıysam olmadı.üzüldüm bayağı çünkü geçti bu ay dedim.13.gün gittim doktora daha çatlamamışsın dedi.bugün yarın çatlarsın dedi.ben eşime söylemedim.geçirmişiz dedim.stres altında olmayınca 13.ve 15.gün birlikte olduk.düşün yani o ay sadece 2 gün.ama denk geldi işte.hamile kaldım.biliyosun yumurta 12 saat canlı kalıyo.ama spermler 72 saate kadar canlı kalıyo.onuda hesaba kat.o günlerde olursa hamile kalırsın.eşinin haberi olmasın.strese giriyolar.senin zaten yumurtan oluşuyomuş.onun için ekstra bişey yapmana gerek yok bence .sen adama uğraş .daya afrodizyakları.ama istemiyorum pozlarına da gir.ben zorla yediriyodum.2 fındık bir ceviz bir keçi boynuzu bir ananas sonra yine 2 fındık bir ceviz....şeklinde adam kusana kadar devam ediyodum.yada kaçana kadar diyim.ama bizde ceviz fındık fıstık 3 gün sonra etki etti.şaka bi tarafa.cidden stres beyleri etkiliyo yumurtlama günlerinden haberi olmasın canımhaydi sana bol fındıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…