valla anlamadim nasil aynı sefa .birimi var öyle anlamadim.aynisefa nasılsın canım.ya bu arada aynisefa nici bişeyin mi kısaltılışı.seninle her yazıştığımda kız aynı sefa o kadar benziyoki diye geçiyo içimden
valla anlamadim nasil aynı sefa .birimi var öyle anlamadim.
iyim canim .gecen sene nick alirken nisim dusunuyordum.balkonumda cicek vardi saksida.aynı sefa adinda onu görünce yazdim.bir manasi yok aslidna
iyim canim gun sayiyorum iste.hayirlisiyla.
hani sefa diye isim olurya .tıpkı kelimesi yerine bazen aynı kelimesini kullanırız ya.onu demek istedim.yani tıpkı bizim sefaya benziyo gibi.kız katlettin güzelim espriyi ya
slm kizlarrrrr ne var ne yok hamisler varmi ins herkes hamis kalsin olgun annelerrrrrrr topigide acarukkk
amannnn sende alemsin dogurmama 15 kalmis. kafami basiyor.anca oglum hareket ediyomu ilacimi ictimmi topige baktimmi falan filan.düzen disina ciktimmi algilamam ya uzun suruyor yada algilamiyorum. hayirlisi bakalim.
bugun kontroldeydik oglum 3.500 gr olmus 49 cm boyu.darisi sizinkielre olsun insallah.zor tasiyorum ikimizi artikin.yorgun uykusuz :44:
oy oy oyyyyy maşallah süphanallah.kilosu süper.doğuma kadar 4 olur harhalde.valla hak veriyorum canım.ben 7.ayımda çok zorlanmıştımda senin yaklaştı iyice gayet normal sıkıntı çekmen.ne yapmayı düşünüryosun doğum olayını.normal doğum epidural,spinal,sezeryan.
merhaba canim nasilsin?
aman kiz dur olmasin 4 kilo.normal dogum dusunyuorum.sonra nasil dogacak insallah kismet olursa edpural anesteziyle normal dogum dusunyuorum.kontrollerimde hala saglam.bir sorun yok o sekilde dogum yapmam icin.artik gerisi son dakikaalara kaldi.
senin stre soalylari azaldi baya dimi.bulantilarda?
benim plasenta previa durumu da var.oğlumda çok sıkıntı çekmiştim.ve 20.haftada kesinleşiyor.şimdi onu da düşünüyorum.oğlumda çok ciddi hayati tehlikem olmuştu.bundada onları yaşar mıyım diye korkuyorum açıkcası.bir sürü şey geçiyo aklımdan.ama önüne geçemeyeceğim olaylar için daha az üzülmeye karar verdim aklıma getirmemeye çalışıyorum şimdi.amaaaaaaaaan işte böyle sıkmayım senide şimdi.ALLAH hakkımızda hayırlısını versin
Ben de geldim 35 yas ustu guzel anneler :) Dolu dolu 37 yasindayim ve ilk bebegime hamileyim sukurler olsun Rabbime.Hic bir endisem yok cunku once Allah a sonra doktorlara guveniyorum.Yasimin gerektirdigi butun testleri olucam.Su anda 7+4 hamileyim.Hic negatif dusunmeden hamileligin tadini cikariyorum.Karnimin buyumesi icin sabirsizlaniyorum.Elimden geldigi kadar iyi beslenmeye calisiyorum.Hergun 1 saat kopegimle yuruyorum.Yoga yapiyorum.Cok sukur yasimida gostermiyorum :)) Sizlerde "gecmi kaldik,neler yasariz?" endiseleri yasamayin lutfen.Allah nasip ettiki o mucizeyi icimize dusurdu.Her anne gibi tek dua m evladimi saglikla kucagima alabilmek.Insallah hepimiz nurtopu gibi ,saglikli bebeklerimize kavusuruz.
evet doktora gittim bugün korktuğum başıma geldi:18:.doktor aşağıda bir karartı görüyorum.galiba plasenta previa bundada olacak dedi.aynı şeyleri yaşıycam ve beni neyin beklediğini bildiğim için bu sefer daha çok korkuyorum.
ama ultrasonda gördüm miniğimi.içim bi garip oldu.kalp atışını duydum.bir hafta önden gidiyormuş kuzum.haftaya ikili tarama testim var.bakalım ne olacak sonuç.
Tebrikler arkadasim.allahim insallah tamamina erdirir saglikla.masalah ne guzel yazmissin öncelikle icin enerji dolu.en önemlisi bence o.bende yasim gundeme gelene kadar hic bir problem yasamiyordum.aksine yasitlarimdan ve benden kucuklerden daha saglikli, enerji dolu, bilincli oldugumun hep farkindaydim.simdi dogumum yaklasti cok yorgunum agrilarim var. uykusuzluktan ve vucudumun doguma hazirligindan.ama hala ayaktayim.hala carsimada gidiyorum alisverisimede esimle gezmemede kurslarimada devam.
masallah masallah umutumde.bebisin gelisiyor.kalbide baslamis atmaya.Allahim sana ve bebisine guc kuvvet versin.bence senin neyin beklediigni bildigin icin korkmaktran cok cok sukur neyin olacagini bildigin icin hazirlikli olabilcegine sevin.cogu insan rahatsizligini bilmediig icin zor hamilelik geciroyr yada beisi yada kendi riske giriyor.bence iyi tarafindan bak.yakinda bulantilarinda hafifler.baksana bulantilarin hala devam ediyo yoksa güzeller güzeli minik bir kiz cocuugmu karrnindaki hmmmm
En guzelini yapiyorsun.Gez,dolas keyfini cikar. Oturup saatlerce kuruntu yapsakta,yapmasakta hersey olacagina varir.Bosu bosuna kendimizi yipratmak niye.Bolca duamizi edicez,Allaha siginicaz,pozitif dusunecez.Bu arada ben hala bu siteyi cozemedim.Konulara uyemi olmak gerekiyor bana yazilan cevaplari gorebilmek icin.Bana yazilan cevaplari nasil gerebilecem :)
mesela özellikle sana msj yazarsam sayfadan ama assada alintiyla cevaplayi tikliyorum öyle yoluyorum.okumak icin malesef tek tek sayfalari okuman gerek.sayfayi kolay bulmak icinde yukariya dogru sagda secenekler bölümunden bu konuya abone olu tiklarsan abone olmus olyusoun konuya.siteye girdiignd e online olunce yukarda kontrol paneli diyor onu tikladiiginde yeni msj varsa ordan aboinesi oldugun konular listre oluyo.
selam kızlar ben geldim çok şükür hamileyim 2 gün önce kanda baktırdım 224 çıkmıştı bugün tekrarladım 815 çıktı yarında doktora gitmeyi düşünüyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?