- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
inşallah adetinle sökülür gider sende beklemek zorunda kalmazsın canım
cnm ya bilgin varmi ne zaman adet olurum acaba gunumdemi olurum yaaa bekliyorum fakat tik yok yaaaaa
kızlar dün doktora gittim.benim 8.gün 6 mm olan yumurtam 14.GÜN 16 mm olmuş.birde kistim olmuş .ben adetin 11.günü kasıklarımda bir sancı hissedip çatladı sanmıştım ama yanılmışım.cuma tekrar gitcem .bilmiyorum ama bu da kiste dönebilir.öyle olursa birde onu eritmekle uğraşcaz. YANİ BÜYÜK İHTİMALLE GURBET GÜZELİ BENDE SENDENİM :)))) bulunduğum şehirde maalesef tek kadın doğumcu var.ama yakın illerden birine gitcem özele.bu doktor biraz sallıyo gibime geliyor.bakalım hayırlısı
aynisefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nelerdesin canım.topiğimizede uğramaz oldun.aşk olsun.valla özlettin kendini.neler yapıyosun.neler yaşıyosun bizimle paylaş biraz.
selam kızlar benim kafam çok karışık bir akıl verin ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benim hamileliğim çok riskli ilk gebeliğimde şiddetli preeklemsi nedeniyle 26 haftalık doğum yaptım yapılan genetik tahlillerimde kanda pıhtılaşma çıktı gebelik olursa yüksek doz heparin kullanacağım diyelimki vaktinde doğum yaptım kızım bu sene 1. sınıfa başlayacak hem küçük çocuk hem 1. sınıf üstesinden gelebilirmiyim yoksa 1 sene daha ertelesemmi yaşım 36 kafayı yemek üzereyim stresden adetim 5 gün önce geldi kafama çok takıyorum
ya valla ne diyimki.ANLAMYIORUMKI bu doktorlarI: bu hapi veriyorlarsa takipte olmak gerek.zaten ihtiyaci olana veriliyo.verildiysede reglden bir hafta sonra yumurtana bakmaya cagrilyiosun.gelismismi gelismemismi.catlamismi kendiliginden catlamamismi.catladiysa yoluyorlar eve .gününü söyleyip esinle calisma yapmani söylüyorlar.catlamadiysa catlatma ignesi yapyirolarki catlasin kiste dönüsmesin diye.madem öle devamiyla ilgilenemiyceksiniz bu hapi niye verirsiniz.pes diyorum.simdi bebek tedavisi olmak yerine herkez kistini eritmek icinmi iki ay tedaviye basliycak sirf bunalr yuzunden.anlamiyorum.valla ya sabret bekle özelden tedavi olana kadar yada normal yollardan sogan kürü incir kürü biselerle yumurtalarini gelsitir.hap isi sana uygun degil bence.baksana.ictikten sonra Allaha emanetsiniz.hayat sartlarindan dolayi..moralinizi bozmus olmayimda.
merhaba kızlar bende 34 yaşındayım korunmuyorun ama maalesef hamile değilim keşke olsam. içimde korkularım yok değil yaşdan dolayı ve ilk geçirdiğim hamilelikten dolayı .ama karar verdim denemeye.bakalım inşallah güzel şeyler yaşarız.bu arada dün adet oldum ama 10 gün erken oldu.aslında bir problem yok demişti doktor.ben bu hamilelik olayını biraz fazla kafaya taktım ve fazla stres yaptım galiba.ALLAH'IM inşallah bi kızım olur sağlıkla
merhaba kızlar ne güzel bir çok hamile var bebek isteyen var inşallah herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur
ben de kendimden bahsedeyim biraz ben bayağı zorluklar yaşadım mücadeleler verdim ve çok şükür şimdi hamileyim 36 yaşında hamile kaldım bugün 5 ayım bitti ve herşey yolunda allaha şükür ve inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kavuşurum bebeğime...
ben şubatta 37 yaşında olucam ama 31 yaşında evlendim ilk 6-7 ay istemedik sonra istedik olmadı sonra dr işleri başladı bende problem yoktu eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu düzeldi sonra ben 2 ay üstüste hamile kaldım ama ikiside erkenden düştü 2 yıl geçmiş oldu bu arada sonrasında tedavilere başladık ama yine problem yok tahliller iyi hsg çektirdik iyi eşimin durumu iyi ama çocukta yok
sonra klomenle yumurta takibi yaptırdık olmadı ama bende bir sürü kist oldu 4 ay d. kontrol hapı kullandım geçmesi için sonra başka bir şehire trabzona bir tüp bebek merkezine gittik bütün tahlileri yaptırdık temiz çıktı biz aşılama istedik yaptırdık olmadı yine kistler yine aylarca d. kontrol hapı kullandım ve her seferinde geçmişmi diğe bir sürü yol gidiyorduk
dr un erken demesine rağmen tüp bebek yaptırmak istedik yaptırdık birincide birazda yalnış tedaviden olmadı sonra ikinciyi yaptırdık 4 ay sonra hamileydim çok sevinmiştik ama 8. haftada kalp atışı olmadığından kürtaj oldum yıkılmıştık bir süre toplayamadım kendimi
sonra 3 bebek kaybından sonra genetik testleri yaptırdık ve kanda pıhtılaşma problemim çıktı biraz ileri düzeydeydi 3. tüp bebeğe başladık kan sulandırıcı da kullandım iyi bir tedaviydi ama olmadı
daha sonra istanbula memoriale gitmeye karar verdik ilk gittik muayene sperm tahlili herşey çok çok iyi dedi dr aklımızda kalmasın diğe histereskopide yaptırdık o da çok iyi 4. tedaviye başladık ama çok çok yalnış bir tedaviyle yarım kaldı ve ben 8 ay o ilaçların iğnelerin yan etkileri yüzünden bir çok sağlık problemi yaşadım
8 ay sonra tekrar aynı yere gittik tamamen düzelmeden tedaviye başladılar ısrarları üzerine salak gibi kabul ettim ama 5. denememde olmadı zaten kötü bir tedaviydi
sonra vazgeçtim bu işlerden oluruna bırakalım dedik ama bir süre sonra evlat hasreti ağır bastı yeni bir tedavi için bu sefer ankaraya gitmeye karar verdik merkezi dr u ayarladık adet olunca gidecektik
ama ama bir mucize oldu kızlar ve ben adet olacağım gün hamile olduğumu öğrendim ben laborantım ve gece nöbetimde test yapmıştım sabaha yakın saat 4 gibiydi testi yaptığımda inanamadım olması mümkün değil gibiydi ama ben hamileydim sabah kan testi de yaptık değerim çok çok iyiydi 2 gün aralıklarla testleri 3-4 kez tekrarladık ve herşey yolundaydı
sonra keseyi gördük sonra kalp atışını duyduk sonra cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacak inşallah ve her kontrol her ultrason bizim için bir bayram gibi her tekme atışında yüzümde gülücükler oluyor allahıma şükürler olsun yaşıyor diğe bu arada hamileliğmi öğrendiğim günden beri her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
bugün 5 ayımız bitti yarın 6. ayımıza başlıyoruz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım ve eşimle sevdiklerimizle beraber mutlu sağlıklı hayırlı bir çocuk olarak büyütürüz
çok uzun oldu kızlar biliyorum ama bana göre yinede çok kısa uzak küçük bir ilin ilçesinde yaşayıp çalışıp yıllarca bir çocuğumuz olsun yeter ki diğe yollarda orda burda geçirdik ömrümüzü ve inanın hem madi hem manevi hem zaman olarak çok zordu
ama çok şükür ki allah bize evladımızı verdi mucizemizi verdi ve şimdi hayat çok daha güzel inşallah birde kucağımıza alsak
allah her isteyeni sağlıklı bir şekilde evlat sahibi yapsın inşallah....
allahım rabbiimmmm evladını kucagına almayı nasib etsin inşallahhhh aminmnnn öldürdün beni aglamaktan kahroldum canımsın benim seni çoook iyi anlıyorum ben 16 yıllık evliyim 4 kaybım var allahım kısmet etmedi cocugumu kucagıma almayı dilerim rabbimden sen kocagına alırsın inşallah bana da dua et lütfen allah banada evlat nasib etsin amin ............sen kalbini ferah tut işinrasgelsin en güzel annelerden biri olursun inşallhhh.....
canım çok sağol içimde çok büyük korkularım var bir aşabilsem gerisi gelecek galiba biraz gözümü karartmam lazım dediğin gibi alnımıza yazıldıysa 2. evlat ne yaparsak yapalım olacaksa olur benim ablam 39 yaşında hiç beklemediği halde hamile kaldı ilk başlarda çok üzülmüştü nasıl bakarım durumumuz yok diye günlerce ağlamıştı gayet sağlıklı bir doğum yaptı şu an 2 yaşında iyikide doğurmuşum diyor şimdi hamile kalsam 15 tatili bulur ve sanırım 2. dönem o kadar zor olmaz değilmi rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versincanım benimde ilk hamileliğim riskliydi.bendede plasenta previa vardı.bende çok zor karar verdim.ama şimdiki aklım olsa kesinlikle erken davranırdım.canım bence erteleme.öğretmenim buna dayanarak diyorum ki kızın sadece 1.dönem biraz sıkınta yaratabilir.ondada eşin yardımcı olur.çok gözünde büyütme 1.sınıfı.benim oğlum da bu sene 2.sınıfta.kızın sorumluluğunu biliyosa zaten hiç sıkıntı olmaz.böyle şeylerle üzme şimdiden kendini.alnımıza ne yazıldıysa o olur canım.hakkında hayırlısı olsun canım.
allahım rabbiimmmm evladını kucagına almayı nasib etsin inşallahhhh aminmnnn öldürdün beni aglamaktan kahroldum canımsın benim seni çoook iyi anlıyorum ben 16 yıllık evliyim 4 kaybım var allahım kısmet etmedi cocugumu kucagıma almayı dilerim rabbimden sen kocagına alırsın inşallah bana da dua et lütfen allah banada evlat nasib etsin amin ............sen kalbini ferah tut işinrasgelsin en güzel annelerden biri olursun inşallhhh.....
ah be guzelim bnmmmm bndede cok agri olmustu ama gulen yuz gulmedi bir aksilik var dedim kendi kendime adet olamadim ve kistim cikti hayilri diyelim bakalim 6. gunumdeyim 4. gunde sapsari akintilar glemye vbasladi halende geliyor ins sokulur gider cok beklemem sifa Allahtan ins tedbir bizdenkızlar dün doktora gittim.benim 8.gün 6 mm olan yumurtam 14.GÜN 16 mm olmuş.birde kistim olmuş .ben adetin 11.günü kasıklarımda bir sancı hissedip çatladı sanmıştım ama yanılmışım.cuma tekrar gitcem .bilmiyorum ama bu da kiste dönebilir.öyle olursa birde onu eritmekle uğraşcaz. YANİ BÜYÜK İHTİMALLE GURBET GÜZELİ BENDE SENDENİM :)))) bulunduğum şehirde maalesef tek kadın doğumcu var.ama yakın illerden birine gitcem özele.bu doktor biraz sallıyo gibime geliyor.bakalım hayırlısı
gerçekten hiçbir bilgim yok canım ama kist gecikme yapar bence
Merhabalar, öncelikle bu konunun açılmasına çok sevindim. zaman zaman diğer başlıklarda paylaşımda bulunmuştum ama bende 35 yaşımı geçtim ve sizlerle bilgi alışverişi yapmak benim moralimi yükseltti.
36 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var ve tekrar bebek istiyoruz.6-7 ay önce spirali çıkardık ama adetlerim düzensiz- az ve pco var gibi duruyor ama tahlil sonuçlarım iyi.doktorumun önerisi ile klomen + ovitrelle ile denemeye başladık 2. ay ilacı kullandığımda hamile kaldım ama kasım sonunda 6 haftalık iken düşük yaptım.2 ay ara verdik ve bu ay tekrar klomen kullanmaya başladım ama 1 yumurtam var(diğer 2 aydada hep 1 yumurtam oluyordu.) ve zor gelişiyor dün 15mm olmuştu bakalım yarın tekrar gidicem dr.ya çatlamış olur yada iğne ile çatlatırız dedi.
Maalesef zor bir süreç ama bebişler gelince herşeye değecek
Allahım herkeze her isteyene hayırlısını nasip etsin ve inşallah bizleride çok bekletmeden bebeklerimizi verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?