35 den sonra çocuk diyenler

kızlar dün doktora gittim.benim 8.gün 6 mm olan yumurtam 14.GÜN 16 mm olmuş.birde kistim olmuş .ben adetin 11.günü kasıklarımda bir sancı hissedip çatladı sanmıştım ama yanılmışım.cuma tekrar gitcem .bilmiyorum ama bu da kiste dönebilir.öyle olursa birde onu eritmekle uğraşcaz. YANİ BÜYÜK İHTİMALLE GURBET GÜZELİ BENDE SENDENİM :)))) bulunduğum şehirde maalesef tek kadın doğumcu var.ama yakın illerden birine gitcem özele.bu doktor biraz sallıyo gibime geliyor.bakalım hayırlısı

aynisefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nelerdesin canım.topiğimizede uğramaz oldun.aşk olsun.valla özlettin kendini.neler yapıyosun.neler yaşıyosun bizimle paylaş biraz.

selam kızlar benim kafam çok karışık bir akıl verin ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benim hamileliğim çok riskli ilk gebeliğimde şiddetli preeklemsi nedeniyle 26 haftalık doğum yaptım yapılan genetik tahlillerimde kanda pıhtılaşma çıktı gebelik olursa yüksek doz heparin kullanacağım diyelimki vaktinde doğum yaptım kızım bu sene 1. sınıfa başlayacak hem küçük çocuk hem 1. sınıf üstesinden gelebilirmiyim yoksa 1 sene daha ertelesemmi yaşım 36 kafayı yemek üzereyim stresden adetim 5 gün önce geldi kafama çok takıyorum

aynisefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nelerdesin canım.topiğimizede uğramaz oldun.aşk olsun.valla özlettin kendini.neler yapıyosun.neler yaşıyosun bizimle paylaş biraz.

ya valla ne diyimki.ANLAMYIORUMKI bu doktorlarI: bu hapi veriyorlarsa takipte olmak gerek.zaten ihtiyaci olana veriliyo.verildiysede reglden bir hafta sonra yumurtana bakmaya cagrilyiosun.gelismismi gelismemismi.catlamismi kendiliginden catlamamismi.catladiysa yoluyorlar eve .gününü söyleyip esinle calisma yapmani söylüyorlar.catlamadiysa catlatma ignesi yapyirolarki catlasin kiste dönüsmesin diye.madem öle devamiyla ilgilenemiyceksiniz bu hapi niye verirsiniz.pes diyorum.simdi bebek tedavisi olmak yerine herkez kistini eritmek icinmi iki ay tedaviye basliycak sirf bunalr yuzunden.anlamiyorum.valla ya sabret bekle özelden tedavi olana kadar yada normal yollardan sogan kürü incir kürü biselerle yumurtalarini gelsitir.hap isi sana uygun degil bence.baksana.ictikten sonra Allaha emanetsiniz.hayat sartlarindan dolayi..moralinizi bozmus olmayimda.

canım benimde ilk hamileliğim riskliydi.bendede plasenta previa vardı.bende çok zor karar verdim.ama şimdiki aklım olsa kesinlikle erken davranırdım.canım bence erteleme.öğretmenim buna dayanarak diyorum ki kızın sadece 1.dönem biraz sıkınta yaratabilir.ondada eşin yardımcı olur.çok gözünde büyütme 1.sınıfı.benim oğlum da bu sene 2.sınıfta.kızın sorumluluğunu biliyosa zaten hiç sıkıntı olmaz.böyle şeylerle üzme şimdiden kendini.alnımıza ne yazıldıysa o olur canım.hakkında hayırlısı olsun canım.

öyle canım ya.özelde olsa bunu yapmıyolar işte.burda devlet hastanesine düştüysen yandın.soru sormaya bile çekiniyosun valla.ama özelden çok memnunum.sen sormadan aydınlatırlar seni.
bende senin gibi düşünüyorum.kürlere başlıycam yakında.

yazını okudum şimdi tatlım inşallah sende evlat sahibi olursun ben 36 yaşındayım gecen yıl 11 ay denedim hamile kalamadım sonra 10 ay eşimle birlikte olmadım 10 aydan sonra 3 kez birlikte olduk ama hamile kalmayı düşünmedim hiç bir baktım ay sonunda hamileydim 16 yıllık evliyim cocugum yok 2 aylıkken kaybettim bebegimi düşük yaptım bir arkadaşımın yüzünden kaybettim 5 ay oldu şunu demek istedim sana lütfen kafana takma ben çok iyi ögrendimki birlikte oldugunda gebe kalcam diye olunca kesilikle hamile kalınmıyor rahat ol allahım hakkımda hayırlısını ver ve şuda ögrendim kendine zaman ver şöyle de 6 ay içinde ben hamile kalırım saglıklı bir kadınımde en geç 1 yılda kesin hamileyimde inan insan rahatlar ve gebe kalırsın allahın izni ile allahım istiyen herkese evlat nasib etsin aminnn...

allahım rabbiimmmm evladını kucagına almayı nasib etsin inşallahhhh aminmnnn öldürdün beni aglamaktan kahroldum canımsın benim seni çoook iyi anlıyorum ben 16 yıllık evliyim 4 kaybım var allahım kısmet etmedi cocugumu kucagıma almayı dilerim rabbimden sen kocagına alırsın inşallah bana da dua et lütfen allah banada evlat nasib etsin amin ............sen kalbini ferah tut işinrasgelsin en güzel annelerden biri olursun inşallhhh.....

bu arada ben 36 yaşındayım

canım çok sağol içimde çok büyük korkularım var bir aşabilsem gerisi gelecek galiba biraz gözümü karartmam lazım dediğin gibi alnımıza yazıldıysa 2. evlat ne yaparsak yapalım olacaksa olur benim ablam 39 yaşında hiç beklemediği halde hamile kaldı ilk başlarda çok üzülmüştü nasıl bakarım durumumuz yok diye günlerce ağlamıştı gayet sağlıklı bir doğum yaptı şu an 2 yaşında iyikide doğurmuşum diyor şimdi hamile kalsam 15 tatili bulur ve sanırım 2. dönem o kadar zor olmaz değilmi rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

vebru hanım 4 kaybım var demişsiniz neden kaynaklandığı hakkında ne diyorlar genetik tahlillerini yaptırdınızmı allahım her isteyen kuluna nasip etsin

Canıım..
Sen ve senin durumunda olan herkese Rabb'im bebek nasip etsin, tabi hayırlısıyla...

Allahim isteyipde ellerini acmis kullarini geri cevirmez insallah.dileyin kizlar Allahtan umut kesilmez.nice arkadaslarim oldu simdi birisi pespese iki kiz dogurdu,bi tanesi önce oglu oldu sonra ikizleri oldu.hatta asilama oldular.tedavi sirasinda cok yiprandilar esleriyle tartistilar hatta biri tedaviyi birakti stres olunca.seneler sürdü.sonra aniden ölece kendiliginden habersiz hamile kaldilar.
neden olmadigini yada hamile kaldiginizda düsüge neyin sebep oldugunu buldurun.gerekirse doktor doktor gezin.bütün doktorlari ziyaret edin.eminim iyi sabirli yardimci doktorlarda var karsiniza cikacaktir.
ama stres yapmayin.stres olunca vucuttaki bazi hormonlar aktive oluyormus.bu sefer olacaksada olmuyormus.

hep dua ediyorum Allahim isteyen degerini bilen kimseyi eli bos birakmasin.ay hem duydum hamilenin duasi tutarmis diyorlar,vaktimi bos gecirmiiyim dimi.

ah be guzelim bnmmmm bndede cok agri olmustu ama gulen yuz gulmedi bir aksilik var dedim kendi kendime adet olamadim ve kistim cikti hayilri diyelim bakalim 6. gunumdeyim 4. gunde sapsari akintilar glemye vbasladi halende geliyor ins sokulur gider cok beklemem sifa Allahtan ins tedbir bizden
gerçekten hiçbir bilgim yok canım ama kist gecikme yapar bence

ah cnm yaaa 3 gun lekelenme oldu adet gunumden 3 gun once sonra bir gun ara verdi iki gun adet kani gibi geldi sonra bir hafta arayal iliski oldu esimle ikisinde ve dr bir sey sokuyor ya vajinaya ondan sonra lekelenme oldu dedi olur boyle lekelenmeler dedi ve sadece 3 sefer oyle oldu ins kistim catlamistir da adet kaniyla atilir

selam arkadaşlar
geçmişi okudum da kendimden çok ortak nokta buldum.ben de 36 yaşındayım.aralıkta 6 yaşına giren bir oğlum var.Rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın.eşim 40 yaşında ve 2.bebek istiyor.bense gönülsüz duruyorum.çok endişelerim var yaşım,kilom,geçim şartları,kime baktırıcaz sorunları.çünkü oğlumu büyütürken sorunlar yaşadım.3 senedir kreşe gidiyor.sorunlu bir çalışma hayatım var.annem vefat etti.emanet edebilecek bir büyüğüm yok.bi de 35 yaş üstü doğumlar çok riskli denildiği için en büyük korkum bu aslında.baş edebilecek gücüm yok gibi geliyor.
benim bir kızkardeşim var 34 yaşında ve eşinden dolayı bebeklerinin olmayacağı tespit edildi geçen sene.buna da üzülüyorum.çünkü ağlıyor anne olamayacağım diye.beni hamile görürse üzülecek diye kafaya takıyorum.biliyorum sağlıklı bir düşünce değil benim böyle düşünmem ama işte insanız aklımıza herşey takılıyor.
bi yandan kilo vermeye çalışıyorum.kilolu halimle hamile kalmıştım ilkinde.yine aynı şekilde olsun istemiyorum.ailede şeker olduğu için gebelik şekeri çıkma ihtimali var.ilkinde dr.beni korkutmuştu açıkçası.geçen sene annemi kaybettiğim için bi süre psikolojik destek aldım sonra bıraktım.iyiyim şu an çok şükür ama 2.bebeğin stresini kaldıramayıp hem kendimi hem ailemi üzemekten korkuyorum.
bi de ilk hamileliğimi 2 sene uğraşma sonucunda yaşamıştım.aşılama yaptırdık filan 2 kez.sonra dr.dedi ki size 6 ay süre sonra gelin 3.yü deneyelim olmazsa tüp bebek yapacağız demişti.o arada kendiliğinden oldu işte.
yani burada yazan sizler gibiyim.okuduklarım içim ferahlattı.fırsat buldukça buraya gelmeye çalışacağım çünkü desteğe ve paylaşmaya ihtiyacım var.
şu yukardakilerini yazınca bile hafifledim.eşim ne zaman bu konuyu açsa çok kesin bi dille olmaz diyorum.anlamıyor beni.herkes nasıl bakıyor bi çocuğa bakamıyosun diyor.moralim bozuluyor.

Merhabalar, öncelikle bu konunun açılmasına çok sevindim. zaman zaman diğer başlıklarda paylaşımda bulunmuştum ama bende 35 yaşımı geçtim ve sizlerle bilgi alışverişi yapmak benim moralimi yükseltti.
36 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var ve tekrar bebek istiyoruz.6-7 ay önce spirali çıkardık ama adetlerim düzensiz- az ve pco var gibi duruyor ama tahlil sonuçlarım iyi.doktorumun önerisi ile klomen + ovitrelle ile denemeye başladık 2. ay ilacı kullandığımda hamile kaldım ama kasım sonunda 6 haftalık iken düşük yaptım.2 ay ara verdik ve bu ay tekrar klomen kullanmaya başladım ama 1 yumurtam var(diğer 2 aydada hep 1 yumurtam oluyordu.) ve zor gelişiyor dün 15mm olmuştu bakalım yarın tekrar gidicem dr.ya çatlamış olur yada iğne ile çatlatırız dedi.
Maalesef zor bir süreç ama bebişler gelince herşeye değecek
Allahım herkeze her isteyene hayırlısını nasip etsin ve inşallah bizleride çok bekletmeden bebeklerimizi verir.

canım zaten burda birbirimize destek olmak için varız.benim yazılarımı okuduysan benimde öyleydi yani zor gelişiyordu yumurta.inşallah bu ay hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…