- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
selam kızlar,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.salı günü doktora gitcem.inşallah herşey yolundadır.
şimdi benim gögüsümdeki hassasiyeti anlatmıştım.hala son sürat devam ediyor.gögüs ucum emziren kadınların ki gibi ve gögüs halkalrım inanılmaz derecede büyüdü.nerdeyse iki katı kadar oldu.oğlumda hiç böyle olmamıştı.bide ben şimdi hamileysem otom.hesapl.bakıyorum 3 hafta 5 günlük çıkıyor.bu kadar erkenden gögüs halkalarının büyümesi normal mi.bide dün ve bugün afedersiniz çamaşırımda bir kaç yerde toplu iğne başı kadar çok açık kahverengi leke gördüm.ne diyosunuz kızlar.yorumlar mısınız.
Ben de yaşadım o lekelenmeyi aynı dediğiniz kadardı.Yerleşme kanamasıymış benimkiler.Sizinki de öyledir inşallah
selam kızlar,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.salı günü doktora gitcem.inşallah herşey yolundadır.
şimdi benim gögüsümdeki hassasiyeti anlatmıştım.hala son sürat devam ediyor.gögüs ucum emziren kadınların ki gibi ve gögüs halkalrım inanılmaz derecede büyüdü.nerdeyse iki katı kadar oldu.oğlumda hiç böyle olmamıştı.bide ben şimdi hamileysem otom.hesapl.bakıyorum 3 hafta 5 günlük çıkıyor.bu kadar erkenden gögüs halkalarının büyümesi normal mi.bide dün ve bugün afedersiniz çamaşırımda bir kaç yerde toplu iğne başı kadar çok açık kahverengi leke gördüm.ne diyosunuz kızlar.yorumlar mısınız.
KISLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR İDRAR TAHLİLİ YAPTIM SONUÇ POZİTİF
bugün kan tahlilide yaptırdım.sonuçlar öğleden sonra çıkacak
ALLAHIM çok mutluyum.yarabbim hayırlısı ile sonuçlansın inşallah yarabbim
sağooooooooooooooool canım .allahım senin haftana gelmeyide nasip etsin inşalllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:119::124: :119::124: :119::124:tebrikler canım Allah sağlıkla tamamına ersirsin inşallah :119::124: :119::124: :119::124:
sağooooooooooooooool canım .allahım senin haftana gelmeyide nasip etsin inşalllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
canım kan tahlilimin sonucunu almış bulunuyorum.bat bir gün önce ve 62. herşey yolunda demek için erken mi.yorumlar mısın.
canım değerin 5 ten ne kadar artmış katlana katlana. kötü düşünmek için hiç bir neden yok. dr takibinde kan tahliline göre iki günde bir bu değerin ikiye katlanması bekleniyor. bebeğin kesesi ultrasonda görünecek büyüklüğe gelinceye kadar mesela 1 hafta 10 gün sonrası gibi senden yeniden kan isterler değer gerektiği gibi artıyor mu diye. sonra bebeğin ultrasonda görünmesi lazım ve en son kalp atışının duyulması önemli 7-8. hafta civarıydı sanırım. ilk üç ayın bitmesi 12. hafta gibi benim çevreye duyurmak için resmi tarihim olmuştu. inşallah doktor takibinde de güzel haberlerini buradan paylaşırsın
canım kan tahlilimin sonucunu almış bulunuyorum.bat bir gün önce ve 62. herşey yolunda demek için erken mi.yorumlar mısın.
nihalcim nasılsın kızın nasıl,,konuları tek tek dolaşırken tesadüfen görüyorum yakaladım senide aynısafa yıda :))) face kimse uğramıyo artık..
nihalcim nasılsın kızın nasıl,,konuları tek tek dolaşırken tesadüfen görüyorum yakaladım senide aynısafa yıda :))) face kimse uğramıyo artık..
nooldu nerelerdesin yazmaz oldun.nasil sonuclarin .insallah hayirli haberlerin vardir bizim icin.yazarsin.kendine iyi bak.
pek giremiyorum bu aralar.sonuçlar eh işte.keseyi gördük şükür.ama biraz küçükmüş.haftaya kalp atışına bakcaz bakalım.ya ben çok kötü depresyona girdim.ben bu çocuğu çok istedim.ama şimdi içimde heyecandan çok korku var.ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam,ya sakat olursa ,ya doğumda onu kaybedersem,ya bana bişey olursa.amniyosentez sonucu kötü çıksa ne yaparım vs.vs.vs ........normalde pozitif bir insanımdır.ama kendimi tanıyamıyorum artık. hep olumsuz şeyler geliyor aklıma.bide bırakamadım şu lanet sigarayıda.onada sıkılıyo canım.önceden bir paket içerdim.şimdi gerçi günde 3-4 tane içiyorum ama o bile fazla.hiç içmemem lazım ama nasıl .kalp atışını görünce daha bir bağlanırım belki o zaman hiç içmem..offfffffffffffffffff offfffffffffffffff
depresyona giriyorum galiba diyorum eşime,nereye giriyosan çık hemen diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?