35 den sonra çocuk diyenler

kızlar 31 ocakta adet oldum. klomen kullandım.doktor 14.gün kontrole çağırdı.yumurtan bugün çatlar dedi.ve o gün ile 16.günde eşimle birlikte olduk.adetimin 18.gününde doktor kontroılüm vardı.progesteron 36 çıktı tahlilde.rahim kalınlığı 18mm.ihtimal ne dedim.çok büyük ihtimalle hmilesin.ama 28 şubatta gel bakalım dedi.bu arada 16.günden itibaren gögüs uçlarımda dehşet bir acıma ve kasık ağrım var.idrar tahlili yaptırsam yarın çıkar mı acaba.çıkar mı sizce adetime yarın 7 gün kalmış olcak

hadi bakalim insallah hayirli haberlerle gelirsin.valla idrar tahlillerine bence bosa para verme belki isteidigin cevabi vermez moralin bozulur o kadar önceden dogru cikma ihtimali cok dusuk.ben kendim senin gibi aceleden gunleri sayarken galiba reglime dört gün vardi.clearblue erken testleri var ondan aldim ve ucuncu gun kala sabah erkenden kalkip o testi yaptim ve sonuc hamilesiniz yaziyordu haytaimda aldigim ilk ve tek testti .digerlerinden biraz pahaliydi ama dogruyu söylemede özellikle erken zamanda yuzde orani uc gun önce % 70 iki gun %80 bir gun kala %90 yaziyordu.bilmiyorum varmi oralarda bulabilirmisin.
Allahim sana gönlüne göre cevap almak nasip eder insallah.cok sevindim.iyi bari yumurtalari kontrole cagirmis hakkini yemiyelim doktorunun.helal olsun ona.bak dedigim gibi bu hapla hic hissetmedigin degisik farkedecegin aci hissedeceksin die.ben yumurtam catladiighnda degisik hafif bir aci hissetmistim ama hamile kaldigimdada muthis degisik kasiklarimda hic yasamadigim bir aci hissetmistim.yakinda atesinde cikarsa sasirma.kalbin alev alev yanarsa gece vakti ilginc bir susama dudak kurulugu.arkasinda umarim ilginc bir ayak usumesi.
hadi bakalim bol sans

Son düzenleme:

maşallah inşallah güzel haberlerini bekliyoruz . canım nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ama adetin biriki gün öncesine kadar boşuna para verme istersen yok yere. ben bu idrar testlerinden o kadar çok kullandım ki. dua edeceğim senin için.

Bana da hamilesin gibi geldi..Progesteron değerin gayet güzel çünkü :) Hayırlısı inşallah :)

içten dileklerin için sağol canım

ayyyy super be guzeloim hadi mujdeleri ver bizeeeee

kıslaaaaaaaar adetime 6 gün kala bhcg 5.2 çıktı.sınır 0-5 ne dersiniz var mıdır bişey

hadi hayirlisi arkadasim.umarim ben bu msji okudugum zamanda guzel haberler almissindir.ama umudunu yitirme.bak yumurtalrin ilerliyormus.kontrolde ediyormus doktorum.cok iyi bu duurm sevindim.

kıslaaaaaaaar adetime 6 gün kala bhcg 5.2 çıktı.sınır 0-5 ne dersiniz var mıdır bişey

super haber bu yaaaa inan moral oldun banaaaa bugunnnn
kizlarrr
diyetim guzel gidiyorrr

Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:72,5
Giden:1,900
Toplam verilen:1,900
Hedef:65

canım inşallah vardır sınır değerin üzerinde evet. hala 6 gün var, inşallah değerin katlanır canım. hamile kalmışsın gibi tedbirli davran, ama adet gününe kadar yine de kesin gözüyle bakma bence.

super haber bu yaaaa inan moral oldun banaaaa bugunnnn
kizlarrr
diyetim guzel gidiyorrr

Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:72,5
Giden:1,900
Toplam verilen:1,900
Hedef:65

kolay gelsin arkadasim.cok iyi gidiyosun.eminimki basarirsin.bende hamilelikten sekiz onay önce yüksek testesteron hormonundan dolayi ilac kullanmistim.istah falan hepsi birlesince 71 kiloaya cikmistim.inanmicaksin ama bebek yapmaya karar verdim ve ucay da 63 kiloya dustum.hemde saglikli bi sekilde.
ilk is sekerli cay icmeyi bile biraktim.börek makarna ve pirinc pilavi ayda bir yedim.klasik anam babam uuslu taze fasulye,bamye falan yemekler yedim.sik sik salata, özellikle sirkeli sos hazirladim.spor salonuna gidiyordum.biraktim.evde her aksam tv izlerken önce yerimde on dakika yurur gibi sayarak isindim.sonra cesitli bel bacak hareketleri yaptim.birde step tahtasi aldim in cik toplamda 40 dk ugrastim.spor salonuna gitmeye usenmeye baslamisitm cunku.asiyordum hep.inan bana hamur isi ve sekerli kurabiye yada icecekleri birakmamla baya bir yol aldim.
yemek yemeden önce bi kac yaprak marul yiyerek istahini marulla dolduruyosun iyi geliyo.zaten kilom gitti o ara kontrollerim sirasinda doktor ilac verdi derken dördüncü ayda hamile kaldim.Allahim topikteki arkadaslarimada nasip etsin.takip edicez sonuclari beraber

canim nasilsin? hangi topikde yaziyorsundaha fazla.takip etmek kolay oluyordu.haftanda ilerledi minik kizin nasil?heycan varmi?yoksa bekle bekle attinmi heycanini?

canim nasilsin? hangi topikde yaziyorsundaha fazla.takip etmek kolay oluyordu.haftanda ilerledi minik kizin nasil?heycan varmi?yoksa bekle bekle attinmi heycanini?

iyiyim canım teşekkür ederim , ben de seni merak ediyordum. en çok yazdığım topik doğuma hazırlık başlığı altında bebeğimi beklerken. orada çoğunluğu nisan ayında doğumu olan arkadaşlar var, seni de bekleriz. kızım iyi teyzesi teşekkürler. iki hafta önce kontrolümüz vardı 2 kg 45 cm olmuştu. Hala dönmedi ters duruyor. sezaryenimiz kesinleşti, tarihi net değil ama 5 nisan en geç. doğum çantamız hazırlandı. resmi doğum iznim başladı 32. haftada. blog yazmaya devam ediyorum profilimden blog adresimi görebilirsin.
sen nasılsın canım oğlun nasıl? bebeğin döndü mü? hazırlıklarınız hızlanmıştır sanırım değil mi heyecan var kesinlikle. kavuşma heyecanı, sonuna kadar herşeyin yolunda gitmesi için bir çeşit heyecan. hamilelik öncesinde doğum beni çok korkutuyordu, şimdiyse eser yok (itiraf edeyim sezaryen kesinleşince biraz daha rahatladım vajinal doğum ürkütücü geliyordu) tek dileğim kızıma sağlıkla kavuşmak

selam kızlar,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.salı günü doktora gitcem.inşallah herşey yolundadır.
şimdi benim gögüsümdeki hassasiyeti anlatmıştım.hala son sürat devam ediyor.gögüs ucum emziren kadınların ki gibi ve gögüs halkalrım inanılmaz derecede büyüdü.nerdeyse iki katı kadar oldu.oğlumda hiç böyle olmamıştı.bide ben şimdi hamileysem otom.hesapl.bakıyorum 3 hafta 5 günlük çıkıyor.bu kadar erkenden gögüs halkalarının büyümesi normal mi.bide dün ve bugün afedersiniz çamaşırımda bir kaç yerde toplu iğne başı kadar çok açık kahverengi leke gördüm.ne diyosunuz kızlar.yorumlar mısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…