kızlar 31 ocakta adet oldum. klomen kullandım.doktor 14.gün kontrole çağırdı.yumurtan bugün çatlar dedi.ve o gün ile 16.günde eşimle birlikte olduk.adetimin 18.gününde doktor kontroılüm vardı.progesteron 36 çıktı tahlilde.rahim kalınlığı 18mm.ihtimal ne dedim.çok büyük ihtimalle hmilesin.ama 28 şubatta gel bakalım dedi.bu arada 16.günden itibaren gögüs uçlarımda dehşet bir acıma ve kasık ağrım var.idrar tahlili yaptırsam yarın çıkar mı acaba.çıkar mı sizce adetime yarın 7 gün kalmış olcak
kızlar 31 ocakta adet oldum. klomen kullandım.doktor 14.gün kontrole çağırdı.yumurtan bugün çatlar dedi.ve o gün ile 16.günde eşimle birlikte olduk.adetimin 18.gününde doktor kontroılüm vardı.progesteron 36 çıktı tahlilde.rahim kalınlığı 18mm.ihtimal ne dedim.çok büyük ihtimalle hmilesin.ama 28 şubatta gel bakalım dedi.bu arada 16.günden itibaren gögüs uçlarımda dehşet bir acıma ve kasık ağrım var.idrar tahlili yaptırsam yarın çıkar mı acaba.çıkar mı sizce adetime yarın 7 gün kalmış olcak
Bana da hamilesin gibi geldi..Progesteron değerin gayet güzel çünkü :) Hayırlısı inşallah :)
maşallahinşallah güzel haberlerini bekliyoruz . canım nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ama adetin biriki gün öncesine kadar boşuna para verme istersen yok yere. ben bu idrar testlerinden o kadar çok kullandım ki. dua edeceğim senin için.
dün yaptığım idrar tahlili maalesef negatif
AMMA VELAKİN UMUTSUZLUĞA YER YOK
ayyyy super be guzeloim hadi mujdeleri ver bizeeeee
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun..
İnşaAllah gönlüne göre de olur herşey...
kıslaaaaaaaar adetime 6 gün kala bhcg 5.2 çıktı.sınır 0-5 ne dersiniz var mıdır bişey
kıslaaaaaaaar adetime 6 gün kala bhcg 5.2 çıktı.sınır 0-5 ne dersiniz var mıdır bişey
super haber bu yaaaa inan moral oldun banaaaa bugunnnn
kizlarrr
diyetim guzel gidiyorrr
Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:72,5
Giden:1,900
Toplam verilen:1,900
Hedef:65
super haber bu yaaaa inan moral oldun banaaaa bugunnnn
kizlarrr
diyetim guzel gidiyorrr
Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:72,5
Giden:1,900
Toplam verilen:1,900
Hedef:65
canım inşallah vardırsınır değerin üzerinde evet. hala 6 gün var, inşallah değerin katlanır canım. hamile kalmışsın gibi tedbirli davran, ama adet gününe kadar yine de kesin gözüyle bakma bence.
canim nasilsin? hangi topikde yaziyorsundaha fazla.takip etmek kolay oluyordu.haftanda ilerledi minik kizin nasil?heycan varmi?yoksa bekle bekle attinmi heycanini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?