44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

1de: 1 elma

leslie 3 mil ve slim six pack yaptım

3te: 1 kuru kayısı ve 5i biyerde çayı

ayıptır söylemesi bugun bagırsaklarım çalışmadı zorluyorum akşam da alkollü bi program var az tüketicem ama sonuçta kalorim artıcak önemli değil ama kilo almam sonuçta

Son düzenleme:
depresyondayım unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım
düşündüm banka soymayı ulu orta soyunmayı hayatımdaki herkesi vurmayı affedin depresyondayımmmm

düşündüm banka soymayı ulu orta soyunmayı hayatımdaki herkesi vurmayı affedin depresyondayımmmm

yanlış yere girmişsin çık ordan hemennnn kuzucum çık azcık hava al kafanı dağıt bu bahar bölee sıkıyo insanın içini..

seni bu kadar sıkan şey nedir bırak düşünme düşündükçe sıkılırsın pozitif düşün

seni bu kadar sıkan şey nedir bırak düşünme düşündükçe sıkılırsın pozitif düşün

geçmiş gelecek hepsi canım ya gerçekten psikolojimin bozulduğunu düşünmeye başladım valla ağlıyorum 5dk sonra kahkaha atıyorum ikizler burcuyum tamam dengesizim ama bu kadar olmaz ki

sabah kahvaltısı 11.30

1 kase special k (sütlü) karışık meyveli

öğle 13.30

salçalı köfte(3 adet köfte 1 adet patates)
3 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan ezme

akşam 18.30

6 yemek kaşığı tavuklu manntar sote
3 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan ezme
marul salatası

bu arada tartıda 68 kilo geliyorum :)

geçmiş gelecek hepsi canım ya gerçekten psikolojimin bozulduğunu düşünmeye başladım valla ağlıyorum 5dk sonra kahkaha atıyorum ikizler burcuyum tamam dengesizim ama bu kadar olmaz ki

bunların hepsi düşünmekten oluyo canım düşünmemeye çalış

bende sevmezdim okula gitmek istemezdim eskiden .. banada ah keşke ben gitsem derlerdi uyuz olurdum .. hayat ne garip şimdi keşke okul olsa diyorum bende uyuz teyzelerdenim artıkkk

bu günlerin kıymetini bil canım en güzel yıllar okul yılları ya hele lise ve üniversite ah ah... duymayayı bi daha o okula gidilecek

ahhhhh ahhhh keşke o okul yıllarına deli fişek olduğum zamanlara dönebilsemmmm çok arıcaksın canım bugünlerini keyfini almaya bak

İşte deli fişek değilim, şişmanım. Okuldan nefret ediyorum, insanların önüne çıkmaktan, 3 ayı boşa harcamış olmaktan, serbest kıyafet derdinden, olmayan kıyafetlerden, şişmanlıktan nefret ediyorum.

hımm orda artık forma yok sanırım burda aileler toplu halde forma konusunda ısrar ediyolar serbest kıyafet olayı yok yani çanakkalede aileler izin vermiyo.. o zaman sıkıntı oluyo çocuklar arasında sende haklısın tatlım :26:

ayrıca hiçte boşa geçmedi bak kaç kilo verdim bir çok insan o kadar kilo veremiyor 3 ayda bence gayet başarılısın böcüğüm

Son düzenleme:

sen sakın başkaları için yaşama kendin için yaşa bak nerelerden nerelere geldin dahada ilerleyeceksin kendine güvenini asla kaybetme ben seninle gurur duyuyorum keşke diyorum bede onun yaşındayken bukadar bilinçlı olsaydım benim aklım malesef geç geldi başıma
sakın bozma moralını sen fıstık gibi bir genç kız olacaksın bu dönem olmazsa diğer dönem istediğin kıyafeti giyip gideceksin okula diren sakın ümitsizliğe kapılma

5e dogru: 2 kepekli grisini, 5 kuru üzüm
6 buçuga dogru: 2 dilim fırında mücver ve yogurtlu semizotu

çok azıcık da böyle kek gibi bi börek vardı onu didikledim ama bikaç parça mutfagın ortasında duruyo o sabahtan beri git gel gözüm takılıyo kızlar kesinlikle mutfaga yemek harici girmeyin yiyin ve koşarak çıkın buzdolabının karşısına geçmeyin buzdolabını incelemeyin fazla yoksa yiyosunuz yani bunu anladım şu 3 ayda

Son düzenleme:
kızlar slm

nasılsınız
bugun tartıldım dayanamadım.. almısmıyım,, vermısmıyım merak ettım..

77.200 olmusum ..
yınede ıyı bı rakam magnuma kadar kacırmısken ıyı gaza geldım.. devam kırmak yok .. nekadar kacırsakta beyın dıyetı unutmadan duzene sokalım .. haftaya spor da yapacagım ınsallah ..

6-7 kaşık höşmerim yedim kaçamak yapmış oldum ve pişmanım akşam meyve yemeyeceğim bir kaç günde azaltacağım yediklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…