- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.521
Sağol. Diyet yapmayı özlemişimafiyet olsun tatlım süpersin vallaa
afiyet olsun canım bu arada sana ne zaman yazacağız kiloları sen ne zaman yeni listeyi yapacaksın canım
depresyondayım unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım
düşündüm banka soymayı ulu orta soyunmayı hayatımdaki herkesi vurmayı affedin depresyondayımmmm
pist iniş için hazırrarada geliolar bana böle uçuşa geçiyorum
Ben evi seviyorum okullar açılmasın
depresyondayım unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım
düşündüm banka soymayı ulu orta soyunmayı hayatımdaki herkesi vurmayı affedin depresyondayımmmm
seni bu kadar sıkan şey nedirbırak düşünme düşündükçe sıkılırsın pozitif düşün
geçmiş gelecek hepsi canım ya gerçekten psikolojimin bozulduğunu düşünmeye başladım valla ağlıyorum 5dk sonra kahkaha atıyorum ikizler burcuyum tamam dengesizim ama bu kadar olmaz ki
bende sevmezdim okula gitmek istemezdim eskiden .. banada ah keşke ben gitsem derlerdi uyuz olurdum .. hayat ne garip şimdi keşke okul olsa diyorumbende uyuz teyzelerdenim artıkkk
bu günlerin kıymetini bil canım en güzel yıllar okul yılları ya hele lise ve üniversite ah ah... duymayayı bi dahao okula gidilecek
ahhhhh ahhhh keşke o okul yıllarına deli fişek olduğum zamanlara dönebilsemmmm çok arıcaksın canım bugünlerini keyfini almaya bak
İşte deli fişek değilim, şişmanım. Okuldan nefret ediyorum, insanların önüne çıkmaktan, 3 ayı boşa harcamış olmaktan, serbest kıyafet derdinden, olmayan kıyafetlerden, şişmanlıktan nefret ediyorum.
İşte deli fişek değilim, şişmanım. Okuldan nefret ediyorum, insanların önüne çıkmaktan, 3 ayı boşa harcamış olmaktan, serbest kıyafet derdinden, olmayan kıyafetlerden, şişmanlıktan nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?