- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi Esrasekerr
-
Ülkenin vizyonu yerlerde. Akşamları evde o ses Türkiye izlerler anca. Ama sanat tarihi okuyanı beğenmezler.demek sanat tarih gibi seyler size laf olsun gibi geliyor enteresan
Işte ben böyle bir durumda ne yapacağımı bilmiyorum. Onu değiştirmek istemiyorum o ne istiyorsa onu okusun fakat bir gün iş malesef bulamazsa ne yapacağım aileme nasıl kabul ettireceğim
Arkeoloji mezunu birinin ailesi ile sohbet edilemiyor mu. Sadece soruyorum
Ülkenin vizyonu yerlerde. Akşamları evde o ses Türkiye izlerler anca. Ama sanat tarihi okuyanı beğenmezler.
Ayrılmayacak kadar kişilikli olursanız sorun olmazBen bu konuyu sadece anneanneme açtım. Şimdi anneme acsam : ileride ne iş yapacak ülkenin halini görmüyor musun diyecek ve bizi ayıracak biliyorum.
bu nasıl bir ifade tarzı ya
birincisi öğretmenlik sizin gözünüzde doktor hakimden sonra geliyor (Unutmayın o doktorları hakimleri yetiştiren ailelerden sonra öğretmenler)
ikincisi öğretmen olsun normal olsun???? bu ne demek Allah aşkına diğer mesleklerden olanlar anormal mi?
aklıma bi akrabam geliyor kız daha okurken her gittiği mağazadaki çalışanlara ben avukatım derdi
artık ne gibi bi ayrıcalık bekliyorsa
bence siz fazla bu konuda kafanızı yormayın zira bugün yarın ayrılmanız yakındır
Ahhhh bi bilsemavukat olununca ne oluyor suan bende bunu merak ettim kendim insan kaynakları okudum fotografcılık yapıyorum da
Normalmişim elhamdulillahbu nasıl bir ifade tarzı ya
birincisi öğretmenlik sizin gözünüzde doktor hakimden sonra geliyor (Unutmayın o doktorları hakimleri yetiştiren ailelerden sonra öğretmenler)
ikincisi öğretmen olsun normal olsun???? bu ne demek Allah aşkına diğer mesleklerden olanlar anormal mi?
aklıma bi akrabam geliyor kız daha okurken her gittiği mağazadaki çalışanlara ben avukatım derdi
artık ne gibi bi ayrıcalık bekliyorsa
bence siz fazla bu konuda kafanızı yormayın zira bugün yarın ayrılmanız yakındır
ArkadaşlarAhhhh bi bilsem
yani kızdaki tavırları görseniz cumhurbaşkanı falan zannedersiniz ki ailesi de öyleydi kızım avukat diye böbürlene böbürlene gezerdi
konu sahibinde de aynı tavırları görüyorum ve acıyorum yalnızlığa mahkum olacakmış gibi geliyor
ben baya baya anormalim yaaaNormalmişim elhamdulillah
neden lafları çeviriyorsunuz ilk mesajını aynen kopyalıyor ve ailenle konuştuğun kısmı kırmızıyla çiziyorumArkadaşlar
Ben sevgilime dedim ki sen issiz de olsan allah korudun bir yerinde bir şey de olsa ben seni isterim
Çünkü isterim.baska bir açıklaması yok. Ailem de ben de egoist insanlar değiliz. Sadece onlar da benim için en iyisi olsun istiyor. Ben bu durumu henüz onlarla konuşmadım. Sadece anneanneme konuştum. O da 65 yaşında ve onların zamanında hep öğretmen olsun memur olsun diye bakılıyordu olaya. Annem üniveriste 3 4 te bir arkadaşım olmasını istiyor. Kendisi de babamla iş yerinde tanışmış. Ben de bu sene 2 ye geçtim. Ve sonuç olarak 1 yıl önceden birini sevmiş oldum. Annem hep en önemli şeyin kişilik karakter ahlak aile sonra da meslek olduğunu söyler. Benim tek düşüncem bir gün öğrenirlerse ve izin vermezlerse ne yapacağım çünkü gercekren onunla birlikte olmak istiyorum. Onun ya da benim be okudugun umrumda değil.
Aileden kastım anneannem. Anne baba değil.neden lafları çeviriyorsunuz ilk mesajını aynen kopyalıyor ve ailenle konuştuğun kısmı kırmızıyla çiziyorum
"Merhaba, 1.5 yıldır sevdiğim ve 1 yıldır birlikte oldugum bir insan var. Hayatımın ilk aşkı. Onu gerçekten çok seviyorum. Fakat sorun şu ki ailem okuduğu bölümden dolayı kabul etmiyor. Ben hukuk okuyorum. O da arkeoloji okuyor. Henüz 1. Sınıfı ikimiz de yeni bitirdik. Onu karşıma alıp konuştum. Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum ama bak ailem boyle düşünüyor dedim. Ne yapacağız dedim. Burada ikimizin de yapabileceği bir şey yok elimizden bir şey gelmez dedi. Bu yıl ikimiz de oylesine sınava girmistik. O da belki daha iyi yer gelirse giderim demisti. Ben de ona tercih yapma ihtimalin yok mu dedim. Yok dedi. Oturdum arkeolojiyi araştırdım. Gerçekten iş imkanı çok kısıtlı. Ona bunu anlatmaya çalıştım ama benim çok ustume geliyorsun dedi. Bak yatay geçiş yaparız ben seni çalistiririm açıköğretim okursun diye aklıma gelen her imkanı sundum. Ne okuduğu umrumda değil ama ailemin düşüncesi de belli. Kendisi de arkeolojiye çok isteyerek gitmemiş mutlu değilmiş. Ailem de şunu söyledi bir öğretmen olsa yine kabul edebiliriz ama bu durumda onaylamıyoruz. Ileride iyi bir işi olursa o zaman farklı olabilir ama şuan için ikiniz de mesleklerinize odaklanin dediler. O ise bana beni kafandaki insan yapmaya çalışıyorsun olduğum gibi kabul etmiyorsun dedi. Ben sadece ailemin onaylamasını istemistim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen fikrinizi belirtin."
ailen derken annen baban olduğu düşünülüyor, anneannen olsa baştan belirtirdin diye düşünüyorum
Tövbe tövbeeee...Annem üniveriste 3 4 te bir arkadaşım olmasını istiyor. Kendisi de babamla iş yerinde tanışmış. Ben de bu sene 2 ye geçtim. Ve sonuç olarak 1 yıl önceden birini sevmiş oldum.
Allah kurtarsın kardeşben baya baya anormalim yaaa
muhasebeciyim ne olsun
Tabiki var.diyelim ki anneniz öyle dedi istemiyorum dedi sizin bir durusunuz yok mu . sevginizin kıymeti yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?