Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

nereli bu arkadaş

ne kadar basit sıradan banal bir cümle
şu cümleden sonra mideniz bulanmadı mı
ben bırak söyleyeni kendimden utanırım bana böyle basit cümleler kuracak bir insanla muhatap olduğum için

ne kadar basit sıradan banal bir cümle
şu cümleden sonra mideniz bulanmadı mı
ben bırak söyleyeni kendimden utanırım bana böyle basit cümleler kuracak bir insanla muhatap olduğum için

kaç kişi söylemiş, adam bildiğimiz kıro.. kıro olması yetmemiş bir de 1980 lerden kalmış.. yarın "sen hırsızsın kalbimi çaldın" cümlesiyle gelirse tamamen sıvamış olacak..

konu sahibi yapma bunu kendine.. bak burada gözünü açmaya çalışıyoruz, bırak arkana bakmadan kaç..

Konya ama izmirde yaşıyor.
ve adam asker olmasa herhalde size yıldırım nikahı yapıcak.
konuşması falan hep bu yönde.
eee kalmış şurda sayılı gün. heyecansız askerlikmi biter diye. sizi kekliyebildigi kadar kekliyo bence.
kusura bakmayın. ama olay aynen bu.
ve herkesde böyle düşünüyor. bi siz iyi yönden bakıyorsunuz hep.
olayın içinde oldugunuzdan sanırım. zamanla görüceksiniz

daha dün tanıştığı adam tarafından 2 saat sonra öldürülen kızı paylaştım sevgili arkadaşımız ılımlı yorumlara kendini çok güzel anlatıyor ama o mesajıma bakmadı bile saolsun kendi düşen ağlamaz

zaten hız-tarz ikilisine bakılırsa ilişki "ya benimsin ya toprağın" moduna doğru ilerliyor.. inşallah konu sahibi bir an önce silkelenip kendine gelir..

zaten hız-tarz ikilisine bakılırsa ilişki "ya benimsin ya toprağın" moduna doğru ilerliyor.. inşallah konu sahibi bir an önce silkelenip kendine gelir..
yok kız,konu sahini 2 gün yüz vermesin bak bi daha arıyo mu askercik
yeni aşklara yelken açmazsa ben de dante değilim

SİZE ŞUNU SÖYLEYİM BENİM KAYNIM VAR ASKERDEN YENİ GELDİ O KADAR İYİ KIZ TAVLAR Kİ KENDĞNDEN BÜYÜK KIZLARI BİLE TAVLAMIŞTIR AYNI SÖZLER LE HEMDE HER YERDE KENDŞNE SEVGİLİ YAPAR BENCE DİKKATLİ OL HEMDE ÇOK KESİN BAŞKA YERLERDE DE SEVGİLİSİ VARDIR BU SÖZLER ÇOK YAPMACIK İNaanmayın kanmayın annenizle tanışır tabi ne var ki bunda hemde onu da yağlar ballar

birşey sormak istiyorum.bu mehmetle gezerken ayak ağrınız ne alaemdeydi?
eşimin yorumu (maalesef biraz kötü bir yorum ama yazmak geldi içimden) ADAM ÇAKACAK YER ARIYOR dedi. erkek erkeği tanır tatlım.

Ay bana ufunet bastı adam bi ben yalancıyım dememiş..Konu sahibii yalancı o bence sen güven problemi yaşıyosan nası bu en kıro iltifatlardan huylanmıyosun..Aradığında hop bi saniye sen ne martaval atıyosun birader hayırdır sen ne ayaksın diye bakalım ne dökülüyo bida arıyomu gel gidelim diyen adam...Boşluktayım diyonda bize onada dediysen oda gazı almıştır yani anlamadım boşlukta olduğunun farkındasın ve bile bile bu kıroyla görüşcekmisin sen bilirsin yani...

bu kadar süslü cümleler kuran bi erkek. hem de 1 saatlik tanıştığı birine. hiç samimi gelmedi doğal olarak. bi daha görüşmeyin bence. kendi iyiliğiniz için.

Kızlar bugün kimlik kontrolü yaptım beyefendimiz bekar.
Ve ev arıyor buraya yerleşecek ben artık ciddi olduğunu düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…