- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Canım daha düne kadar sizinle aynı fikirdeydim tüm samimiyetimle söylüyorum.
Ama bu olay farklı ona inanmak istemiyorum yukarıdaki mesajlarımda da sürekli dile getirdim ama bir şekilde ben ne dersem kendine inandırıyor. Annemle daha önceden tanışık olduklarını size söylemiştim annemle konuştum dün söyle o çocuğa seninla dalga geçmek gibi bir niyeti varsa yoluna baksın uğraştırmasın seni dedi aynen kendisine ilettim. Ve dedi ki söyle annene öyle bir niyetim kesinlikle yok içi rahat olsun ve annene dava açacağım ne davası dedim senin gibi iyi ve güzel bir insan yetiştidiği için dedi. Ciddiyetine inanmadığım için bir gün annemle vakit geçirelim felan dedim yoklamak için aaa çok iyi olur ciddiyetimi anlar felan dedi ne desem ters tepiyor anlayamıyorum o nedenle bu kadar karışık kafam
keşke zeka, akıl hastalığı kontrolü de kimlik kontrolü gibi kolayca yapılsaydı..
yazdıklarımızı hiç okumuyorsun değil mi sevgili konu sahibi?
Bundan 12 yıl evvel tanıdığım biri vardı kimliğinde bekar yazıp ama 7 senelik evli olan.Kızlar bugün kimlik kontrolü yaptım beyefendimiz bekar.
Ve ev arıyor buraya yerleşecek ben artık ciddi olduğunu düşünmeye başladım.
Ben olsam mal mısın oğlum sen derdim.Vallahi, 2 günlük tanidigi kiz için ev ariyorsa ben ciddi degil, psikopat oldugunu düsünmeye basladim
Merhaba kızlar mantığım almıyor bugün çok garip bir gün geçirdim sizinle paylaşacağım lütfen sonuna kadar okuyun ve benim yerimde olsanız ne yapardınız bir akıl verin çünkü benim aklım yetersiz kalıyor.
Kaç gündür ayağımda bir acı var doktora gitmeyi hep erteledim bugün acım dayanılmazdı zor bela doktora gittim röntgen çektirmemi söylediler sıra bekliyordum yarım saat oyalandım bekleme salonuna geldim yanımda bir beyfendi vardı adı Mehmet. Mehmeti tanımıyorum bizim memlekette askerlik yapıyormuş. Bana sizin neyiniz var diye sordu derdimi anlattım o derdini anlattı sohbet ettik biraz baktık sıra bize gelmiyor dışarı çıkalım mı biraz dedi olur dedim dışarı çıktık yine aynı şekilde sohbet muhabbet ettik saat öğlene gelmişti araya girecekti memurlar anlayacağınız üzere öğleden sonraya kaldık aç mısın diye sordu bana Hayır dedim peki ne içmek istersin dedi kahve olabilir diye sordum sonra dolmuşa bindik merkeze indik bir cafe de oturduk birbirimize hayatımızı anlattık günlük hayatımızdan bahsettik ilişkilerimizden gelecek hayallerimizden insanlardan uzun uzun dolu dolu bir muhabbet oldu.
Ve inanır mısınız bir çok ortak noktamız var Mehmetle hayattan beklentilerimiz her şeyimiz aynı sanırım çocuk bunlardan etkilendi bana bir sürü güzel şeyler söylemeye başladı arkadaşlık boyutunu aştı bana benimle memleketime gel seni buldum bir daha bırakmam sen o salona girdiğin ilk anda gözlerinde kayboldum şeklinde bir sürü güzel sözler söyledi bunları kaç kıza söyledin daha önce gibisinden konuştum elini kalbinin üstüne koydu tüm kutsal kitabımız peygamberimiz üstüne yemin ederim ki ilk defa böyle oldum sana söylediğim hiçbir şeyde yalan yok olduğum gibiyim dedi.
Ben yeni bir ilişkiden çıktım güven eksikliğim olduğunu dile getirdim bana sadece şans ver dedi. Yolda yürürken dondurma aldı oturduk dondurma yedik, Melekler şehrinin cdsini almak istedi cd yoktu çok üzüldü o filmi mutlaka izle ve izlerken beni düşün izledikten sonra da tüm düşündüklerimi olduğu gibi ona iletmemi söyledi.
Sonra şu evlilik fotoğraflarında insanların elinde tuttukları çubuklardan aldı bana üstünde BİR ÖMÜR BİRLİKTE yazıyor.
Arkadaşlar ve daha bir sürü güzel şeyler söyledi atladığım bir sürü şeyler var anlatırsam roman olur valla.
Siz olsanız inanır mıydınız?
EDİT: Arkadaşlar hala görüşüyoruz yaklaşık 3 gün oldu her gün arıyor ve Bartında kalma konusunda çok ciddi ev arıyor şu anda buraya yerleşecek.
Bundan 12 yıl evvel tanıdığım biri vardı kimliğinde bekar yazıp ama 7 senelik evli olan.
Adam kimliğini değiştirmez olur biter.
Bende nikahtan 2-3 ay sonra değiştirmiştim ancak fırsat olmuştu.
Kusura bakmayın ama bu adam resmen cinsel dürtüleriyle konuşuyor.
Her ne kadar cümle içerisinde kullanmasa da ne yaparım da 2 tık tık 1 şık şık kıvamına gelir diye düşünüyor.
Lütfen iyi niyetinize bir el sallayın ve gerçekçi bakın.
Ayrıca elin adamıyla çay içmekte neyin nesi?
2 tane uzun süreli ilişkin olmuş yaş küçük olmasa gerek
Ben olsam mal mısın oğlum sen derdim.
ciddi ciddi 2 günlük tanıdığı kız için hayatını değiştirmeyi düşünen bir adam ya maldır ya psikopat.
yada askerliği çoksa kızı eve atmak için yol yapıyordur
kocalarını annnelerinden iki adım öteye taşınmaya ikna edemeyen KK kadınları biraz feyiz alsınlar
malsa yine iyi psikopatsa canına kast eder.Mal olmak ile psikopat olmak benim için ayni seydir. Ikisindende kaçarak uzaklasmasi gerek. Ya hakikatten hangi (olmayan!) akla hizmet ederek insan tanimadigi biri için ev tutmak ister? Ya gerçekten bu çoçuk cinsel dürtülerine göre haraket ediyor (malum askerlik) yada baska aklima gelende konu sahibi zengin aileden geliyorsa, bu çoçugun parayi koklamasidir.
malsa yine iyi psikopatsa canına kast eder.
Ay baya Şimşek hizi gibi hızlı olmus hersey gerçekten okurken sasirdim ben oldam ilk hastanede disari cikalimmi teklifine bile Hayır derfim herhalde sobucta ilk defa gördüğün biri o kadar guvenmen bile cok bence inanma ilginc geldi yaaaMerhaba kızlar mantığım almıyor bugün çok garip bir gün geçirdim sizinle paylaşacağım lütfen sonuna kadar okuyun ve benim yerimde olsanız ne yapardınız bir akıl verin çünkü benim aklım yetersiz kalıyor.
Kaç gündür ayağımda bir acı var doktora gitmeyi hep erteledim bugün acım dayanılmazdı zor bela doktora gittim röntgen çektirmemi söylediler sıra bekliyordum yarım saat oyalandım bekleme salonuna geldim yanımda bir beyfendi vardı adı Mehmet. Mehmeti tanımıyorum bizim memlekette askerlik yapıyormuş. Bana sizin neyiniz var diye sordu derdimi anlattım o derdini anlattı sohbet ettik biraz baktık sıra bize gelmiyor dışarı çıkalım mı biraz dedi olur dedim dışarı çıktık yine aynı şekilde sohbet muhabbet ettik saat öğlene gelmişti araya girecekti memurlar anlayacağınız üzere öğleden sonraya kaldık aç mısın diye sordu bana Hayır dedim peki ne içmek istersin dedi kahve olabilir diye sordum sonra dolmuşa bindik merkeze indik bir cafe de oturduk birbirimize hayatımızı anlattık günlük hayatımızdan bahsettik ilişkilerimizden gelecek hayallerimizden insanlardan uzun uzun dolu dolu bir muhabbet oldu.
Ve inanır mısınız bir çok ortak noktamız var Mehmetle hayattan beklentilerimiz her şeyimiz aynı sanırım çocuk bunlardan etkilendi bana bir sürü güzel şeyler söylemeye başladı arkadaşlık boyutunu aştı bana benimle memleketime gel seni buldum bir daha bırakmam sen o salona girdiğin ilk anda gözlerinde kayboldum şeklinde bir sürü güzel sözler söyledi bunları kaç kıza söyledin daha önce gibisinden konuştum elini kalbinin üstüne koydu tüm kutsal kitabımız peygamberimiz üstüne yemin ederim ki ilk defa böyle oldum sana söylediğim hiçbir şeyde yalan yok olduğum gibiyim dedi.
Ben yeni bir ilişkiden çıktım güven eksikliğim olduğunu dile getirdim bana sadece şans ver dedi. Yolda yürürken dondurma aldı oturduk dondurma yedik, Melekler şehrinin cdsini almak istedi cd yoktu çok üzüldü o filmi mutlaka izle ve izlerken beni düşün izledikten sonra da tüm düşündüklerimi olduğu gibi ona iletmemi söyledi.
Sonra şu evlilik fotoğraflarında insanların elinde tuttukları çubuklardan aldı bana üstünde BİR ÖMÜR BİRLİKTE yazıyor.
Arkadaşlar ve daha bir sürü güzel şeyler söyledi atladığım bir sürü şeyler var anlatırsam roman olur valla.
Siz olsanız inanır mıydınız?
EDİT: Arkadaşlar hala görüşüyoruz yaklaşık 3 gün oldu her gün arıyor ve Bartında kalma konusunda çok ciddi ev arıyor şu anda buraya yerleşecek.
güvenilmez olduğu zaten aşikar da biz boşuna konuşuyoruz, konu sahibi aklamış, paklamış, altına bulamışMalsa demek ki çok kolayi bir sekilde aklini degistiren bir insandir, güvenilemez bir insandir. Konu sahibin canina kast etmezdir fakat hayatini yine zehir edebilir.
İyimser olmaya çalışıyorum...
Olabilir,erkeklerin de duyguları var,belki gerçekten ilk görüşte aşık oldu.
Gerçekçi olmak gerekirse,fazla ilişki yaşayanlar böyle ilk görüşte kara sevdaya tutulmuyor.
Öte yandan az ilişki yaşayanların ağzı bu kadar laf yapmıyor.
Çok kız tanımamış,açılmamış bir tip olsa bu kadar atak olamazdı.
İyimserliğimi kaybediyorum.
Hepsini tek tek okuyorum ve size hak verdiğim bir sürü konu var ama dediğim gibi mehmetle konuşunca tüm tabuları yıkıyor.
Ya kusura bakmada hiç mi düşünmüyorsun oturup sen?Kızlar bugün kimlik kontrolü yaptım beyefendimiz bekar.
Ve ev arıyor buraya yerleşecek ben artık ciddi olduğunu düşünmeye başladım.
Bu meşhur mehmet bunun gibi birşey olsa gerek ha.
Türk filmi için iyi jön olur kendileri siz de ona bakıp ağlayan seyirci.
Ya kusura bakmada hiç mi düşünmüyorsun oturup sen?
En iyi ihtimali düşünelimi,diyelim ki adam gerçekten ciddi ve sana aşık oldu.
O zaman tam bir şıpsevdi ve otobüste ,manavda gördüğü her kıza sırf güzel bulduğu için aşık olma potansiyeli var bu adamda.
3-5 ay sonra veya evlendikten sonra sen tamda kapılmışken bu adama, başka bir hastane kuyruğunda senden daha güzelini görüp aşık olduğunda ne yapmayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?