Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Ya bu çoçuk bu dramatik cümleleri nereden buluyor

Yani yalnis anlama, alay etmek istemiyorum fakat insan nasil böyle saçma sapan cümlelere kanar? Ben öyle birsey duysam hem migdem bulanir hem kahkaha krizi yasardim. Samimi olmadigi böyle cümlelerden belli zaten. Hiç bir normal insan böyle cümleleri kullanmaz. Ben esimi 6 yildir taniyorum ve böyle cümle hiç kullanmadi (zaten kullansaydi dayagi yerdi ).

Sen su an bosluktasin ve baskalarina saçma gelen cümleler seni büyülüyor fakat bu kadar insan yanilmis olamaz. Bu sahistan kaçarak uzaklas.

keşke zeka, akıl hastalığı kontrolü de kimlik kontrolü gibi kolayca yapılsaydı..

yazdıklarımızı hiç okumuyorsun değil mi sevgili konu sahibi?

Hepsini tek tek okuyorum ve size hak verdiğim bir sürü konu var ama dediğim gibi mehmetle konuşunca tüm tabuları yıkıyor.

Kızlar bugün kimlik kontrolü yaptım beyefendimiz bekar.
Ve ev arıyor buraya yerleşecek ben artık ciddi olduğunu düşünmeye başladım.
Bundan 12 yıl evvel tanıdığım biri vardı kimliğinde bekar yazıp ama 7 senelik evli olan.
Adam kimliğini değiştirmez olur biter.
Bende nikahtan 2-3 ay sonra değiştirmiştim ancak fırsat olmuştu.
Kusura bakmayın ama bu adam resmen cinsel dürtüleriyle konuşuyor.
Her ne kadar cümle içerisinde kullanmasa da ne yaparım da 2 tık tık 1 şık şık kıvamına gelir diye düşünüyor.
Lütfen iyi niyetinize bir el sallayın ve gerçekçi bakın.
Ayrıca elin adamıyla çay içmekte neyin nesi?
2 tane uzun süreli ilişkin olmuş yaş küçük olmasa gerek

Vallahi, 2 günlük tanidigi kiz için ev ariyorsa ben ciddi degil, psikopat oldugunu düsünmeye basladim
Ben olsam mal mısın oğlum sen derdim.
ciddi ciddi 2 günlük tanıdığı kız için hayatını değiştirmeyi düşünen bir adam ya maldır ya psikopat.
yada askerliği çoksa kızı eve atmak için yol yapıyordur
kocalarını annnelerinden iki adım öteye taşınmaya ikna edemeyen KK kadınları biraz feyiz alsınlar

Son düzenleme:

Olgun aklı başında bir adam böyle cümleler kullanmaz bence ve 1 günde tanışıp böyle planlar yapmak bana hiç sağlıklı gelmedi.

Mal olmak ile psikopat olmak benim için ayni seydir. Ikisindende kaçarak uzaklasmasi gerek. Ya hakikatten hangi (olmayan!) akla hizmet ederek insan tanimadigi biri için ev tutmak ister? Ya gerçekten bu çoçuk cinsel dürtülerine göre haraket ediyor (malum askerlik) yada baska aklima gelende konu sahibi zengin aileden geliyorsa, bu çoçugun parayi koklamasidir.

malsa yine iyi psikopatsa canına kast eder.

Ay baya Şimşek hizi gibi hızlı olmus hersey gerçekten okurken sasirdim ben oldam ilk hastanede disari cikalimmi teklifine bile Hayır derfim herhalde sobucta ilk defa gördüğün biri o kadar guvenmen bile cok bence inanma ilginc geldi yaaa

İyimser olmaya çalışıyorum...
Olabilir,erkeklerin de duyguları var,belki gerçekten ilk görüşte aşık oldu.
Gerçekçi olmak gerekirse,fazla ilişki yaşayanlar böyle ilk görüşte kara sevdaya tutulmuyor.
Öte yandan az ilişki yaşayanların ağzı bu kadar laf yapmıyor.
Çok kız tanımamış,açılmamış bir tip olsa bu kadar atak olamazdı.
İyimserliğimi kaybediyorum.

Malsa demek ki çok kolayi bir sekilde aklini degistiren bir insandir, güvenilemez bir insandir. Konu sahibin canina kast etmezdir fakat hayatini yine zehir edebilir.
güvenilmez olduğu zaten aşikar da biz boşuna konuşuyoruz, konu sahibi aklamış, paklamış, altına bulamış

katılıyorum
bu kadar lafı üretebilmesi için ya önceden "çalışıp gelmesi" ya da "daha önce çok defa deneyimlemesi" gerek.
ee kızımızı gördüğü gibi methiyeler düzdüğüne göre 1. şık değil.
demek daha önce böyle laflar etti ve sonuç aldı
o yüzden bu kadar rahat söyleyebildi.

Hepsini tek tek okuyorum ve size hak verdiğim bir sürü konu var ama dediğim gibi mehmetle konuşunca tüm tabuları yıkıyor.

Valla canim mehmet tum tabulari dogrular nitelikte. Adam yesilcami hatmetmis. Tum klişeleri uygulamiş. Sen de aynen devam. Bu laflari tum kizlara soyluyor musun seni annemle tanistiricam. Ikiniz de birbirinizi bulmussunuz. Ne guzel bi arabesk kulturde yetistirdilerse bizi. Meydan kimlere kaldi hay rabbim

Kızlar bugün kimlik kontrolü yaptım beyefendimiz bekar.
Ve ev arıyor buraya yerleşecek ben artık ciddi olduğunu düşünmeye başladım.
Ya kusura bakmada hiç mi düşünmüyorsun oturup sen?
En iyi ihtimali düşünelimi,diyelim ki adam gerçekten ciddi ve sana aşık oldu.
O zaman tam bir şıpsevdi ve otobüste ,manavda gördüğü her kıza sırf güzel bulduğu için aşık olma potansiyeli var bu adamda.
3-5 ay sonra veya evlendikten sonra sen tamda kapılmışken bu adama, başka bir hastane kuyruğunda senden daha güzelini görüp aşık olduğunda ne yapmayı düşünüyorsun?

Ay kiz bu sana antibiyotik etkisi yapmis.agriyan ayak iyilesmis gibi...
Benim bir arkadasimdolmustayken iki kisi biniyor otobuse.biri yanindakine diyorki sen bu kizla evleneceksin.ama hic tanimiyorlar birbirini.daha once hic gormemisler...ve o cocukta bakiyor kiza...ve bitiyor gun.ve simdi onunla evliiii....

Bu gidisle bu adam Türkiyedeki tüm annelere dava açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…