Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

daha ilk tanışmada bukadar derine dalması baştan yanlış zaten...askerlik aşklarını çok duyuyoruz bulunduğu yerde asker iken askerlik süresince aşk yaşayıp memelekete dönünce unutup giden....
bukadar çabuk açılması doğru değil..kapılmayın hemen üzülürsünüz...

Kızlar bugün kimlik kontrolü yaptım beyefendimiz bekar.
Ve ev arıyor buraya yerleşecek ben artık ciddi olduğunu düşünmeye başladım.

arkadaşım, bence bu işin altından birşey çıkacak. yani güvenme bu adama, hep sorgulayıcı düşün. umarım hayal kırıklığı yaşamazsın. ama bana bu adam pek tekin biri gibi gelmedi, bi anormallik var adamda. bak, bu konuda onca kadın da neredeyse aynı fikirde, demek ki normal olmayan birşey var burda.

Konu sahibine gore onca kadin ilk goruste aski kiskandi

Hepsini tek tek okuyorum ve size hak verdiğim bir sürü konu var ama dediğim gibi mehmetle konuşunca tüm tabuları yıkıyor.

hangi tabuları yıkıyor yahu.. adam tabu yıkacak bir şey söylemiyor konu sahibi.. almış kendisine 80'lerde ki bütün Türk filmlerini, akşam izleyip sabah sana aktarıyor.. bir gün kazara sana NALAN derse hiç şaşırmam o derece

allah aşkına kendine gel, adam dün tanıştığı kız için ev değiştiriyor, sence hiç mi sorun yok bu durumda?

Konunun sonu ne olacak bilememde bu mehmet aslinda gayet eglencilidir. Asil merakim daha hangi klise cümleleri kullanacak diye
Yarın bizim dediklerimiz çıkarda mehmet askerliği bitince gidecek olursa sorun sende değil bende sen mükemmel birisin benden daha iyilerine layıksın der kesin

Konu 30 sayfa olmuş ya
yalnız adamdaki nasıl bir yokluksa..dün tanıştığı kız için ev tutmalar falan.düşün artık nasıl bir yokluk adamdaki
ilk sayfada yaptığım yorumu yinelemekle birlikte (bkz.böbrek.avi) başka bir şey avı da olabileceğini ekliyorum.
Tabii hangisi olduğunu bilemeyiz ama bir "AV" kesinlikle söz konusu.sazan olmamak lazım

Yorumlarımızı okuyup yerinizde olmak istediğimizi düşünüyorsunuzdur.

Hatta sizin kadar şanslı olamadığımız için verip veriştirdiğimizi.

Ne kadar hak verdiğinizi söyleseniz de yanıtlarınızdan olumsuz yorumları dikkate almadığınız anlaşılıyor.

Onun bizim oyun dediğimiz şeye devam etmesi değil etmemesi şaşırtırdı sizi o nedenle söylediklerinin devamı geliyor ve gelecek.

Yani burada yazılanlarda yanılma payı yok, Mehmet sizin bildiğiniz erkeklerden değil denecek bir durum da...

Burada yerilmiyorsunuz, hem cinslerinizden destek görüyorsunuz aslında.

Bir de yazmadan duramayacağım.

Romantik filmlere +30 ibaresi konmalı bence.

Aksi halde genç kızlar bu kadar bariz durumlarda tavır koyacaklarına orada yaşananları bilimsel bilgi kabul edip inanıyorlar onlara...

bu cümlenin seni etkilemesinden anladığım su ki bu tarz lafları erkeklerden duymadın, şurda 20 lerini gecmiş her kadın bu tarz cümlelerden nefret eder çünkü biz onlardan samimiyetsizlik aktığını biliyoruz, samimiyetini gectim cidden cok kıro aşırı kıro overdose kıro. nasıl etkileniynuz bunlardan bilmiyorum ki

Yarın bizim dediklerimiz çıkarda mehmet askerliği bitince gidecek olursa sorun sende değil bende sen mükemmel birisin benden daha iyilerine layıksın der kesin
ilk defa bu kadar cok kadın bir konuda aynı fikirde

birazcık dinle olur mu

yok yok 30 sayfa boyunca karşıt fikirdeki kadınların hepsi haksız ve konu sahibinin o kalpleri titreten,müthiş ilk görüşte aşkını kıskanıyor. ya ya hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…