- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
Kızlar bugün kimlik kontrolü yaptım beyefendimiz bekar.
Ve ev arıyor buraya yerleşecek ben artık ciddi olduğunu düşünmeye başladım.
arkadaşım, bence bu işin altından birşey çıkacak. yani güvenme bu adama, hep sorgulayıcı düşün. umarım hayal kırıklığı yaşamazsın. ama bana bu adam pek tekin biri gibi gelmedi, bi anormallik var adamda. bak, bu konuda onca kadın da neredeyse aynı fikirde, demek ki normal olmayan birşey var burda.
Konu sahibine gore onca kadin ilk goruste aski kiskandi
polis bey polis bey, hırsız var!!
neyinizi çaldı beyefendi?
kalbimi !!!
"Acidi mi"?
-Ne?
"Cennetten düstügünde?"
Konunun sonu ne olacak meraktayım. Ama bizim dediklerimiz çıkarsa konu sahibi yazmaz zannımca
Hepsini tek tek okuyorum ve size hak verdiğim bir sürü konu var ama dediğim gibi mehmetle konuşunca tüm tabuları yıkıyor.
Yarın bizim dediklerimiz çıkarda mehmet askerliği bitince gidecek olursa sorun sende değil bende sen mükemmel birisin benden daha iyilerine layıksın der kesinKonunun sonu ne olacak bilememde bu mehmet aslinda gayet eglencilidir. Asil merakim daha hangi klise cümleleri kullanacak diye
Canım daha düne kadar sizinle aynı fikirdeydim tüm samimiyetimle söylüyorum.
Ama bu olay farklı ona inanmak istemiyorum yukarıdaki mesajlarımda da sürekli dile getirdim ama bir şekilde ben ne dersem kendine inandırıyor. Annemle daha önceden tanışık olduklarını size söylemiştim annemle konuştum dün söyle o çocuğa seninla dalga geçmek gibi bir niyeti varsa yoluna baksın uğraştırmasın seni dedi aynen kendisine ilettim. Ve dedi ki söyle annene öyle bir niyetim kesinlikle yok içi rahat olsun ve annene dava açacağım ne davası dedim senin gibi iyi ve güzel bir insan yetiştidiği için dedi. Ciddiyetine inanmadığım için bir gün annemle vakit geçirelim felan dedim yoklamak için aaa çok iyi olur ciddiyetimi anlar felan dedi ne desem ters tepiyor anlayamıyorum o nedenle bu kadar karışık kafam
Yarın bizim dediklerimiz çıkarda mehmet askerliği bitince gidecek olursa sorun sende değil bende sen mükemmel birisin benden daha iyilerine layıksın der kesin
ilk defa bu kadar cok kadın bir konuda aynı fikirde
birazcık dinle olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?