Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

bana o söz nedense burhan altıntop'u hatırlattı. hani dese dese onun gibi biri der herhalde...

Kızlar şu dalga geçen arkadaşlar öncelikle topigime girip yazmazsa çok sevinirim.
Çünkü dalgaya alınacak bir konu değil.
Ve size mehmetle son durumu aktaracağım.
Mehmet burada şu anda iş arıyor adliye,ptt,valilik gibi resmi kurumlarda aracı arıyor. Ve ona inanmadığım için ailesi ile görüşmemi istedi annesi ile telefonda görüştüm kadın bana iyisi kötüsü ne varsa aktardı. Ve bugün annem ben mehmet oturduk sohbet ettik mehmet aynı ciddiyetini annem ile konuşurken de korudu. Ve annem yarın gel al kızı dese alacak o durumda şu anda.
Her şeyin hızlı geliştiğini bende farkındayım siz olaya dışarıdan bakarken ben içindeyim ben yaşıyorum. Amacım mehmeti aklayıp paklamak değil sadece yaşadıklarımı size aktarıyorum ve sağolun bir çoğunuz dalga konusu yapıyor. Evet kötü yorumlar çok fazla fakat iyi yorumlarda yok değil böyle değişik şekillerde tanışıp mutlu olan insanlarda var. Polyanacılık oynamıyorum sadece hissettiklerimi söylüyorum. Çocuk asker eğlence arıyor diyorsunuz bugün bütün gün beni bekledi çalıyordum bir oyana bir bu yana geçip durdu iş yerimin önünden bunlar da mı eğlence sıcağın altında beklemek.
Size burda aktaramadığım anlatamadığım bir sürü şey var o yüzden lütfen dalgaya almadan ciddiyetinizle yorum yapın. Allah razı olsun bana yardımcı olmak isteyip de yorum yazan da var dalga geçmek isteyende. Dalga geçmek isteyenlerdenseniz uzak durun.

Biri özet gecse bana. Mehmetcikteki mehmer nabtı hanım kızımıza.

konusmaya devam ediyolar konu sahibi yazmasa da heralde basladı ilişkileri cünkü senin için burdan ev tutcam buraya tasıncam bir de yalan söylemiyorum inanmazsan annenle de görüşebilirim demiş zaten annesine dava acıcakmıs bu kadar iyi bi kız yetiştirdiği için .

iki günlük adamı keske annenle tanıstırmasaydın daha sen tanımıyossun .

bir de mehmet ciddi değil yılışık keşke görebilsen.

maalesef topiğe yazacakları seçemiyoruz kkda
ama çok haklısınız böyle büyük bir aşkla dalga geçmek çok ayıp ben dahil
memet bu boru mu

Bu mehmet cok enteresan

ne diyelim, bu kadar insan aynı fikirdeyken hala 2 gün gördüğün adama inanıyorsun.. umarım hayal kırıklığı yaşamazsın..

Sende dünyaya at gözlüğüyle bakıyosun.lütfen alınma.
Cünkü buralarda neler gördük neler.
Erkekler öyle plan yapıyorki kızı avlamak için aklın şaşar.
Hatta dur örnek verim.
Hatunun biri bi aracılıgıyla bi beyle tanışıo. Bunlar 2 ay falan konuşuo. Ve bigün ögrenioki adam evli...al burdan yak.
Dalga gecenlerde seni uyarmak gözünü acmak amacları. Kırılman yada haşlaman gereken kişi burdakiler degil.

Ben sizi anlıyorum hiçbirinize saygısız bir cümle kurmadım. Hepinizin görüşüne saygı duydum. Ama yapılan yorumlar gerçekten çok kırıcı.
Bir çok insan mehmetin benimle dalga geçtiğini ve koğuş anısı olacağımı söylüyor herkes bu konuda hem fikir. Size yazdıklarımla ciddiyetini anlatmaya çalışıyorum onlar bile dalga konusu oluyor. Annenle neden tanıştırıyorsun diyenler oldu tanıştırma nedenim bana o kadar atıp tutuyor acaba doğru mu ciddi mi söylediklerinde diye test etmekti ve testi başarıyla geçti. Ve bazen bir insanı 40 yıl geçse de tanıyamazsan bazen 2 saat içinde nasıl biri olduğunu anlayabilirsin.

bir o yana bir bu yana geçip durdu iş yerimin önünden bunlar da mı eğlence sıcağın altında beklemek.

dude, anlatmadığın neler var bilmiyorum ve eleştirileri saldırı olarak görüp savunma mekanizmalarını harekete geçirmek zorunda hissediyorsun belki. ama lütfen şu tarz laflar söyleme, sıcağın altında beklemek nedir ki? Bir insanı iki saat içinde tanımak mümkünse mehmet de seni iki saatte tanımış olabilir, kandırması için sen de üstüne yardımcı olma deniyor, bunu anlamak çok mu zor?

onu savunuyosun ve onun ciddiyetine inanmıssın, ama burda coğumuz sana inanmaman ve güvenmemeni söylüyoruz, 2 saat değilbir ömür gecse insanları tanıyamazsın.

yok öyle değil o işler.. 2 saatte babanı bile tanıyamazsın değil ki hayatında ilk gördüğün bir adam.. bak buraya yazıyorum bu adam ya evli, annenle bile tanışıp sana güven aşılayacak (ki aşılamış bile) ya da çok ciddi bir pisliği var.. hiç bir normal insan 2 saat içinde anlaştığı insanla bu kadar hızlı ilerlemez.. annen ile tanışması senin için büyük bir olay, onun için ise ne kadar basit birşey gördün işte.. yazık ediyorsun kendine belli ki çok tecrübesizsin..

Çünkü yaptıkları söyledikleri inanki burdan bakınca cok cocuksu geliyor.
Ve cok banel... sırada erkek klişeleri.
Farklı bi yanı yok...
Siz görmek istemiyor üstüne şans veriyosunuz. Bu sizin hayatınız daha fazla müdahale edemeyiz.
Umarım bizleri yanıltır arkadaşınız. Yanılmayada acıgız.
Annenizle tanışması. Annesiyle tanışmanızda bana cok banel geliyor.
Hızlı giden atın ... seyrek düşer derler hani. Biraz dikkatli olun bence.
Bu arada yaşlarınız kaç?

canım yaşlarımız 20 24 hatta onun yaşı 26 iki sene geç yazılmış kimliğe.
İnanır mısın aynı cümleyi bende kullandım hızlı giden atın.. seyrek düşer dedim yavaşla biraz dedim aldığım cevap aynen şuydu daha iyi ya işte en azından hızlı giden at ortalığı kirletmez ama yavaş giderse ortalık pislikten geçilmez dedi.

ciddiye nasıl alabiliriz ki memeti ciddi değil ki
bizim dalga geçtiğimizi anlıyorsun memetin dalga geçtiğini nasıl anlayamıyorsun
memetin sözlediği tek bir ciddi ,güzel, anlamlı şey yok ki
kıroca ergence aptalca ve basit söledikleri
ha sen böyle şeylerden hoşlanıyorsan ayrı
ama daha dün açılan ilk gün öpüştüm diye terkedildim konusunu okumanı öneririm
varsayalım ki memet gerçekleri söylüyor nasıl güvenebilirsin böyle bir insana
yarın başka bir yerde ilk gördüğü kıza aynı şeyleri hissetmeyeceğinin ne garantisi var
neyse çarşın pazar olsun

şaka yaptı değil mi? yani ben 26 yaşına gelmiş bir insanın bu cevabı verdiğine inanmak istemiyorum.. hele hele senin bundan etkilendiğine asla inanamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…