canım yaşlarımız 20 24 hatta onun yaşı 26 iki sene geç yazılmış kimliğe.
İnanır mısın aynı cümleyi bende kullandım hızlı giden atın.. seyrek düşer dedim yavaşla biraz dedim aldığım cevap aynen şuydu daha iyi ya işte en azından hızlı giden at ortalığı kirletmez ama yavaş giderse ortalık pislikten geçilmez dedi.
Cok daha gensin canım...canım yaşlarımız 20 24 hatta onun yaşı 26 iki sene geç yazılmış kimliğe.
İnanır mısın aynı cümleyi bende kullandım hızlı giden atın.. seyrek düşer dedim yavaşla biraz dedim aldığım cevap aynen şuydu daha iyi ya işte en azından hızlı giden at ortalığı kirletmez ama yavaş giderse ortalık pislikten geçilmez dedi.
Ve ona inanmadığım için ailesi ile görüşmemi istedi annesi ile telefonda görüştüm kadın bana iyisi kötüsü ne varsa aktardı. Ve bugün annem ben mehmet oturduk sohbet ettik mehmet aynı ciddiyetini annem ile konuşurken de korudu. Ve annem yarın gel al kızı dese alacak o durumda şu anda.
Ben aşk olarak nitelendirmiyorum canım.aşık olmuşsun ve malesef gözün gercekleri görmüyo göz görse de kalp dinlemez zaten , sen kararını vermişsin inşallah senin için kötü bi tecrübe olmaz ve hersey güzel gider.
agzını yidiiim (g vurgulu) ( iç anadolu deyişi ne kadar laz olsam da )yalnız şaka-maka BDV tarihinde, 33 sayfa boyunca bütün kadınların uzlaştığı tek konu oldu bu.. örnek teşkil etmesi açısından yukarıya mı yapıştırsak ne etsek?
Nazardanlık takalım girişeyalnız şaka-maka BDV tarihinde, 33 sayfa boyunca bütün kadınların uzlaştığı tek konu oldu bu.. örnek teşkil etmesi açısından yukarıya mı yapıştırsak ne etsek?
Nasıl eski kimlik! Çok korkutucu bir çocuk bu, sende çok korkutucusun yeni ilişkin bitmiş birkaç gün olmuş bulaşanında 3 gündür tanıyordum pes yaniKimliğine bak dediniz baktım yalnız çocuk asker eski bir kimlikle askere nasıl girebilir?
Kızlar birde şöyle bir şey oldu dün ben biraz yakın davrandım tepkisini ölçmek için beni kendinden itti ne yapıyorsun felan dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?