Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

aşık olmuşsun ve malesef gözün gercekleri görmüyo göz görse de kalp dinlemez zaten , sen kararını vermişsin inşallah senin için kötü bi tecrübe olmaz ve hersey güzel gider.

Cok daha gensin canım...
Böyle bi adama kanman cok normal.
Bende lise yeni bittiginde bi hıyara kanıodum.
Hıyar aynı kıvanc tatlıtugun esmer hali.
Ama adamın kanında adamlık yoktu.
O salak herif geldi aklıma.
Bu adam sana cok güzel oynuyo...
Varmısın bahsine

Telefonda herhangi bir kadının annesi gibi konuşabileceği aklınıza gelmiyor mu?

Hatta bizzat kendi annesi de olsa oğlunu mu kıracak gayet güzel konuşabilir.

Ki gerçekten kendi annesiyse bu daha kötü oğluyla iki saat içinde muhabbeti koyulaştıran kıza sıcak baktıysa böyle maceraları olduğu için alışık demektir.

Sizi bizim iddia ettiğimiz gibi kandırıyorsa annenize neden açık versin?

Ciddi konuşursa zaten inanmışsınız daha çok inanırsınız, onun istediği de bu.

Şu ana kadar dediklerimizin hepsi çıktı anlayacağınız, biz zaten bunun devam edeceğini sürdük.

Yani sizinle niyeti sırf cinsellik diyelim, daha gerçekleştiremedi ki pes etsin elbette devam edecek.

2 saatte ikna olduğunuz adamı buradaki yıllanmış tecrübeleri olan kadınlara karşı savunuyorsunuz.

Ama bizim dediklerimiz çıkarsa ona birlikte saydıracağız burada yani biz aslında aynı taraftayız.

Burada üsluba değil, içeriğe bakın, nasıl yazıldığına değil, ne yazıldığına.

Size bunların düzmece olduğunu anlatan onlarca örnek verdi onlarca kadın.

Arkadaşının nüfus kağıdını kullanarak yeniden evlenen 5 çocuklu evli adam daha yeni çıktı haberlere.

Bunları da boşuna yazdığımı hissediyorum.

Bir büyüğünüze, iyiliğinizi isteyen birine bu yorumları okutsanız... Belki...

aşık olmuşsun ve malesef gözün gercekleri görmüyo göz görse de kalp dinlemez zaten , sen kararını vermişsin inşallah senin için kötü bi tecrübe olmaz ve hersey güzel gider.
Ben aşk olarak nitelendirmiyorum canım.
Mehmetin ilgisi kızımızı cezbediyo. Hepsi bu.

Ve adam damardan girmeyi bilio.
Evlilik.aile büyükleriyle tanışma. Tanıştırma.
Yarında yüzükle işyerinde sıcakda beklerse şaşırmayalım.

siz bekar olduğunu kimliğini kontrol ederek anladınız değil mi? benim gerizekalı bir arkadaşım embesil bir kimliğe bakarak 2 sene sürdürdü ilişkisini, sonra da evli olduğunu öğrendi.. ona da aynen böyle 10000 kere anlatmaya çalışmıştım.. her evli erkek kimliğini değiştirmiyor haberiniz olsun..

çohh kıral çohh böyük adam bu memet
kızım,kendine gel.hayatına hızlı girdiğin gibi aynı hızla çıkacaksın ayık ol

yalnız şaka-maka BDV tarihinde, 33 sayfa boyunca bütün kadınların uzlaştığı tek konu oldu bu.. örnek teşkil etmesi açısından yukarıya mı yapıştırsak ne etsek?
agzını yidiiim (g vurgulu) ( iç anadolu deyişi ne kadar laz olsam da )

Merhaba canım.. Sen güvenmişin. Bu nedenle birşey söylemeyeceğim. Arkadaşlar evli olduğundan şüpheleniyor..Öyle olup olmadığını anlayabileceğim bir yol var. özelden mesaj yazarsan anlatabilirim..

Ay çok güldüm ya ne kadar tatlı bir kızsın ,Mehmet'in adı Mehmet mi acaba memleketi gerçekte nerde acaba? Inanma tabiiki o kadar gözü dönmüşse aşktan gel iste beni de bakalım , askerliğinde güzel bir macera istemiş mehmet

Ya inandim deme sakin buna

her şeyi geçtim de tiksinmiyor musun
ben yeni tanıştığım insan böyle üstüme gelse soğurum

Kimliğine bak dediniz baktım yalnız çocuk asker eski bir kimlikle askere nasıl girebilir?
Kızlar birde şöyle bir şey oldu dün ben biraz yakın davrandım tepkisini ölçmek için beni kendinden itti ne yapıyorsun felan dedi ?

Nasıl eski kimlik! Çok korkutucu bir çocuk bu, sende çok korkutucusun yeni ilişkin bitmiş birkaç gün olmuş bulaşanında 3 gündür tanıyordum pes yani

Arkadaş çok fazla Türk filmi izlemiş bence etkini üzerinden atamamış bi seneryoda ben yazıyom demiş

Sonrada diyoruz ki cinayetler tacizler neden arttı tanımadığın biriyle ne işin var kahvede çayda hey Allah'ım sen buninssna akıl ver ....

Ben mehmetin evli olup olmadıgını öğrenebilirim ama bana önce kimlik nosunu vermesi gerekiyor .)) Hatta teli de olur.

2 dakikada öğrenip önüne koyabilirim

Bu iyiligi herkese yapmam konu sahibesi ha !

Son düzenleme:
Ayrıca ALLAH akıl fikir versin diyorum

Millet 40 yıl aynı yastıga baş koydugu kocasını tanıyamıyor konu sahibesi bir ayak agrısı 2 saat konuşma ve birkaç saçma sapan türk filmi repligiyle mehmet'i tanıyor..

Muhteşem yüzyıldaki mehmeti bile daha iyi tanıyorsundur bu adamdan eminim .)

Buradaki açılan konuları hiç içine sindirerek okudun mu ? alay ettigimizi düşünüyorsun ama asıl MEHMET senin zekanla alay ediyor..Eger o adam annesiyle tanıştırınca ciddiyet kazanıyorsa gel ben de seni annemle tanıştırayım ne kadar ciddi olduğumu gör.

Neymiş hızlı koşan at ortalıgı daha az pisletirmiş güler misin aglar mısın

Madem hızlı koşan bir at kendileri o zaman rüzgara karşı da hacetlesin de maharetlerini görelim.

Ne dersek boş aslında sana..Yaşa ve gör

Daha sonra gelip kazara diyorum bak kazara çünkü belkide konu açmaya utanacaksın ama oldu ki açarsın işte o zaman ''BİZ DEMİŞTİK '' deriz..

Umarım ona da gerek kalmaz.

Hakkaten kezban mıyız biz la ? Bu irrrkekler haklı mı yohsam ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…