Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

yazmadan duramıyorum be heyyyy bitikçi

daha geçen gün ufak yaşlarda bir bebe 2 saat içinde tanıştıgı çocuklu bir kadını öldürdü !!

Şenlik varmış kaçırmışım

Haybeye yazacağım ama gene de yazayım. Evli olması, başının büyük dertte olduğu , pis işlere bulaştığı gibi varsayımları elesek bile tanışalı daha 2 gün olmuş yine elinde kalıyor neresinden tutsan

Kim 2 gün içinde evlilik kararı alabilir ki akla mantığa ters hani en fazla çok etkilenip "evlenirsem böyle biriyle evlenirim" dersin. Ayrıca adam asker libidosu tavan ve diyelim ki evlendiniz hadi oldu adamı tanımıyorsunuz huyu suyu nedir, pis midir temiz midir, döver mi söver mi kıskanır mı ? Ay içim şişti yazarken

35 sayfadır takip ediyorum dayanamadım bende birşeyler yazacağım kızımız gözünü gerçeklere kapatmış bellide annesi niye uyarmıyor onu anlayamadım hemen atmıs kızını 2 gün gördüğü adamın önüne

Bak daha önce de yazdım bu adamın ağzı fena laf yapıyor zaten çene olmasa 2 saatte seni kandiramazdi.
Bi de yavaş at hızlı at muhabbeti olmuş çok komik bence. Bu tur laf cambazlarinin abartılı deyimleri bunlar diğer arkadaşlar da uyarmış zaten bu konuda.

Herkes uzak dur diyo ama sen cokktaann kaptirmissin

eşim askerdeykeb terhis olana kadar nüfusunu vermediler
askeri kimlikle dolaştı
mehmet kimliğini nereden almış? nasıl almış???

Annene dava mi acacakmis?
Al iste burda da abartı ve yalan var

Kızlar hepinize teşekkür ederim beni aydınlatmaya çalıştığınız için iş artık farklı bir boyuta taşıyoruz annem babama bu olaylardan bahsedecek babam da gazi uzman çavuş olarak görev yapıyordu yani mesleği askerlik ve şu anda burada gaziler derneğinin başkanlığını yapmakta annem konuyu babama iletecek ve babamda komutanlar aracılığı ile mehmet hakkında bilgi edinecek.
Sanırım komutanlardan yalan söyleyecek değiller böylelikle mehmet nasıl biri iyi mi kötü mü dolandırıcı mı sahtekar mı anlayacağız.

ay siz ailecekte bi tuhafsınızki o zaman
1 haftada bile olmadı adam içinizde. babaya kadar biliyo.
yazıklar olsun lan bana 1,5yıllık sevgilimi bi annem bildi
aşkım tüm kk önünde özür diliyorum. ben ben ama bennnnn

Tuhaf değiliz ciddiyetini anlamaya çalışıyoruz ve babam nasıl bir tepki verecek bilmiyorum.

babanı böyle bir şeye bulaştırmasan iyi edersin. adam alışmış kızları sözleriyle tav etmeye. kusura bakma acı gerçek ama adam doğru söylüyor olsa bile sen en son kişi olmayabilirsin..

dün yanaşmayamı çalıştım dedin
ben öyle bişey mi okudum
oda ittimi dedin

yapma ne olur yapma bi erkeği ona yanaşarak mı sınayacaksın
o kadar insan yazmış sana
gerçi artık 4.günün bugün tanıyalı
ama aması var tabi ilk gün yazdıklarının şokunu atlatamadan 2 saatte tanıdığına o süslü anlamlı mesajlardan almak-çok absürd
sen yanaştım tepkisini ölçmek için diyorsun
şaka değil şu an gözleri belerttim bakıyorum yazdıklarına

ya böyle çok fena fırtınalı bir roman yazacan
vuvvv okunurmu diyosun
ama dizilerin en fazla 3.bölümünde zaten yapıştıkları için ona alıştı bu milet

İnsanın hakikaten inanası gelmiyor

Kızlar şimdi adliye de çalışan bir arkadaşımız bilgilerine baktı bence romanı siz yazıyorsunuz adam bekar. Bu da mı yalan sizce.

Kızlar şimdi adliye de çalışan bir arkadaşımız bilgilerine baktı bence romanı siz yazıyorsunuz adam bekar. Bu da mı yalan sizce.
bitikci kardeşim bekar bile olsa adam aşırı fazla hızlı tren yahu

kız hiç mi şüphelenmiyon
gadasını aldığım

Tuhaf değiliz ciddiyetini anlamaya çalışıyoruz ve babam nasıl bir tepki verecek bilmiyorum.
ne ciddiyeti kuzum ya.
daha yaşın 20. hemen evlenmekmi istiyorsun napıyorsun.
etrafında hiçmi sana daha uygun biri yokta. bu adamda ısrarcısın.
hastanede tanıştıgın adamı bu kadar aile içinize sokmanız cok tuhaf.

adam bekar olabilir ama palavracı da olabilir çok erkek gördüm her kıza aynı yalanı söyleyen budan zevk alan amannnnnn anlamıcan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…