- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.481
- 1.123
Bu askerse nasıl vırt zırt dışarı çıkabiliyor bana da bu saçna geldi
askerler son 1 ay kaldıklarında bitirmelerine. rahat dışarı cıkabiliyolar. komutanları iyi biriyse. kafa dengi gibi bişiyse işteBu askerse nasıl vırt zırt dışarı çıkabiliyor bana da bu saçna geldi
eşim askerdeykeb terhis olana kadar nüfusunu vermedilerKimliğine bak dediniz baktım yalnız çocuk asker eski bir kimlikle askere nasıl girebilir?
Kızlar birde şöyle bir şey oldu dün ben biraz yakın davrandım tepkisini ölçmek için beni kendinden itti ne yapıyorsun felan dedi ?
Canım daha düne kadar sizinle aynı fikirdeydim tüm samimiyetimle söylüyorum.
Ama bu olay farklı ona inanmak istemiyorum yukarıdaki mesajlarımda da sürekli dile getirdim ama bir şekilde ben ne dersem kendine inandırıyor. Annemle daha önceden tanışık olduklarını size söylemiştim annemle konuştum dün söyle o çocuğa seninla dalga geçmek gibi bir niyeti varsa yoluna baksın uğraştırmasın seni dedi aynen kendisine ilettim. Ve dedi ki söyle annene öyle bir niyetim kesinlikle yok içi rahat olsun ve annene dava açacağım ne davası dedim senin gibi iyi ve güzel bir insan yetiştidiği için dedi. Ciddiyetine inanmadığım için bir gün annemle vakit geçirelim felan dedim yoklamak için aaa çok iyi olur ciddiyetimi anlar felan dedi ne desem ters tepiyor anlayamıyorum o nedenle bu kadar karışık kafam
Annene dava mi acacakmis?
Al iste burda da abartı ve yalan var
ay siz ailecekte bi tuhafsınızki o zamanKızlar hepinize teşekkür ederim beni aydınlatmaya çalıştığınız için iş artık farklı bir boyuta taşıyoruz annem babama bu olaylardan bahsedecek babam da gazi uzman çavuş olarak görev yapıyordu yani mesleği askerlik ve şu anda burada gaziler derneğinin başkanlığını yapmakta annem konuyu babama iletecek ve babamda komutanlar aracılığı ile mehmet hakkında bilgi edinecek.
Sanırım komutanlardan yalan söyleyecek değiller böylelikle mehmet nasıl biri iyi mi kötü mü dolandırıcı mı sahtekar mı anlayacağız.
ay siz ailecekte bi tuhafsınızki o zaman
1 haftada bile olmadı adam içinizde. babaya kadar biliyo.
yazıklar olsun lan bana 1,5yıllık sevgilimi bi annem bildi
aşkım tüm kk önünde özür diliyorum.ben ben ama bennnnn
Kızlar hepinize teşekkür ederim beni aydınlatmaya çalıştığınız için iş artık farklı bir boyuta taşıyoruz annem babama bu olaylardan bahsedecek babam da gazi uzman çavuş olarak görev yapıyordu yani mesleği askerlik ve şu anda burada gaziler derneğinin başkanlığını yapmakta annem konuyu babama iletecek ve babamda komutanlar aracılığı ile mehmet hakkında bilgi edinecek.
Sanırım komutanlardan yalan söyleyecek değiller böylelikle mehmet nasıl biri iyi mi kötü mü dolandırıcı mı sahtekar mı anlayacağız.
İnsanın hakikaten inanası gelmiyordün yanaşmayamı çalıştım dedin
ben öyle bişey mi okudum
oda ittimi dedin
yapma ne olur yapma bi erkeği ona yanaşarak mı sınayacaksın
o kadar insan yazmış sana
gerçi artık 4.günün bugün tanıyalı
ama aması var tabi ilk gün yazdıklarının şokunu atlatamadan 2 saatte tanıdığına o süslü anlamlı mesajlardan almak-çok absürd
sen yanaştım tepkisini ölçmek için diyorsun
şaka değil şu an gözleri belerttim bakıyorum yazdıklarına
ya böyle çok fena fırtınalı bir roman yazacan
vuvvv okunurmu diyosun
ama dizilerin en fazla 3.bölümünde zaten yapıştıkları için ona alıştı bu milet
bitikci kardeşim bekar bile olsa adam aşırı fazla hızlı tren yahuKızlar şimdi adliye de çalışan bir arkadaşımız bilgilerine baktı bence romanı siz yazıyorsunuz adam bekar. Bu da mı yalan sizce.
ne ciddiyeti kuzum ya.Tuhaf değiliz ciddiyetini anlamaya çalışıyoruz ve babam nasıl bir tepki verecek bilmiyorum.
adam bekar olabilir ama palavracı da olabilir çok erkek gördüm her kıza aynı yalanı söyleyen budan zevk alan amannnnnn anlamıcan zatenKızlar şimdi adliye de çalışan bir arkadaşımız bilgilerine baktı bence romanı siz yazıyorsunuz adam bekar. Bu da mı yalan sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?