- 9 Eylül 2013
- 12.058
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
çocukluk ediyorsun, yapma
yani bu şuna benziyor
annem kardeşimi benden çok severse, beni unutursa demeye.
hiç öyle şey olur mu
bir insanı yargılamak ve "saygısız" diye etiketlemek bu kadar kolay olamaz, lütfen ya.
ben böyle şeyleri hiç anlamam.
baş köşeye büyük otursun, büyüğün yanında bacak bacak üstüne atılmasın.
herkesin geleneği göreneği farklı.
tek önemli şey var o da "niyet"
içinden pis bir şey geçmiyorsa o insanın kötü demem ben
ya da saygısız da demem
benim üstüme vazife bir şey değil bir başkasına öyle demek
ortada net bir şey yok, bize kızıyorsun kuruyorsun diyoruz diye ama doğru söylüyoruz
çünkü net bir şekilde senden hoşlanmadığı bir durum olmamış
fotoğrafta kısık bakmış diyorsun
belki ışık vurdu?
sana dedi mi net olarak gelip de bir fesatlık etti mi
karşı karşıya sigara içiyorlar demişsin
ne olacak ki benim kaynanam içse ben de içerim
ne güzel ana-kız gibi
altı üstü içine duman çekiyorsun, bunun karşılıklı içilmeyecek kadar saygı duyulacak bir an mı olması gerekiyor?
hep diyorum siz kendi görümcelerinize, eltinize falan gıcık değilsiniz.
elti, görümce kavramına karşı zaten dolmuşsunuz.
gelenek gibi olmuş artık toplumda.
elti, görümce, kaynanaya zıt olmalıyız.
niye öyle öğrendik.
Çok merak ediyorum kendim kıskançlık yaptığımı yazmasaydım bu kadar rahat konuşabilecek miydi herkes...Bu forumda kimse kimseyi kıskanmıyor çünkü, herkes melek herkes hidayete ermiş...Bırakın bu işleri. Kaldı ki kızın karakterini kıskanıyor değilim, kvalideyle aralarındaki ilişki bana hemn tuhaf gelen hem de özendiren bir şey oldu. Bunun da neresi anormal anlamıyorum.
Ay şimdi yorumları okudum.
Ne çok çeken varmış eltisinden, görümcesinden.
Şu eltilere, görümcelere taktığınız kadar kendi hayatınıza, işinize taksaydınız
Daha gelişmiş bir ülke ve kadınlar topluluğu olurduk
Hala o bana rakip, kaynanam beni mi sevsin bilmem ne
Uf
ya mesela özeniyorsan sen de onlara katıl
alıştıkça katılırsın da zaten
gıcık olacağına arkadaş ol işte ne güzel :)
Yillar gectikce zaten kv seni benimser merak etme..
Eltiyi benden daha cok seviyorlar beni de sevsinler durumuna düsme..
Yaris degil bu. Hic gerek yok böyle seylere.. kendin ol yeter.
Sonucta sende o aileden biri olacaksin..öyle bil..insan aileden biri ile yarisa girmez veya daha cok sevilsin diye ekstra caba göstermez..
yeri geldiğinde katılacağız artık. kvalide iki tane kızım oldu, gelinim değil deyip duruyor. bakalım
nişanlığı satma mevzusuyla alakalı yorum istemiyorum, lütfen. eğer bu konuyla ilgili bir yorumunuz varsa buyrun.
anladım şimdi daha açıklayıcı oldu
Çok şanslısın valla kıymetini bil
Öyle kayınvalidem olsa kucağına bile yatarım nafişi geç
eğer hissettiyen öyle de ama neden hoşlanmamış olabilir ki senden acaba?
yine de sen saygısız vs deme ya ben çekinirim insanları öyle etiketlemekten :/
bir de nişanlığı satma
işte o gün fikrini beyan etmesine rağmen benim nişanlığımın k.validem tarafından dikilmesine bozulmuş olabilir diye düşünüyorum. aklıma başka bir sebep gelmiyor.
işte o gün fikrini beyan etmesine rağmen benim nişanlığımın k.validem tarafından dikilmesine bozulmuş olabilir diye düşünüyorum. aklıma başka bir sebep gelmiyor.
5 senelik gelin, sen evlenip aileye katıldığında pabucu dama atilacakmis, değeri kıymeti azalacakmış gibi hissedebilir. yani Hissettiklerin doğru olabIlir. Sonuçta kV de düğünle ilgili, senin hakkında konuşup heyecanını sevincini dile getiriyorsa eltin bundan, yapilan hazirliklardan etkilenmiş olabilir. Herşey mümkün karakterini bilmiyoruZ.net bir şekilde benden hoşlanmadığı durum oldu canım. benim de herhalde anlatamadığım nokta bu. kurmuşsun, abartıyorsun, ortada hiçbir şey yok denilip duruyor ama nerdeyse fotoları koyup göstereceğim artık o derece yani. ışık bir vurur iki vurur. bir sürü karede öyle çıkmış. somurtup durmuş, gözlerini kısarak bakmış. kaç kez olmuş bu. artı benimle çok az konuştu, konuştuğundaysa da yüzünde yapmacık bir ifade vardı. onunla daha önce de bir araya geldim, o zamanlar böyle bir durum yoktu. hani her zaman böyle biri desem, değil. aradaki fark anlaşılıyor. bir kişinin diğerinden hoşlanmadığını anlamak için illa ağız dalaşı mı yapmaları veya saç baş girmeleri mi gerekir? anca buraya eltimle çok feci kavag ettik diye konu açtığımda mı arada sorun olduğu anlaşılacak? siz kendi hislerinize hiç güvenmez misiniz? ben güveniyorum şahsen. belki çok büyük bir şey değil, belki hallolacak bir şey. ama HİÇBİR SORUN YOK HEPSİ SENİN KURUNTUN minvalinde yazılar gerçekçi değil. lütfen.
ay bırak ya eltinin yaptıgı terbiyesizlik sakın sen onun gibi davranma mesafeli ol o gelnce ayakta kalıyosa yerini ver çok içli dışlı olma sen kazanrsn boşver sen saygıda kusur etmeişte bazen neden bu kadar çok el üstünde tutulduğuna hiç anlam veremiyorsun. yazdığım gibi bizimki de geçer en baş köşeye kurulur, kvalide sandalye tepesinde kalır ama hiç bozuluyormuş gibi gözükmez.
onu benden çok sevmeleri diye bir şey yok. sadece aileye daha çok girip çıktığı için daha samimiler. benim kaygım tamamen başka, anlamamışsın.
ben gayet iyi anladım :) şu konudaki derdin tamamen hasetlik sen de bunu anlamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?