- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Nesini sevdiniz anlayamadım :)
Kıskanmamın sebebi onun bu umursamaz, laubali tavırlarına rağmen çok sevilmesi, karakteri değil yanlış anlaşılmasın.
Kızın senden hoşlanmadığını düşünüyorsun sen de ondan hoşlanıyor gibi durmuyorsun.
Bence aileye karşı saygını ve mesafeni koru en güzeli bu. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Bu kadar vıcık vıcık olmak kv ile bana hiç çekici gelmiyor.
Ben eltin olsam ve bana boyle desen cevabım şu olurdu
Laubali yada degil sana ne! Aile rahatsız olmuyorsa eşi uyarmıyorsa dıs kapının mandalı olarak sana ne!
Bilmen gereken bu bana ne diyeceksin sen o aileye yeni giriyorsun sen mesafeli ol onlar samimi olsun sen daha şimdiden tribe girdin dur bakalım biraz acele ediyorsun
Eltilik filan yaptığım yok canım. Kızın benden hoşlanmadığını düşünüyorum. Aile arasında anneler ve teyzeler yemek yiyecek dendi nişandan önce, pat o da gelivermiş. Hadi tamam geldi, ama nişan alışverişi konuşmasında nişanlığın kendisinin aldığını söylemesi, k.valideye uyarı niteliğinde değil de nedir...Bırak kim alıyorsa alsın, neden müdahale etme gereği duydu ki...Sonra gene k.validem dikince nişanlığımı bu kez gerçekten sinir oldu...Bunu da benle çok az konuşarak, kötü bakışlar atarak belli etti. Evet ortada söylenen bir söz yok ama bazen hissediyorsun işte, karşındakinden negatif elektrik aldığında bunu çok net hissedersin değil mi, ben de hissettim işte...Ama böyle devam etsin istemiyorum. Sonuçta nişanlımın ailesini ben de seviyorum. Eltimle oluşan negatifliğin onlara yansımasını istemiyorum derdim bu.
Eltinin bir yanlisi bir hatasi yok sana karsi ..
Sen biraz fazla kiskanmissin eltini ne yaparsan kendine yaparsin unutma.
yani bende okuyunca kv. nişanlılığınızı oturdu evde dikti zannettim. ee daha önce konunuz var. nişanlılığınızı öven taşlarının tek tek işlendiği şu kadara aldım bu kadara sattıyorum diye. kadıköyde moda evinde dikildi diye.
müstakbel gelinken elti triplerine giren sizsiniz.
evet aynen kadıköyde bir moda evinde özel olarak dikildi. k.validemin arkadaşının moda evinde, ederi de o. bir tribe girmiş değilim, kimseye de bu düşüncelerimden bahsetmedim. kendimi iyi ifade ettiğimi düşünürüm halbuki ama yazılı olunca pek iyi anlaşılmadı herhalde.
aaaa katrina kaynananın elceğizleriyle diktiği nişanlığı hemen nişan sonrası satıyor musun,ben kıyamazdım her haldenişanlığımı kayınvalidem tanıdık bir terziyle birlikte kendi elleriyle dikti(Kendisi de bir süre terzilik yapmış, elinden bu işler çok iyi gelen biridir.)
Eltilerin bi cogu sevmez yeni gelini ben 2 yıllık evliyim hala anne baba diyemiyorum zaten yapi olarakta sogukum hem sen kocanla evlencen seni sevseler ne olur sevmeseler ne olur salla gitsin cnm :) biraz takintili geldin bana
Ben diyecektim.aaaa katrina kaynananın elceğizleriyle diktiği nişanlığı hemen nişan sonrası satıyor musun,ben kıyamazdım her halde
aaaa katrina kaynananın elceğizleriyle diktiği nişanlığı hemen nişan sonrası satıyor musun,ben kıyamazdım her halde
Lisede falan degilsen kendi kendini gaza getiriyorsun senaryo yazıyorsun yaomacık gulmus tugaf bakmış bunlar hep bahane nişan alışverişine katıldı diye hazmedemiyorsun ve açığını arıyorsun yapma bunu sakin ve mantıklı düşün gül ve geçeltiye kalkıp böyle diyecek halim yok ama düşüncelerime zincir vuramam ya. benim gözlemim bu. ayrıca yeni yeni resmiyete dökmeye başlamış olabiliriz ama o 4 senedir o ailenin içinde, ben 7. Dış kapının dış mandalı lafını kabul edemem.
Nesini sevdiniz anlayamadım :)
Kıskanmamın sebebi onun bu umursamaz, laubali tavırlarına rağmen çok sevilmesi, karakteri değil yanlış anlaşılmasın.
Nedir bu ilk gelinlerin yeni gelinlerden çektiği
Kıskanmışsın sen ama biraz dur de kendine. Bazı insanlar sıcak kanlıdır, bazı insanlar soğuk. Kişilik meselesi. Sen soğuk olduğun için, onun yaptıklarını yapmaddığın için şu an sana yapmacık geliyor onun davranışları.
aaaa katrina kaynananın elceğizleriyle diktiği nişanlığı hemen nişan sonrası satıyor musun,ben kıyamazdım her halde
Lisede falan degilsen kendi kendini gaza getiriyorsun senaryo yazıyorsun yaomacık gulmus tugaf bakmış bunlar hep bahane nişan alışverişine katıldı diye hazmedemiyorsun ve açığını arıyorsun yapma bunu sakin ve mantıklı düşün gül ve geç
Birde 7 yıl tanıyor olmaları hiç birşey ifade etmez soyadın değişmedikçe müstakbel gelin olacaksın
üstelik nişandan 3 gün sonra.
ne yaparsa yapsın bizi ilgilendirmez ama alarm verip eltiye gıcık olana kadar, dönüp bir kendime bakayım demeli kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?