Alarm...Eltime gıcık olmak üzereyim...

Amaaan salla gitsin bırak onu çok sevsinler baş tacı yapsınlar ne olacak sen eşinle mutlu olmaya bak eltinle mi yaşayacaksın boşver!!
Sevmezsen sevmezsin kkimse kimseyi sevmek zorunda degil saygı olsun yeter!!

bence hiç takma değmiyo inanki salla gitsin bakışları falan bende ilk başlarda çok takardım hala yine takıyorum bazen facede herkesin herşeyini beğenen eltim benim neden hiç bişeyimi beğenmiyo ama sallıyorum artık eşimle mutluluguma bakıyorum onlarıda aramıyorum gorursem hos sohbet muhabbet yaparım ama fazla samımı olmaya calısmıcam artık bu arada evleneli 6 ay oldu :) bende en küçük gelinimmm :)))

Ben en kucuk gelinim ve en sevilenim ama bunun icin extradan hic bisey yapmadim... tatli dilli oldum icten oldum onlara hörmet gosterdim hepsi bu... benim iki eltim var biri kv ile altli ustlu oturuyor... korkum eltimin kv yi bana karsi kurmasiydi cunku 12 yillik gelini ve anne kiz gibilerdi... ama ben iyi oldukca o kurmak icin bisey bulamiyo malzeme vermiyorum hic... ve mesafemi korudukcs iliskimiz seviyeli ve sevgi dolu bi hal aldi
.. sen sakin diger eltin gibi vicik vicik olma ve gorustigunuz zamanlarda gulen yuzunu tatli dilini esirgeme... mesela benim eltiye ben malzeme vermedikce iyi oldukca bana karsi bisey bulamadikca kendi icindeki kiskzncligi bastiramayip kv ile kendisi kötü oldu...

konuyu baştan özet geçmeyim istiyorsan. dön aklı selim bir biçimde oku.
yorumlar işine gelmiyorsa konu açmazsın. sen ne yazdıysan biz onu okuduk.

konuyu baştan özet geçmeyim istiyorsan. dön aklı selim bir biçimde oku.
yorumlar işine gelmiyorsa konu açmazsın. sen ne yazdıysan biz onu okuduk.

Yoo, mantık çerçevesindeki yorumlar gayet de işime geliyor. Bunun için açtım konuyu zaten. Ama ortaya bir laf atıp da sonra dönbak oku tarzı yazılar pek mantıklı olmuyor. Laf söylemiş olmak için söylemeyin lütfen. Nedense insanlar haklı haksız eleştirmeye pek bayılıyorlar. Konu benimse çarpıtmaları elbette ki engelleyeceğim. Yorumunuz üstüne yorum olmasın istiyorsunuz herhalde.

Eltiniz size laubali gelmiş, saygısız gelmiş ama onu öyle kabul edip sevmişler .şimdi ne yapsınlar siz hareketlerini sevmediniz diye oğullarındanmı boşatsınlar, ne mutlu sizeki hareketleri yanlış bile olsa seviliyo eltiniz ve sizde o aileye gelin gidiceksiniz, eğer çok aklınıza yatmıyosa çok sıkı fıkı olmazsınız kıskançlıgın anlamı yok

Amaaan salla gitsin bırak onu çok sevsinler baş tacı yapsınlar ne olacak sen eşinle mutlu olmaya bak eltinle mi yaşayacaksın boşver!!
Sevmezsen sevmezsin kkimse kimseyi sevmek zorunda degil saygı olsun yeter!!

haklısın canım. önemli olan müstakbel eşimle olan mutluluğum. umarım bu ilk ve son negatiflik olur aramızda.

işte evet insanın elinde olmuyor, takıyor bazen. zaten yapı olarak en ufak şeyleri bile takan bir insanım. ama zamanla insanları daha iyi tanıdıkça takmamayı büyütmemeyi öğreniyor herhalde insan. haliyle sevilmek istiyorum, zaten sevildiğimi düşünüyorum k.valide tarafından ama eltimin bunu değiştirmeye çalışma ihtimali beni korkutuyor.

ne mutlu sana canım :) ben de kendimi değiştirmeyi düşünmüyorm, istesem de yapamam zaten. anne demedim daha k.valideme ama demeyi düşünüyorum. çünkü ondan o yakınlığı görüyorum. varsın annecim veya nafiş demeyeyim :) benim korkum da k.valideyi bir şekilde bana karşı doldurma ihtimali çünkü. acaba benim nişanlığım alınmadı ona sen diktin tarzı bir konuşma oldu mu aralarında...olduysa bile etki etmiş gibi durmuyor zaten :) inş böyle devam eder....

sende eleştirilmeye pek gelemiyorsun.
aman naparsan yap, nasılsa sen daha çok konu açarsın.

evet haklısınız. hareketleri bana ters gelse bile belli ki bana saygısızlık gibi gelen şeyler (k.valide sandalye tepesinde diğer sandalyelerin ynnda sıkış sıkış otururken isteme anında onun baş köşede tekli koltukta oturması gibi) onlara öyle gelmiyor. bu durumda yapacak bir şey yok.

Yani kayınvalideniz onu öyle kabul etmiş hareketleri size ters gelsede yapılıcak bir sey yok sizde kafaya takıp boş yere kuruntu yapmayın onlar seviyo diye sizde sevmek zorunda değilsiniz saygı çerçevesinde aile olmak adına arada sırada görüşürsünüz yeter

haklısın, en iyisi böyle olacak herhalde. bana ters gelen şeyleri kendimi tutup kimseyle paylaşmamayı öğrenmem lazım.

ya ben kendi kendimi eleştirmiş, kıskançlık yapıyorum evet demişim daha ne olsun :) açarsam takip et eleştir sen de ne yapayım :)

ee sorun ne o zaman Allaşkına.
biz de aynı şeyi söylüyoruz neden kabul etmiyorsun. huyunu biliyorsun değiştirmeye çalış.
o zaman sorma beni benimsemeleri için ne yapayım diye.
alan razı veren razı sanane.

ee sorun ne o zaman Allaşkına.
biz de aynı şeyi söylüyoruz neden kabul etmiyorsun. huyunu biliyorsun değiştirmeye çalış.
o zaman sorma beni benimsemeleri için ne yapayım diye.
alan razı veren razı sanane.

sorun söyleyiş tarzın. ve ortada bir şey yokken kıskançlık yapıyorsun havasına getirmen, getirmeniz. ortada bir şey yok değil. nedense bakışlarının fotolarda çıktığını, kaç kez hem de, yapmacık gülümsediğini, pek konuşmadığını söylememe rağmen bunlar geçerli kabul edilmiyor . hala bir şey yok deniyor. sinir olduğum nokta bu. yüzüme bir şey dememesi bunu değiştirmiyor.

yüzüne birşey dese ne değişecek. biz saatlerdir diyoruz sonuç ne oldu.
ben yıldım artık yazmıyorum. haklısın elti sana karşı. biz sana karşıyız. dünya sana karşı.

Hiç bir beklentiye girme boşver eşinle iyi ol daha ne onlarla ilişkin de saygı çercevesinde olsun bırak kimi severlerse sevsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…