Alarm...Eltime gıcık olmak üzereyim...

Ayy dayanamadim ya size ne kv orda oturmus elti koltukta oturmus ne ayip ya en ozel gununde bunlarimi takip ettiniz

Bu değişmez canım hangi evlat daha çok seviliyorsa onun eşide daha değer görüyor..kimse ayrımcılık olmuyor demesin illa oluyor..mesela abi aileye daha düşkündür yemez yedirir giymez giydirir anne babanın nazı abiye geçiyordur onu tutabilirler..ama kardeş daha kendi hayatınla meşguldur aile ile mesafelidir..onun eşinede mesafeli olunur vs vs..

canım benm kaynanan kayınpederin onu daha çok sevse nolur daha az sevse nolur boşver bence hiççç takılma. sen eşine bak. eltinde yanlış bişey söylememiş ben de olsam söyleyebilirdim belki kendi nişanlığımı kendim aldım diye. nişanlılık dönemi bence evlilikten daha zor. nişanlıyken kadınlar hep ilgi bekliyo şımatrılmak istiyo ve genelde bunlar hiççç olmadığı için hep sorun çıkıyo. sabahın 5inde annemden babamdan gizli nişanlımın evine gidip nişan alışverişini getirdikleri eski kullanılmış bavulu geri götürdüğümü hatırlıyorum ben ki o gün ayrılma noktasına gelmiştik nerdeyse. ama eltime nişan alışverişi bile yapmamışlar üstelik eltim yakın akrabalarının kızı olduğu halde. ben bana hiçbişey yapmadılar diye konuşuyoken düğün zamanı eltim bana alınanları görünce "ooo bunların hiçbirini bana almamıştınız" demiş ben o zaman ortamda yoktum annem kaynanam varmış annem cevap vermiş sen bu kadar çeyiz götürmüş müydün peki falan diye annemden bu yüzden hepsi çok çekinir lafını esirgemez annem. ama ben eltime de üzüldüm çünkü gerçektenn hiçççbişey yapmamışlar ona. ben yengeme yaptıklarımızın bana yapılmasını bekledim hiç değilse. işte herkeste bi beklenti oluyo. ama beklentiler hep üzüyo. nişanlınla aranız iyiyse gerisini boşver çok net. kaynanana da zaten bi anda canım aşkım dersen yapmacık olur zamanla tanırsınız birbirinizi severseniz samimiyet kendiliğinden oluşur benim oluşmadı ama eltimi çok severim her ne kadar evlendiğimizden beri görüşmemiş olsam da(yurtdışında yaşıyo çünkü).

Canım senin karakterin biraz benimkine benziyor. Ben de insanlara karşı soğuk ve mesafeliyim. Sen de eltini öyle görünce haliyle sinir olman ve 'neden ben öyle degilim' demen gayet doğal. Kıskanmak insanın doğasında var. Sen yine mesafeni korumalısın, çok muhabbet tez ayrılık getirir, ben bi ömür böyle samimi olacaklarına inanmıyorum. Sonuçta adı üstünde kaynana-gelin. Kendi kizi gibi olamaz. Rahat ol ve olacakları izle.
NOT: Arkadaşlar büyük gelinin "nazisim" diye hitap etmesini samimi bulmuş. Bence asla büyüğe, hele de kaynanaya yaşıtı gibi böyle hitap edilmesi samimiyet canayakinlik değil, büyük bi labalilik ve saygisizlik

Önyargılı yaklaşmışsın bence,araları iyise onlara katılmaya çalış,eltinle samimi ol.Eltininnseni rahatsız etmek için böyle bir şeye gerek duyduğunu düşünmez,aileye karışmış iyice.

Zaten aynı samimiyti göstermesini bekleme,kaç senedir evli bilmiyorum eltin ama onlar alışmışlardır birbirine.Hem çok sevmese nolacak ki,düzeyli bir ilişkin olsun yeter.

Buradan gördüğüm tek şey siz baya baya eltinizi "kıskanmışsınız"... Karşılılı sigara içmekde ne gibi bir rahatlık var ki? ve ya "nafişim" demesinde. Ne kadar güzel anne kız gibiler... Açıkcası ben bir anne olsam öyle bir oğlum olsa ve benim oğlumun hayatını düzene sokan bir gelinim olsa bende çok severdim. Hatta nedense tanımadan sevdim bile diyebilirim. Ben özendiğim bir şey böyle gelin -kv ilşkisinin anne kız gibi olması ve o bunu başarmış.

bravo

ayrıca konu sahibine sesleniyorum; hasetsin. kıskançsın. özgüvenin az.
eltin de seni sevmemiş. sevmek zorunda da değil. antipatik gelen tarafların olmuş demek ki.

Eltiniz tatlı dilli, sevecen biri gibi görünüyor.
Aileyi sahiplenmiş , samimiyetini kurmuş gemisini yürüten kaptandır misali. Siz müdahil olmayın kayınvalideniz ile olan iliskilerine ister nafiş der, ister anne, ister teyze onların arasında sorun olmuyorsa hitabet siz hiç takılmamalısınız buna.
Oturup sigara icmemeleri yada size aşırı samimiyet gibi görünen şeylerde tamamen sizi ilgilendirmeyen durumlar. Ikisi için ters bir durum yok demekki burada.
Siz biraz kıskanır gibisiniz. Sanki siz samimi olamayacaksınız gibi kaygılarinız var. Samimi olmak istemiyorsanız mesafeli ve saygı çerçevesindede yürütebilirsiniz ilişkinizi.
Eltinizi olduğu gibi kabul edip sevmisler, sizide olduğunuz gibi kabul ederler muhakkak.

hımm sımdı soyle bı durum var gıcık olmak uzeresınız ama benım de kucuk kaynım var bız evlendık bırakın nısanlıgı 4 bılezık yapmıslar on yıl oncesınde onları taktılar ceplerınden bır kurus harcamadılar ve dugun sonrasında esımden 300 lıra da para aldılar yemeklı olmustu dugunumuz kasaba para verılecek dedı onu bıle cıkarıp vermedıler ne zurnacıya ne davulcuya 5 kurus çay kjaşıgından tutun en buyuk masrafa kadar esım ve ben beraber odedık sımdı kaynım evlenınce bana yapılmayan hıcbırsey ona yapılsa ınan ben de cok sınır olurum sızın en guzel gununuz ne ıstıyorsanız yapın ama eltınıze gıcık olmayın kötu bı ınsan olsa kocasını oyle aıleye baglamaz daha da uzaklastırırdı

bırak Allaşkına ya!
eltin böyle bişi yapsa, demek ki ne konular açardın.
yok eltin fotoda gözünü kısıp bakmış diye sayfalardır şikayet ediyorsun.
senin 3 günde kv.nin diktiği nişan tuvaletini satmak istemen başlı başına hepsinden ayıp. gelmişsin eltim saygısızlık yaptı diye anlatıyorsun.
sen neden bahsediyorsun.

katılıyorum kesinlikle, hiç birşey olmasa kenarda dursun o kadar emek vermiş kadın hatırına insan kenarı koyar yine satmaz. bence de çok çirkin satma muhabbeti..
bi de şu var, nişanlığı elbette kız alır. ben hiç duymadım nişanlık alan erkek tarafı. hem kıskançsınız hem de kusura bakmayın ama insanları kullanmaya çalışıyorsunuz. bi zahmet nişanlığını da kendin al. insanların üstüne bu kadar yük olunmaz.

Herkesin tarzı farklı etti bana da sevimli geldi yapmacık oldugunu düşünmüyorum 4 senede anlardı kayinvalideniz. Nisanlik mevzusuna bişey diyemem herkesin adeti başka ama bende kendi nişanlıgimi kendim almıştım eşimde takımini aldı ne farkeder ha benim nisanligimi almış ben onun takımını ha tam tersi. siz soğuk durursunuz yapı olarak eltiniz sicak durur herkesin yapisi başka Karisamazsiniz ki insanların kişiliğine. Ayrıca büyük gelinler daha kiymetlidir kaç senelik gelini sonuçta. Bunlara takilmayin siz biraz kiskaniyorsunuz ama bunlara takarsaniz kendinizi üzersiniz sadece

Onu cok sevsınler benı sevmesınler ne olacak kı bana zararları olmasında..sızı 7 yıldır ogullarının kız arkadası olarak tanıyorlar onu ıse 4 yıllık kızlarrı gelınlerı ıllakı bır farklılık olacak cok kıskanc bırıyım derım ama hayatta bunu kıskanmam bence sızde oyle yapın..sız saygısızlık etmeyın ıyı olun onlar ıster cok sevsın sızı ıster az sevsın

aynen. ben olsam saklarım o elbiseyi yıllarca. kızım olursa ileride giyer belki diye de düşünürüm.
el emeği sonuçta. kadyınvalide kendi işlemiş.

kendi annenizin evinde de mi yer yok? bir elbise evlere sığamadı mı? 40 metrekare evlerde mi oturuyorsunuz?
yoksa ordan gelecek 3-5 kuruşa mı ihtiyacınız var?

canım sen konu açarken yanlış açtın ben nişanlığımı kendim aldım , gelecek eltinin de nişanlığını kendi almasını söyledim küçük eltim bana içten içe kırıldı galiba yazacaktın, burdaki cevaplarında çoğu, gelecek eltiden sanane isteer kendi alır ister almaz işine karışmamalıydın gibi cevaplar gelecekti :) konuların çoguna baktıgın zaman konu açanı değil karşı tarafı haklı çıkartıyorlar burda neyse...ben seni anlıyorum çok fazla detaya takılıyorsun inan çok değil 3 4 yıl sonra güleceksin bunlara :) mutluluklar...tadını çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…