Başkalarının hamile haberini duyunca kendimi kötü hissediyorum

Ha şunu da soyleyim fikir veriyim ben bizim gitmediğimiz doktor kalmadı doktorlardan en az 3 tup bebek yapın geçin uğraşmayın dediler o kadar sinir oldum ki mesela bende kisti var çikolata kisti ile polikistik over kisti var ama ben hemen tup bebeğe basvurmadim çünkü kilo verirsen herseyin düzeleceğini söyledi en son doktorumuz hap verdi ben daha adet olamadı en az 10 11 gün adet olamadım uzuluyormuyum hayır rabbimden gelir ne gelirse bizde bu şekilde imtihan ediliyoruz

Düşmüşse yeniden olur
Olmayani hiç görmedim düşük yapıp

Allah aşkına bi git işine yahu zorla adamı sinirlendiriyosun konuyu alıp başkalarına çekiyosun anlamanmı kıt benmi anlatamıyorum anlamadım yahu yazdığıma yorum yapma kardeşim sananee yahu ben konu sahibine üzülmesin diye moral veriyom ,ben burda başkalarına kısır ithamında bulunmuyorum . Burda yıllardır kayıtlı olan bir kullanıcıyım hangi birine kalkıpta kısırlıkta ithamda bulunup kalp kırdım . İşine bak canımı sıkmaaa

"Kusura bakmayın, o anlamda demek istemedim." dyip konuyu kapatabilirdiniz kendinizi haklı cıksrmak yerine. Banlanmak istemiyorum iyi günler size hanımefendi.

"Kusura bakmayın, o anlamda demek istemedim." dyip konuyu kapatabilirdiniz kendinizi haklı cıksrmak yerine. Banlanmak istemiyorum iyi günler size hanımefendi.
Bak canım benim ben hiç bir bayana bu şekilde davranıpta kalp kırmak istemem . Üslubum sert olduysada kusura bakma ben burda kendimi haklı çıkarma derdinde değilim ,gereksiz konu der geçer yorum bile yapmam . Ama sen uzattıkça uzatıyosun ve konu çok farklı yerlere gidiyor . Ben çevremdeki bi kaç kişiyi kasdederken sen tutuyosun bütün bayanları konuya dahil ediyosun ne alakaysa . Anne olmak herkesin hakkı ve yaşı yoktur anne olmanın . Ben niye kalkıpta burdaki bayanlara yaşı geçmiş diyip kırayım yahuu . Şu yazdıklarımı aklıselim bir insan okuyupta yanlışım varsa düzeltsin yahuu

Ne kadar süredir bebek istiyorsunuz. Uzuuun süre deneyip sonuç alamasam bende istemsiz bir şekilde üzülürdüm sanırım haklısınız ama hormonlar psikolojiden çok etkileniyor buda bir gerçek

saglikla gelsin insallah

Ne kadar süredir bebek istiyorsunuz. Uzuuun süre deneyip sonuç alamasam bende istemsiz bir şekilde üzülürdüm sanırım haklısınız ama hormonlar psikolojiden çok etkileniyor buda bir gerçek
3 yıllık evliyiz ama 1 senedir istiyoruz tabi ki çok daha uzun zamandır bekleyenler var ama bende üzülüyorum işte

Senin derdin beni
İlgilendirmez ama senin zenginliğin beni kıskançlıktan çatlatır diyor
Sadece kıskançlık olsa neyse. Ayrıca fesatlık ve karşısındaki insanları küçümseme var.
Allah yine de bu düşük vasıflara rağmen bir süre sonra evlat verir belki, kendisi bilir. Çünkü O çok merhametlidir.
Evlat sahibi olunca da kendi harikuladeliğinden kaynaklandığını zannederek yaşamaya ve etrafı aşağılamaya devam ederler.

Ya sen neyin kafasındasın Allah aşkına yüz yüze tanımadığın insana ne biçim ithamlarda bulunuyorsun. Bildiğin beddua ediyorsun bana kalbiniz çok kötü zaten üzüntülü bi kadına dediklerinize bak evet Allah kalbimi biliyor siz bi yazıyla beni tanıyamazsınız. Her şeyin Allahtan geldiğini bilen bi inançtayım merak etmeyin. Asıl siz bana aşırı egoist insanları yargılayıcı biri olarak gözüktünüz Allah kalbinize göre versin her şeyi.

Sizi çok iyi anlıyorum 5 yıldır evliyim her sene 3 5 çocuk haberi duyuyordum her evlenen akrabamin 2 3 ay içinde hamilelik haberi geldi bi benim yoktu duydukça içim parçalanıyor hep ağlıyordum cocuklu insanlarib yaninda oturamiyordum zaten çoğu nazarim değer diye korkuyodu ama hersey nasip işte Allah ne zaman verirse o zaman oluyor

bi tanıdık benim hamile kalamayisindan konuşurken annem ona sen 2.ciyi düşünüyor musun diye sorunca Kocam üstüme ceket atsa hamile kalırım ama bilerek istemiyorum demişti o an benim durumumu bilerek böyle bi cümle kurması bana bilerek yaptı gibime geldi içim yanmıştı insanlar çok düşüncesiz

4 yıldır anne olmak için elimden gelen herşeyi yaptım. Ben daha evlenmeden önce 3 yıllık evli olan arkadaşım yanımda ağlıyordu. Bebeğim olmuyor çok canım yanıyor onu o zamanlar tam olarak anlayamamışım ama bende onla birlikte ağlıyordum üzüntüsünden dolayı. Evliliğimin 1. Yılında o doğum yaptı bana geç kaldın ne kadar tembelsin hadi yap bi tne demeye başladı. Benden 6 ay sonra evlenen arkadaşımla 2 yıl birlkte tedavi gördük. Çatlatma iğnelerimizi birbirimize vurduk. Birlikte ağladık birlikte dua ettik ilaç takibimizi birlikte yaptık. O hamile kaldı ben kalamadım rbbim nasip etmedi. O arkadaşımda karşıma oturup karnını sevdi, ultrason fotoğraflarımı suratıma çarparcasına üstüme attı, hamileliği öne sürerek sürekli şu yemeği yap canım çekti şu pastayı yap canım çekti şeklinde beni kullandı. Çocuğu doğdu sevmeye kalktığımda sen tutamazsın, sen yapamazsın aman dikkat et, orasına elleme burasına dokunma.. daha neler neler. Geçen yaz bi düşük yaptım görümcem kahkaha atıp bi çocuğu tutamadın içinde diye dalga geçti. Depremde evim yıkıldı ortadaa kaldık. Benim ailemin yanında kalıyoruz şu an, ev içinde ev olmuyo insan rahat edemiyo. Yatak odasının kapısını kapatıp uyuyamıyorum bile, bunu dile getirdiğim insanlar hâlâ bana çocuk yap dene çalışmaları bırakma diyor. Öyle bunaldım ki. Bunca şeyin içinde ben de arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alıyorum. Kıskanmıyorum, imreniyorum. Ama bazı insanların kıskandığımı sanmaları bile beni çok üzüyo seni çok çok iyi anlıyorum. İnsanlar nankör. Kendini insanların bu laflarından koruman lazım. Ben artık bu konu hakkında kimseyi konuşturmuyorum. Ağzını açanı bozup susturuyorum. Kendi psikolojin için bunu yapmalısın. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat verir inşallah sana dua edicem

6 senedir evliyim. Kimyasal gebelik yaşadım ve polipten dolayi histeroskopi oldum. Yakin çevremde hamilelik haberi aldığımda hiç üzülmüyorum aksine onlar için mutlu olup dua ediyorum. Nasipte varsa bizlerinde olacaktır inşallah. Benim düşüncem bu şekilde

Uzun süredir bebeğiniz olmuyorsa doktor yardımı alarak tedavi sürecine başlamanızı öneririm inşallah en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz. Dua edin, herşey dua ile oluyor. Hamile birini gördüğünüzde hem onun sağlıklı doğum yapması için hem de sizinle birlikte bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip olması için dua edin. Ben duaların gücüne inanıyorum olmaz denilenleri olduran sadece Rabbimiz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…