- Konu Sahibi serendipity16
-
İnşallah kalmaz Allah hayırlısını versineğer negatif olursa biraz vücudumu dinlendirip tüp bebek yaptıracağız umarım gerek kalmaz artık yoruldum
Düşmüşse yeniden olurMerhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Malesef negatifİnşallah kalmaz Allah hayırlısını versin
Çok üzüldümMalesef negatif
İnşallah sağlıklı şekilde yeniden nasip eder AllahDüşmüşse yeniden olur
Olmayani hiç görmedim düşük yapıp
Allah aşkına bi git işine yahu zorla adamı sinirlendiriyosunCanım beni sennin çevrendeki kimse ilgilendirmez ama bu sayfada anne olmaya çalışan ne kadar insan var bilyor musun? Bir iki kişi sana bunu dedi diye sen böyle tabirlerle insanları kendinle kıyaslıyorsun. Yaşı geçmiş kadınlar ble denilmez. Yani en görgüsüz insan bile akıl eder bunu. Biraz gözlernizi açıp etrafa bakın kendinizi geliştirin lütfen gerçekten bu düşünceler bir insandan mı çııkıyor diye şüphe ediyorum bazen. Hassaslıksa sadece size değil bu hassaslık? O zaman insanlar size öyle dyor diye sizde hamile kalamayan herkese kısır mısın falan diyin. Yok öyle dünya.
"Kusura bakmayın, o anlamda demek istemedim." dyip konuyu kapatabilirdiniz kendinizi haklı cıksrmak yerine. Banlanmak istemiyorum iyi günler size hanımefendi.Allah aşkına bi git işine yahu zorla adamı sinirlendiriyosunkonuyu alıp başkalarına çekiyosun anlamanmı kıt benmi anlatamıyorum anlamadım yahu yazdığıma yorum yapma kardeşim sananee yahu ben konu sahibine üzülmesin diye moral veriyom ,ben burda başkalarına kısır ithamında bulunmuyorum . Burda yıllardır kayıtlı olan bir kullanıcıyım hangi birine kalkıpta kısırlıkta ithamda bulunup kalp kırdım . İşine bak canımı sıkmaaa
Bak canım benim ben hiç bir bayana bu şekilde davranıpta kalp kırmak istemem . Üslubum sert olduysada kusura bakma ben burda kendimi haklı çıkarma derdinde değilim ,gereksiz konu der geçer yorum bile yapmam . Ama sen uzattıkça uzatıyosun ve konu çok farklı yerlere gidiyor . Ben çevremdeki bi kaç kişiyi kasdederken sen tutuyosun bütün bayanları konuya dahil ediyosun ne alakaysa . Anne olmak herkesin hakkı ve yaşı yoktur anne olmanın . Ben niye kalkıpta burdaki bayanlara yaşı geçmiş diyip kırayım yahuu . Şu yazdıklarımı aklıselim bir insan okuyupta yanlışım varsa düzeltsin yahuu"Kusura bakmayın, o anlamda demek istemedim." dyip konuyu kapatabilirdiniz kendinizi haklı cıksrmak yerine. Banlanmak istemiyorum iyi günler size hanımefendi.
Ne kadar süredir bebek istiyorsunuz. Uzuuun süre deneyip sonuç alamasam bende istemsiz bir şekilde üzülürdüm sanırım haklısınız ama hormonlar psikolojiden çok etkileniyor buda bir gerçekMerhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
saglikla gelsin insallahAnladım. Şuan progestn kullanıyorum. Kasıklarda da çok ayakta kalınca sancı oluyor ama bebeğin rahim içindeki konumu ve değerler gayet iyi dedi doktor. Bugün de tatile geldik 7 saat yol gelince yine kahve lekelenme oldu ama mesajınız içimi rahatlattı bu arada çok teşekkürler
3 yıllık evliyiz ama 1 senedir istiyoruz tabi ki çok daha uzun zamandır bekleyenler var ama bende üzülüyorum işteNe kadar süredir bebek istiyorsunuz. Uzuuun süre deneyip sonuç alamasam bende istemsiz bir şekilde üzülürdüm sanırım haklısınız ama hormonlar psikolojiden çok etkileniyor buda bir gerçek
Haklısın canm eğer eşinde de sende de bir sorun yoksa kafana takmayi bırak dediğim gibi psikolojik olarak kafanın rahat olmasını sağla bu çok önemli3 yıllık evliyiz ama 1 senedir istiyoruz tabi ki çok daha uzun zamandır bekleyenler var ama bende üzülüyorum işte
Sadece kıskançlık olsa neyse. Ayrıca fesatlık ve karşısındaki insanları küçümseme var.Senin derdin beni
İlgilendirmez ama senin zenginliğin beni kıskançlıktan çatlatır diyor
Ya sen neyin kafasındasın Allah aşkına yüz yüze tanımadığın insana ne biçim ithamlarda bulunuyorsun. Bildiğin beddua ediyorsun bana kalbiniz çok kötü zaten üzüntülü bi kadına dediklerinize bak evet Allah kalbimi biliyor siz bi yazıyla beni tanıyamazsınız. Her şeyin Allahtan geldiğini bilen bi inançtayım merak etmeyin. Asıl siz bana aşırı egoist insanları yargılayıcı biri olarak gözüktünüz Allah kalbinize göre versin her şeyi.Sadece kıskançlık olsa neyse. Ayrıca fesatlık ve karşısındaki insanları küçümseme var.
Allah yine de bu düşük vasıflara rağmen bir süre sonra evlat verir belki, kendisi bilir. Çünkü O çok merhametlidir.
Evlat sahibi olunca da kendi harikuladeliğinden kaynaklandığını zannederek yaşamaya ve etrafı aşağılamaya devam ederler.
bi tanıdık benim hamile kalamayisindan konuşurken annem ona sen 2.ciyi düşünüyor musun diye sorunca Kocam üstüme ceket atsa hamile kalırım ama bilerek istemiyorum demişti o an benim durumumu bilerek böyle bi cümle kurması bana bilerek yaptı gibime geldi içim yanmıştı insanlar çok düşüncesizBenimde en yakın arkadaşım evlendikten bir ay sonra hemen hamile kaldı şu an çocuğu 2 yaşında geçen gün bana tuvalet eğitiminden çok zorlandığından bahsetti açıkçası içimden banane bu durumdan ben ne ile uğraşıyorum sen çocuğundan şikayetçi oluyorsun diyesim geldi. bi de hep korunuyorlar ikinci çocuğu istemiyor bi süre aman korkuyorum her regl geç kaldığında hamileyim diye faln biz her zaman korunuyoruz falan diyor her an olur diye yani bana kolay hamile kaldığını söylemeye çalışıyor kötü niyetinden söylemiyor biliyorum ama gıcık oluyorum bazı laflarına düşünmeden konuşuyor.
4 yıldır anne olmak için elimden gelen herşeyi yaptım. Ben daha evlenmeden önce 3 yıllık evli olan arkadaşım yanımda ağlıyordu. Bebeğim olmuyor çok canım yanıyor onu o zamanlar tam olarak anlayamamışım ama bende onla birlikte ağlıyordum üzüntüsünden dolayı. Evliliğimin 1. Yılında o doğum yaptı bana geç kaldın ne kadar tembelsin hadi yap bi tne demeye başladı. Benden 6 ay sonra evlenen arkadaşımla 2 yıl birlkte tedavi gördük. Çatlatma iğnelerimizi birbirimize vurduk. Birlikte ağladık birlikte dua ettik ilaç takibimizi birlikte yaptık. O hamile kaldı ben kalamadım rbbim nasip etmedi. O arkadaşımda karşıma oturup karnını sevdi, ultrason fotoğraflarımı suratıma çarparcasına üstüme attı, hamileliği öne sürerek sürekli şu yemeği yap canım çekti şu pastayı yap canım çekti şeklinde beni kullandı. Çocuğu doğdu sevmeye kalktığımda sen tutamazsın, sen yapamazsın aman dikkat et, orasına elleme burasına dokunma.. daha neler neler. Geçen yaz bi düşük yaptım görümcem kahkaha atıp bi çocuğu tutamadın içinde diye dalga geçti. Depremde evim yıkıldı ortadaa kaldık. Benim ailemin yanında kalıyoruz şu an, ev içinde ev olmuyo insan rahat edemiyo. Yatak odasının kapısını kapatıp uyuyamıyorum bile, bunu dile getirdiğim insanlar hâlâ bana çocuk yap dene çalışmaları bırakma diyor. Öyle bunaldım ki. Bunca şeyin içinde ben de arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alıyorum. Kıskanmıyorum, imreniyorum. Ama bazı insanların kıskandığımı sanmaları bile beni çok üzüyo seni çok çok iyi anlıyorum. İnsanlar nankör. Kendini insanların bu laflarından koruman lazım. Ben artık bu konu hakkında kimseyi konuşturmuyorum. Ağzını açanı bozup susturuyorum. Kendi psikolojin için bunu yapmalısın. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat verir inşallah sana dua edicemMerhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
6 senedir evliyim. Kimyasal gebelik yaşadım ve polipten dolayi histeroskopi oldum. Yakin çevremde hamilelik haberi aldığımda hiç üzülmüyorum aksine onlar için mutlu olup dua ediyorum. Nasipte varsa bizlerinde olacaktır inşallah. Benim düşüncem bu şekildeMerhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Uzun süredir bebeğiniz olmuyorsa doktor yardımı alarak tedavi sürecine başlamanızı öneririmMerhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?