Başkalarının hamile haberini duyunca kendimi kötü hissediyorum

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki durumumuz aynı neredeyse bende güzel anne olur muyum bilmiyorum ama eşimin baba olmasını çok istiyorum yeğenlerine karşı bile o kadar iyi bi dayıdır ki her onları gördüğümde dua ediyorum Allahım oda baba olsun diye inşallah aşılama tutmuştur dua edelim birbirimize kendinizi suçlamayın ama hiçbir şey bizim elimizde değil. Sizde herhangi bi sorun var mıydı ne zamandır olmuyor

3 yıldır olmuyor eşimde ileri hızlı hareketli sperm hiç yok yavaş hareketli var . İnşallah hep beraber pozitif haberler alırız hamile birini duydukça içime ateş düşüyor

3 yıldır olmuyor eşimde ileri hızlı hareketli sperm hiç yok yavaş hareketli var . İnşallah hep beraber pozitif haberler alırız hamile birini duydukça içime ateş düşüyor
Benimde eşimde sperm azlığı ve hareketlilik yavaş çıktı ama doktor ilaç verdi 2 ay kullandı sonra hamile kaldım en son yeniden test verdi değerler baya artmıştı hatta doktorda şaşırdı inşallah sizin de öyle olur ilaçlarla falan düzelme olmadı mı bi de sigara faln içiyorsa bırakmaya çalışsın benim eşim düzenli spor da yapıyor mesela oda etkili oluyor bence

2bucuk yıl kullandi değişik değişik ilaçlar ama faydasını görmedik. Sigarada kullanıyor alkol de. İçme diyorum ama kafasına biseyleri takıp üzülünce iciyor

Rabbim kucağını doldursun canım.Her şey nasip.

Anlattığınız şekilde hissetmiyorum. Hiç hissetmedim. İki defa bebek kaybettim. Sonrasında da hamile kalamadım bir daha. Galiba iki yılı geçti. Rabbimin benim için bir planı var diyorum. Teslim oldum. Bir bebeğim olacaksa olacaktır, olmayacaksa da bir sebebi vardır. Hayırlısı olsun herkesin hakkında.

Malasef bütün bebek özlemi çeken herkeste oluyor aslında insan seviniyor ama işte tuhaf hissediyor komşumun gelini yeni doğum yaptı benimde ne bileyim görünce tuhaf hissediyorum kıskançlık değil ama farklı bir his oluyor en kötüsüde bazı hamile olanlar veya çocuğu olanlar sana kıskanç bunun çocuğu yok çocuğuma haset eder şimdi diye o gözle bakıyor öyle hissettiriyor hareketlerinden anlıyor insan rabbim bu yolda emek verenlerin emeğini boşa çıkarmasın inşallah hayırlısı ile Salih evlatlar nasip etsin inşallah bütün bekleyenlere

Allahım tez zamanda kucağını doldurur inşallah böyle düşünmen doğal bebeğin olunca aklına bile gelmez böyle şeyler

2bucuk yıl kullandi değişik değişik ilaçlar ama faydasını görmedik. Sigarada kullanıyor alkol de. İçme diyorum ama kafasına biseyleri takıp üzülünce iciyor
İşte biraz onlardan uzaklaşsa bi faydasını görürsünüz belki ama bence siz direkt imkanınız varsa tüp bebeğe yönelin

degerin guzel arttiysa korkma leke ile baslayip kirmizi devam etti benim kahve degl

Anladım. Şuan progestn kullanıyorum. Kasıklarda da çok ayakta kalınca sancı oluyor ama bebeğin rahim içindeki konumu ve değerler gayet iyi dedi doktor. Bugün de tatile geldik 7 saat yol gelince yine kahve lekelenme oldu ama mesajınız içimi rahatlattı bu arada çok teşekkürler

İnsanlar size kasıtlı mı yapıyolardı peki? Çok yanlış düşüncelerdesiniz.
Yahu yaşı geçmiş kadınlar beni hassas noktamdan vurup kendileriyle yarıştırıyorlardı , kendi ağızlarıyla diyorlar bizim yaşımız geçmiş ama hamileyiz sen kısır mısın niye olmuyor diye çok ithamlarda bulunuyorlardı . Beni tek kelimemle yargıladın ,peki insanların bu konudaki söylemlerine ne diceksiniz

Kaç senedir evlisiniz ki.Kiskanmaya çalışın.Yada duymamazlıktan gelin.Allah birgün size de evlat nasip etsin.

Görüşmeyin.Bu tıp insanlara benim kuzenim 10 seneden fazla evli kendisi konu açmayınca ben ona soru soran.

Canım beni sennin çevrendeki kimse ilgilendirmez ama bu sayfada anne olmaya çalışan ne kadar insan var bilyor musun? Bir iki kişi sana bunu dedi diye sen böyle tabirlerle insanları kendinle kıyaslıyorsun. Yaşı geçmiş kadınlar ble denilmez. Yani en görgüsüz insan bile akıl eder bunu. Biraz gözlernizi açıp etrafa bakın kendinizi geliştirin lütfen gerçekten bu düşünceler bir insandan mı çııkıyor diye şüphe ediyorum bazen. Hassaslıksa sadece size değil bu hassaslık? O zaman insanlar size öyle dyor diye sizde hamile kalamayan herkese kısır mısın falan diyin. Yok öyle dünya.

Aynı durumu bende yaşıyorum ama kafana takma en iyisi bu ben kafaya takmamaya çalıştım ben ağladım kendimi yıprattımda ne oldu Rabbım nasip etmedi kafaya takma ne zaman nasipse o zaman olur üzülerek ağlayarak olmuyor ancak kendimizi hasta etmekten başka bisey olmuyor ben bir ara o kadar kafama taktım ki sonra hep hasta oldum başıma gelmeyen şey kalmadı sonra kafama takmamaya çalıştım şuan gerçekten iyiyim nasip ne zamansa o zaman olur Rabbım isteyen herkese nasip etsin yokluğunu göstermesin çevrendeki sen daha hamile degilmisin olmuyormu derlersede takma he de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…