- 15 Ocak 2022
- 505
- 221
- 53
- 30
- Konu Sahibi serendipity16
-
Ne güzel yine çok beklememişsiniz bende düşükten sonra hemen olur diye düşünmüştüm ama 3 ay geçti bile en kısa zamanda bana da nasip eder inşallah AllahEvet mayis sonu düşük yaptim 22 haziran ilk adetimi gordum temmuzda hamile oldugumu ogrendim. Yani 1 adet gordum.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki durumumuz aynı neredeyse bende güzel anne olur muyum bilmiyorum ama eşimin baba olmasını çok istiyorum yeğenlerine karşı bile o kadar iyi bi dayıdır ki her onları gördüğümde dua ediyorum Allahım oda baba olsun diye inşallah aşılama tutmuştur dua edelim birbirimize kendinizi suçlamayın ama hiçbir şey bizim elimizde değil. Sizde herhangi bi sorun var mıydı ne zamandır olmuyorMerhabalar bende sizle aynı durumdayım. Bizden sonra evlenenler çatır çatır doğurdu benden küçükler 2.ciye hamile şuan etrafımızda bosanacagiz diye bebek aldıran çift bile oldu ama bizim hiç olmadı. Büyük konuşmak istemiyorum ama artık üzülmeyi geçtim kendimi yetersiz hissediyorum. Eşimin iyi bir baba olacağına inanıyorum ama bir evladımız olmuyor. Aşılama yaptirdik cuma günü kan verecem allahin izniyle tutmuştur inşallah diyorum ama bir an geliyor umudum tükeniyor eşime belli etmek istemiyorum ben üzülünce o daha çok üzülüyor dayanamıyor ağlamama stres oluyor beni mutlu etmeye çalışıyor. Benden iyi bir anne olur mu bilemem ama eşimden iyi bir baba olacağına eminim o günleri görmeyi çok istiyorum. Nolur bana dua edin o duyguyu bizde tadalim
3 yıldır olmuyor eşimde ileri hızlı hareketli sperm hiç yok yavaş hareketli var . İnşallah hep beraber pozitif haberler alırızSizi o kadar iyi anlıyorum ki durumumuz aynı neredeyse bende güzel anne olur muyum bilmiyorum ama eşimin baba olmasını çok istiyorum yeğenlerine karşı bile o kadar iyi bi dayıdır ki her onları gördüğümde dua ediyorum Allahım oda baba olsun diye inşallah aşılama tutmuştur dua edelim birbirimize kendinizi suçlamayın ama hiçbir şey bizim elimizde değil. Sizde herhangi bi sorun var mıydı ne zamandır olmuyor
Benimde eşimde sperm azlığı ve hareketlilik yavaş çıktı ama doktor ilaç verdi 2 ay kullandı sonra hamile kaldım en son yeniden test verdi değerler baya artmıştı hatta doktorda şaşırdı inşallah sizin de öyle olur ilaçlarla falan düzelme olmadı mı bi de sigara faln içiyorsa bırakmaya çalışsın benim eşim düzenli spor da yapıyor mesela oda etkili oluyor bence3 yıldır olmuyor eşimde ileri hızlı hareketli sperm hiç yok yavaş hareketli var . İnşallah hep beraber pozitif haberler alırızhamile birini duydukça içime ateş düşüyor
2bucuk yıl kullandi değişik değişik ilaçlar ama faydasını görmedik. Sigarada kullanıyor alkol de. İçme diyorum ama kafasına biseyleri takıp üzülünce iciyorBenimde eşimde sperm azlığı ve hareketlilik yavaş çıktı ama doktor ilaç verdi 2 ay kullandı sonra hamile kaldım en son yeniden test verdi değerler baya artmıştı hatta doktorda şaşırdı inşallah sizin de öyle olur ilaçlarla falan düzelme olmadı mı bi de sigara faln içiyorsa bırakmaya çalışsın benim eşim düzenli spor da yapıyor mesela oda etkili oluyor bence
Rabbim kucağını doldursun canım.Her şey nasip.Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Anlattığınız şekilde hissetmiyorum. Hiç hissetmedim. İki defa bebek kaybettim. Sonrasında da hamile kalamadım bir daha. Galiba iki yılı geçti. Rabbimin benim için bir planı var diyorum. Teslim oldum. Bir bebeğim olacaksa olacaktır, olmayacaksa da bir sebebi vardır. Hayırlısı olsun herkesin hakkında.Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Malasef bütün bebek özlemi çeken herkeste oluyor aslında insan seviniyor ama işte tuhaf hissediyor komşumun gelini yeni doğum yaptı benimde ne bileyim görünce tuhaf hissediyorum kıskançlık değil ama farklı bir his oluyorMerhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Allahım tez zamanda kucağını doldurur inşallah böyle düşünmen doğal bebeğin olunca aklına bile gelmez böyle şeylerMerhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
İşte biraz onlardan uzaklaşsa bi faydasını görürsünüz belki ama bence siz direkt imkanınız varsa tüp bebeğe yönelin2bucuk yıl kullandi değişik değişik ilaçlar ama faydasını görmedik. Sigarada kullanıyor alkol de. İçme diyorum ama kafasına biseyleri takıp üzülünce iciyor
AminAllahım tez zamanda kucağını doldurur inşallah böyle düşünmen doğal bebeğin olunca aklına bile gelmez böyle şeyler
Rabbim isteyen, bakabilecek herkese nasip etsin inşallah. Kimseyi bununla sınamasın AminnAllahım tez zamanda kucağını doldurur inşallah böyle düşünmen doğal bebeğin olunca aklına bile gelmez böyle şeyler
Bunu size mi anlattar ya.brnim annem bırak ilişki muhabbetini, cinsiyetimle ilgili en ufak bir imâda yerin dibine geçip, beni susturuyor
degerin guzel arttiysa korkma leke ile baslayip kirmizi devam etti benim kahve degl
Yahu yaşı geçmiş kadınlar beni hassas noktamdan vurup kendileriyle yarıştırıyorlardı , kendi ağızlarıyla diyorlar bizim yaşımız geçmiş ama hamileyiz sen kısır mısın niye olmuyor diye çok ithamlarda bulunuyorlardı . Beni tek kelimemle yargıladın ,peki insanların bu konudaki söylemlerine ne diceksinizİnsanlar size kasıtlı mı yapıyolardı peki? Çok yanlış düşüncelerdesiniz.
Kaç senedir evlisiniz ki.Kiskanmaya çalışın.Yada duymamazlıktan gelin.Allah birgün size de evlat nasip etsin.Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Görüşmeyin.Bu tıp insanlara benim kuzenim 10 seneden fazla evli kendisi konu açmayınca ben ona soru soran.Yahu yaşı geçmiş kadınlar beni hassas noktamdan vurup kendileriyle yarıştırıyorlardı , kendi ağızlarıyla diyorlar bizim yaşımız geçmiş ama hamileyiz sen kısır mısın niye olmuyor diye çok ithamlarda bulunuyorlardı . Beni tek kelimemle yargıladın ,peki insanların bu konudaki söylemlerine ne diceksiniz
eğer negatif olursa biraz vücudumu dinlendirip tüp bebek yaptıracağız umarım gerek kalmaz artık yoruldumİşte biraz onlardan uzaklaşsa bi faydasını görürsünüz belki ama bence siz direkt imkanınız varsa tüp bebeğe yönelin
Canım beni sennin çevrendeki kimse ilgilendirmez ama bu sayfada anne olmaya çalışan ne kadar insan var bilyor musun? Bir iki kişi sana bunu dedi diye sen böyle tabirlerle insanları kendinle kıyaslıyorsun. Yaşı geçmiş kadınlar ble denilmez. Yani en görgüsüz insan bile akıl eder bunu. Biraz gözlernizi açıp etrafa bakın kendinizi geliştirin lütfen gerçekten bu düşünceler bir insandan mı çııkıyor diye şüphe ediyorum bazen. Hassaslıksa sadece size değil bu hassaslık? O zaman insanlar size öyle dyor diye sizde hamile kalamayan herkese kısır mısın falan diyin. Yok öyle dünya.Yahu yaşı geçmiş kadınlar beni hassas noktamdan vurup kendileriyle yarıştırıyorlardı , kendi ağızlarıyla diyorlar bizim yaşımız geçmiş ama hamileyiz sen kısır mısın niye olmuyor diye çok ithamlarda bulunuyorlardı . Beni tek kelimemle yargıladın ,peki insanların bu konudaki söylemlerine ne diceksiniz
Aynı durumu bende yaşıyorum ama kafana takma en iyisi bu ben kafaya takmamaya çalıştım ben ağladım kendimi yıprattımda ne oldu Rabbım nasip etmedi kafaya takma ne zaman nasipse o zaman olur üzülerek ağlayarak olmuyor ancak kendimizi hasta etmekten başka bisey olmuyor ben bir ara o kadar kafama taktım ki sonra hep hasta oldum başıma gelmeyen şey kalmadı sonra kafama takmamaya çalıştım şuan gerçekten iyiyim nasip ne zamansa o zaman olur Rabbım isteyen herkese nasip etsin yokluğunu göstermesin çevrendeki sen daha hamile degilmisin olmuyormu derlersede takma he de geçMerhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?