Başkalarının hamile haberini duyunca kendimi kötü hissediyorum

Aynen sosyal medya’da üzüntümüzü ikiye katlıyor herkes çocuğunu hamile haberini paylaşıyor hep. Biz 2 sene istemedik korunduk hep eylülden beri deniyorduk

Aynen sosyal medya’da üzüntümüzü ikiye katlıyor herkes çocuğunu hamile haberini paylaşıyor hep. Biz 2 sene istemedik korunduk hep eylülden beri deniyorduk
Allah yardımcımız olsun inanın teselli etsem kendimi ederim sizede birşey diyemiyorum yani ama şunu unutmayın ki zamanı gelince en güzellerini yaşayabiliriz. Daha 3 sene olmuş sanırım sizinde evleneli çok uzun değil önümüzde uzun yıllar var

Teslimiyet gerçekten çok önemli ama ben daha yolun başındayım demek ki bu duyguyu henüz içimden atamadım ama zamanla törpilicem kendimi biliyorum Allahıma hep dua ediyorum veren de o alan da o tabi ki. Doktorlar sorun var çocuğunuz olmaz der nasipte varsa onların bile olur

Ne güzel inanın okuyunca çok içten mutlu oldum rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyormuş , siz bir kırmızı gül isterken rabbim size bir gül buketi göndermiş
Elhamdülillah herşey zamanının esiriymis herkesin tavrı tarzı onun ameliymis ,imtihaniymis her daim bunun idrakiyla yaşamayı beceririz İnsaAllah

Aynen öyle kesinlikle ... Allah'tan ümit kesilmez derler

Bunu size mi anlattar ya.brnim annem bırak ilişki muhabbetini, cinsiyetimle ilgili en ufak bir imâda yerin dibine geçip, beni susturuyor

Ne ilgisi var şikayet etmekle ? Millet çöpe atıyor, öldürüyor da tekrar tekrar oluyor.hayata gereksiz romantik bakıyorsunuz.

Hem istiyorsnz hemde düşük yapmişsnz. Bu dusuncelernz normal. Benden sonra evlenen bile 2 nci cocugu yapti. Bense hala ölu bebekle düşüklerle ugrasiyorum. Bende oyle dusunuyorum çok canim yaniyor gercekten ama şuan yeniden hamileyim insallah bu saglikla kucagima alirim

Bende martta hamile kaldim mayista düşük yaptim 8 haftalik

Bırak kolayı, 2, 3 yöntemle korunup hamile kalan insanlar hep vardı ve olmaya olmaya devam edecek.bence üstüne üstüne giderek bu işler çözülüyor.eskiden bilenler bilir, evli olmamama rağmen bu insanları kıskanıyordum.ama sonra baktım dedim ki.sanki benim elimde olan birşey mi ? Ne onların başarısı, ne benim başarısızlığım
Allahın verdiği beden yani.şansına hangi beden sana düşerse.olay bu yani? Kaçacağınıza sabah akşam bu tarz insanların hikayelerini okuyun, dinleyin bence.ben çok kıskançken bu yöntemle tamamen duyarsızlaştım.şimdi düşünce gücüyle ilişkiye bile girmeden hamile kaldım deseler umrumda bile değil.

şu an varmı benim 4 ay oldu yani 4. adet geldi doktora görünmeyi düşünüyorum

bende ilk çocugum 8 haftalık iken kalbi durmuş ben 10+6 da ögrendşm tabi şimdi 4 ay oldu 2 aydır denedik olmadı doktora gitmeyi düşünüyom gebelige hazır mı diye

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

gerçekten düşünce gücüyle yapay zekayla hamile kaldım derlerse inanıcam bende artık işte hemen hamile kalanlar sanki bi başarı yapmışlar onların elinde olan bir şeymiş gibi bize aktardıkları için sinir oluyoruz belki de ya da zor hamile kalanların suçu ne bizde böyle olsun istemezdik ama maalesef özellikle kadınlar toplumumuzda çok suçlanıyor

Evet mayis sonu düşük yaptim 22 haziran ilk adetimi gordum temmuzda hamile oldugumu ogrendim. Yani 1 adet gordum.

Merhabalar bende sizle aynı durumdayım. Bizden sonra evlenenler çatır çatır doğurdu benden küçükler 2.ciye hamile şuan etrafımızda bosanacagiz diye bebek aldıran çift bile oldu ama bizim hiç olmadı. Büyük konuşmak istemiyorum ama artık üzülmeyi geçtim kendimi yetersiz hissediyorum. Eşimin iyi bir baba olacağına inanıyorum ama bir evladımız olmuyor. Aşılama yaptirdik cuma günü kan verecem allahin izniyle tutmuştur inşallah diyorum ama bir an geliyor umudum tükeniyor eşime belli etmek istemiyorum ben üzülünce o daha çok üzülüyor dayanamıyor ağlamama stres oluyor beni mutlu etmeye çalışıyor. Benden iyi bir anne olur mu bilemem ama eşimden iyi bir baba olacağına eminim o günleri görmeyi çok istiyorum. Nolur bana dua edin o duyguyu bizde tadalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…