- 15 Ocak 2022
- 505
- 221
- 53
- 30
- Konu Sahibi serendipity16
-
Aynen abartıyorum o yüzden burada yazan herkeste bana katıldı benim endişelerim farklı yaşım geçiyor ondan korkuyorum diyorumBence abartiyorsun daha bir sene olmus cocuk isteyeli milleti kiskanmaya gerek yok
Yasin normal bende 27 yasindayim hayatimda biri bile yok. Oliyim ben o zamanAynen abartıyorum o yüzden burada yazan herkeste bana katıldı benim endişelerim farklı yaşım geçiyor ondan korkuyorum diyorum
o sizin hayatınız beni ilgilendirmez ben geç olarak görüyorum çocuklarımla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorumYasin normal bende 27 yasindayim hayatimda biri bile yok. Oliyim ben o zaman
Çok zor şeyler yaşamışsınız geçmiş olsun neden o şekilde ölüyordu peki bi nedeni bulundu mu diğerleri normal yolla mı olduKonu sahibi mesajların hepsini okumadım ama sana yaşadıklarımi anlatayım ilk bebeğim doğuma yakın karnımda öldü ikincisi 6 aylık yine karnımda öldü hamile gördüm mü içim cız ederdi bebek bezi reklamlarına bile ağlardım şimdi çok şükür 11 yaşında oğlum 9 yaşında kızım var dilerim Rabbimden sizlere de tes zamanda annelik duygusunu tattirsin
Evet tabi ki geç anne olanda var bende 2 sene erteledim istemedim ama şu an bile hemen hamile kalamıyorsam ileri de daha zor kalırım diye düşündüm eşimle de aramızda 5 yaş var hem daha şimdiden kendimi güçsüz halsiz hissediyorum 35’te doğursam o çocuğa bakacak gücü bulamam herhalde kendimdeBen de yaşımdan dolayı korkuyordum ama inan çoğu arkadaşım 35 36 li yaşlarda anne oldu.ha olmadığından değil hep ertelediler kariyeriydi gezmesiydi filan zamani gelince de anne olmak istediler.su an yaşadığınız zor bir süreç ama inanın ki gececek
Şu an içinde bulunduğunuz duygudurumdan dolayı kendinizi güçsüz hissediyor olabilirsiniz ben de en ufak bir olaydan hemen modu düşen insanlardanim.malum bu dünya hassas kalpler için cehennemEvet tabi ki geç anne olanda var bende 2 sene erteledim istemedim ama şu an bile hemen hamile kalamıyorsam ileri de daha zor kalırım diye düşündüm eşimle de aramızda 5 yaş var hem daha şimdiden kendimi güçsüz halsiz hissediyorum 35’te doğursam o çocuğa bakacak gücü bulamam herhalde kendimde
Bu derece kıskançlıkları normalleştirmeyelim yaniHayatınızda hiçbir şeyi hiç kimseyi kıskanmadınız öyle mi ? Açıkçası ben buna inanmam çocuğu kıskanmazsın başka şeyi kıskanırsın birinin giydiği kıyafetini hayatını kıskanırsın hepimiz zengin insanlara özenmiyor muyuz bu da bi kıskançlıktır insan her zaman kendinde olmayanı kıskanır kimse kalkıp ben kıskanmıyorum demesin
İnanmazsan senin sorunun kıskançlık hastalıktır arkadaşım,normal bişeymiş gibi herkes kıskanır demenHayatınızda hiçbir şeyi hiç kimseyi kıskanmadınız öyle mi ? Açıkçası ben buna inanmam çocuğu kıskanmazsın başka şeyi kıskanırsın birinin giydiği kıyafetini hayatını kıskanırsın hepimiz zengin insanlara özenmiyor muyuz bu da bi kıskançlıktır insan her zaman kendinde olmayanı kıskanır kimse kalkıp ben kıskanmıyorum demesin
Sadece çocuğu olana değil zengine güzel giyinene herkese bileniyor yazıkBu derece kıskançlıkları normalleştirmeyelim yanisiz de her şeyi kıskanıyormuşsunuz konu sadece çocuğu olanları kıskanmak değil belli ki. Umarım istediğiniz gibi yakın zamanda çocuk sahibi olursunuz. Ama her çocuğu olana böyle bilenirseniz her kelimesine takılıp çatarsanız bu süreci kendinize daha da çekilmez yaparsınız
Allah korumuş sizi de neyse ki sağlıklı şekilde yeniden nasip olmuşİlk bebek de kordon dolanmış yavrumun bogazindan hem de 2 tur geçmiş bir tür da basindan dolanmış ikincisi bebek de anomali vardı karnı su topluyordu amniyon sıvısı sürekli cogaliyordu alınması gerek yoksa annenin hayatı riske girecek dendi bu süreç de zor oldu tam 2 hafta her turlu tetkige girdik mecburen o zor kararı vermek zorunda kaldık.sonrasinda yine testler tetkikler hiçbir sebep bulunamadı.neden hamileliklerimde sıkıntı çıkıyor kafayı yiyecektim bir de insanların sorgulamaları acıyarak bakmaları vs vs
Öyle gerçekten keşke her şeyi bu kadar düşünmeseydim hassas olmasaydım diye kendime kızıyorumŞu an içinde bulunduğunuz duygudurumdan dolayı kendinizi güçsüz hissediyor olabilirsiniz ben de en ufak bir olaydan hemen modu düşen insanlardanim.malum bu dünya hassas kalpler için cehennem
Her çocuğu olana bilenmiyorum hanımefendi onlr zaten yakınlarım sadece patavasızca düşüncesizce konuşmalara kızıyorum yoksa her yerde çocuk var her yerde hamile var ama benim gibi düşünen çok arkadaşım varmış burada benimde kişiliğim böyle demek ki sizi ilgilendirmezBu derece kıskançlıkları normalleştirmeyelim yanisiz de her şeyi kıskanıyormuşsunuz konu sadece çocuğu olanları kıskanmak değil belli ki. Umarım istediğiniz gibi yakın zamanda çocuk sahibi olursunuz. Ama her çocuğu olana böyle bilenirseniz her kelimesine takılıp çatarsanız bu süreci kendinize daha da çekilmez yaparsınız
Aynen bu devirde çalışarak çok zengin olacağını düşünen saf insanlardansın sende demek kiİnanmazsan senin sorunun kıskançlık hastalıktır arkadaşım,normal bişeymiş gibi herkes kıskanır demenzenginleri herkes kıskanırmışmış çalışır herşeyimi alırım zaten neyini kıskanırım,sen zenginleri kıskanıyorsan bu senin ezikligin
İşte bu yüzden hiç olmayabilir.o sizin hayatınız beni ilgilendirmez ben geç olarak görüyorum çocuklarımla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum
beta hcg duZENSIZ ve az artti。 saglikli gebelik degil dedi dr。 kanamam hergecen gun artti。 son gunu kramplar asiri artti wcye giderken bayilmisim kendime geldim anbulans cagirdim hastaneye vardikdan bi saat sonra bi anda asiri kanamayla gitti bebegimKonudan bağımsız olarak bir şey soracağım düşük yaptığınızı nasıl anladınız? Ben de 9 haftalık hamileyim. Geçen hafta çok koyu renkli - siyaha yakın sümüksü yapıda bi akıntım geldi. Daha sonra rengi açılarak 1 günde bitti . Aynı akıntı bugün tekrar geldi .. günlük gelen saydam akıntının içinde kahverengi bir akıntı . Doktor kontrolüm 24 ağustosta. Doktorumu aradığımda kırmızı renkli direkt kan görmediğim sürece sorun olmayacağını söyledi ama içim rahat etmiyor bir türlü
Senin derdin beniİşte bu yüzden hiç olmayabilir.
“Senin derdin beni ilgilendirmez” bakışı …
“Ben geç görüyorum öyle uygun görüyorum” bakışı…
Dağları yaratanın kendin olduğunu sanıyorsun ya. O öyle değil işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?