Başkalarının hamile haberini duyunca kendimi kötü hissediyorum

Konu sahibi mesajların hepsini okumadım ama sana yaşadıklarımi anlatayım ilk bebeğim doğuma yakın karnımda öldü ikincisi 6 aylık yine karnımda öldü hamile gördüm mü içim cız ederdi bebek bezi reklamlarına bile ağlardım şimdi çok şükür 11 yaşında oğlum 9 yaşında kızım var dilerim Rabbimden sizlere de tes zamanda annelik duygusunu tattirsin

Ben de yaşımdan dolayı korkuyordum ama inan çoğu arkadaşım 35 36 li yaşlarda anne oldu.ha olmadığından değil hep ertelediler kariyeriydi gezmesiydi filan zamani gelince de anne olmak istediler.su an yaşadığınız zor bir süreç ama inanın ki gececek

Çok zor şeyler yaşamışsınız geçmiş olsun neden o şekilde ölüyordu peki bi nedeni bulundu mu diğerleri normal yolla mı oldu

Evet tabi ki geç anne olanda var bende 2 sene erteledim istemedim ama şu an bile hemen hamile kalamıyorsam ileri de daha zor kalırım diye düşündüm eşimle de aramızda 5 yaş var hem daha şimdiden kendimi güçsüz halsiz hissediyorum 35’te doğursam o çocuğa bakacak gücü bulamam herhalde kendimde

İlk bebek de kordon dolanmış yavrumun bogazindan hem de 2 tur geçmiş bir tür da basindan dolanmış ikincisi bebek de anomali vardı karnı su topluyordu amniyon sıvısı sürekli cogaliyordu alınması gerek yoksa annenin hayatı riske girecek dendi bu süreç de zor oldu tam 2 hafta her turlu tetkige girdik mecburen o zor kararı vermek zorunda kaldık.sonrasinda yine testler tetkikler hiçbir sebep bulunamadı.neden hamileliklerimde sıkıntı çıkıyor kafayı yiyecektim bir de insanların sorgulamaları acıyarak bakmaları vs vs

Şu an içinde bulunduğunuz duygudurumdan dolayı kendinizi güçsüz hissediyor olabilirsiniz ben de en ufak bir olaydan hemen modu düşen insanlardanim.malum bu dünya hassas kalpler için cehennem

Bu derece kıskançlıkları normalleştirmeyelim yani siz de her şeyi kıskanıyormuşsunuz konu sadece çocuğu olanları kıskanmak değil belli ki. Umarım istediğiniz gibi yakın zamanda çocuk sahibi olursunuz. Ama her çocuğu olana böyle bilenirseniz her kelimesine takılıp çatarsanız bu süreci kendinize daha da çekilmez yaparsınız

Ben tüp bebek annesiyim. 7 yıl sonra tüp bebekle doğdu oğlum. Ama ben hamile haberlerine üzülmüyordum. Durumu kabullendim. Bu bir kader. Allah vermiyorsa vardır sebebi dedim. Tüp bebek transferinden sonra genel anestezidsn uyanırken bile burası vesile onun canını Allah verecek diyerek uyandım. Çok sıkılıyorsanız kendinizi izole edin. Tüp bebek aşamasında ücretsiz izin aldım, kimseye söylemeden bu işe giriştik.... Sadece yakın aileler bildi. Ve 2 arkadaş...

Uğraşın, araştırın, sorun varsa tedavi olun, ama kafayı takmayın.... Dünyanın sonu değil. Vakti zamanı vardır...

İnanmazsan senin sorunun kıskançlık hastalıktır arkadaşım,normal bişeymiş gibi herkes kıskanır demen zenginleri herkes kıskanırmışmış çalışır herşeyimi alırım zaten neyini kıskanırım,sen zenginleri kıskanıyorsan bu senin ezikligin

Sadece çocuğu olana değil zengine güzel giyinene herkese bileniyor yazık

Allah korumuş sizi de neyse ki sağlıklı şekilde yeniden nasip olmuş

Şu an içinde bulunduğunuz duygudurumdan dolayı kendinizi güçsüz hissediyor olabilirsiniz ben de en ufak bir olaydan hemen modu düşen insanlardanim.malum bu dünya hassas kalpler için cehennem
Öyle gerçekten keşke her şeyi bu kadar düşünmeseydim hassas olmasaydım diye kendime kızıyorum

Her çocuğu olana bilenmiyorum hanımefendi onlr zaten yakınlarım sadece patavasızca düşüncesizce konuşmalara kızıyorum yoksa her yerde çocuk var her yerde hamile var ama benim gibi düşünen çok arkadaşım varmış burada benimde kişiliğim böyle demek ki sizi ilgilendirmez

Aynen bu devirde çalışarak çok zengin olacağını düşünen saf insanlardansın sende demek ki kıskançlık doğal bi dürtü arkadaşım sen ister kabul ister etme evet güzel birini de görünce ne kadar güzel ya derim zengin birini de görünce ne kadar zengin bende bu kadar zengin olsam derim 10 kişiden 8’i böyle düşünür. Terbiyesizce konuşmayın ayrıca karşınızda arkadaşınız yok

o sizin hayatınız beni ilgilendirmez ben geç olarak görüyorum çocuklarımla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum
İşte bu yüzden hiç olmayabilir.
“Senin derdin beni ilgilendirmez” bakışı …
“Ben geç görüyorum öyle uygun görüyorum” bakışı…
Dağları yaratanın kendin olduğunu sanıyorsun ya. O öyle değil işte..

beta hcg duZENSIZ ve az artti。 saglikli gebelik degil dedi dr。 kanamam hergecen gun artti。 son gunu kramplar asiri artti wcye giderken bayilmisim kendime geldim anbulans cagirdim hastaneye vardikdan bi saat sonra bi anda asiri kanamayla gitti bebegim

Senin derdin beni
İlgilendirmez ama senin zenginliğin beni kıskançlıktan çatlatır diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…