- 1 Nisan 2019
- 704
- 278
- 103
Yaa ne garip benim de bat o tarihlerde bizim de 1 Kasım tanışma yıldönümümüz bende dpo 8 deyim pozitiftir inşallah bir de o gün ehliyet direksiyon sınavım var off çok stres oldum şimdidenBat 5 Kasım yumurtlama gününden beri geçmeyen kasık,bel,göğüs ağrısı var ve göğüslerim büyüdü 1 Kasım evlilik yıl dönümümüz umarım hamileyimdir ve yıldönümü hediyesi olarak bu haberi verebilirim
Benim de dpo 8 İnşallah hamileyizdir yaaYaa ne garip benim de bat o tarihlerde bizim de 1 Kasım tanışma yıldönümümüz bende dpo 8 deyim pozitiftir inşallah bir de o gün ehliyet direksiyon sınavım var off çok stres oldum şimdiden
Dayanamadım yaptım negatif ama artık gecikme olmazsa yapmayacağımBenim 5i test yaptım negatif çıktı yapma 1-3 Kasım arası en erken test ile en erken tarih ama onda bile silik çıkma olasiliği var geç yerleşme olduğu için çıkmamıştır diye ümit ediyorum
Ben geçen ay reglime 3 gün kala yaptım direk pozitif verdi 1 gün kala kan verdim negatifti sonra günümdede hasta oldumKızlar elimde test kalmadığı için eczaneden test aldım ve malesef artı med erken gebelik varmış sadece.akşam 8:30 da yaptım silik çıktı az önce yine yaptım yine silik çıktı.ilk 5 dakika içinde çıktı.biliyorum bu test hiç güvenilir değil.Ama belirtilerle birleşince işte bir umut oldu hiç umutlanmak istemesemde.sabah tekrarlayıp koyulaşmaya bakacağım.ama size sormak istedim artı med ile iyi yada kötü anılarınızı
Ya Maşallah cidden 6 sene hiç az değil Umarım güzel hayırlı haberler alırsın.Negatifi gören kabuğuna çekilip kendini motive edip yeni döneme başlayıp sıfırlanıyor. Hamile kalan çok az oluyor. Ben hamile olsam ne yapacağımı da bilmiyorum sokak sokak bağırmak isterim galiba 6 sene kolay değil
Ben geçen ay reglime 3 gün kala yaptım direk pozitif verdi 1 gün kala kan verdim negatifti sonra günümdede hasta oldumumuyorum sende doğrudur 
Bakın ben 13. Sabah T koyuluğu C den fazla ilk defa bunu gördüm böyle olması gerekiyor deniyor. Sizin soldan ilk olanda ben en koyu gördüm ama fotoda tam belli değil tarih saat yazarsanız daha iyi olabilirMerhaba iyi aksamlar benim bat 15 kasim. 29 yasindayim 2 yildir hamile kalmadim. Esimin testi temiz benim kan degerlerim iyi. Amh:2,5. Gecen ay rahim filmi cektirdim temiz cikti. İlk defa ovulasyon testi yapiyorum. Yorumlar misiniz. Bu ay da kalmazsam kasim ayinda catlatma ignesi olacagim:)
Grip olman bu testi etkilemez canım rahat ol 28 pik olmuş 29 çatlamış yumurtlaman umarım bu günleri değerlendirmişsindir bu günü bile değerlendir derimEki Görüntüle 3666223
Kızlar pcosluyum ve yumurtlamayı anlayabilmek için test almıştım ancak ben bundan da anlayamadım bişi yumurtlama olmuş mu iki gündür de gribim o da sonucu etkiler mi bilmiyorum
Trendyoldan erken gebelik testi aldım şartladım bende kendimi o gelene kadar beklemek adına bakalım ne zaman gelicek o zaman yapıcamBat 5 Kasım, kasik ağrılarım var. Yarın dpo 9 oluyor kan testi versem mi diye düşünüyorum. Beklemek çok zor çünkü. Biz birbirimizi anlarız
Çokça zor beklemek ama insan negatif görecek diye çok endişeleniyor korkuyor bende öyleyim beklemek ve sabretmek inanın en güzeli inşallah güzel haberlerle burda paylaşmak ümidiyleBat 3 Kasım benim de regl sancısı gibi sancım var. Dpo 10 ama test yapmıyorum bakalım son güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?