BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Ben ilk hamileliğimi Linea nigra(hamilelik çizgisi) ile farkettim bu ne acaba demiştim annem bir test al yap demişti oğluma 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim oğlum şu an 4 yaşında doğumdan sonra siliklesti fakat geçmedi az önce farkettim ki hemen yanında bir çizgi daha iniyor bat 5 kasım elimde kaset test vardı yaptım negatif kan versem çıkar mı beklemelimiyim

Kaset testler için biraz daha beklemelisin, erken gebelik testin varsa yap derim kan testinde çıkar inşallah hamilesindir

29ekim sabahı kontrole gittim sağda 21 ve 17mm solda 17 ve 12mm yumurtam vardı. Sağ tarafımdada hep bir batma hissi ve böyle sanki damar atıyormuş gibi hissediyordum.göğüslerimdede çok hafif acı var 3 gündür.Kontrolden döndükten sonra eşimle birlikte oldum ve erken uyandığım için 1 saat uyudum. Uyandığımda bir defa damar atıyormuş hissi oldu o andan itibaren hiç kasığımda ağrı batma olmadı. O gece ovitrelle vurdum yarında aşılamam var. Acaba yumurtam erken çatlamış olabilirmi varmı böyle birşey yaşayan acaba?

Bu arada bat 15 kasım

Sanırım bende elendim bat 4 -5kasım pik günüm 20 siydi , dayanamayıp predictor early erken test yaptım adet öncesi 6 günden sonuc verenden ama maalesef böyle çıktı ilk denemem olduğu için cok heyecanlandım ve dıger aylar ıcın ders olsun diye erkenden yaptım bundan sonra gecıkırse adetım öyle yapacağım

Eklentiler

• IMG_0490.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0487.webp
    4 KB · Görüntüleme: 64
Bende elendim bu sabah miratech marka erken test vardı onu yaptım negatif.
Dünkü mimea ve artı medler yalancı pozitifmiş büyük ihtimalle.

Testte 6 gün önce yazıyor ama herzaman 6 gün öncesi sonuç vermeyebilir.sizin daha 5 gününüz var bence ümidinizi kırmayın daha erken

Testte 6 gün önce yazıyor ama herzaman 6 gün öncesi sonuç vermeyebilir.sizin daha 5 gününüz var bence ümidinizi kırmayın daha erken
Uff üzülüyor insan gerçekten birde bişi diyim gerçekten psikolojik olaral heryerde çizgi arıyoruz zaten gebelik olsa bariz bi şekilde çift çıkar tamamen psikolojik

Benim de adet döngüm uzun. 33-35-40 normalde bazen 45 i bile bulmuştu.
idrarda gebelik için hangi gün test yapmalıyım ?

kızlar bat 3 kasım dayanamadım test yaptım silik çizgi görüyorum sizce hamile miyimdiir? gören var mı

Eklentiler

• IMG_5C5889F8-02B6-4114-B57E-D51515C9AD8E.webp
    6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…