BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

kızlar bende bir uyku hali.kasıklarım dolu dolu 10 gündür ağrı hiç geçmemişti zaten.birde göğüste dolgunluk.birde dünden beri yoğun akıntı eklendi.su gibi arada krem gibi.
Bugün mimea test buldum.az önce uyanınca sıkışık idrarla yaptım.ondada aynı silik çizgi çıktı.bu markayı çok duymamıştım.umutlanmalımıyım sizce

Canım benimde bu belirtiler vardı. Yorgunluktandir tarla bahçe işleri yapıyordum herhalde ondan diyordum ama akıntı dışında tabi hepsi bende mevcuttu. İnşallah gebesindir.

Canım benimde bu belirtiler vardı. Yorgunluktandir tarla bahçe işleri yapıyordum herhalde ondan diyordum ama akıntı dışında tabi hepsi bende mevcuttu. İnşallah gebesindir.
İnşallah öyle hissediyorum aslında ama adet belirtileri de aynı olduğu için kkonduramıyorum.testlerde de yalancı pozitif olayı çok can sıkıcı.o yüzden tam koyu iki çizgi şak diye görene kadar inanamayacağım.

Ne zaman yapıcaksınız test benımde 24 te pık ovulasyon

Bat 5 Kasım, kasik ağrılarım var. Yarın dpo 9 oluyor kan testi versem mi diye düşünüyorum. Beklemek çok zor çünkü. Biz birbirimizi anlarız
Daha erken o hayayı ben yaptım catlamadan sonra 10. Gun vermıstım bebek yok dedı doktor sonra 1 hafta ıcınde artısa gecmıs tabı ben kesın yok dıyorum 4 gun kanamam oldu ben adet sanıyorum pesınden hısteroskobı cekılcektım sans eserı test yaptım gebelık olmasın kesın dıyorlar diye cıft çizgi çıktı heycanla gıttım 10 ksuurlerde cıktı beta ama sonra 2 gun sonrs tekrarladık deger dustu kımyasal gebrlık olmus yanı bence 12 de gıt en erken

Merhaba kızlar, benim de bat 6 Kasım. Dpo 8 deyim bugün. Biraz göğüs dolgunluğu dışında bir belirtim yok . Akıntım da yok denecek kadar az şeffaf. Çok umudum yok yani. Akıntısı olanlar ne zamandan beri bunu yaşıyorlar ?

Ben Nisan ayında bozulmuş gebelik yaşadım. Yani kese hiç oluşmamıştı. Hep korunurduk, sadece 1 kez korunmamıştık hamile kalabileceğim hiç aklıma gelmemişti bile . Stresli bi dönemden geçiyordum heralde adetim o yüzden gecikti diye düşünüyordum. 4 gün geçince şüphelenip kan testi verdim . 543 mü ne çıkmıştı. Şok olmuştum yani hiç beklemiyordum. Şimdilerde 4 aydır deniyoruz ve hala beklemedeyim yani bu işler gerçekten nasip. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Tüm süreçler sağlıkla ilerlesin inşallah

Arkadaşlar pkosum bunu evliligimin 4 ayında doktor söyledi başka bir doktor değilsin dedi. Ne olur ne olmaz eşim sperm testi verdi fakat üroloji doktoru bizi yaniltarak gayet iyi dedi %5 ileri hızlı sperm oranına neyse aklıma geldikçe çıldırıyorum. Tabi sorun bende diyerek kendime odaklanıyorum...mayıs ayında hsg çekildi bir tupte hafif yapisiklik vardı açıldı dedi doktorum. Temmuzda gebe kaldım 4 gün süren sevinçten sonra düşük yaptım. Bu arada devlette devam edeyim dedim ve tekrardan tüm testleri istedi hormon sperm vs bir de ne görelim asıl problem eşimdeymiş verikosel spermleri yüksek oranda etkiliyormuş. Bu arada bende ki pkos hafif hormonlar normal kilo iyi beslenme konusunda kendimi bildim bileli dikkatliyim hayatımda paket ürün gazlı içecek yoktur yüzüm bebek gibi sivilce vs hiç biri yok. Adetleri ise 38 en kötü 39 gunde bir olur. Vel hasıl kelam bu yazımı okuyacak herkese tavsiyem doktorlar bazen bizi anlamıyorlar işim ehline düşmek zor ama biz çok güçlüyüz Allahın izniyle dünyaya bir insan getirmeyi planliyoruz. İcınıze sinene dek tek doktorla kalmayın umutsuzluğa düşmeyin bir gün bizde anne olacağız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…