BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Bende aynı durumdayım canım 20 si pik 21 çatlama dpo 10 bugün bata 3 4 gün var işte dün test negatifti bir de bugün vücut ısım düştü o yüzden galiba bu ay da olmado

Innovita galiba yaptiginiz test bence kesin var cunku ben dun yaptim negatifti sabah baktim kuruma cizgisi bile yoktu

kızlar bat 3 kasım dayanamadım test yaptım silik çizgi görüyorum sizce hamile miyimdiir? gören var mı
Pespembe çizgi daha ne olsun birde buraya yükleyince kaliteden dolayı HD düşüyor bende ilk gebeliği mi böyle öğrenmiştim kan verin derim :) Hayırlı olsun Bat 8 bu ay yumurtlamam çok geç oldu emin bile değilim olduğundan umarım bu sefer bizden yana olur

Her ay yasadigimiz belirtiler sanirim psikolojik artik boyle dusunmeye basladim
Aslında psikolojik de değil yani günlük 3 kere çamaşır degistirmeme sebep olan kokusuz kasintisiz beyaz akıntım var 2 haftadır regl sancısı çekiyorum koku hassasiyetim var bence yeterli belirtiler ama olmuyor işte

Inan bana bende aynı seyleri yaşadim ama bazen olmayinca olmuyor

Rahim filmi şart oldu sanırım çünkü tam 1 senelik evliyim ve hiç korunmadim sadece hormon testi vermiştim DHEAS yüksek çıktı çok az diğer her şey normal. Eşimi ikna edemiyorum daha teste vs gitmek için erken olduğunu düşünüyor bana sadece Allah'a bırak çok kasiyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım artık

Bol bol dua edelim hayırlısı ile olur inşallah

Bol bol dua edelim hayırlısı ile olur inşallah
Ben acaba erken mi test yaptım dpo 10 muş benim predictorle yaptım çok parada verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…