- 8 Eylül 2021
- 308
- 88
- 48
kızlar bat 3 kasım dayanamadım test yaptım silik çizgi görüyorum sizce hamile miyimdiir? gören var mı
Bende aynı durumdayım canım 20 si pik 21 çatlama dpo 10 bugün bata 3 4 gün var işte dün test negatifti bir de bugün vücut ısım düştü o yüzden galiba bu ay da olmadoSanırım bende elendim bat 4 -5kasım pik günüm 20 siydi , dayanamayıp predictor early erken test yaptım adet öncesi 6 günden sonuc verenden ama maalesef böyle çıktı ilk denemem olduğu için cok heyecanlandım ve dıger aylar ıcın ders olsun diye erkenden yaptım bundan sonra gecıkırse adetım öyle yapacağım
yaaa insallah yarın sabah tekrar yapayımEVET SİLİK BENDE görüyorum :) hadi inşallah :)
Öyle gözüküyorkızlar bat 3 kasım dayanamadım test yaptım silik çizgi görüyorum sizce hamile miyimdiir? gören var mı
Ben de görüyorum sankiikızlar bat 3 kasım dayanamadım test yaptım silik çizgi görüyorum sizce hamile miyimdiir? gören var mı
Bende bu sabah yaptım negatifti modum düştüBende aynı durumdayım canım 20 si pik 21 çatlama dpo 10 bugün bata 3 4 gün var işte dün test negatifti bir de bugün vücut ısım düştü o yüzden galiba bu ay da olmado
Ben de yaptım negatif 3 gün var sanırım regl olacağım umudumu kaybettim artık tamamenBende bu sabah yaptım negatifti modum düştü
Yapmayacağız demiştik sen de dayanamamışsın benim gibiBende bu sabah yaptım negatifti modum düştü
Her ay yasadigimiz belirtiler sanirim psikolojik artik boyle dusunmeye basladimBen de yaptım negatif 3 gün var sanırım regl olacağım umudumu kaybettim artık tamamen
Benimki de tekrar negatif canım of yaa bu ay da herkesten gebelik haberi geliyor bir bizim mi tutmuyor çıldırıcam artıkBende bu sabah yaptım negatifti modum düştü
Pespembe çizgi daha ne olsun birde buraya yükleyince kaliteden dolayı HD düşüyor bende ilk gebeliği mi böyle öğrenmiştim kan verin derim :) Hayırlı olsun Bat 8 bu ay yumurtlamam çok geç oldu emin bile değilim olduğundan umarım bu sefer bizden yana olurkızlar bat 3 kasım dayanamadım test yaptım silik çizgi görüyorum sizce hamile miyimdiir? gören var mı
Aslında psikolojik de değil yani günlük 3 kere çamaşır degistirmeme sebep olan kokusuz kasintisiz beyaz akıntım var 2 haftadır regl sancısı çekiyorum koku hassasiyetim var bence yeterli belirtiler ama olmuyor işteHer ay yasadigimiz belirtiler sanirim psikolojik artik boyle dusunmeye basladim
Evet benim ilk denememdi o yüzden çok üzülmedim sankiYapmayacağız demiştik sen de dayanamamışsın benim gibi
Benim ilk denemem ondan çok üzülmedim inşallah diğer ayaBenimki de tekrar negatif canım of yaa bu ay da herkesten gebelik haberi geliyor bir bizim mi tutmuyor çıldırıcam artık
Inan bana bende aynı seyleri yaşadim ama bazen olmayinca olmuyorAslında psikolojik de değil yani günlük 3 kere çamaşır degistirmeme sebep olan kokusuz kasintisiz beyaz akıntım var 2 haftadır regl sancısı çekiyorum koku hassasiyetim var bence yeterli belirtiler ama olmuyor işte
Bol bol dua edelim hayırlısı ile olur inşallahRahim filmi şart oldu sanırım çünkü tam 1 senelik evliyim ve hiç korunmadim sadece hormon testi vermiştim DHEAS yüksek çıktı çok az diğer her şey normal. Eşimi ikna edemiyorum daha teste vs gitmek için erken olduğunu düşünüyor bana sadece Allah'a bırak çok kasiyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Bol bol dua edelim hayırlısı ile olur inşallah
Ben acaba erken mi test yaptım dpo 10 muş benim predictorle yaptım çok parada verdimRahim filmi şart oldu sanırım çünkü tam 1 senelik evliyim ve hiç korunmadim sadece hormon testi vermiştim DHEAS yüksek çıktı çok az diğer her şey normal. Eşimi ikna edemiyorum daha teste vs gitmek için erken olduğunu düşünüyor bana sadece Allah'a bırak çok kasiyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?