BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Hoş geldinn canim tanıdık birini görünce yazayım dedim. Hsg sonrasi ilk reglin mi? canım bende bu arada doktora göründüm
hsg den sonra 3 gun gecikmeli regl oldum reglim 3 gun boyunca lekelenmeliydi ara ara normale dönüyordu 2 gun camur gibiydi kanamam sonra tekrar lekelenmeye döndü ve bitti 9 10 gun sürdü bu sekilde eger tekrar olursam 2. reglim olacak, ne dedi doktor sıkıntı yoktur umarim

Olabilir tabi ki adet olmadıkça ümit var
Peçeteye geliyor akintim sanki regl olacagim gibi ama göğüsler hala şiş yürürken bile acıyorlar regl varsa progesteron düşmez mi ki bende nasılda regl diye testte yapmaktan vazgeçtim
Bugünki testimde negatif fakat hala regl olmadım
Benim de iki gün gecikti kahverengi lekenlenmem oldu regl geliyor sanırım test yapmadim nasıl olsa regl diye yanılmıyorum sanirim ama hiçbir belirtim yok ne agri ne sizi sadece aşırı acıyan göğsüler

Benimde 13kasim günler geçmiyor sanki kendimi neyle oyalasam ne yapsam bilemedim böyle durumlarda en çok temizlik düzen işleri yaparım ama kendimi yormak istemiyorum ne yapacağız

Kızlar bemde bat hesaplayamadım tam 5-6 kasım sanırım pik günüm 21 i eminim kopkoyuydu t 23 ünde yaptıgımda silikleşmişti ama 22 de olabilir silikleşme şimdi bir kaset bir erkek test yaptım İkiside negatif geldi erken gebeliği adetime 6 gun kala kasetide 5 gün kala yaptım bidaha ne zaman yapsam adet gibi batmalar oluyor dünden beri karın ağrım vardı sancı tarzında napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…