Ovülasyon testi yapmadım ki. Erken gebelik yaptım çıkmadı kan verdimOvülasyon testindeki pikten bahsediyorum
Kan testi verdim bende. 2.30 çıktı gri alandaymış araştırdım pozitife dönebilirmiş. Umutlandım ilk gördüğüm de çok üzülmüştüminşallah çok teşekkür ederim. sen test yaptın mı?
Kan testi verdim bende. 2.30 çıktı gri alandaymış araştırdım pozitife dönebilirmiş. Umutlandım ilk gördüğüm de çok üzülmüştüm
3 gün kaldı adet günüme. Onu beklicem. Her tek çizgi gördüğümde üzülüyorum günüm geçerse yaparımbence her gün test yaparak koyulaşmasını bekle. bende her gün biraz daha koyulaşıyordu
Amin inşallahHayırlısı olsun canım benimm çok sevindim sağlıkla ilerlersin sağlıkla kucağına al inşallah
Hayırlı olsunAmin inşallah
Rabbim tüm isteyenlere en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin
Tebrik ederim.. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar beta verdim şimdi 302 çıktı
Bat 5 kasım
Ayy inşallah pozitif çıkar.. yarına kadar uyuyamam şimdi benBelli olmuyor o canım kiminde adetten sonra çıkıyor kiminde öncesinde döllenmeye bağlı
İnş canım hep dualarımdasınız inş gebesinizdirBenimde hiçbir belirtim yok umarım dediğinizi bende derim
Erken çıksa daha iyi benim için. Cuma günü ameliyat olacağım safra kesemde taş var. Eger hamile cıkarsam iptal olur. Mecburyetten erkenden kan aldırdım.İlişki sonrası 10-14 gün gibi süre sonra çıkıyor bence
Benimde 15 Kasım bu ay takviye kullandım biraz umutluyum . Ovu testi yaptın miBennn yaaa bekleyemiyorum
Tabi ki 3 aydır falan yapıyorum iki ay olmadı pcos var ama bu ay çatlama gördüm bakalım hayırlısı ama çok zor beklemek yaaaBenimde 15 Kasım bu ay takviye kullandım biraz umutluyum . Ovu testi yaptın mi
hsg den sonra 3 gun gecikmeli regl oldum reglim 3 gun boyunca lekelenmeliydi ara ara normale dönüyordu 2 gun camur gibiydi kanamam sonra tekrar lekelenmeye döndü ve bitti 9 10 gun sürdü bu sekilde eger tekrar olursam 2. reglim olacak, ne dedi doktor sıkıntı yoktur umarimHoş geldinn canim tanıdık birini görünce yazayım dedim. Hsg sonrasi ilk reglin mi? canım bende bu arada doktora göründüm
Peçeteye geliyor akintim sanki regl olacagim gibi ama göğüsler hala şiş yürürken bile acıyorlar regl varsa progesteron düşmez mi ki bende nasılda regl diye testte yapmaktan vazgeçtimOlabilir tabi ki adet olmadıkça ümit var
Benim de iki gün gecikti kahverengi lekenlenmem oldu regl geliyor sanırım test yapmadim nasıl olsa regl diye yanılmıyorum sanirim ama hiçbir belirtim yok ne agri ne sizi sadece aşırı acıyan göğsülerBugünki testimde negatif fakat hala regl olmadım
Bat 18 bende yerimi alayımBat 12 Kasım kızlar. Yerimi alayım burada.
Çok geçmiş olsun alacaklar mı safra kesenizi ben de ameliyat olmuştum almışlardıErken çıksa daha iyi benim için. Cuma günü ameliyat olacağım safra kesemde taş var. Eger hamile cıkarsam iptal olur. Mecburyetten erkenden kan aldırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?