Pik görünüyor canım yorgunlupunu bencede kenara bırakmalısınMerhaba arkadaşlar geçen ay adet gecikmesi yaşadım yaklaşık bir hafta kadar testim negatif çıktı 3 aydır bebek düşünüyoruz. 13 Ekim son adet tarihim,genellikle 30gün düzenlidir.geçen ay gecikme olunca bu ay ovülasyon testi deneyeyim dedim ama onu da düzenli yapamadım spontan beraberlik oluyor diye bugün çok yorgunum ama bir ovülasyon testi yapayım dedim sizce pik mi diye danışmak istedim
Yorgunluğu bir kenara bırakmam gerekiyor bugün
Evet pik çizgi silikleşinceye kadar hergün ilişki yaşayın umarım gönlünüzce olur herşeyMerhaba arkadaşlar geçen ay adet gecikmesi yaşadım yaklaşık bir hafta kadar testim negatif çıktı 3 aydır bebek düşünüyoruz. 13 Ekim son adet tarihim,genellikle 30gün düzenlidir.geçen ay gecikme olunca bu ay ovülasyon testi deneyeyim dedim ama onu da düzenli yapamadım spontan beraberlik oluyor diye bugün çok yorgunum ama bir ovülasyon testi yapayım dedim sizce pik mi diye danışmak istedim
Umutsuz olmuyoruuzYa evet erken yapmışsın.Açıkçaşı bu ay çok umutsuzum ben çünkü pik günlerimi bile doğru dürüst yakalayamdım yumurta akı gibi uzayan akıntıyıda 3 4 gün önce gördüm okadar. kararsızımki çünkü normalde pik günlerim bariz ortada ama bu sefer böyle olması çok canımı sıkıyor.
Ekim ayındaki ovulasyon testlerime bakarmısın sonra sıkılıp devam etmedimPik görünüyor canım yorgunlupunu bencede kenara bırakmalısın
Hepsini aynı saatte mi yaptın? Ve yapmadan 1 saat önce sıvı aldın mı? En son alttaki pik gibi ama bende emin olamadımEkim ayındaki ovulasyon testlerime bakarmısın sonra sıkılıp devam etmedim
Bak bunlar benim pik günlerimdi (test markası Laboquick)Ekim ayındaki ovulasyon testlerime bakarmısın sonra sıkılıp devam etmedim
Evet kaç aydır bu ovulasyon testlerini deniyorum tecrübe edindim artık aynı saati geçtim sabah uyanıp 17.00 kadar su dahi içmiyordum bende pik diye düşündüm ama genelde pik günlerimde uzayan şefaf akıntım olurdu bu sefer öyle bir şey görmedim o akıntıyı 27 sinde gördümHepsini aynı saatte mi yaptın? Ve yapmadan 1 saat önce sıvı aldın mı? En son alttaki pik gibi ama bende emin olamadım
Evet çok net çıkmış benimde normalde böyle İnovita benimkide bakalım hayırlısı olur umarımBak bunlar benim pik günlerimdi (test markası Laboquick)
Çatlama olduğunda da öyle akıntı olabiliyor belkide o gün çatladı her ay aynı gün yumurtlamıyoruz maalesef bunu bu testler sayesinde anladımEvet kaç aydır bu ovulasyon testlerini deniyorum tecrübe edindim artık aynı saati geçtim sabah uyanıp 17.00 kadar su dahi içmiyordum bende pik diye düşündüm ama genelde pik günlerimde uzayan şefaf akıntım olurdu bu sefer öyle bir şey görmedim o akıntıyı 27 sinde gördüm
Pik gibi duruyo canim degerlendirMerhaba arkadaşlar geçen ay adet gecikmesi yaşadım yaklaşık bir hafta kadar testim negatif çıktı 3 aydır bebek düşünüyoruz. 13 Ekim son adet tarihim,genellikle 30gün düzenlidir.geçen ay gecikme olunca bu ay ovülasyon testi deneyeyim dedim ama onu da düzenli yapamadım spontan beraberlik oluyor diye bugün çok yorgunum ama bir ovülasyon testi yapayım dedim sizce pik mi diye danışmak istedim
İnşallah hayırlısı olsunEvet çok net çıkmış benimde normalde böyle İnovita benimkide bakalım hayırlısı olur umarım
O yüzden 19 ekimden 1 kasıma kadar her günü değerlendirdim Artık illalah ettim bu durumdan bu arada sende belirti falan varmıÇatlama olduğunda da öyle akıntı olabiliyor belkide o gün çatladı her ay aynı gün yumurtlamıyoruz maalesef bunu bu testler sayesinde anladım
Adet oldunuz muAdet tarihim 2 Kasım. Günler geçmiyor sanki
Ya çizgi çok net çıkmış kan verin hemen yada elinizde başka test varsa sabah ilk idrar ile yapın test markası ne ?Kızlar benimde regl gunu yarin bugun saat 16.40 gibi test yaptim ne düşünüyorsun
Kaç dakika içinde çıkmıştı ve belirtilerin varmiydi adet döngünüz kaç kusura bakma çok soru sordum merak oluyor işteKızlar benimde regl gunu yarin bugun saat 16.40 gibi test yaptim ne düşünüyorsunuz
Vula Life erken gebelik testi yazıyor ilk defa aldim adini da ilk kez duydum canim umarım vardırYa çizgi çok net çıkmış kan verin hemen yada elinizde başka test varsa sabah ilk idrar ile yapın test markası ne ?
Canım ilk 5 dakika içinde çıktı hiç belirtim olmadığı için zaten Ben de çok şaşırdım daha önceki aylar çok fazla belirtim olmasına rağmen negatifti Garip bir durum döngüm de 28 29 gün Estağfurullah yani insan öğrenmek anlamak istiyor Ben de hep buralara yazıyordum Umarım gebeyimdir artıkKaç dakika içinde çıkmıştı ve belirtilerin varmiydi adet döngünüz kaç kusura bakma çok soru sordum merak oluyor işte
Ben gitmedim henüz gitmek de istemiyorum acıkcaksı ilaç verildi mi size rahim icin?merhaba geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal geçirdimaynı durumdayız benim kese göründü geri dağılmıştı beta 600 lerden sonra düştü kanamam düşük dahil 7-8 gün sürdü ama kanamam doktor 1 ay bekle dedi sana ne dediler 
Olmadım fakat 1 saat önce sulu şekilde çok açık ve az kahverengi akıntı geldi. Bu sabah erken gebelik testi yapmıştım, yapar yapmaz ikinci ince bir çizgi belirmişti. Anlayamıyorum ne olduğunu. Bu stres çok başka birşeymiş meğerAdet oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?