BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Pik görünüyor canım yorgunlupunu bencede kenara bırakmalısın

Evet pik çizgi silikleşinceye kadar hergün ilişki yaşayın umarım gönlünüzce olur herşey

Umutsuz olmuyoruuz allahtan umut kesilmez her umutsuz olduğumda Allah’ıma sığınıyorum lütfen sende dua et rabbim en hayırlı sonucu versin bizlere

Eklentiler

• IMG_20251026_180607.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20251027_212336.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 35
Hepsini aynı saatte mi yaptın? Ve yapmadan 1 saat önce sıvı aldın mı? En son alttaki pik gibi ama bende emin olamadım
Evet kaç aydır bu ovulasyon testlerini deniyorum tecrübe edindim artık aynı saati geçtim sabah uyanıp 17.00 kadar su dahi içmiyordum bende pik diye düşündüm ama genelde pik günlerimde uzayan şefaf akıntım olurdu bu sefer öyle bir şey görmedim o akıntıyı 27 sinde gördüm

Çatlama olduğunda da öyle akıntı olabiliyor belkide o gün çatladı her ay aynı gün yumurtlamıyoruz maalesef bunu bu testler sayesinde anladım

Pik gibi duruyo canim degerlendir

Kızlar benimde regl gunu yarin bugun saat 16.40 gibi test yaptim ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 1000152732.webp
    7 KB · Görüntüleme: 66
Çatlama olduğunda da öyle akıntı olabiliyor belkide o gün çatladı her ay aynı gün yumurtlamıyoruz maalesef bunu bu testler sayesinde anladım
O yüzden 19 ekimden 1 kasıma kadar her günü değerlendirdim Artık illalah ettim bu durumdan bu arada sende belirti falan varmı

Kaç dakika içinde çıkmıştı ve belirtilerin varmiydi adet döngünüz kaç kusura bakma çok soru sordum merak oluyor işte
Canım ilk 5 dakika içinde çıktı hiç belirtim olmadığı için zaten Ben de çok şaşırdım daha önceki aylar çok fazla belirtim olmasına rağmen negatifti Garip bir durum döngüm de 28 29 gün Estağfurullah yani insan öğrenmek anlamak istiyor Ben de hep buralara yazıyordum Umarım gebeyimdir artık

Ben gitmedim henüz gitmek de istemiyorum acıkcaksı ilaç verildi mi size rahim icin?

Olmadım fakat 1 saat önce sulu şekilde çok açık ve az kahverengi akıntı geldi. Bu sabah erken gebelik testi yapmıştım, yapar yapmaz ikinci ince bir çizgi belirmişti. Anlayamıyorum ne olduğunu. Bu stres çok başka birşeymiş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…