Aslında belirtim yok demeyin kendimi çok dinlemeyeyim diye sürekli bastırdım duygularımıCanım ilk 5 dakika içinde çıktı hiç belirtim olmadığı için zaten Ben de çok şaşırdım daha önceki aylar çok fazla belirtim olmasına rağmen negatifti Garip bir durum döngüm de 28 29 gün Estağfurullah yani insan öğrenmek anlamak istiyor Ben de hep buralara yazıyordum Umarım gebeyimdir artık
Benim testlerim asla böyle koyu çıkmıyor. Su alımına dikkat ediyorum. Bu ay 1. Gün ve 2. Arasında koyuluk farkı vardı ama hiç c den koyu t görmedim. bende çatlama olmuş diye düşündüm ve o günleri değerlendirdim hata mı yaptım acebaBak bunlar benim pik günlerimdi (test markası Laboquick)
Dpo 5 desiniz aslında. En aşağı dpo 11 de yapın bence. Çok testiniz varsa dpo 9 dan da başlayabilirsiniz ama çıkmama ihtimali yüksek28 ekim pik oldu,beklenen adet tarihi
8-10 kasım arası.
En erken ne zaman test yapmaliyim?
6 gün geçti pik üzerinden.
Çok güvenilir bir test olmasa da bence hamilesinVula Life erken gebelik testi yazıyor ilk defa aldim adini da ilk kez duydum canim umarım vardır
Normal regl ağrısı gibi o yoğun ağrımı yoksa batma tarzında mıAslında belirtim yok demeyin kendimi çok dinlemeyeyim diye sürekli bastırdım duygularımıÇünkü Kaç aydır negatif çıkmasından yorulmuştum, Dün ve bugün normal Regl de olacakmış gibi kasık ağrılarım vardı o kadar ama Hafif yani şiddetli değil 
Sonuç bellimiVerdim verdim sonucu bekliyorum
Evet 109,6 çıktı canım çok şükürSonuç bellimi
Hayırlısı olsun bebiş ben burdayım diyorKızlar benimde regl gunu yarin bugun saat 16.40 gibi test yaptim ne düşünüyorsunuz
Ay canım benim bugün dpo11 di negatif sonuç aldım testte bekliyorum bakalım dpo13üDpo 5 desiniz aslında. En aşağı dpo 11 de yapın bence. Çok testiniz varsa dpo 9 dan da başlayabilirsiniz ama çıkmama ihtimali yüksek
Canım yarın gidip alıp yap derim inşallah vardır bebişKızlar Bat 3 Kasım di ama bugün ne gelen var ne giden adet sancısı gibi sancım var 3 gündür dpo da 20 ekimdi en son 2 gün önce test yaptım negatif geldi hayatim boyunca hiç reglm gecikmedi hep erken oldu. Testim de yok elimde yapamıyorum
Ayy inşallah canım eşim cok çok istiyordu morali bozuluyor her ay umarım vardirÇok güvenilir bir test olmasa da bence hamilesinhayrlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah 
Ben çizgi gördüümKızlar buda awok kalite düşüyor ama kızlar b yarın sabah awok ve kaset yapcamEki Görüntüle 3668822
Regl ağrısı gibi canimNormal regl ağrısı gibi o yoğun ağrımı yoksa batma tarzında mı
Umarım vardır çok saçma gelebilir ama eczaneden artık gebelik testi almaktan utanır oldumCanım yarın gidip alıp yap derim inşallah vardır bebiş
Bende öyle oluyorum ya inanılmaz sıkılıyorum alırken çareyi trendyolda buldum bende nabayımUmarım vardır çok saçma gelebilir ama eczaneden artık gebelik testi almaktan utanır oldum
Adet günü mü yaptın testi canım? ağrıların ne zaman başladı? çok soru soruyorum ama içim kıpır kıpır oluyor elimde değil maalesefRegl ağrısı gibi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?