- 21 Ekim 2025
- 153
- 29
- 13
- 24
32-33 de bir adet oluyorumKızlar bemde bat hesaplayamadım tam 5-6 kasım sanırım pik günüm 21 i eminim kopkoyuydu t 23 ünde yaptıgımda silikleşmişti ama 22 de olabilir silikleşme şimdi bir kaset bir erkek test yaptım İkiside negatif geldi erken gebeliği adetime 6 gun kala kasetide 5 gün kala yaptım bidaha ne zaman yapsam adet gibi batmalar oluyor dünden beri karın ağrım vardı sancı tarzında napsam
Beklemek istemiyorsanız kan verin bence yoksa adete 1-2 gün kala tekrar yapın testlerden silikte olsa varsa çıkabilirKızlar bemde bat hesaplayamadım tam 5-6 kasım sanırım pik günüm 21 i eminim kopkoyuydu t 23 ünde yaptıgımda silikleşmişti ama 22 de olabilir silikleşme şimdi bir kaset bir erkek test yaptım İkiside negatif geldi erken gebeliği adetime 6 gun kala kasetide 5 gün kala yaptım bidaha ne zaman yapsam adet gibi batmalar oluyor dünden beri karın ağrım vardı sancı tarzında napsam
En iyi sonucu sabah ilk idrar veriyor diyorlarBirde bugün öğlen yapsam çıkar mı acaba 2. İdrarla sıvı alımı yapmasam
Bugün öğlen yapsam nolur birde awox sipariş verdim ama 2 günü bulur gelmesi ben kafayı yerim gibi o güne kadarBeklemek istemiyorsanız kan verin bence yoksa adete 1-2 gün kala tekrar yapın testlerden silikte olsa varsa çıkabilir
Olmadı bugün alıp yarın sabah yaparımEn iyi sonucu sabah ilk idrar veriyor diyorlar
Ben laboquick yapmıştım bir de predictor early diğerlerini bilmiyorum ama awox a iyi diyolardıBugün öğlen yapsam nolur birde awox sipariş verdim ama 2 günü bulur gelmesi ben kafayı yerim gibi o güne kadareczanede b good kaset birde day comfort diye test var hangisini alsam
Ben de erkeni predictor yaptım ama negatif geldi 31 ekimdeBen laboquick yapmıştım bir de predictor early diğerlerini bilmiyorum ama awox a iyi diyolardı
Kasık ağrısı mesela heran adet olacakmışsın gibi oluyormuydu akıntıda hangi renk nasıldı yanitesekkürler, gögüslerde bi değişiklik hissetmedim. akıntı da çok arada. dediğim gibi ben çok belirti hissetmedim, o yuzden cok da beklemiyordum
Maalesef alacaklar kapalı ameliyat ileÇok geçmiş olsun alacaklar mı safra kesenizi ben de ameliyat olmuştum almışlardı
merhabaa benimde bat 8 kasim görünüyor fakat gecen ay reglim sıkıntılıydı esimde yoktu yeni geldi tahmini yumurtlama donemimi 1 2 gun geçtim sanirim esim burda yok diye ovu testi falan yapmadim eger döngüm degismediyse sansim bu ay yok ama 2 3 gun gecikmeli geldiyse minik bir ihtimal olur goguslerim sis ve gogus ucum agriyor dunden beri umutlanmiyorum regl belirtilerim muhtemelen, bir sonraki dongume insallahumarim sizler guzel haberler alirsiniz
Kasık ağrısı mesela heran adet olacakmışsın gibi oluyormuydu akıntıda hangi renk nasıldı yani
ben progestan kullanıyordum doktor direk bırak hemen düşer dedi dediği de oldu bıraktıktan 1 gün sonra lekelenme sonra kanama başladı ilacı bıraktığımın 4. günü düşük olduBen gitmedim henüz gitmek de istemiyorum acıkcaksı ilaç verildi mi size rahim icin?
Geç döllenme olmuş olabilir :)Günaydın kızlar üçtür test yapıyorum bugün sabah yaptım yarın bat günü hep silik çıkıyor yani kırmızı çıkması gerekmez mi artık bugünEki Görüntüle 3669005
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?