- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
ha bu arada 2. degil 3. olcakSennde ıkıncı olacak sanrm nasip olursa benm de öyle ama sanki hc tecrübe yasamadm ya da basımdan gecmemskı surekli erken gebelık belırtıleri arastryorm ama oyle bsey yok aslnda ısın özü tek hamılelık belirtisi adet olmamak ve testın pozitf ckması
ha bu arada 2. degil 3. olcak
en iyisi burdan uyelik silmek
bugun cocugu okuldan aldim ordan anneme gectim kizi aldim nasil yol yurudum anlatamam belim ve kasiklarim cok agriyo bacagima vuruyo regl geliyo herhal karbonati birakip uzanicam ugrasamamE maşallah bacımozamann elındeki karbonatları sakince yerine bırak
bugun cocugu okuldan aldim ordan anneme gectim kizi aldim nasil yol yurudum anlatamam belim ve kasiklarim cok agriyo bacagima vuruyo regl geliyo herhal karbonati birakip uzanicam ugrasamam
Ben anestezili çektirdim özelde 1100tl..şükür çok kolaydı hiç ağrı sızı kanama olmadı..ovülasyonu 8 aydır deniyorum artık ustalaştımAnladım canım benim de diğer ay rahim filmi çekelim dedi doktor, anestezili mi çektirdiniz.. Şükür temiz çıkmış.Ovulasyonla denediniz mi hiç.
Benim 1 gün önceden başlıyo adet oldum bende elendim aşılama olcam artık napalım nasip değilmişBen de ilk aylar lekelenme olduğunda çok umutlanıyordum..ama artık azıcık dahi bir leke görsem umutlarım bitiyor. 3 gün önceden başlıyor hep lekelenmeler
Hemen şey yapma çatlatma iğnesinden kaynaklı da oluyo bazen ben daha önce çatlatmada vurunmuştum benimde batmalar kaşık ağrılarım olmuştu tabi bu sende çatlamazsın anlamına gelmiyor belki de çatlıyor bilemeyiz ben bana olanı anlattım yumurtam büyüdü çatlamadı o ay stres yapma ama canım umarım senin ki çatlamıştırBenim Çarşamba günü 12.gunumdu 16mm olmuş bu gece çatlatma ignesini ol dedi iğneyi Çarşamba akşam 9da vurdum bu sabah 9da da 36.saat doldu hafif bı batma şeklinde oldu çatladimi catlamadimi anlamadım
Ooo kime diyorum ben maşşallah 8 ay iyi sabretmişsinizBen anestezili çektirdim özelde 1100tl..şükür çok kolaydı hiç ağrı sızı kanama olmadı..ovülasyonu 8 aydır deniyorum artık ustalaştım
Naptınız acaba test yaptınız mı tekrarBelirtiler azalmazsa cuma günü tekrarlayacağım. Mutlaka haber veririm
evet ankaradayim bunaldim artik ya saldım iyice hakkimizda hayirlisi olsun insallahAnkarada mı yasıyorsun. Bende ordayım
suan annemdeym gerçi şehir dısında bende oğlusumla. Bu ay benden bse çıkmaz 20 gun kalırım .Ama aralık da istikrarlı sekılde devam
İnşallah. En kısa zamanda nasip olsun hepimizeevet ankaradayim bunaldim artik ya saldım iyice hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Hayırlısı olsun inşallah aşılama tutarBenim 1 gün önceden başlıyo adet oldum bende elendim aşılama olcam artık napalım nasip değilmiş
Umarım canım göbek altimda bı gerginlik bı batmalar var oksurunce falan kasılıyor akintida beyaz yumurta akı gibi şeffaf lavaboda peceteye silince geldi çamaşıra bulaşacak kadar çok değilHemen şey yapma çatlatma iğnesinden kaynaklı da oluyo bazen ben daha önce çatlatmada vurunmuştum benimde batmalar kaşık ağrılarım olmuştu tabi bu sende çatlamazsın anlamına gelmiyor belki de çatlıyor bilemeyiz ben bana olanı anlattım yumurtam büyüdü çatlamadı o ay stres yapma ama canım umarım senin ki çatlamıştır
İnşallah sende güzel haberler alırsın umarımHayırlısı olsun inşallah aşılama tutar
Benimde öyle geliyordu beyaz çatladığı zamanlar ama akıntım çok geliyordu bende çalıştığım için mecbur günlük ped kullanıyordumUmarım canım göbek altimda bı gerginlik bı batmalar var oksurunce falan kasılıyor akintida beyaz yumurta akı gibi şeffaf lavaboda peceteye silince geldi çamaşıra bulaşacak kadar çok değil
Yaptım negatif ne yazık kiNaptınız acaba test yaptınız mı tekrar
İnşallah bu ay olurYaptım negatif ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?