Ben erken gebelik testinde yalancı pozitif çok gördüm markası nedirDayanamayıp erken gebelik testi aldım, 3 gün kala yapacagim galiba
Days comfort. İlk defa alıyorum. Dün ogrenenlerden birisi onunla öğrenmiş, bir de predictore göre baya uygun olduğu için denemek istedim.Ben erken gebelik testinde yalancı pozitif çok gördüm markası nedir
Habersiz bırakma o zman beni inşallah vardır bekliyorum güzel haberleriniDays comfort. İlk defa alıyorum. Dün ogrenenlerden birisi onunla öğrenmiş, bir de predictore göre baya uygun olduğu için denemek istedim.
Hala belirtim yok, muhtemelen negatif ama her türlü yazarım.Habersiz bırakma o zman beni inşallah vardır bekliyorum güzel haberlerini
Bu testi bende araştırdım memnun kalanlar varmış, yumurtlama tarihini filan tutturuyormuşMerhaba bende yeni katıldım aranıza.Benim adet döngüm biraz farklı son 6 aydır 24 günde bir adet oluyorum doktor duphaston verdi döngüyü 30 a tamamlamak için geçen ayda bebek olmayınca şehir hastanesinde infertilite bölümüne gitmeye başladım testlerde normal değerler gözüksün diye ilacı bıraktım son adet tarihim 23 eylül hapı bıraktığım için 16 ekimde adet olmam gerekiyordu bir kaç gün daha bekledim dün yani 20 ekimde LABOQUICK kaset test yaptım çift çizgibugün sabah yaptım yine çift çizgi teste ne kadar güvenmeliyim daha önce bu testi kullanan varmı ?çok şaşkınım
LH testini de aldımda yumurtlama takip etmedim bu ay rahim filmi çekinecektim pazartesi normal adet tarihim 2 gün geçiyor kan versem erken mi olur sizceBu testi bende araştırdım memnun kalanlar varmış, yumurtlama tarihini filan tutturuyormuş
Bir kaç gün daha beklemekte fayda varLH testini de aldımda yumurtlama takip etmedim bu ay rahim filmi çekinecektim pazartesi normal adet tarihim 2 gün geçiyor kan versem erken mi olur sizce
Böyle erken öğrenilince kimyasal falan deniliyor korkuyorum kan testi kesin bilgi gibi geliyor ???kafam karışıkBir kaç gün daha beklemekte fayda var
Öyle düşünme kimyasal da zaten kanaman başlıyor. Değerin düşüyor. Iki gün daha bekle kan verBöyle erken öğrenilince kimyasal falan deniliyor korkuyorum kan testi kesin bilgi gibi geliyor ???kafam karışık
kanama yok şükürÖyle düşünme kimyasal da zaten kanaman başlıyor. Değerin düşüyor. Iki gün daha bekle kan ver
Merhaba öncelikleNasılız ?
Çok heyecanlı. Bence günlük test ile takip edin koyulaşma var mı diye, batı geçince de kan verip kontrol edersinizMerhaba öncelikletedirginim daha önce hiç kasık ağrım olmazdı cumartesiden bu yana sağ kasığım ağrıyor göğüslerim silikonlu gibi regl olacak gibi ağrım var karnımda test yaptım ama kan verene kadar inanamıycam
bende de hiç belirti yok vallahi anlamadım gitti herkes sayfalarca belirti yazıyor :) bende akıntı yok göğüs hassasiyeti yok arada sanırım bir kasık sancısı o kadar ama bu ay nedense gebe olmadığıma çok emin hissediyorum 7 gün kaldıÇok heyecanlı. Bence günlük test ile takip edin koyulaşma var mı diye, batı geçince de kan verip kontrol edersiniz
Benim hala belirtim yok ya hiç hamile gibi de hissetmiyorum sanki önümüzdeki aya kaldım.
Çok fazla kafaya taktım galiba son günlerde bir süre başka şeylerle uğraşsam iyi olacak sanırım
Ben de kasık ağrısı dahi yokbende de hiç belirti yok vallahi anlamadım gitti herkes sayfalarca belirti yazıyor :) bende akıntı yok göğüs hassasiyeti yok arada sanırım bir kasık sancısı o kadar ama bu ay nedense gebe olmadığıma çok emin hissediyorum 7 gün kaldı
aynı durumdayız ama bence gebe olunca belirtilerimiz olacak şimdi değiliz demek ki diye düşünüyorum evet bazı belirtilere inanamıyorum benim kasık sancım bugün oldu bel ki üşüdüğüm için de olmuş olabilir ofis soğuk çok üşüyorum hep ama akıntı falan sıfır yani 7 gün kalmış diyorum kendime millet bu zamanda gebeliğini öğreniyor :) ama bazılarını abartılı buluyorum bende yalan yok yani insanın bu kadar kendini dinlemesi iyi değil çok hayal kırıklığı olur diye düşünüyorum şahsen ....Ben de kasık ağrısı dahi yokhamilelik belirtisi olmadan da gebelik öğrenen çok oluyormuş. Zaten bazı belirtiler psikolojik oluyor bence, yumurtlamadan birkac gün sonra bulantı kusma bile yazanlar oluyor. Birçoğunun da mesajlarını kontrol edince regl olduğunu görüyorsun . Yani belirti olup olmaması bu kadar erken dönemde çok da önemli olmayabilir aslında ama yine de sayfa sayfa belirti yazanları görünce bende mi bir gariplik var yine olmadı hissi geliyor
Haklısın sanırım , en azından adet benzeri ağrı hissi olabiliraynı durumdayız ama bence gebe olunca belirtilerimiz olacak şimdi değiliz demek ki diye düşünüyorum evet bazı belirtilere inanamıyorum benim kasık sancım bugün oldu bel ki üşüdüğüm için de olmuş olabilir ofis soğuk çok üşüyorum hep ama akıntı falan sıfır yani 7 gün kalmış diyorum kendime millet bu zamanda gebeliğini öğreniyor :) ama bazılarını abartılı buluyorum bende yalan yok yani insanın bu kadar kendini dinlemesi iyi değil çok hayal kırıklığı olur diye düşünüyorum şahsen ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?