Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Bat 1-2 Eylül bende beklemedeyimmm. 2.5 yıldır sebepsiz infertilite. Bu ay sondu pes ediyorum artık yetoo. Proewig ve femibaby kullandım takviye. Artı rahme çizik atıldı geçen ay. Üç gündür kasık batmam vardı aşırı, oda kesildi. Şuan az kasık ağrısı var ve aşırı derecede yüzüm ve ayaklarımın altı yanıyor. Artık hayırlısı diyorum..

Aminn ağrı falan varmı sizde benim sadece sol tarafımda ara ara hafif batmamı diyeyim yanma mı dıyeyım öyle bırsey oluyo
Hiç ağrım olmadı. Göğüslerde şişme kararma vs falan da yoktu. Bu ay belirtim de yok geçen aylarda her ay hamile gibi hissediyordum. Yalancı pozitif ya da kimyasal değilse belirtisiz şu an

Kızlar görebiliyprmusunuz ya hele bi yardımcı olun

Eklentiler

• image.webp
    158,1 KB · Görüntüleme: 111
Hiç ağrım olmadı. Göğüslerde şişme kararma vs falan da yoktu. Bu ay belirtim de yok geçen aylarda her ay hamile gibi hissediyordum. Yalancı pozitif ya da kimyasal değilse belirtisiz şu an
İnş normal gebesinizdir kimyasal beni cok yordu

17 Ağustos çatlama gördüm. Tahmini Bat 31 Ağustos-1 Eylül hanımlarBenzer zamanlarda olanlar süreci ve belirtileri birlikte bekleyelim, pozitifleri görelim inşallah
Evet ben ben 30 Ağustos reg tarihim bugün 30. Günüm ne zaman test yapsam ki

17 Ağustos çatlama gördüm. Tahmini Bat 31 Ağustos-1 Eylül hanımlarBenzer zamanlarda olanlar süreci ve belirtileri birlikte bekleyelim, pozitifleri görelim inşallah
Evet ben ben 30 Ağustos reg tarihim bugün 30. Günüm ne zaman test yapsam ki
Kızlar dpo12 sabah ilk idrarla test yaptım ilk saniye belirdi olabilir mi buuuu
Yaaa hamilesin çok güzel gözün aydın canım benim günün gectimi peki yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…