Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Tekrar edeceğim canım inşallah teşekkür ederim en azından silik bir çizgi bekliyordum umutlanmamak em doğrudu kaç aydır deniyoruz ama kısmet
Bizde deniyoruz bir yıl oldu ama umudunu kesme üzülme ben bu ay kendime incir kürü yapcam eşimede keçiboynuzu kürü baya öneriyorlar bakalım

Tekrar edeceğim canım inşallah teşekkür ederim en azından silik bir çizgi bekliyordum umutlanmamak em doğrudu kaç aydır deniyoruz ama kısmet
Ben yumurtlama takip etmedim yani uygulamaya baktim sadece dpo kaç bilmiyorum bat 4 gün varken pozitif silik çizgi gördüm yani beta bazen geç salgılanıyor bazen salgilansa bile testte çıkmıyor az olduğu için umutsuz olma .

Kızlar dünden beri bel ağrım var ne ağır kaldırdım ne ters bir hareket . Dün test yaptım birşey yoktu ama sizce gebelik belirtisi olabilir mi ? Bugün 13. Gün

Bellide öyledir başka test yaptın mı ya şuan pozitif misin

Bizde deniyoruz bir yıl oldu ama umudunu kesme üzülme ben bu ay kendime incir kürü yapcam eşimede keçiboynuzu kürü baya öneriyorlar bakalım
Ben bu kürlerde devamlılık sağlayamıyorum bi gün iki gün yapıyorum sonra unutuyorum inşallah işe yarar bu ayda olmazsa bende bir şeyler deneyeceğim bizde bir buçuk yıldır evliyiz biç korunmadık ama benekte olmadı

bende hayıt bal tarçın katışımı içiyorum. gebelik olmadı ama adet döktüm 35den 29 a düştü bu ay

bende hayıt bal tarçın katışımı içiyorum. gebelik olmadı ama adet döktüm 35den 29 a düştü bu ay
O zaman düzenliyor galiba ben kaç aydır hep geç yumurtluyorum 15 temmuzda regl olmuştum 15 Ağustos koyulaşmaya başladı testım yanı 17 ile 20 Ağustos arası koyuydu ovulasyon 21 akşamı da silikleşti genelde 45 günde bir evlenmeden önce böyle değildi

Birse uygulamaya göre regl olmama yedi gün kendim hesab yapınca dört gün kalmış oluyor ama kaç gündür regl ağrısı çekiyorum sağ bacağım ağrıyor karnımında sap tarağı normalde en fazla değle iki gün kala Ağrı olurdu anlamadım

Bugun günüm daha olmadi akinti falanda yok ama hapsurunca falan karnima cok.kotu kramp giriyor elimde test yok beklemedeyim

mutfakta Masanın üzerine koy unutmazsın kuzum ben istikrarlı bi şekilde yapmak istiyorum bakalım. Muane oldun mu peki

Evet oldum ama burda o kada yavaş ilerliyor ki işler kan tahlili vayinal ultrason bu gibi şeyler yapıldı eşime bakılacak eğer ında sorun yoksa yumurtaları sayacaklarmış ama eşime de üç ay sonra ya randevu verdiler kan tahlili vermişti Yani hiç nir sorum yok dediler benim için ama burda hah falan diyorlar burda hiç öyle şeyler söylemediler bize
mutfakta Masanın üzerine koy unutmazsın kuzum ben istikrarlı bi şekilde yapmak istiyorum bakalım. Muane oldun mu peki

Kızlar adet günüm dündü bugun oldum bır ped doldu sonra pedi degıstırdım kanama gelmedi silince geldi sonra sabah test yapmısdım kanama gelmeden once böyle cıkmıs test
Kuruma cizgisi yapıyormu comfort marka bilen yazabılırmı rica etsem?

Eklentiler

• F77B7673-CCD7-4AD5-9C62-CE55AC8ADE2F.webp
    126,8 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar pempe hayalet çizgi gördüm. Regl günümde yani 27 ağustosta kanamam oldu ama bir gün sürdü normal regl gibi günü cok kısaydı. Bekledim devamı olur mu diye olmadı. Şimdi test yaptım çok ince bir çizgi oluştu kimyasalda testte cıkar mı

Eklentiler

• IMG_2119.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_2112.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…