Bizde deniyoruz bir yıl oldu ama umudunu kesme üzülme ben bu ay kendime incir kürü yapcam eşimede keçiboynuzu kürü baya öneriyorlar bakalımTekrar edeceğim canım inşallah teşekkür ederim en azından silik bir çizgi bekliyordum umutlanmamak em doğrudu kaç aydır deniyoruz ama kısmet
Ben yumurtlama takip etmedim yani uygulamaya baktim sadece dpo kaç bilmiyorum bat 4 gün varken pozitif silik çizgi gördüm yani beta bazen geç salgılanıyor bazen salgilansa bile testte çıkmıyor az olduğu için umutsuz olma .Tekrar edeceğim canım inşallah teşekkür ederim en azından silik bir çizgi bekliyordum umutlanmamak em doğrudu kaç aydır deniyoruz ama kısmet
Diyorum nasıl görmüyorsun posttaki bütün kızlar gördü kan vermeden emin olmayacak gerçi bende kan vermeden emin olamıyorumBize silik olsa da yeter
Artık ben de güvenmiyorum testlere en iyisi gecikmeyi bekleyip kan vermekDiyorum nasıl görmüyorsun posttaki bütün kızlar gördü kan vermeden emin olmayacak gerçi bende kan vermeden emin olamıyorum
Bellide öyledir başka test yaptın mı ya şuan pozitif misinBen yumurtlama takip etmedim yani uygulamaya baktim sadece dpo kaç bilmiyorum bat 4 gün varken pozitif silik çizgi gördüm yani beta bazen geç salgılanıyor bazen salgilansa bile testte çıkmıyor az olduğu için umutsuz olma .
Ben bu kürlerde devamlılık sağlayamıyorum bi gün iki gün yapıyorum sonra unutuyorum inşallah işe yarar bu ayda olmazsa bende bir şeyler deneyeceğim bizde bir buçuk yıldır evliyiz biç korunmadık ama benekte olmadıBizde deniyoruz bir yıl oldu ama umudunu kesme üzülme ben bu ay kendime incir kürü yapcam eşimede keçiboynuzu kürü baya öneriyorlar bakalım
bende hayıt bal tarçın katışımı içiyorum. gebelik olmadı ama adet döktüm 35den 29 a düştü bu ayBen bu kürlerde devamlılık sağlayamıyorum bi gün iki gün yapıyorum sonra unutuyorum inşallah işe yarar bu ayda olmazsa bende bir şeyler deneyeceğim bizde bir buçuk yıldır evliyiz biç korunmadık ama benekte olmadı
O zaman düzenliyor galiba ben kaç aydır hep geç yumurtluyorum 15 temmuzda regl olmuştum 15 Ağustos koyulaşmaya başladı testım yanı 17 ile 20 Ağustos arası koyuydu ovulasyon 21 akşamı da silikleşti genelde 45 günde bir evlenmeden önce böyle değildibende hayıt bal tarçın katışımı içiyorum. gebelik olmadı ama adet döktüm 35den 29 a düştü bu ay
bende hayıt bal tarçın katışımı içiyorum. gebelik olmadı ama adet döktüm 35den 29 a düştü bu ay
2 3 tane test yaptım pozitifti yarın tekrar yapicam pazartesi kan vericem bakalım hayirlisiBellide öyledir başka test yaptın mı ya şuan pozitif misin
mutfakta Masanın üzerine koy unutmazsın kuzum ben istikrarlı bi şekilde yapmak istiyorum bakalım. Muane oldun mu pekiBen bu kürlerde devamlılık sağlayamıyorum bi gün iki gün yapıyorum sonra unutuyorum inşallah işe yarar bu ayda olmazsa bende bir şeyler deneyeceğim bizde bir buçuk yıldır evliyiz biç korunmadık ama benekte olmadı
mutfakta Masanın üzerine koy unutmazsın kuzum ben istikrarlı bi şekilde yapmak istiyorum bakalım. Muane oldun mu peki
Telefondan değil webden gir siteye ordan kaldırılıyor ben öyle yapmıştımDenedim ama sıfırla butonu çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?