- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Sezeryan oldum.Sizin Doğum şekliniz neydi
Kimseyle kalmadım. Ne alakası varmış.Kaynanam bebek yikamak zor 40i cikana kadar kal dedi.
Sinir, duygusallık, yorgunluk hepsi bir arada oluyor.kesınlıkle bırde lohusayken bırtek bende mı oldu bılmem ekstra sinirli oluyor sanırım ınsan sahsen ben oyle yorgun ve sinirliydim ki gelen gıden benı daha cok yorardı yalnız kalmak en guzelı
eş yardımcı olacak babalık vazıfesını bılecek
Bebek yikamanin cok kolay yolu var ikinizde ciplak kucaginiza alip dusa girin emzirir pozisyonda yikaniyor. Biz bosuna aldik o fileleri kuvetleri.Kaynanam bebek yikamak zor 40i cikana kadar kal dedi.
Valla nasil yaptiniz . Benim bebek cok kucakciydi.Bir gece bile kimse kalmadı , 40 gün nedir yahu
Vallahi iki çocuğumdada kimse kalmadı , annem , elalem anası gelmemiş demesin diye bir kaç gün geldi gitti işte , benim bebeklerde zordu ama ben güçlüydüm :) eşimdende allah razı olsun tabi , çok yardımcı oldu .Valla nasil yaptiniz . Benim bebek cok kucakciydi.
Bizim kizi ilk dogdugu gece boyunca kayinvalidem kucaginda tutmus. Sizde ilk dogdugu gece nasildi ? Acaba ondan mi ?Vallahi iki çocuğumdada kimse kalmadı , annem , elalem anası gelmemiş demesin diye bir kaç gün geldi gitti işte , benim bebeklerde zordu ama ben güçlüydüm :) eşimdende allah razı olsun tabi , çok yardımcı oldu .
Yok ilk geceyle ilgili bir durum olduğunu sanmam , benim oğlum kolikti ilk bir yıl eşimle dönüşümlü uyurduk mecburen kucaktaydı yani.Bizim kizi ilk dogdugu gece boyunca kayinvalidem kucaginda tutmus. Sizde ilk dogdugu gece nasildi ? Acaba ondan mi ?
Ne alaka o sizde kalsın kendi eviniz gibi hiç bir yerde rahat edemezsiniz sonuçta sizinde bazı ihtiyaçlarınız oluyorKaynanam bebek yikamak zor 40i cikana kadar kal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?