Boşanma duruşması günü yaşananlar...

Devamlı süreyi artiriyorsunuz.İlk başta ikisi bir ay bile olmadı dediniz,sonra ikisi iki ay şimdi de ikisi üç ay.
Istinaf bir ay sürmedi ordan geldi sonra yargıtaya başvurunmuşlar o da bir au bile sürmedi fazlası bile olduysa ikisi toplamda 3 ay sürmedi demek istedim

Milletvekili kızı filan mısınız
Hayır ailem asgeri ücretle çalışıyor:) bilmiyorum inşallah herkesin ki kısa sürer ama böyleydi avukatımda çok iyiydi hala icra davalarıma bakıyor ödeme yapmadı tazminat vvs sadece nafakayı ödüyor ve calismiyormus maaşı kesilmisin diye

Avukatinizin "çok iyi " olması prosedürleri engellemez malesef.Davayla hiç ilgilenmedim diyorsunuz ya, bilmediğiniz bir şeyler var bence.
Neyse ben inanmıyorum size iyi forumlar

Bence de gitmemiştir çünkü gerçekle hiç alakası yok
Yalan söylemek gibi neden bir amacım olsun ki bu bana ne kazandıracak? Yaşadığımı söyledim kimseye de inanması için birşeyler söylemeyeceğim yaşadığım süreç bu inşallah herkes yıpranmadan kolayca atlatır

Yalan söylemiyorsan da avukatınla aranda bilgi eksikliği olmuş o kesin. Sen öyle biliyorsun yani yalan değil.

Evet siz bir şeyleri yanlış biliyorsunuz UYAP inizu inceleyin

Yalan söylemiyorsan da avukatınla aranda bilgi eksikliği olmuş o kesin. Sen öyle biliyorsun yani yalan değil.
Istinafada yargıtaya da gittiğini biliyorum ama dava hakkında çok detay bilmiyorum kısa sürede ayrıldım umarım herkes yıpranmadan boşanıp hayatına kolayca döner

Istinafada yargıtaya da gittiğini biliyorum ama dava hakkında çok detay bilmiyorum kısa sürede ayrıldım umarım herkes yıpranmadan boşanıp hayatına kolayca döner
İstinaf ve Yargıtay sürelerinin bu kadar sürmesi mümkün değil. Avukatınız ne yaparsa yapsın. Gerekçeli kararın yazılması bile iyi ihtimalle 2 ay sürüyor. Bunun tebliği, istinaf ve temyiz sürelerini toplasanız sadece 6 ay. Bence de siz bir şeyleri eksik biliyorsunuz. Ben karşı tarafın istinafa başvurmadığını, bu yüzden de kararın çabuk kesinleştiğini düşünüyorum.

Daha önceki mesajlarınızda avukatım ücret almadı demişsiniz. Avukatın ücretsiz iş alması meslek kurallarına aykırı ve böyle sadece karşı vekalet ücretine ücretsiz dava alan meslektaşlarımız mesleğin yüz karası kabul edilirler bilginiz olsun.

Siz en iyisi şunu yapın: e devletten arama motoruna UYAP vatandaş yazın,dosya işlemlerinden dosya sorgulamaya tıklayın, oradan hukuk seçeneğine girin,alt satıra da tıklayın bakın bakalım "bölge adliye mahkemesi" ibresi var mı yok mu

Biraz üzülürsünüz tabi
Sonuçta kimse ayrılmak için evlenmiyor.
Belki iyi bir insan olsaydı
Bundan sonrasında eş olarak değil ama insan olarak görüşmeye devam ederdiniz.
Neyse olan olmuş biten bitmiş
Bol şans

Hqngi sehirdesiniz acaba insallah izmirdesinizdir bana ozelden avukatin adini soylersiniz helal olsun oyle avukatlara

darısı yarın bana

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…