Evet saçma malesef öyle.Adam sonuna kadar itiraz edecek diye ben kaç sene daha onun iğrenç soyadıyla yaşayacağımOlsun elbet bosanacaksin evli kalmak cok sacma yani yerel mahkeme bosanmaya karar verdiyse evli kalinmamali artik yani
Soyadi degistiiriliyor ama yine davayla. Nereden baksan rezillik benim daha 2.durusma gorulcek yolum cok uzun 6 ayda bi duruşma oluyor of ofEvet saçma malesef öyle.Adam sonuna kadar itiraz edecek diye ben kaç sene daha onun iğrenç soyadıyla yaşayacağım
Benim 2-3 ayda birdi, Ankara'dayim, İstanbul'da mısınızSoyadi degistiiriliyor ama yine davayla. Nereden baksan rezillik benim daha 2.durusma gorulcek yolum cok uzun 6 ayda bi duruşma oluyor of of
Izmirdeyim ilk durusma haziranda olmustu jkincisj aralik. Keske 2 3 ayda bir olsa. Kacinci durusmada bitti sizin. Birde istinafta dava acan mi masrafa giriyor siz qyrica istinaf icin avukata odeme yaptiniz miBenim 2-3 ayda birdi, Ankara'dayim, İstanbul'da mısınız
Bizde karşı taraf mahkemeyi oyaladi, sözde taniklarini getirmedi fln 4 duruşma sürdü diyebilirim,tam 18 ayda sonuçlandı.Aslinda karar tam verilecekken karşı avukst ek süre istedi sırf bu yüzden de 5.durusma yapıldı boş yere.Izmirdeyim ilk durusma haziranda olmustu jkincisj aralik. Keske 2 3 ayda bir olsa. Kacinci durusmada bitti sizin. Birde istinafta dava acan mi masrafa giriyor siz qyrica istinaf icin avukata odeme yaptiniz mi
Benim avukat biraz paraci biraz da onemsemiyor sadece bosanma davasi acti diger davalari ona vermeyeceğim.benim diger ay 1 sene olcam dava acilali 2. Drusma daha aralikta. Ne guzel 1.5 yilda keske bitse benimkide ama 2 senr rahat surerBizde karşı taraf mahkemeyi oyaladi, sözde taniklarini getirmedi fln 4 duruşma sürdü diyebilirim,tam 18 ayda sonuçlandı.Aslinda karar tam verilecekken karşı avukst ek süre istedi sırf bu yüzden de 5.durusma yapıldı boş yere.
Ben avukata istinaf için ücret vermedim vermeli miyim aklımda hep bu soru ama bir şey söylemedi ben de sormuyorum.
Dilekçeye cevap yazdı sadece
Bir sey soracagim size. Kizimin nafakasi icin icraya verme isini bosanma avukatim yapti. Yine odemedi karsi taraf bu sefer mahkeme acilacak onu baska bi avukata verebilir miyim acaba dava kismini.Bu durusmada hicbir sey olmayacagini soylemistik. Nafaka calisiyorsan verilmiyor ne yazik ki
Çekişmeli boşanmalarda malesef hiç iyi gwçmiyor, erkek eğer hatalı ise üzgünüm pişmanım barışmak istiyorum diyebilir hukuki haklarınızdan feragat etmeniz için, anlaşmalı ise sorunsuz ayrılırsınız ama çekişmeli boşanmada tanıklar ifadeler iftiralar malesef yaşanıyor hazırlıklı olmanızı ve avukatınızla görüşmenizi avukatın sözünden çıkmamanızı öneririmMerhaba hanımlar haftaya boşanma duruşmam var ve o yüzyüze gelinen son gün neler yaşadınız mesela eşiniz ne haldeydi psikolojik olarak pişman gibimi düşman gibimi derler ya hani tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba hanımlar haftaya boşanma duruşmam var ve o yüzyüze gelinen son gün neler yaşadınız mesela eşiniz ne haldeydi psikolojik olarak pişman gibimi düşman gibimi derler ya hani tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Evlilik birliğinin temelinden sarsılması dersinizHaftaya duruşmam var benımde, anlaşmalı bosanıyoruz. Imzaladık protokolu, avukata sordum şahit vs gerek yok dedi.
Protokolde de boşanma sebebi belirtilmemiş, hakim sorarsa falan gerekçe soyleyecek miyiz, biz konusuyor muyuz genel olarak nasıl geçiyor, ne kadar sürüyor merak ettim..
Anlaşmalı boşanıp tecrübesi olanlar paylaşabilirse çok tşk ederim
Benimde bugün duruşmam oldu, hiç konuşmadık. Eşim baya kötü durumdaydı hatta eşofmanla gelmişti zayıflamış falan orda gördüm 2 aydır görmüyordum. Duruşmaya gitmeden önce İlerde pişman olursa egom tatmin olur diye düşünüyordum fakat onun o halini görünce bu adam bana ulaşmasada olur dedimMerhaba hanımlar haftaya boşanma duruşmam var ve o yüzyüze gelinen son gün neler yaşadınız mesela eşiniz ne haldeydi psikolojik olarak pişman gibimi düşman gibimi derler ya hani tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Anlasmali dimi sizinBenimde bugün duruşmam oldu, hiç konuşmadık. Eşim baya kötü durumdaydı hatta eşofmanla gelmişti zayıflamış falan orda gördüm 2 aydır görmüyordum. Duruşmaya gitmeden önce İlerde pişman olursa egom tatmin olur diye düşünüyordum fakat onun o halini görünce bu adam bana ulaşmasada olur dedimbaya sogumusum. Ben gayet normal gittim, bı ne kaybettiğini gör kombini de yaptım ama
Anlasmali dimi sizin
İlk duruşma zaptinda yazar kaçar kişi dinleneceğiYa siz bosanabildiniz mi en son ne oldu merak ettim. Aralik ayinda 2. Durusmam olcak 5 er kisi tanık bildirdi karsi taraf ve bizde. Smdi bizden 2 kisiye tebligat gitmis karsidan da 3 . Dinlenecekler mi onlar hic biliyo musunuz. Avukata sordum daha donecek cok yavas ya
E devlette bizden 2 kisi ordan 3 kisi yqziyor 5 kisi bildirmistik hepsi dinlenecek mi yani. 2 durusma arası 6 ay 5 er kisi dinlenirse bu mahkeme 3 4 yild surer yaİlk duruşma zaptinda yazar kaçar kişi dinleneceği
O beş kişi gelirse dinler ama bizim karşinin taniklari gelmiyordu gelmeyebiliyorlar onlar gelmedi diye celse atıyor,çok kişi yazsın daha iyi keşke gelseler..Sizden şimdi 2 kişi ise diğer celsede en iyi ihtimalle diğer ikisi ya da üçü çağrılır.Cagrildiklari gün gelseler 3-4 yıl sürmez.Butun tanıkları tek bir celsede dinleyemezler kafası şişer hakiminE devlette bizden 2 kisi ordan 3 kisi yqziyor 5 kisi bildirmistik hepsi dinlenecek mi yani. 2 durusma arası 6 ay 5 er kisi dinlenirse bu mahkeme 3 4 yild surer ya
Bizjmkiler katilirlar insallah onunkilerde katilir. Ben hakim 3 er kisi secin der diye bekledim 5 kisi nedir ya. Kqrsi taraf 5 kisi yazmis diye bizde yazdik yoksa 3 yazacaktik. Bide niye onlara 3 kisi bize 2 kisi smdilik anlamadımO beş kişi gelirse dinler ama bizim karşinin taniklari gelmiyordu gelmeyebiliyorlar onlar gelmedi diye celse atıyor,çok kişi yazsın daha iyi keşke gelseler..Sizden şimdi 2 kişi ise diğer celsede en iyi ihtimalle diğer ikisi ya da üçü çağrılır.Cagrildiklari gün gelseler 3-4 yıl sürmez.Butun tanıkları tek bir celsede dinleyemezler kafası şişer hakimin
Bizde 3 karşıdan 2 bendendi,hakim ikişer kişiyi duruşmaya çağırdı birine uzaktan dinleme talimatı verdi,besini bir güne yazmadı.Keske gelseler de sadece bir duruşma fazladan uzasa.Dua edin ki on kişi 5 celse attirmasin buna sukredersiniz.Bizjmkiler katilirlar insallah onunkilerde katilir. Ben hakim 3 er kisi secin der diye bekledim 5 kisi nedir ya. Kqrsi taraf 5 kisi yazmis diye bizde yazdik yoksa 3 yazacaktik. Bide niye onlara 3 kisi bize 2 kisi smdilik anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?