Boşanma duruşması günü yaşananlar...

banamı sordun canım söz vermıyor on durusma gıtmek mecburı degıl ama gıtmek ıstıyorum kendım gıdısatı takıp etmek ıstyorum
Evet size sordum . Avukat bana gel falan demedi ama bende bosuna stres gitmek istemezdim taniklarla gidebilirim belki hepsi gidiyosa

banamı sordun canım söz vermıyor on durusma gıtmek mecburı degıl ama gıtmek ıstıyorum kendım gıdısatı takıp etmek ıstyorum
Ön duruşmada hiçbir şey yapılmıyr ama avukat bile bir şey demiyor yapmıyor, bundan sonraki ilk celseye git istiyorsan ama ön duruşmaya gitmek çok gereksiz.

Ön duruşmada hiçbir şey yapılmıyr ama avukat bile bir şey demiyor yapmıyor, bundan sonraki ilk celseye git istiyorsan ama ön duruşmaya gitmek çok gereksiz.
Siz avukat misiniz. Sizce dilekceler ve kanitlar mi onemli yoksa avukatin sizi savunmasi mi

bende oyle duusnuodum ama gıtmek ıstıyorum nafaka vs neler olucak merak edıyorum arabayı kacırdı sakladı onla alakalı br gelısme olurmu merak edıyorum herseyı kendım duymak ıstıyorum

Evet size sordum . Avukat bana gel falan demedi ama bende bosuna stres gitmek istemezdim taniklarla gidebilirim belki hepsi gidiyosa
gıtmek zorunlu degıl onemlı bırseyde olmuyor avukatlarla tanısılıp eksık ıblgıler vs varsa bunlar ıstenıyoırmusnafaka belırlenıyormus vs bende gormek stres olmamak ıcın ıstemıyordum ama dımdık sekılde gıdıp orda olmak ıstıyorum.

O zaman yarin durusmadan sonra fikirlerinizi yazin bize. Hakim kadin mi erkek mi

Araba mal paylasimi konusu bu mahkrmede cikmaz diye dusunuyorum kullanmasinq engel olunamaz mi acaba. Hakim sana mi sordu sorulari karsi trafin avukati ne dedi. Calisiyorsan sana nafaka baglanmaz zaten

Maddi olarak talepleriniz var miydi

Istinafa falan gitti mi en son durum nedir. Burda baya bi konumuz var merak ettim
Gitmez mi.. İstinafta şu an dava,daha yeni başladı bu süreç..En az 1.5-2 sene beklermis, Yargıtay'a da giderse bir o kadar da orada beklermis.

Gitmez mi.. İstinafta şu an dava,daha yeni başladı bu süreç..En az 1.5-2 sene beklermis, Yargıtay'a da giderse bir o kadar da orada beklermis.
Istinafta hala evli oluyosunuz degil mi. Ne rezillik ya bosanmak istiyorsun adam bosanmiyor bu nedir gercekten.birde istinafta durusmalara gidoyor mu avukat celse celse yoksa sadece evrak uzerinden mi inceleme oluyor

Istinafta hala evli oluyosunuz degil mi. Ne rezillik ya bosanmak istiyorsun adam bosanmiyor bu nedir gercekten.birde istinafta durusmalara gidoyor mu avukat celse celse yoksa sadece evrak uzerinden mi inceleme oluyor
İtirazlar sonuçlanıncaya kadar evli kalınıyor, duruşma yok,itiraz dilekçesinin sonucu bekleniyor yıllarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…