- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
Evet size sordum . Avukat bana gel falan demedi ama bende bosuna stres gitmek istemezdim taniklarla gidebilirim belki hepsi gidiyosabanamı sordun canım söz vermıyor on durusma gıtmek mecburı degıl ama gıtmek ıstıyorum kendım gıdısatı takıp etmek ıstyorum
Ön duruşmada hiçbir şey yapılmıyr ama avukat bile bir şey demiyor yapmıyor, bundan sonraki ilk celseye git istiyorsan ama ön duruşmaya gitmek çok gereksiz.banamı sordun canım söz vermıyor on durusma gıtmek mecburı degıl ama gıtmek ıstıyorum kendım gıdısatı takıp etmek ıstyorum
Siz avukat misiniz. Sizce dilekceler ve kanitlar mi onemli yoksa avukatin sizi savunmasi miÖn duruşmada hiçbir şey yapılmıyr ama avukat bile bir şey demiyor yapmıyor, bundan sonraki ilk celseye git istiyorsan ama ön duruşmaya gitmek çok gereksiz.
dilekçeler ve kanıtlarSiz avukat misiniz. Sizce dilekceler ve kanitlar mi onemli yoksa avukatin sizi savunmasi mi
Peki taniklar ile dilekceler ve kanitlar arasinda bi secim yaparsanizdilekçeler ve kanıtlar
bende oyle duusnuodum ama gıtmek ıstıyorum nafaka vs neler olucak merak edıyorum arabayı kacırdı sakladı onla alakalı br gelısme olurmu merak edıyorum herseyı kendım duymak ıstıyorumÖn duruşmada hiçbir şey yapılmıyr ama avukat bile bir şey demiyor yapmıyor, bundan sonraki ilk celseye git istiyorsan ama ön duruşmaya gitmek çok gereksiz.
gıtmek zorunlu degıl onemlı bırseyde olmuyor avukatlarla tanısılıp eksık ıblgıler vs varsa bunlar ıstenıyoırmusnafaka belırlenıyormus vs bende gormek stres olmamak ıcın ıstemıyordum ama dımdık sekılde gıdıp orda olmak ıstıyorum.Evet size sordum . Avukat bana gel falan demedi ama bende bosuna stres gitmek istemezdim taniklarla gidebilirim belki hepsi gidiyosa
O zaman yarin durusmadan sonra fikirlerinizi yazin bize. Hakim kadin mi erkek migıtmek zorunlu degıl onemlı bırseyde olmuyor avukatlarla tanısılıp eksık ıblgıler vs varsa bunlar ıstenıyoırmusnafaka belırlenıyormus vs bende gormek stres olmamak ıcın ıstemıyordum ama dımdık sekılde gıdıp orda olmak ıstıyorum.
erkek mutlaka yazıcamO zaman yarin durusmadan sonra fikirlerinizi yazin bize. Hakim kadin mi erkek mi
Merhaba, duruşma gerçekleşgercekler
evet ama cok sacma bı sekılde hakım dılekceyı okumamıs bıle sıgortan varmı var dedım nafaka yok cocuk olmadıgı ıcın nafaka zor olur dedıler ama sonucta ahlaksızlık yapmadım hırsızlık yapmadım sebepsız parayı buldu dıye dava acan adamın bence nafaka odemesı de haktı şükür muhtac degılım ama adalet yok ulkede gormus oldum araba konusunda da karar cıkmadı araba onda aylardır onada karar cıkmadı sacmaMerhaba, duruşma gerçekleşti mi?
Maddi olarak talepleriniz var miydiBen bütün duruşmalara katıldım sonuncuya katılmadım,karşı taraf hiçbirine katılmadı avukatı geldi sadece.Ben karşı tarafin olmayacağını bilsem de yine de karar duruşmasında olmak istemedim.Kararin yüzüme karşı okunması uzerdi beni,hatta avukatım karar metnini wp dan atti onda bile üzüldüm,ki bana ne cirkeflikler yaptı ve yapmaya da devam ediyor.Ben hassasım siz nasılsınız sona gelince karar verirsiniz ama duruşmalara katılmak iyi oluyor dava icin
60 bin tazminat,800 nafaka istedik,ikisi de kabul edildiMaddi olarak talepleriniz var miydi
Istinafa falan gitti mi en son durum nedir. Burda baya bi konumuz var merak ettim60 bin tazminat,800 nafaka istedik,ikisi de kabul edildi
Gitmez mi.. İstinafta şu an dava,daha yeni başladı bu süreç..En az 1.5-2 sene beklermis, Yargıtay'a da giderse bir o kadar da orada beklermis.Istinafa falan gitti mi en son durum nedir. Burda baya bi konumuz var merak ettim
Istinafta hala evli oluyosunuz degil mi. Ne rezillik ya bosanmak istiyorsun adam bosanmiyor bu nedir gercekten.birde istinafta durusmalara gidoyor mu avukat celse celse yoksa sadece evrak uzerinden mi inceleme oluyorGitmez mi.. İstinafta şu an dava,daha yeni başladı bu süreç..En az 1.5-2 sene beklermis, Yargıtay'a da giderse bir o kadar da orada beklermis.
İtirazlar sonuçlanıncaya kadar evli kalınıyor, duruşma yok,itiraz dilekçesinin sonucu bekleniyor yıllarcaIstinafta hala evli oluyosunuz degil mi. Ne rezillik ya bosanmak istiyorsun adam bosanmiyor bu nedir gercekten.birde istinafta durusmalara gidoyor mu avukat celse celse yoksa sadece evrak uzerinden mi inceleme oluyor
Olsun elbet bosanacaksin evli kalmak cok sacma yani yerel mahkeme bosanmaya karar verdiyse evli kalinmamali artik yaniİtirazlar sonuçlanıncaya kadar evli kalınıyor, duruşma yok,itiraz dilekçesinin sonucu bekleniyor yıllarca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?