Boşanma hakkında-Çocukların babada kalması?

Bu kadar korkmayın, pes etmeyin. Siz bile bu durumu kaldırmakta zorlanirken o cocuklar annesiz nasıl yapsın?
Annesiz bırakmayın onları. Asıl bu yüzden sizden nefret edebilirler.
Ayrıca iyi bir baba olsa yavruları annesinden koparmaz. Bunu yapabiliyorsa leş bir baba

şöyle bir yanlış anlaşılma var ve linç etmenize luzum yok. Ben çocuklarımdan vazgeçmek istemiyorum öyle bir derdim yok. çok şükür onlara bakabilecek durumdayım. Ama anlayamadığınız şey şu. Ben ilk etapta kendim zarar görmeden bu evliliği bitirmeye çalışıyorum. Çocukları babalarına bırakıp başka bir şehre gitme gibi bir düşüncem yok. Eteğimden gitsinler gibi bir durumda söz konusu değil. Ama bu güne kadar yaşadıklarımdan sonra zarar göreceğime eminim ve hasarsız bişeyler yapabilmeyi umuyorum. Tek ve en büyük korkum çocuklarımın bana karşı kötü düşünmesi. Elbette büyüyecekler ve eğriyi doğruyu anlayacakları yaşa geldiklerinde bana hak vereceklerdir. Bilmiyorum kendi doğru ifade edemiyorda olabilirim çok yoğun duygularım. ama şu algı olmasın lütfen çocuklarını bırakıp gitmek istiyor. öyle birşey değil anlatmaya çalıştığım.
diyeceksiniz bukadar korkuyorsan tedbir koydur uzaklaştırma al. ben bunların hepsini haklarımı biliyorum cahil bir insan değilim. lakin bu yapılanların hangisi bu güne kadar kaç kadını korudu. bunları yaparak ölüp çocuklarımı annesiz bırakmak daha mı mantıklı. umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Anladım. Ama işiniz dahada kolay olur o zaman zaten bir geliriniz varsa maddi olarak mahkeme size verebilir. Çekişmeli boşanma uzun ve zor bir süreç ama çocukların velayetini eşiniz almış olsa çocuklarla iletişiminize karışırmı. Bence birinci önceliğiniz çocuklar olsun. Büyük çocuğunuz anlar ama küçük olan için daha zor bir süreç olucak. Allah yardımcınız olsun. Her şekilde zor boşanmak. Umarım anlaşmalı bir şekilde kolayca kurtulursunuz. Bence bide eşiniz çocukları kullanıyor galiba boşanmaktan vazgeçersiniz diye. Yani işleri zorlaştırıp sizi vazgeçirmeye çalışıyor da olabilir. İş ciddiye binipte çocuklar süreçten yıpranınca geri dönüşü olmadığını görüp uzlaşır inşaAllah.

Allah yardımcınız olsun . Keşke çocuklarını da yanına alabilsen , ya da senin yerine çocuklarının babası çıksa hayatınızdan . İnşAllah güzel olur iyi olur .

elbette çocukları kullanıyor boşanmamak için. çünkü onlardan vazgeçemeyeceğimi biliyor. ilk etapta görüşme açısından kabullenme döneminde beni yıpratacak davranışlar sergileyecektir muhakkak.

Daha bossnma kararini esinizle paylasmamisken cocuklari bana vermez, beni de bu sehiede barindirmaz diye kurmussunuz kafanizda ama bir mevzuyu konusun bakalim. Esiniz kararli oldugunuzu gorsun. Belki de coxuklari siz bosanmayin diye koz kullaniyordur. Is ciddiye binerse cocuklarin sorumlulugunu tek basina kac baba alabilir ki? Hele ki 4 yas cok ufak.

Ikinci uyeliginiz mi diyecegim ama
11 yil once uye olmussunuz,7 mesaj
Ben demek istediginizi anladim.
Neler izliyoruz Allah korusun.
Ama korktuklariniza cocuklariniz ugrarsa?
Iyi baba demissiniz de,o cocuklarina zarar verenler de drakula degildi,belki mamasini yedirip koynunda uyutmustu.
Hic mi oluru yok iliskinizin,bazen evlatlarin iyiligine omur feda edilir.
Dediginiz gibi olsa keske ama herkes bir Hulya Kaya ikilisi olamiyor.

Allah kahretsin,cocuk odakli bakamiyorlar degil mi?
Annenin uzantisi ya cocuklar,onlari elde tutunca kadinin kolu asansore sıkısmis gibi ne gidebiliyor,ne acisi diniyor=/

Allah yardımcınız olsun . Keşke çocuklarını da yanına alabilsen , ya da senin yerine çocuklarının babası çıksa hayatınızdan . İnşAllah güzel olur iyi olur .
esasında öncelikli dileğim benimde bu tabiki. Benim için ayrılmış olmak çocukları göstermemek engellemek mahkeme bu günü söyledi o gün gel gör demek değil. Ben ne kadar anneleriysem o da o kadar babaları kendi sorunlarımız yüzünden böyle bencilce davranırak görüşme engelleyerek sadece çocuklarımıa zarar veririz. onun tek amacı boşanırsam beni bu şekilde cezalandırmaya çlışmak olacak. çekişmeli boşanmada bile çocukları alabilmek için her türlü şeyi yapacağından eminim.

E nedden siz cocuklarinizin annesiz kalmasina sagduyulu yaklasamiyorsunuz?
Ustelik duzenli bir geliriniz de varmis.
Esinizin size bir sey yapmasindan korkuyor olabilirsiniz ama siz yokken o cocuklara ne yapacagini da bilemezsiniz.
Daha gecen hafta bir adam 4 cocugunu dovup kameraya cektirip annelerini eve dondurmeye calisiyordu.
Hasta ruhlu adam bir size hasta ruhlu degildir ki.

boşanma kararım ilk yazımda da belirttiğim gibi bir sefer oldu ve yaşadığım şeyler hiç hoş değildi.
tekrar bu yola gireceksem herşey daha net bir şekilde oturmuş olmadı anlatabiliyor muyum?

Anlattığınız çizgilerde bir erkek çocuklarınızı maalesef ki çok fazla doldurur.

Onca yıl emek vererek büyüttüğünüz yavrularinızın kalbine kin ve nefreti sokabilir o şahıs .

Madem çocuklarınıza bakacak gücünüz var o zaman bırakmayın cocukları.

Önce anlaşma yoluna gidin , sonra hayır derse haklısın ya ayak bağı olabilirler bana , önce hayatımı kurmam lazım, almaktan vazgeçtim diyerek ters tepkiye sebep olabilirsiniz belki.

Hasarsız alırsınız çocuklarınızı.

Ancak ses kaydı yapmadığından emin olarak konuşun bunları .

Tam olayları bilmediğimizden, birde burda yazarak kendini insanlara tam olarak anlatmak çok zor. Olumsuz yazıp eleştirenleri pek takmayın. Evet annesiniz. Ama en nihayetinde insansınız. Kendi çıkarlarınız doğrultusunda hareket etmek en doğal hakkınız. Ama eşinizin çocukları kullanıcağından eminseniz hiç o topa girmeyin bence. Çekişmelide olsa en başından çocuklarınızı alın. Kısa yoldan boşanayım derken çocuklarınız üzerinden imtihan olmak daha kötü olur. Velayet sizde olmadığından kendinizi anlatamazsınız çocuklara

hasta ruhlu adam bir tek bana hasta ruhlu bundan eminim. çocuklarına zarar verebileceği düşüncesi asla yok kafamda. öyle düşünmeyin.

Bunun garantisine nasil guveniyorsunuz ki boyle bir adamsa garanti ettiginde de durmayacaktir sozunde.

Bugün size kolayca vuran yarın neden iki çocuğuna vurmasın???
Dayak yerseniz alırsınız darp raporunuzu,uzaklaştırma ister, eklersiniz boşanma dosyaniza. Daha çabuk kurtulmak için yardımı bile olabilir o şiddet olayının.
Siz aklinzii peynir ekmekle mi yediniz?
Adam izin vermez...
Kim takar sizin tirt eşinizi?
Devlet karşısında, hakim karşısında hükmü mu var o adamın?
Tabii ki yok.
Havlar havlar susar.
Kocadan izin alıp boşanma ancak şeriat devletlerinde olur. Türkiye'de zaten evliliklerin neredeyse tamamı erkeğin b.k yemelerinden bitiyor. Hangi erkek izin verirdi ki evdeki kadının boşanmasına, düzeninin bozulmasına - iş izin almakta bitseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…