- 9 Mart 2019
- 173
- 435
- 103
- 35
- Konu Sahibi MissDynamite
-
Bugün size kolayca vuran yarın neden iki çocuğuna vurmasın???
Dayak yerseniz alırsınız darp raporunuzu,uzaklaştırma ister, eklersiniz boşanma dosyaniza. Daha çabuk kurtulmak için yardımı bile olabilir o şiddet olayının.
Siz aklinzii peynir ekmekle mi yediniz?
Adam izin vermez...
Kim takar sizin tirt eşinizi?
Devlet karşısında, hakim karşısında hükmü mu var o adamın?
Tabii ki yok.
Havlar havlar susar.
Kocadan izin alıp boşanma ancak şeriat devletlerinde olur. Türkiye'de zaten evliliklerin neredeyse tamamı erkeğin b.k yemelerinden bitiyor. Hangi erkek izin verirdi ki evdeki kadının boşanmasına, düzeninin bozulmasına - iş izin almakta bitseydi
Konu sahibesinin zaten bir işi var çalışıyor. Maddi kaygı değil yaşadığı. Karşı tarafın çocukları koz olarak kullanması. Çekişmeli boşanma en iyi şartlarda yıllar sürüyor. Avukat paralarıda cabası. Anlaşmalı boşanmada gider ayak karşı tarafa boyun eğmek demek. Bir yandan çocukların babası tamamen kopartamazsın ipleri. Çok zor bi durum.Babanın maddi durumu iyise,iyi bir şekilde babalık yapacaksa çocukları babaya bırakın bence.Ben şahsen bir babanın da bir anne gibi çocuk bakacağına inanıyorum.Siz çocukları sık sık görürsünüz.Bu sırada iş bulun ve çalışın, kendinizi geliştirin.Belki çok isterseniz ilerde çocukları yanınıza alırsınız.
anası olmayanın babası hiç olmaz.ailem istanbulda yaşıyor. ben antalya da. bencillik yapmak istemiyorum. onunla aramızdaki problem yüzünden neden çocukları babalarından 1000 km uzağa götürüp yılda 1 2 kez görüşmelerine sebep vereyim diyerek bakıyorum ben olaya. o bu kadar sağduyulu davranamadığı için zaten bu durumdayız. ben başka bi şehre gidip çocuklarımın düzenlerini tamamen altüst etmemekten yanayım.
O zaman her halükarda sizin garantiniz yok!hangi devlet hangi hakim kadınları korumuş. darp raporunu almış uzaklaştırma almış 3 gün zorlama hapsine almış adamı, adam 4. gün karısını çekmiş vurmuş Hani devlet hani hakim?
hasta ruhlu adam bir tek bana hasta ruhlu bundan eminim. çocuklarına zarar verebileceği düşüncesi asla yok kafamda. öyle düşünmeyin.
Söyleyecek bişey bulabilmeniz çok normal çünkü tamamen yanlış anlıyosunuz kadını. Çocuklarından vazgeçmiyor. Çocukları daha az hasarla bu işten kurtarmaya çalışıyor. Velayeti vermek tabiki istemiyor. Ama olurda işler ters giderse ve alamazsa velayeti çocukları terk etmiş olmuyo ki. Neden olaya bu kadar acımasız bakıyosunuz. Ne yaşadığını nerden biliyorsunuz. Bişey yok ortada ihtimaller konuşuluyor sadeceYani boşalabilmek uğruna çocuklarınızdan vazgeçeceksiniz öylemi? söylecek bişey bulamıyorum
Siz neden savunmaya geçiyorsunuz, ben konu sahibine yazdım.. ve ilk mesaja göre yazdım.. geride neler yazılmış onu bilemem!B
Söyleyecek bişey bulabilmeniz çok normal çünkü tamamen yanlış anlıyosunuz kadını. Çocuklarından vazgeçmiyor. Çocukları daha az hasarla bu işten kurtarmaya çalışıyor. Velayeti vermek tabiki istemiyor. Ama olurda işler ters giderse ve alamazsa velayeti çocukları terk etmiş olmuyo ki. Neden olaya bu kadar acımasız bakıyosunuz. Ne yaşadığını nerden biliyorsunuz. Bişey yok ortada ihtimaller konuşuluyor sadece
Ölüm mü?Profil resminde ki siz misiniz ?
Isterseniz kaldirın belki tanınırsınız
Eşinizin degişmek için çabaladigini söylediniz
Madem çocuklari vermeden boşanamam beni öldürebilir diyorsunuz
Çocuklarin gercekleri ögrenmesi ve size hak vermeleri 30'lu yaşlarını bulabilir
Isterseniz biraz daha sabredip cocuklarin büyümesini bekleyin boşanmak için
Sadece yaşayan bilir bu durumu galiba. Bu kadar kötü yaşamadım ama bende boşanmanın eşiğinden döndüm. O bile çok yıprattı beni. İnsanlar anlamıyor. Hemen yaftalıyor. Çocuğundan vazgeçiyor diye. Alakası yok.Sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayım anlaşmalı boşanma için çoçuğumu ona bırakmamı şart koşuyor . Çekişmeli boşanmaya ne maddi ne manevi gücüm yok. Ben ite kaka evliliği sürdürmeye çalışıyorum oğlum 7 yaşında en az 10 yaşına kadar bu şekilde devam edip 10 yaşında tekrar duruma göre karar vereceğim . Her sabah ağlayarak uyanıp bir gün daha diye diye gün sayıyorum , siz de bir süre daha bu şekilde idare edip çocukların biraz daha büyümesini bekleyebilirsiniz . Ama bekleyecek sabrım yok diyorsanız anlaşmalı için ortak velayet isteyin , yarı yarıya yani , ayda 15 gün sizde 15 gün babada kalacaklar gibi .
Buradaki kilit nokta o zaten.Ben cocuklari babaya bırakarak da cocukla sağlıklı iliski kurulacağını dusunenlerdenim. Ama şiddete meyilli bir adamın "iyi baba"ligina güvenemem.
Savunmaya geçerim tabi. Hanımefendinin psikolojisi zaten harap halde. Bilerek yada bilmeden bu şekilde yargılayan yorumlar çok üzer insanı. Hemcinsleeime destek olup savunamayacaksam bu platformda ne işim var. Eleştirmek için üye olmadım ben. İyi şeyler duymaya ihtiyacı var kadınların böyle zamanlardaSiz neden savunmaya geçiyorsunuz, ben konu sahibine yazdım.. ve ilk mesaja göre yazdım.. geride neler yazılmış onu bilemem!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?