Boşanma hakkında-Çocukların babada kalması?

Babanın maddi durumu iyise,iyi bir şekilde babalık yapacaksa çocukları babaya bırakın bence.Ben şahsen bir babanın da bir anne gibi çocuk bakacağına inanıyorum.Siz çocukları sık sık görürsünüz.Bu sırada iş bulun ve çalışın, kendinizi geliştirin.Belki çok isterseniz ilerde çocukları yanınıza alırsınız.

hangi devlet hangi hakim kadınları korumuş. darp raporunu almış uzaklaştırma almış 3 gün zorlama hapsine almış adamı, adam 4. gün karısını çekmiş vurmuş Hani devlet hani hakim?

Çocukların anneye her zaman daha çok ihtiyacı vardır bir baba asla annenin yerini tutamaz. Eşiniz madem iyi bir baba çocuklarına karşı sorumluluğunu yerine getirecek nafakasını ödeyecektir zaten belirli günlerde de çocuklarını görür. Ne olursa olsun çocuklarınızı bırakmayın sizinle kalsınlar ileride büyür çocukların tercihi değişir o farklı bir durum tabi. Allah yardımcınız olsun..

Konu sahibesinin zaten bir işi var çalışıyor. Maddi kaygı değil yaşadığı. Karşı tarafın çocukları koz olarak kullanması. Çekişmeli boşanma en iyi şartlarda yıllar sürüyor. Avukat paralarıda cabası. Anlaşmalı boşanmada gider ayak karşı tarafa boyun eğmek demek. Bir yandan çocukların babası tamamen kopartamazsın ipleri. Çok zor bi durum.

anası olmayanın babası hiç olmaz.

hangi devlet hangi hakim kadınları korumuş. darp raporunu almış uzaklaştırma almış 3 gün zorlama hapsine almış adamı, adam 4. gün karısını çekmiş vurmuş Hani devlet hani hakim?
O zaman her halükarda sizin garantiniz yok!
Bir yakınınız falan var mı sizi koruyacak? Ya da güvenliğiniz bir güç?

hasta ruhlu adam bir tek bana hasta ruhlu bundan eminim. çocuklarına zarar verebileceği düşüncesi asla yok kafamda. öyle düşünmeyin.

Ofkesi yonlendirebilecegi sey olan siz ortadan kalkinca cocuklara yonelebilir, bu asla olmayacak bir ihtimal degildir.
Nasil bu kadar sey yasayip hala bu kadar toz pembe bakabildiginize inanamadim ben.

B
Yani boşalabilmek uğruna çocuklarınızdan vazgeçeceksiniz öylemi? söylecek bişey bulamıyorum
Söyleyecek bişey bulabilmeniz çok normal çünkü tamamen yanlış anlıyosunuz kadını. Çocuklarından vazgeçmiyor. Çocukları daha az hasarla bu işten kurtarmaya çalışıyor. Velayeti vermek tabiki istemiyor. Ama olurda işler ters giderse ve alamazsa velayeti çocukları terk etmiş olmuyo ki. Neden olaya bu kadar acımasız bakıyosunuz. Ne yaşadığını nerden biliyorsunuz. Bişey yok ortada ihtimaller konuşuluyor sadece

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayım anlaşmalı boşanma için çoçuğumu ona bırakmamı şart koşuyor . Çekişmeli boşanmaya ne maddi ne manevi gücüm yok. Ben ite kaka evliliği sürdürmeye çalışıyorum oğlum 7 yaşında en az 10 yaşına kadar bu şekilde devam edip 10 yaşında tekrar duruma göre karar vereceğim . Her sabah ağlayarak uyanıp bir gün daha diye diye gün sayıyorum , siz de bir süre daha bu şekilde idare edip çocukların biraz daha büyümesini bekleyebilirsiniz . Ama bekleyecek sabrım yok diyorsanız anlaşmalı için ortak velayet isteyin , yarı yarıya yani , ayda 15 gün sizde 15 gün babada kalacaklar gibi .

Profil resminde ki siz misiniz ?
Isterseniz kaldirın belki tanınırsınız

Eşinizin degişmek için çabaladigini söylediniz
Madem çocuklari vermeden boşanamam beni öldürebilir diyorsunuz
Çocuklarin gercekleri ögrenmesi ve size hak vermeleri 30'lu yaşlarını bulabilir
Isterseniz biraz daha sabredip cocuklarin büyümesini bekleyin boşanmak için

Siz neden savunmaya geçiyorsunuz, ben konu sahibine yazdım.. ve ilk mesaja göre yazdım.. geride neler yazılmış onu bilemem!

Ölüm mü?
Ölüm tehditi aldığın birine çocuk vermek mi?
Aksine caniden herkesin kurtarılması gerekmiyor mu?

Allahım sana geliyorum...

Sadece yaşayan bilir bu durumu galiba. Bu kadar kötü yaşamadım ama bende boşanmanın eşiğinden döndüm. O bile çok yıprattı beni. İnsanlar anlamıyor. Hemen yaftalıyor. Çocuğundan vazgeçiyor diye. Alakası yok.

Bence iyi bir baba ve cocuklara bakan bir babanne varsa hic bozmayin cocuklarin duzenini, bazen anne olmak buyuk fedakarlik gerektiriyor ve kokten degisimler icin de buyuk fedakarliklari goze almak lazim.
Ayrica cocuklar annede kaldiginda olay olmuyor da babada kaldiginda neden olay oluyor anlamiyorum, sevgi eşit, sorumluluk eşit, bu durumda cocuklarin ve ebeveynlerinin yasamini en az etkileyecek bir karar verilmeli.

Ben cocuklari babaya bırakarak da cocukla sağlıklı iliski kurulacağını dusunenlerdenim. Ama şiddete meyilli bir adamın "iyi baba"ligina güvenemem.
Buradaki kilit nokta o zaten.
Babaların da anneler kadar ebeveynlik hakkı vardır, şahsen asla yapacak olmasam bile bunu başarabilen elbet babalar, adamlar muhakkak vardır.
Ama şiddet....

Eşiniz boşanmanız durumunda çocukları size karşı dolduracak çok büyük ihtimalle.

Görüşümenize müsade etmeyecek.

Hele ayrı şehire giderseniz ailenizin yanına zor olur iletişim kurmanız.

Ayrıca bahsettiğiniz profilde bir adam stresli döneminde çocuklara da zarar verebilir pekala.

Bu şartlarda çocukları bırakma şartıyla boşanmanız doğru bir karar değil bence.

Siz neden savunmaya geçiyorsunuz, ben konu sahibine yazdım.. ve ilk mesaja göre yazdım.. geride neler yazılmış onu bilemem!
Savunmaya geçerim tabi. Hanımefendinin psikolojisi zaten harap halde. Bilerek yada bilmeden bu şekilde yargılayan yorumlar çok üzer insanı. Hemcinsleeime destek olup savunamayacaksam bu platformda ne işim var. Eleştirmek için üye olmadım ben. İyi şeyler duymaya ihtiyacı var kadınların böyle zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…