• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Süreci - Karar

Sen adamdan bosanacaksin ona aldığın krediyi 10 yıl ödeyecek misin? Ben anlamadım gerçekten. seni de avukatıni da anlamadim. Sen onlar gununu gun ederken her ay kredi odemeye yipranmayacak misin?

sen bu 10 yıla evlenir çocuk sahibi olursun zaten. Çocuğunun hakkını bu heriflere mi ödeyeceksin.

bir de 10 yıllıksa ev kredisi çekmişsin demektir. Ev senin üstüne olmadan nasıl ev kredisi çektiler. Banka zinhar vermez. Tapuya gidip sen satış yapsan yine ev gittiği için krediyi kapatman gerekir. Sende olmayan eve kredi de ödeyemezsin. Evi senden nasıl çaldılar ben anlamadım .
hayır konuyu saptırmış herkes

kredi benim üzerime değil

evlenince oturduğumuz ev . düğünde az bir süre önce alındı ve eşim adına kredi çıkmadığı söylenerek (planlanmış meğer ) bir akrabası adına kredi çektiler

fakat düğünden sonra kredinin ödemesini biz yaptık . daha doğrusu ben daha çok ödeme yaptım fakat şu an benim hiç ödeme yapmadığımı yardım etmediğimi iddia ediyorlar

Konunun sonunda evin değerinin 1 trilyon olduğu ve hakkını nasıl alacağı vs yazıyordu ama ben o noktada konu sahibini haklı bulmadım.
Evi zaten onlar almış, 500bin e aldılar ve değeri 1 milyona çıktıysa bu onların yatırımı olmuş oldu. Ki evin borcu hala ödeniyor.
Ev üzerindeki hakkı bana göre koyduğu para neyse o. Çünkü ev onların bile değil.

Eski konuda böyle idi.
Bana kalırsa uzatmayın pembebogurtlen91 pembebogurtlen91
Ne kadar maaş alıyorsunuz bilmiyorum ama 11 aylık maaşla kurtarmışsınız kendinizi...
Ne kadarını geri alabilirseniz eyvallah edin.
yani konu sapmş ama benim tek derdim ev değil ki şu an ev onun üzerine olmadığı için evden bişey alamayacağımı zaten biliyorum

benim tüm altınlarımı aldılar ve parmağımdaki yüzüğe kadar çaldılar .düğün zamanı borcumuz var deyip evin çoğu şeyini bana aldırdılar vs vs ben bunları hazmedemiyorum

Kandırılmış olmak insanin canını sıkıyor.
İnanın konu sahibinin ve benim muhatap olduğumuz aileler seytan.
Herşeyi en ince ayrıntısına kadar planlayıp yapıyorlar.
Avukatım da aynen boyle söyledi ama onun sayesinde baya delil topladım ben. Bu şeytanlarla uğraşmak istiyorsan biraz sen de şeytan olacaksın ya da öyle bir avukat bulacaksın.
Çekişmeli o kadar uzuyor ki bence anlaşmalı yapmaya çalış ben denedim kabul edilmedi.Mecburen çekişmeli ve büyük şehirlerde daha zor sana sıra gelmiyor.

Eee tamam işte 10 yıllık kredi borcunuz var hem de başkasının üzerindeki bir eve öyle değil mi?
Bu bile büyük bir ispat değil mi kandırıldığınıza dair?
Bilemedim arkadaşım,yerinizde olsam avukatı değiştirirdim.
Eşyayı,altını geçtim de o kadar kredi zorluğu çekmişim,evimi kimseye yar etmezdim.
işte avukat çok olumsuz konuşuyor hep

bende sinir oluyorum başka avukatada maddi durum olarak gidemiyorum şu an

sıfırı tüketmiş durumdayım çoğu taksidim daha yeni bitti :KK43:

Kandırılmış olmak insanin canını sıkıyor.
İnanın konu sahibinin ve benim muhatap olduğumuz aileler seytan.
Herşeyi en ince ayrıntısına kadar planlayıp yapıyorlar.
Avukatım da aynen boyle söyledi ama onun sayesinde baya delil topladım ben. Bu şeytanlarla uğraşmak istiyorsan biraz sen de şeytan olacaksın ya da öyle bir avukat bulacaksın.
Çekişmeli o kadar uzuyor ki bence anlaşmalı yapmaya çalış ben denedim kabul edilmedi.Mecburen çekişmeli ve büyük şehirlerde daha zor sana sıra gelmiyor.
aynen öyle büyük şehirdeyim .en az 2-3 yıl sürermiş

o kadar süre onları çekmeye hiç sabrım yok

evet hiç hazmedemiyorum olanları

O zaman araştır netten guzel bir protokol hazırla.Gelecekte de tazMinat davası açma hakkini saklı tutarak bir miktar da para al sonra iyi bir avukat ile yola devam et benim avukatım iyidir, kanıtlarım da var ama yine de geriliyorsun.

2-3 katı yazmışsınız sandım ki gerçekten katı, 3te biri ya da yarısını vermeyi teklif ediyorlarmış meğer.

ben şahsen anlaşmayı tercih ederdim; o adamın soyadından/bu mahkeme işlerinde sıyrılıp kurtulmak için.

tabi geride ödenecek bir şey bırakmadan giden gitsin bundan sonra benden bir şey alamazlar derdim.
şöyle düşünün bana ödemeleri gereken tutar örneğin 100 bin tl ise onların teklif ettiği rakam 20.000 bin - 30.000 bin

mehir konusuna da ödemeyeceğini içinin rahat olduğunu hakkımı helal etmesemde önemsemediğini söyledi

Allah belasını buldurur... Avukat nasıl olumsuz konuşuyor? İspat edemeyeceğiniz şeyler mi? Garanti veremiyorsa, sağlam deliliniz yoksa mecburen anlaşacaksınız. Bu para pul mevzularından dolayı yıllar sürüyor boşanmalar. Kaybetme riskiniz yüksekse bulaşmayın. Zamanınıza yazık olur baka bir şeye değil. Bir de soyadını taşımaya devam edersiniz

Fakat size sormak istediğim ; ben her geçen gün daha da çirkefleşen bu insanlardan bir an önce kurtulmak için , çekişmeli boşanma süreciyle uğraşmamak , daha fazla üzülüp yıpranmamak adına allaha havale edip anlaşmayı kabul mu etsem.

"Sana hep bunu yapmanı söyledim. Boşuna zaman kaybı, boşuna o insanın hala soyadını taşıma..
Sal ipini gitsinn ....
Değmez aileni yıpratmaya... Önüne bak daha çok gençsin..." pembebogurtlen91 pembebogurtlen91

Allah belasını buldurur... Avukat nasıl olumsuz konuşuyor? İspat edemeyeceğiniz şeyler mi? Garanti veremiyorsa, sağlam deliliniz yoksa mecburen anlaşacaksınız. Bu para pul mevzularından dolayı yıllar sürüyor boşanmalar. Kaybetme riskiniz yüksekse bulaşmayın. Zamanınıza yazık olur baka bir şeye değil. Bir de soyadını taşımaya devam edersiniz
evet kaybetme ihtimalimiz daha yüksek. bir de benim şansıma hakim de iyi çıkmaz kesin

elimde pek fazla delil kanıt bişey olmadığı için şahidim olmadığı için

Telefonda veya yüz yüze konuşunca ses kaydı alın. Bundan sağlam delil mi olur? Madem haklarınızı vermeyeceklerini,tatile gideceklerini söyleyip duruyorlar ya. Bir kez daha bu konuşmayı yaptırın, kendiniz için

Fakat size sormak istediğim ; ben her geçen gün daha da çirkefleşen bu insanlardan bir an önce kurtulmak için , çekişmeli boşanma süreciyle uğraşmamak , daha fazla üzülüp yıpranmamak adına allaha havale edip anlaşmayı kabul mu etsem.

"Sana hep bunu yapmanı söyledim. Boşuna zaman kaybı, boşuna o insanın hala soyadını taşıma..
Sal ipini gitsinn ....
Değmez aileni yıpratmaya... Önüne bak daha çok gençsin..." pembebogurtlen91 pembebogurtlen91
canımm haklısın bende öyle diyorum ama bir yanımda çok öfke dolu yediremiyorum hala utanmadan mesaj atıyorlar hala yok tatile gidicez de yok mehiri aldıklarına say da hiç bişey alamazsın da saçma sapan konuşup sinirimi zıplatıyor

çoğu şeyi kanıtlayamayacağımı bildiği için bu özgüven esasında

yani konu sapmş ama benim tek derdim ev değil ki şu an ev onun üzerine olmadığı için evden bişey alamayacağımı zaten biliyorum

benim tüm altınlarımı aldılar ve parmağımdaki yüzüğe kadar çaldılar .düğün zamanı borcumuz var deyip evin çoğu şeyini bana aldırdılar vs vs ben bunları hazmedemiyorum

Böyle insanlardan kendinizi be kadar çabuk kurtarırsanız o kadar iyi.
Siz hazmedemiyorsunuz ama dava uzadıkça daha büyük çirkinlikler olacak.
Bence avukatınızı dinleyin. Anladığım kadarıyla avukatınızın ki biraz da dost tavsiyesi.
Hırs yapıp onlara zarar vereceğim derken siz zarar göreceksiniz.
Mutlaka daha dişli ve daha fazlasını alacak avukat bulursunuz ama, değer mi?

1 Yıl boyunca kredinin tamamını siz ödemiş bile olsanız ben sizin yerinizde olsam böyle çirkef insanlarla muhattap olmayı devam ettirmek yerine anlaşmayı kabul eder çekilirdim, hayatıma devam ederdim. Sonuç iyibariyle olaya şöyle bakardım; Hiç evlenmemiş olsaydım ne altınım ne de param olacaktı ne de evim (Kazanılan maaşı bi şekilde harcadığımı varsayarak). Sonuçta 1 yıl önceki başladığınız yere maddi olarak belki de biraz önde geri dönmüş olacaksınız.. Ama bu iş uzarsa, arada geçecek bilmemkaç yılın manen telafisi sizin için çok zor olabilir.. Bazen vazgeçmek gerekir, pes etmek gerekir kendi akıl sağlığını psikolojini koruyabilmek adına.. Bence öyle yapın..
evet haklısın uğraşmamak lazım. hiç
allaha havale etmek lazım ama bir yandan da deli gibi canalrı yansın istiyorum

canımm haklısın bende öyle diyorum ama bir yanımda çok öfke dolu yediremiyorum hala utanmadan mesaj atıyorlar hala yok tatile gidicez de yok mehiri aldıklarına say da hiç bişey alamazsın da saçma sapan konuşup sinirimi zıplatıyor

çoğu şeyi kanıtlayamayacağımı bildiği için bu özgüven esasında
Eeee değer mii uğraşmaya ozaman, madem kanıtlayamayacaksın da..
Sal ipini gitsin..
Şu hayatta senden daha ağır şeyler yaşayan insanlar var. Neler unutuluyor..
Şükret, hamile kalabilirdin. Cocuğunuz olabilirdi.
Sonrasında sana bir dünya borç takabilirdi ve bütün borçları senin üstüne yapabilirdi.
En önemlisi sana zarar gelebilirdi, veya sağlığından olabilirdin.
Ama çok şükür ki şu yalan dünya da sadece giden paran oldu.
Hazmedeceksin, neler hazmediliyor canım, boşversene...
Ay iyi ki erkenden salmışım ipini boşanmışız bile diyeceksin inan buna.
Bırak gezsin eğlensin.. Senin ahın onun-onların üzerindeyken iki yakası bir araya gelmeyecek onların.
Sadece sabret ve izle.
Ve bu esnada da gençliğini yaşa, hayat çok güzel .....

Son düzenleme:
canım bence anlaşmalı boşan..
bu süreç çok zor bir süreç
evet hazmetmesi zor, ama ne sen ne ailen bu insanlarla muhatap olmayın daha fazla. onlara anladığı dilden konuşmanız için çok çirkinleşmeniz gerecek, siz böyle bir aile değilsiniz ;)
babana katılıyorum.
bırak Allahından bulsun, elbet bir yerden çıkar.
bir an önce babanın soyadına özgürlüğüne kavuş.

Böyle insanlardan kendinizi be kadar çabuk kurtarırsanız o kadar iyi.
Siz hazmedemiyorsunuz ama dava uzadıkça daha büyük çirkinlikler olacak.
Bence avukatınızı dinleyin. Anladığım kadarıyla avukatınızın ki biraz da dost tavsiyesi.
Hırs yapıp onlara zarar vereceğim derken siz zarar göreceksiniz.
Mutlaka daha dişli ve daha fazlasını alacak avukat bulursunuz ama, değer mi?
evet işte tamda böyle

değmeyecek gerçekten de ama sanki şey gibi olacak diyecekler ki ' bak hiç bişey alamadılar söylediğimiz rakamı kuzu kuzu kabul ettiler oh yine biz kazandık yine karda olan biziz hiç bi kaybımız yok ' :KK14: My SouL My SouL

evet kaybetme ihtimalimiz daha yüksek. bir de benim şansıma hakim de iyi çıkmaz kesin

elimde pek fazla delil kanıt bişey olmadığı için şahidim olmadığı için
Avukatiniz ev evlenmeden once alındıği icin cok uzatma anlas anlaminda diyordur,evlenmeden once alındıği icin ortak olmaz ya ondan anlasma yoluna git demistir.

Ama altinlarinizin hepsini alabilirsiniz,sonucta video vardir,yine ev icin kredi ödemesi yaptiysaniz ve faturaniz varsa onu talep edersiniz.

Back
X