- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
ben günlerdır kalbım ve mantıgım arasında kaldım.. ve sonuc olarak mantık agır basıyor.. onu hayatımda ıstemıyorumm... ben süreklı para sıkıntısı cekmek ıstemıyorum yada kocaya para yedırmek ıstemıyorum.. yoksa dünya ıle nasıl bas ederım?? yıpratacak bu adam benı bastan bellı..
bence sende otur düsün ıyıce.. kımseyı bulamam dıyede düsünme.. erkekden bol bırsey yok saten..
yasın kac bılmıyorum ama takma gercekten.. tamam 4 yıl az degıl ama bende 1bucuk yıllık ılıskımı bıtırme kararı aldım sırf bu huyu yüzünden.. süreklı param yok param yok lafı duymaktan gına geldı resmen..!
ya ben zaten ilk yorumumda yaptığı hoş değil dedim ama bana seninde elin sıkı gibi geldi. hakettin demiyorum borcunu aklında tutup ödemesini beklemen bence ayıp insan sevdiğinin arkasından böyle şeyler dermi milyar borcu yokya seni dolandırmadıda 250 tl diyosun ne var yani insanın sevgilisyle birbirine hakkı geçmezmi yok yemek yok hediye yok borç diye ilşkini para üstüne kurmuşsun. herkesten senin düşündüğünün aynısını söyleyip kendini rahatlatma çabasındasın farklı bi yorum gelince bukadar karşı çıkmana gerek yok relax ol kendinin öyle olmadığını ifade edebilrsin bence sen herşeyden önce git bi yasemin çayı iç rahatla çok pahalı da değil merak etme
etrafıma bakıyorum mılletın sevgılısı kızı lımuzuna bındırıp yemeklere götürüyor dogumgünlerınde.. süprizler hazırlıyor.. bızımkı kuru bır mesaj.. benım ona hedıyeler aldıgım halde.. ınsan ne kadar beklemıyorum ıstemıyorum desede senede 1 defa olan özel günlerde kendını özel hıssetmek ıstıyor.. bırtane gül alacak parasıda yoksa vay halıne yanı..
bu konuda aynı sekılde cok dertlıyım yaa
ne limuzini öyle bişeye gerek yok yani ben normalde 2 ay önce sorsanız dünyaya değişmezdim, bana bi mp3ünü verse o lafı etmese bu kadar olay büyümeyecekti bile..
bence bu durumada siz alışmışsınız.sevgilinizde sürekli seni seviyorum falan dior demişsiniz.vaa birisi hergün benimde karnımı doyursa ben ona neler neler dememkiadamın keyfi yerinde ekmek elden su gölden yemek masrafı yok sevgili masrafı yok herhalde sana iyi davranacak.kaz gelicek yerden tavuk esirgenirmi hiç.4 sene demişsin insanlar 10 yıllık 20 yıllık yuvalarını yıkıyorlar canlarına tak ettiğinde.madem rahatsızsın bu durumdan madem 40 tl için 9 saat çalışıyosun;ya bu deveyi güdeceksin ya buı diyardan gideceksin arkadaşım.ben kimseye kendimi kullandırmam buna müsade etmem.kıyamıyorsamda bunun lafını etmem yerim yemeğimi öderim hesabını gık demem.bence siz önce ne istediğinize karar verin.belliki sizi sindirmiş haköıyken haksız olduğunuza bile inandırıyor ve sen hala seviyorum seviyor diyorsun????ben bu ilişkide aşk göremedim.çıkar menfaat ilişkisine dönmüş bu iş.bu adamla evlensen ne fatura öder ne kira nede alışveriş yapar.sırtını dayar sana ohhhhh lükx hayat gell keyfim gel..ha madem hesap ödemek istemiyorsunya yemek yemiyeceksin yanına tok gideceksin yada daha kararlı olup yemeğini yiyp kalkacaksın masadan emri vaki yapacaksın.ozaman görürsün gerçek yüzünü.hoş artık yüzde kalmamış ya nese
ne limuzini öyle bişeye gerek yok yani ben normalde 2 ay önce sorsanız dünyaya değişmezdim, bana bi mp3ünü verse o lafı etmese bu kadar olay büyümeyecekti bile..
Valla yorumunuz bana öyle dokunduki defalarca okudum. Menfaat ilişkisi demişsiniz bi bayan hisseder ben beni sevdiğini hissediyorum ama onu denicem dedğiniz gibi artık kesinlikle ben ödemicem beni kullanmasına izin vermicem... hala yakıştıramıyorum yani bu benim ilişkim miii:2:
Onca yüzsüzlüğüne rağmen bir de size "beni kullanıyorsun" diyebilmiş ya helal olsun !
Eee ne demişler "kişi kendinden bilir işi"
İlişkinizin elle tutulacak bir yanı kalmamış,4 yıl emek vermiş olsanız da her şeyi mahvetmiş son zamanlarda.
Bu adamla evlenilmez ki,evlendiğinizde kendisi çalışıyorsa bile işi bırakıp sizin paranızı yer ve hiç de utanmaz
Çünkü çok kötü alıştırmışsınız,o da yüzsüzlüğüne yüzsüzlük eklemiş.
İlerde evlenseniz falan kucağınızda çocukla baba evine döneceğiniz kesin,canım cicim dönemindeyken sizi sömüren adam evlenince daha neler yapar kim bilir
Ben sizin ayrılmaya niyetli olduğunuzu falan da düşünmüyorum,en baştan en sona kadar tüm sayfaları bilhassa sizin yorumlarınızı dikkatle okudum,geçen 4 yıl uğruna siz önünüzdeki 40 yılı feda edeceksiniz belli.Ama olmaz ki,zararın neresinden dönerseniz kardır
Aşk gözünüzü kör etmiş,ne olur mantıklıca oturup düşünen ve kurtulun şu adam(!)dan.
Çok çok afedersiniz ama ben hayatımda böyle yüzsüz,gamsız adam görmedim
allah kolaylık versin ya... bide 4 yıllık ilişki diyosunuz nasıl olur anlamadım.... benm şuan gelirim sıfır yeni mezn oldm dönem başında çalşmaya başlıcam... hiç dedirtmeden veriyor direk eline ne geçerse, hatta sen bana ver ben tutamıyorum parayı diyor.. böyle birşeyin en ufak sinyalini yapsa ne bir kuruşunu alır yerim ne de aramızdaki samimiyete gram güvenirim...(biz ikimizde öğrenciyiz bu arada) samimiyet yoksa aşk yok aşk yoksa ben yokum... ki kızlar ilerde evlencekseniz.. bunun düğünü var hayelleriniz eviniz bir sürü masraf... herşeyi kendiniz mi yapacaksınız... iyi düşünün derim.
eğer kendinize saygınız varsa kararlı olun ve kararınızdan vazgeçmeyin.ben eşimi 15 yaşında tanıdım oda 18 yaşındaydı.gezmeye giderdik ve en sevmediği laf benim param var lafı idi.asla bana para harcatmazdı.bende onun yanında hiç bişe istemezdim.yaşlarınızı bilmiyorum ama biz daha o yaşlardayken bile böle çıkarcı davranmadık.16 yıldır birlikteyim eşimle 11 yılda evli...çok iyi kararlar ver sağlam adımlar at.bunun ileriside var.şimdi 4 yılım var dersin sonrada geçip giden gençliğine ömrüne ağlarsın.kimse bulunmaz hint kumaşı değildir!!!!
sana bol sabır dıleyıp yatıyorum ben.. ıyı geceler.. ınsallah düzelir bu durum!!
yorumunuz için teşekkürler. evet çok doğru ayrılmayı düşünmüyorum çünkü 1 buçuk ay önce böyle değildi kendisinin parası bitti e ödeyeceğim tabi ilk zamanlar hiç alınmadım birimiz zor zamandaysa birbirimize yardım etmeliyiz. Sonra para çekerken bankada param olduğunu gördü iyice azıttı zaten bi konuşmasında paran olmasa verirdim mp3ü gbi bişey kullanmıştı o kadar paran var o kdr şey alıyosun onuda al demişti... hemen bitirmek doğru olmaz ama bakıcam eğer bu böyle devam eder benden bişeylerini sakındığını hissetmeye devam edersem o zaman en son açık açık konuşur ve bitirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?