Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

haklıısnız.. ama bu sebepten dolayı bitirmicem en azından sabredicem belki geçici bi durumdur, ama kesin kararım bundan sonra ben harcamicam. Benden bişeylerini sakınması çok üzdü beni benim harcadiğim parayı geçtim ondanda karşılık bulsam yeterdi. bir kere bi sağol bile demiyor. Alışkanlık etti resmen

etrafıma bakıyorum mılletın sevgılısı kızı lımuzuna bındırıp yemeklere götürüyor dogumgünlerınde.. süprizler hazırlıyor.. bızımkı kuru bır mesaj.. benım ona hedıyeler aldıgım halde.. ınsan ne kadar beklemıyorum ıstemıyorum desede senede 1 defa olan özel günlerde kendını özel hıssetmek ıstıyor.. bırtane gül alacak parasıda yoksa vay halıne yanı..

bu konuda aynı sekılde cok dertlıyım yaa

allah kolaylık versin ya... bide 4 yıllık ilişki diyosunuz nasıl olur anlamadım.... benm şuan gelirim sıfır yeni mezn oldm dönem başında çalşmaya başlıcam... hiç dedirtmeden veriyor direk eline ne geçerse, hatta sen bana ver ben tutamıyorum parayı diyor.. böyle birşeyin en ufak sinyalini yapsa ne bir kuruşunu alır yerim ne de aramızdaki samimiyete gram güvenirim...(biz ikimizde öğrenciyiz bu arada) samimiyet yoksa aşk yok aşk yoksa ben yokum... ki kızlar ilerde evlencekseniz.. bunun düğünü var hayelleriniz eviniz bir sürü masraf... herşeyi kendiniz mi yapacaksınız... iyi düşünün derim.

Son düzenleme:

tatlım para mevzuları tabiki hoş değil..ama burada söz konusu ikiside öğrenci..herşeyin bir sınırı var değil mi?
hem bu kız nıye onun her şeyini ödemek zorunda olsun ki??

çocuk resmen kızı kullanıyor işte...mantıklı ol..

kendı pencerenden bakmayı bırak , karsı tarafın penceresınden bakmayı dene...belki o zaman anlarsın .

Son düzenleme:
kimse kusura bakmasın öğrencinin 3 kuruşu bile değerlidir ... konu sahibesinin derdi para değil bu oldukça anlaşılır........

ne limuzini öyle bişeye gerek yok yani ben normalde 2 ay önce sorsanız dünyaya değişmezdim, bana bi mp3ünü verse o lafı etmese bu kadar olay büyümeyecekti bile..

alıskanlık eder tabı cünkü hep yapmıssın hep yapmıssın.. nasılsa öder dıyor yada parası var dıyor..

ben cok sabrettım ama son olay sabrımı tasırdı.. süreklı parası olmadıgından yakınıyor ama gece gezmesınden gerı kalmıyor.. alemlere akmak ıcın parası var..

bızımkıde sevıyordu ölyordu askından.. cok güzel gösterdı askını sevgısını gece gezmelerıne gıderek lafta olmaz sevgı!! gösterecekkkk

Onca yüzsüzlüğüne rağmen bir de size "beni kullanıyorsun" diyebilmiş ya helal olsun !

Eee ne demişler "kişi kendinden bilir işi"

İlişkinizin elle tutulacak bir yanı kalmamış,4 yıl emek vermiş olsanız da her şeyi mahvetmiş son zamanlarda.

Bu adamla evlenilmez ki,evlendiğinizde kendisi çalışıyorsa bile işi bırakıp sizin paranızı yer ve hiç de utanmaz

Çünkü çok kötü alıştırmışsınız,o da yüzsüzlüğüne yüzsüzlük eklemiş.

İlerde evlenseniz falan kucağınızda çocukla baba evine döneceğiniz kesin,canım cicim dönemindeyken sizi sömüren adam evlenince daha neler yapar kim bilir

Ben sizin ayrılmaya niyetli olduğunuzu falan da düşünmüyorum,en baştan en sona kadar tüm sayfaları bilhassa sizin yorumlarınızı dikkatle okudum,geçen 4 yıl uğruna siz önünüzdeki 40 yılı feda edeceksiniz belli.Ama olmaz ki,zararın neresinden dönerseniz kardır

Aşk gözünüzü kör etmiş,ne olur mantıklıca oturup düşünen ve kurtulun şu adam(!)dan.

Çok çok afedersiniz ama ben hayatımda böyle yüzsüz,gamsız adam görmedim

ne limuzini öyle bişeye gerek yok yani ben normalde 2 ay önce sorsanız dünyaya değişmezdim, bana bi mp3ünü verse o lafı etmese bu kadar olay büyümeyecekti bile..

demek ıstedıgım neler var yanı.. mılletın sevgılılerı neler neler yapıyor.. bızım gözümüz öyle yüksekte olmadıgı halde degerımız bılınmıyor!!

Valla yorumunuz bana öyle dokunduki defalarca okudum. Menfaat ilişkisi demişsiniz bi bayan hisseder ben beni sevdiğini hissediyorum ama onu denicem dedğiniz gibi artık kesinlikle ben ödemicem beni kullanmasına izin vermicem... hala yakıştıramıyorum yani bu benim ilişkim miii:2:

eğer kendinize saygınız varsa kararlı olun ve kararınızdan vazgeçmeyin.ben eşimi 15 yaşında tanıdım oda 18 yaşındaydı.gezmeye giderdik ve en sevmediği laf benim param var lafı idi.asla bana para harcatmazdı.bende onun yanında hiç bişe istemezdim.yaşlarınızı bilmiyorum ama biz daha o yaşlardayken bile böle çıkarcı davranmadık.16 yıldır birlikteyim eşimle 11 yılda evli...çok iyi kararlar ver sağlam adımlar at.bunun ileriside var.şimdi 4 yılım var dersin sonrada geçip giden gençliğine ömrüne ağlarsın.kimse bulunmaz hint kumaşı değildir!!!!

yorumunuz için teşekkürler. evet çok doğru ayrılmayı düşünmüyorum çünkü 1 buçuk ay önce böyle değildi kendisinin parası bitti e ödeyeceğim tabi ilk zamanlar hiç alınmadım birimiz zor zamandaysa birbirimize yardım etmeliyiz. Sonra para çekerken bankada param olduğunu gördü iyice azıttı zaten bi konuşmasında paran olmasa verirdim mp3ü gbi bişey kullanmıştı o kadar paran var o kdr şey alıyosun onuda al demişti... hemen bitirmek doğru olmaz ama bakıcam eğer bu böyle devam eder benden bişeylerini sakındığını hissetmeye devam edersem o zaman en son açık açık konuşur ve bitirebilirim

Son düzenleme:

Gerçekten o samimiyet gitti bunada çok üzülüyorum buluşmalarımız çok güzel geçerdi şimdi güvenemiyorum artık. Bana aksi olduğunu kanıtlaması gerek yoksa hep mutsuz olucam...

bir kereliğine aşkm kredi kartımın limiti yok vs diyip para istesen fln? hiç para istedn mi ondan.. yada bulştuğunuzda bugün yemek yemesekmi bende para yok cnm sende varmı? desen fln ne der acaba...

bende çok üzülüyorum böyle olsun istemezdim evet çok çirkin bi konu malesef..

Erkek arkadaşınızın zor zamanlar yaşadığını düşünmüyorum.

Kendisi yediğiniz yemeğin hesabını "nakitim,param yok"diyerek size ödettirirken yemekten sonra gidip sizin yanınızda laptopuna bilmem ne almayı biliyor

Siz ağlıyorsunuz yanında ve "neden ağlıyorsun?" diye resmen hiç ama hiç utanmayarak salak ayağına yatıyor

Parası yok değil yani,sizi resmen sömürüyor kene gibi ve siz hala "birimiz zor zamandaysa yardım etmeliyiz"diyorsunuz.

Hem parası olmayan adam 160 tl lik,140 tllik ne bileyim ayakkabı yağmurluk falan almaz alıyorsa da bunu size "param yok"diye ödettirmez,resmen enayi yerine koyuyor sizi

Her yorumunuzda ayrı şoka uğradım,sinirlerim zıp zıp zıpladı vallahi okudukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…