Canım sevgilimin yaptığı nankörlük

gelişmeleri dinleriz senden....
hersey ınsanlar için unutma kimimiz aldatılıyor, kimimiz kullanılıyor ya da kimimiz çok seviliyor vs vs. ..
Allah yardımcın olsun......

bir kereliğine aşkm kredi kartımın limiti yok vs diyip para istesen fln? hiç para istedn mi ondan.. yada bulştuğunuzda bugün yemek yemesekmi bende para yok cnm sende varmı? desen fln ne der acaba...

hiç bir kere bile istemedim yani isteyememde kişiik meselesi çekinirim tabiki insanlar zor durumda kaldıklarında en yakınlarından borç isteyebilirler ama benim için zor. Zaten istesemde inanmaz param olduğunu biliyo. yani bide öyle bi oyun yapsam alır yani ama illa oyun mu yapmam lazım param olduğu halde alsın. bi kerede dur ben veriyim desin aaa yok olmaz desin

gelişmeleri dinleriz senden....
hersey ınsanlar için unutma kimimiz aldatılıyor, kimimiz kullanılıyor ya da kimimiz çok seviliyor vs vs. ..
Allah yardımcın olsun......

teşekkür ederm perşembe günü plaja gtmeyi planlıyoruz bakalım ne oucak plaj giriş parasını herkes kendi öder bu kesin de yemek nolur bilmiyorum

çok ilgnç cnm ya. hesap geldiğinde hiç bi hareket yapmasan? her sefernde bende yok sen ödemi diyor.. genelde hesap defterini de erkeğin önüne koyrlar.. senin önüne mi uzatıyor?

benimkisi hayatta ödettirmez..bazen içimden gelir aşkım bu sefer benden olsun derim
zorla o parayı cebime sokmaya çalışır...

yaa ama bende ara sıra hesap ödemek istiyorum ciddiyim ben

bazen de,, o kadar ödemek istiyorsan al bununla öde der ( parayı elime verir) resmen dalga geçer

Son düzenleme:
canım biz genelde self servis olan restaurantlarda yemek yiyoruz arada oluyo dediğin gibi ama yemek öncesi konuşulmuş oluyo yani söyle oluyo hadi yemek yiyelim diyoruz sonra o hemen benim param yok diyo bende bişey diyemiyorum tabi ne dicem olsun diyorum hee o zaman yemeyelim mi dicem

ne güzel özeniyorum valla :2: yani hep o ödesinde istemiyorum ama benden parasını sakınmadığını anlamak istiyorum yeter

ne güzel özeniyorum valla :2: yani hep o ödesinde istemiyorum ama benden parasını sakınmadığını anlamak istiyorum yeter

tabiki tatlım sorun para değil.insan değerli olduğunu, sevildiğini bilmek görmek istiyor...anlıyorum seni..

ama onu denemelısın, bir yere gidin dene sevdiğin insanı..

giderken hemen söyluyor mu sana ( param yok) diye?
yoksa siz mekana girdiğiniz zaman mı söylüyor??

Kesinlikle o kdr haklısınızki bende aynen sizin gibi düşünüyorum hem param yok diyo sonra kendine nasl bişeyler alıyo. Anladımı ağlamamdan anlamadımı bilmiyorum ama bugün yemek yedikten ve eşyaları aldıktan sonra tekrar yemek yer misin diye sorması (mahsustan tabi nasl yiyim o kadar ) benide düşündürdü acaba anladıda mı öyle sordu diyorum

tok olduğunu bildiği halde soruyor yani...nasıl olsa toksun ya...öyle yaptıgı zaman inadına evet acıktım dıceksın bak
nasıl ayran budalası gibi baka kalıyor..

yani genelde hemen söylüyo yemek yiyelim diyince ama benim param yok diyo. paramı alıp para ödemeye gidp üstünü vermediği zamanıda bilirim ben çokta uzak değil geçen hafta filan olması lazım...

İyi de böyle adamla ileride ne yapacaksın evlenirsen sana kıyafet bile aldırmazsa :26: benim bir arkadaşımın sevgilisi de sürekli borç istiyordu arkadaşımdan ve ödemiyordu mecbur ayrıldı kız..Kendini kullandırma da tatlım, huylu huyundan geçmez ya belki başedebilirsin(belkiii)

yani genelde hemen söylüyo yemek yiyelim diyince ama benim param yok diyo. paramı alıp para ödemeye gidp üstünü vermediği zamanıda bilirim ben çokta uzak değil geçen hafta filan olması lazım...

hmmm..bir müddet ondan ayrı yemek yemeyi düşün bence..

sen sormayınca mecburen acıktıgını söyleyecek..

tatlım bence kullanıyor bu nankör seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…