- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
teşekkür ederim canımm sanada iyi geceler çok sağol desteğin için. evet bu arada her buuşmamızda yemek yiyoruxz çünkü sıcak dışarıda durulmuyo acıkıyosun filan. ama bu alışkanlıkları değiştiricem..
bir kereliğine aşkm kredi kartımın limiti yok vs diyip para istesen fln? hiç para istedn mi ondan.. yada bulştuğunuzda bugün yemek yemesekmi bende para yok cnm sende varmı? desen fln ne der acaba...
bir kereliğine aşkm kredi kartımın limiti yok vs diyip para istesen fln? hiç para istedn mi ondan.. yada bulştuğunuzda bugün yemek yemesekmi bende para yok cnm sende varmı? desen fln ne der acaba...
gelişmeleri dinleriz senden....
hersey ınsanlar için unutma kimimiz aldatılıyor, kimimiz kullanılıyor ya da kimimiz çok seviliyor vs vs. ..
Allah yardımcın olsun......
benimkisi hayatta ödettirmez..bazen içimden gelir aşkım bu sefer benden olsun derim
zorla o parayı cebime sokmaya çalışır...
yaa ama bende ara sıra hesap ödemek istiyorumciddiyim ben
bazen de,, o kadar ödemek istiyorsan al bununla öde der ( parayı elime verir) resmen dalga geçer
ne güzel özeniyorum valla :2: yani hep o ödesinde istemiyorum ama benden parasını sakınmadığını anlamak istiyorum yeter
Erkek arkadaşınızın zor zamanlar yaşadığını düşünmüyorum.
Kendisi yediğiniz yemeğin hesabını "nakitim,param yok"diyerek size ödettirirken yemekten sonra gidip sizin yanınızda laptopuna bilmem ne almayı biliyor
Siz ağlıyorsunuz yanında ve "neden ağlıyorsun?" diye resmen hiç ama hiç utanmayarak salak ayağına yatıyor
Parası yok değil yani,sizi resmen sömürüyor kene gibi ve siz hala "birimiz zor zamandaysa yardım etmeliyiz"diyorsunuz.
Hem parası olmayan adam 160 tl lik,140 tllik ne bileyim ayakkabı yağmurluk falan almaz alıyorsa da bunu size "param yok"diye ödettirmez,resmen enayi yerine koyuyor sizi
Her yorumunuzda ayrı şoka uğradım,sinirlerim zıp zıp zıpladı vallahi okudukça
tok olduğunu bildiği halde soruyor yani...nasıl olsa toksun ya...öyle yaptıgı zaman inadına evet acıktım dıceksın bak
nasıl ayran budalası gibi baka kalıyor..
Kesinlikle o kdr haklısınızki bende aynen sizin gibi düşünüyorum hem param yok diyo sonra kendine nasl bişeyler alıyo. Anladımı ağlamamdan anlamadımı bilmiyorum ama bugün yemek yedikten ve eşyaları aldıktan sonra tekrar yemek yer misin diye sorması (mahsustan tabi nasl yiyim o kadar ) benide düşündürdü acaba anladıda mı öyle sordu diyorum
tabiki tatlım sorun para değil.insan değerli olduğunu, sevildiğini bilmek görmek istiyor...anlıyorum seni..
ama onu denemelısın, bir yere gidin dene sevdiğin insanı..
giderken hemen söyluyor mu sana ( param yok) diye?
yoksa siz mekana girdiğiniz zaman mı söylüyor??
yani genelde hemen söylüyo yemek yiyelim diyince ama benim param yok diyo. paramı alıp para ödemeye gidp üstünü vermediği zamanıda bilirim ben çokta uzak değil geçen hafta filan olması lazım...
tok olduğunu bildiği halde soruyor yani...nasıl olsa toksun ya...öyle yaptıgı zaman inadına evet acıktım dıceksın bak
nasıl ayran budalası gibi baka kalıyor..
tokum ama hadi madem içinden geldi sen bana bir pasta ısmarla gönlün olsun diyecektin :)))
tokum ama hadi madem içinden geldi sen bana bir pasta ısmarla gönlün olsun diyecektin :)))
he bide sonra şaka yapıyo ben sordum sen istemedin bi dahakine yine sen ödiceksin sıra sende diyo. bende yarım ağızla sırıtıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?