Çocuk,evlilik,yuva özlemi kuranlar!!

Benimki de ikizler. Bu sitede yazılanları okuyana kadar aklıma gelmiyordu, ama artık geliyor

okurken insAllah bosaniyordum dedim. Hakkinda hayirlisi. Yalan, siddet affedilmeyecek seyler. Cocugun varmi? Rabbim bundan sonra hayirli kapilar acsin.

Bırak 28 yaşındaki kızı 5 yaşındaki kız bile evcilik oynarken oyuncak bebekle anne gibi davranmıyor mu,bebeğini sarıp sarmalamıyor mu,hangi kız çocuğu ilerde acaba evleneceğim kişi kim diye merak etmedi,kendi kendine hayaller kurmadı.Hayallerin ,isteklerin mantıklı ama her şeyin bir zamanı var,demek ki zamanı gelmedi.Yakın çevremdede geç yaşta evlenen vede çoluk çocuğa karışan var.Biraz toplumsal baskıdan çekinebilir,kendinizi değersiz hissedebilirsiniz.İnşallah durdu durdu turnayı gözünden vurdu dedirtecek biri çıkar karşınıza,en kısa zamanda.

ben sizin yorumlarınıza denk geldiğimde beğenerek okurdum böyle bir yorum yaptığınızı görünce üzüldüm açıkçası. konu sahibi seveceği güveneceği biriyle sıcak bir yuva kurma özleminden sözetmiş. artık anne olma özlemi duyduğunu ve hayatını paylaşacak kimse olmamasının ona acı verdiğini söylemiş. o kadar insani bir duygu ki bu. kaldı ki ben de aynı duyguları paylaşıyorum konu sahibiyle.

ayrıca bir dip not düşeyim. eminim ki burda ben ve benim gibi pek çok arkadaşım değer görmedikleri ilişkileri bitirdiler, evliliğe gitme yolunda olmasına rağmen. demek ki mesele koca mevsuzu değil.

konu sahibini anlayan çok az çıkmış. konu sahibi illaki de evlenmekten bahsetmiyor arkadaşlar... derdi de evleneyim de bir kocaya kapak atayım filan değil.

bir hayat yoldaşı, dost, arkadaş ama karşı cinsten biri de olabilir bu kişi, kendi ailesi gibi görecek, bağrına basacak birisi.

Toplum olarak genel değil istisnalar var elbetteki ama evli olmayanı kabullenememe sorunu var galiba . Gittikçe yalnızlaşıyorsun .
Cok doğru evli değilsen pek davetlere cağrılmazsın,yalnız gezmek takılmak zorunda kalırsın.Evli arkadaslarımla da gexiyorum ama 40 yılda bir inanın.Eşi dostu,kvsi eltisi derken bekar arkadasa vakit kalmıyor pek.Zaten bekarların sohbetide bayıyor onları.Bir kv m bir eltim olaydı cok güzel dibine vuruluyor muhabbetin..Yoksa ettiğimiz muhabbet iki dakikada kilit.

konu sahibi aynı durumdayız..hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum.ben de aynı şeyleri hissediyorum çünkü sık sık..hayırlısı diyorum sonra..bu arada yaşım 30.
Saol.Gercekten anlayan benim gibi duyguları paylaşan herkese tesekkür ederim.cocuk sevgisi yiyip bitiriyor beni..Yolda gördüğüm cocukları sevmeden gecmiyorum inşallah hayırlı bi zamanda olur hepimizin

İşte budur:) saol canım

benim de yakın sayılabilcek bir kaç arkadaşım ve kuzenim evliler. onların artık dünyaları bambaşka, çoluk çocuk misafir eş dost. artık ortak konu bile bulamaz oluyoruz. mesela kuzenimle hatırlıyorum bekarken arada onlarda kalırdım yatıya. gece film izlerdik fiskos fiskos dedikodu yapardık, aşk yaralarımızı konuşurduk, kahve falı bakardık, değişik soslu makarnalar pişirip yerdik ve daha bisürü şey. şuan evli ve 3 çocuğu var

şimdi bayramdan bayrama

nasılsın neler yapıyo yaramazlar?
iyiler nolsun işte. sen naptın var mı bişeyler?
yok her zamanki gibi yalnızlık
olur olur kısmet.

diyalog bu

Küçüklüğümden beri ne olacak sorusuna verdiğim cevap "anne olacağım" dı. Hiç istemediğim işletme bölümü okuyup mezun oldum, işe girdim. Sıra evlilikteydi, çevremde herkes sırasıyla evlenip anne olmaya başlamıştı. Biri çıktı karşıma , boşluktan yada hevesten ilişkimiz ilerledi nişanlandık. Sonra bazı olaylar sonucu gözlerim açıldı ki dolandırılıyordum. Bildiğiniz maddi olarak. İlişkim bitti, üzerimde bir dolu borç. Hayallerimi tekrar yakaladım, hep avukat olmak istemiştim, sınavlara girdim hukuk okudum. Tabi yaş geçiyor bu arada, evlenemeyeceğim artık diyerek aldığım çeyizleri evde ailemle kullanmaya başladım. Hoş zaten kimseye de güvenim kalmamıştı. Birden hayatıma internetten tanıştığım biri girdi. Yaşım 33'tü. 34'te evlendim 35'te anne oldum. Şuan 36 yaşındayım. Eşimin ilk evliliğinde bir kızı var, ayrıca Allah kısmet ederse 2. bebeği istiyoruz. Hiç anne olamayacağım derken şimdi 2 kızım var. Hayat o kadar sürprizlerle dolu ki, inanamazsınız. Şuan sizin yaşınızda bir kız kardeşim var, o da benden heveslendi işletme okumuştu şimdi hukuk 3. sınıfta. Hayat sadece tek bir olaydan ibaret değil, sadece evlenmek yada sadece anne olmak değil. Bir çok hayaliniz, bir çok amacınız olsun. Mutlu olun..

Seviyom seni kız misscerry buranın demirbaşı ,yorumların sultanı:)

alerii seypmadig
Daha 28 yasindsiniz, yas 40lari dayandiginda bir ayagim mezarda diye kahrolacaksiniz?
Yahu hayati yeniden tasarlayin, diger kadinlarin yapmadigi yollardan gidin.
Mesela yurt disindan arkadaslar edinin, yakisikli bir Amerikali koca alin kendinize.

Birebir aynı kuzenimle diyaloğumuz.
Hani var mı bişeyler artık diyor ya bana.Ne zaman gececeksin bu dünyaya diyor aslında hiç konu yok bişey yok kızda üzülüyor zaar..

Saol canım inşallah.Ne güzel dikişi tutturmuşsun güzel evlatlar nasip etmiş Allah inşallah bana kısmet olur inşaallah amin tüm cocuksuzlara

ben konunuzu okumuştum, dilerim eşinizin çocuğu için en doğru adımları atarsınız, eskisi gibi sevmeye ve görmeye devam edersiniz. konuyla alakasız olacak ama internetten tanıştınız sanırım eşinizle. ben geçmişte kısa ve mutsuz bir deneyim yaşadım bununla ilgili. o yüzden bir daha istemeyeceğim bir tanışma şekliydi. siz şanslı olanlardansınız sanırım. eğer özel değilse bir forumda ya da bir evlilik sitesinde mi tanıştğınızı merak ettim. yanıtlamayabilirsiniz isterseniz.

Kız o kadar uzağa ne gittin istanbulda yoğmudur hiç:))

Facebook'ta okey oynarken tanıştık :) Meslekler aynı olunca da sohbet ilerledi. :) Köpeğim vardı, ben köpekleri çok severim dışarıda buluşsak sevebilirim değil mi? dedi...Bir baktık evlenmeye karar vermişiz:) Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkartsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…