- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Dayım
2 kuzenim
Şefim
Ex flörtüm hep ikizler
Şefimin 1 karısı, 1 sevgilisi var.
Dayım metres tuttu. Kuzenim evli ama elinde hep telefon kızlarla mesajlaşıyor karısı usandı artık.
Hepsinin ortak noktası: ikizler olmaaak
evlenene kadar herşey gayet normaldi evlendikten sonra hakaretler küfürler devamlı aileme akrabalarıma..
sürekli yalan söylemesi..
el kaldırması
kenara bir lira biriktirmez her ay artan parayı abisine gönderiyo
fazla bile sabrettim ona
neden böyle davrandıgımı sordugumda psikolojık sorunlarım var diyo ama buda yalan
hep işine geldiğini gibi davranıyo.
boşanıyorum zaten .
okurken insAllah bosaniyordum dedim. Hakkinda hayirlisi. Yalan, siddet affedilmeyecek seyler. Cocugun varmi? Rabbim bundan sonra hayirli kapilar acsin.
dünyalar güzeli 3 aylık bi kızım var teyzesi :) şimdi uyandı kucağımda
evet,merhaba hayatını düzeltmesi için bir erkeğe ihtiyaç duyan arkadaşım.kocan sihirli değneğiyle gelip bütün sorunlarını çözer.dünyada bu kadar dert varken 28 yaşında kocam yok ama diye ağlaşan kafalar bi bitmediniz siz ya.
Cok doğru evli değilsen pek davetlere cağrılmazsın,yalnız gezmek takılmak zorunda kalırsın.Evli arkadaslarımla da gexiyorum ama 40 yılda bir inanın.Eşi dostu,kvsi eltisi derken bekar arkadasa vakit kalmıyor pek.Zaten bekarların sohbetide bayıyor onları.Bir kv m bir eltim olaydı cok güzel dibine vuruluyor muhabbetin..Yoksa ettiğimiz muhabbet iki dakikada kilit.Toplum olarak genel değil istisnalar var elbetteki ama evli olmayanı kabullenememe sorunu var galiba . Gittikçe yalnızlaşıyorsun .
Saol.Gercekten anlayan benim gibi duyguları paylaşan herkese tesekkür ederim.cocuk sevgisi yiyip bitiriyor beni..Yolda gördüğüm cocukları sevmeden gecmiyorum inşallah hayırlı bi zamanda olur hepimizinkonu sahibi aynı durumdayız..hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum.ben de aynı şeyleri hissediyorum çünkü sık sık..hayırlısı diyorum sonra..bu arada yaşım 30.
İşte budur:) saol canımkonu sahibini anlayan çok az çıkmış. konu sahibi illaki de evlenmekten bahsetmiyor arkadaşlar... derdi de evleneyim de bir kocaya kapak atayım filan değil.
bir hayat yoldaşı, dost, arkadaş ama karşı cinsten biri de olabilir bu kişi, kendi ailesi gibi görecek, bağrına basacak birisi.
Cok doğru evli değilsen pek davetlere cağrılmazsın,yalnız gezmek takılmak zorunda kalırsın.Evli arkadaslarımla da gexiyorum ama 40 yılda bir inanın.Eşi dostu,kvsi eltisi derken bekar arkadasa vakit kalmıyor pek.Zaten bekarların sohbetide bayıyor onları.Bir kv m bir eltim olaydı cok güzel dibine vuruluyor muhabbetin..Yoksa ettiğimiz muhabbet iki dakikada kilit.
Cok cok cok istiyorum artık gercekten dayanamıyorum.25 yasımdan beri bir bebek istiyorum yasım 28 .
Benim bir bebeğim ne zaman olacak.Üstelik evli bile değilim.Adam gibi biri cıkmadı karsıma.Yaş 30 a gidiyor.Artık her adet olduğumda bir sonrakini bekliyorum heycanls menopoza girmeğe korkuyorum cok.
Çocuğu olanlara vok imreniyorum.Kuzenime gittim gecen cok kötü oldum sevdim cocuklarını doyamadım.Çok üzülüyorum.Ben ne zaman evlinecem,ne zaman cocuğum olacak.Calıştığım yerde herkes evli nişanlı..Gercekten moralim cok bozuluyor.Kendimi motive ediyorum anca 2gün gidiyor.En fazla 2gün iyim yine depresyon basıyor.
Yalnızlık cok kötü cok.Ailemden uzaktayım.Bir kardeşim burda küs bana sebepsiz yere konuşmuyor görüşmüyor.sebebi yok diyor çalışıyorum diyor.Arkadaşlarım evlenip hep gittiler.Bu koca şehirde yalnızım.Bir derdim olduğunda anlatamıyorum kimseye..
Ya bazen o kadar kötü oluyorum ki anlatamam.
Yalnızlık cok zor dertlesebileceğim kardeşim arkadasışm yok.
Benim gibi olanlar neyapıyorsunuz siz neler düşünüyorsunuz.
Valla benim yalnızlıktan başka derdim yok sihirli değneğe de ihtiyacım yok. Mesleğim,gelirim iyi. Aşık olmak istiyorum, yanımda biri olsun istiyorum diye koca koca diye ağlaşmış mı oluyorum?
Kadınların erkeklete, erkeklerin kadınlara ihtiyacı var. İnsanlar yalnız olmak için yaratılmamış ki, uzun süre yalnız yaşamak depresyon sebebi. Doğamı ve insan psikolojisini kabullendim diye koca koca diye ağlamış mı oluyorum?
alerii seypmadigCok cok cok istiyorum artık gercekten dayanamıyorum.25 yasımdan beri bir bebek istiyorum yasım 28 .
Benim bir bebeğim ne zaman olacak.Üstelik evli bile değilim.Adam gibi biri cıkmadı karsıma.Yaş 30 a gidiyor.Artık her adet olduğumda bir sonrakini bekliyorum heycanls menopoza girmeğe korkuyorum cok.
Çocuğu olanlara vok imreniyorum.Kuzenime gittim gecen cok kötü oldum sevdim cocuklarını doyamadım.Çok üzülüyorum.Ben ne zaman evlinecem,ne zaman cocuğum olacak.Calıştığım yerde herkes evli nişanlı..Gercekten moralim cok bozuluyor.Kendimi motive ediyorum anca 2gün gidiyor.En fazla 2gün iyim yine depresyon basıyor.
Yalnızlık cok kötü cok.Ailemden uzaktayım.Bir kardeşim burda küs bana sebepsiz yere konuşmuyor görüşmüyor.sebebi yok diyor çalışıyorum diyor.Arkadaşlarım evlenip hep gittiler.Bu koca şehirde yalnızım.Bir derdim olduğunda anlatamıyorum kimseye..
Ya bazen o kadar kötü oluyorum ki anlatamam.
Yalnızlık cok zor dertlesebileceğim kardeşim arkadasışm yok.
Benim gibi olanlar neyapıyorsunuz siz neler düşünüyorsunuz.
Birebir aynı kuzenimle diyaloğumuz.benim de yakın sayılabilcek bir kaç arkadaşım ve kuzenim evliler. onların artık dünyaları bambaşka, çoluk çocuk misafir eş dost. artık ortak konu bile bulamaz oluyoruz. mesela kuzenimle hatırlıyorum bekarken arada onlarda kalırdım yatıya. gece film izlerdik fiskos fiskos dedikodu yapardık, aşk yaralarımızı konuşurduk, kahve falı bakardık, değişik soslu makarnalar pişirip yerdik ve daha bisürü şey. şuan evli ve 3 çocuğu var
şimdi bayramdan bayrama
nasılsın neler yapıyo yaramazlar?
iyiler nolsun işte. sen naptın var mı bişeyler?
yok her zamanki gibi yalnızlık
olur olur kısmet.
diyalog bu
Saol canım inşallah.Ne güzel dikişi tutturmuşsun güzel evlatlar nasip etmiş Allah inşallah bana kısmet olur inşaallah amin tüm cocuksuzlaraKüçüklüğümden beri ne olacak sorusuna verdiğim cevap "anne olacağım" dı. Hiç istemediğim işletme bölümü okuyup mezun oldum, işe girdim. Sıra evlilikteydi, çevremde herkes sırasıyla evlenip anne olmaya başlamıştı. Biri çıktı karşıma , boşluktan yada hevesten ilişkimiz ilerledi nişanlandık. Sonra bazı olaylar sonucu gözlerim açıldı ki dolandırılıyordum. Bildiğiniz maddi olarak. İlişkim bitti, üzerimde bir dolu borç. Hayallerimi tekrar yakaladım, hep avukat olmak istemiştim, sınavlara girdim hukuk okudum. Tabi yaş geçiyor bu arada, evlenemeyeceğim artık diyerek aldığım çeyizleri evde ailemle kullanmaya başladım. Hoş zaten kimseye de güvenim kalmamıştı. Birden hayatıma internetten tanıştığım biri girdi. Yaşım 33'tü. 34'te evlendim 35'te anne oldum. Şuan 36 yaşındayım. Eşimin ilk evliliğinde bir kızı var, ayrıca Allah kısmet ederse 2. bebeği istiyoruz. Hiç anne olamayacağım derken şimdi 2 kızım var. Hayat o kadar sürprizlerle dolu ki, inanamazsınız. Şuan sizin yaşınızda bir kız kardeşim var, o da benden heveslendi işletme okumuştu şimdi hukuk 3. sınıfta. Hayat sadece tek bir olaydan ibaret değil, sadece evlenmek yada sadece anne olmak değil. Bir çok hayaliniz, bir çok amacınız olsun. Mutlu olun..
Küçüklüğümden beri ne olacak sorusuna verdiğim cevap "anne olacağım" dı. Hiç istemediğim işletme bölümü okuyup mezun oldum, işe girdim. Sıra evlilikteydi, çevremde herkes sırasıyla evlenip anne olmaya başlamıştı. Biri çıktı karşıma , boşluktan yada hevesten ilişkimiz ilerledi nişanlandık. Sonra bazı olaylar sonucu gözlerim açıldı ki dolandırılıyordum. Bildiğiniz maddi olarak. İlişkim bitti, üzerimde bir dolu borç. Hayallerimi tekrar yakaladım, hep avukat olmak istemiştim, sınavlara girdim hukuk okudum. Tabi yaş geçiyor bu arada, evlenemeyeceğim artık diyerek aldığım çeyizleri evde ailemle kullanmaya başladım. Hoş zaten kimseye de güvenim kalmamıştı. Birden hayatıma internetten tanıştığım biri girdi. Yaşım 33'tü. 34'te evlendim 35'te anne oldum. Şuan 36 yaşındayım. Eşimin ilk evliliğinde bir kızı var, ayrıca Allah kısmet ederse 2. bebeği istiyoruz. Hiç anne olamayacağım derken şimdi 2 kızım var. Hayat o kadar sürprizlerle dolu ki, inanamazsınız. Şuan sizin yaşınızda bir kız kardeşim var, o da benden heveslendi işletme okumuştu şimdi hukuk 3. sınıfta. Hayat sadece tek bir olaydan ibaret değil, sadece evlenmek yada sadece anne olmak değil. Bir çok hayaliniz, bir çok amacınız olsun. Mutlu olun..
Kız o kadar uzağa ne gittin istanbulda yoğmudur hiç:))alerii seypmadig
Daha 28 yasindsiniz, yas 40lari dayandiginda bir ayagim mezarda diye kahrolacaksiniz?
Yahu hayati yeniden tasarlayin, diger kadinlarin yapmadigi yollardan gidin.
Mesela yurt disindan arkadaslar edinin, yakisikli bir Amerikali koca alin kendinize.
ben konunuzu okumuştum, dilerim eşinizin çocuğu için en doğru adımları atarsınız, eskisi gibi sevmeye ve görmeye devam edersiniz. konuyla alakasız olacak ama internetten tanıştınız sanırım eşinizle. ben geçmişte kısa ve mutsuz bir deneyim yaşadım bununla ilgili. o yüzden bir daha istemeyeceğim bir tanışma şekliydi. siz şanslı olanlardansınız sanırım. eğer özel değilse bir forumda ya da bir evlilik sitesinde mi tanıştğınızı merak ettim. yanıtlamayabilirsiniz isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?