Çocuk,evlilik,yuva özlemi kuranlar!!

anaa ne tatlı ben facebookta hiç oyun oynamazdım oynasam mı acaba ama ben 1000 defa oynarım olmaz, başkası bir kere oynar olur, kısmet işte. dilerim mutluluğunuz daim olsun. benim hoşlandığım biri var gerçi, ama kendisi bana bir adım bile gelmiyor, dertliyim çok

Allah herkesin gönlüne göre versin insallah..

Vuhuuu düzenli sex mi..

Ablana sülalemin ismini vereyim gelmişime gecmişime saysın ..hörmetler saygılar ablaya

Bir ben mi tuhafim. 28 yasindayim evlensem de olur evlenmesemde havasindayim.
Niye tuhaf olasın .Benim içimdeki duygular sende yok ki.
Bir cocuğu görünce yapışıyormusun hemen yanağına,bebek görüp de kucağına almadan durabiliyormusun ..e o zaman herkes kendine göre normaldir..bir başkası için tuhaf

Malesef bende öyleyim aile bağlarım cok kopuk.Kardeşim var aramaz annem babam cok dinlemez saymaz edki kafada insanlar.Beraber vakit gecireceğim insan arıyorum birde spermi olan sanırım erkek oluyor kendisi

Kardesinle baris oyle olmaz kardes candir, hele gurbette en yakin dosttur yoldastir insana.
Cok doğru söyledinde ben küs değilim sorsan o da değil.Karakteri,mizacı öyle.samimi değil olmadı da hiçbir zaman.Abla bi yere gidelim diyorum canım sıkkın gel diyorum yok diyor.Dert dinlemez beni bunlar için arama kapatıyom der.Bi sıkıntım olsa ararım acmaz.küslük değil aslında bu.Dışardan göremler küsmünüz diyor artık ben bile inanmışım.Yıllardır aynı değişmedi.Küçüktende böyleydi.hiç abla kardeş olamadık.Yalnızlığım boğazımda düşümleniyor ,ağlıyorum anlamıyor.Bu da böyle boşver diyorlar.Demesi kolay işte,yaşaması cok acı cok

Anlsiyete ve panik atak hastasıyım ondan belki böyle aşırı kaygılanmam.
Çocuk sahibi olamasamda eşimle önceden konuşup yuvadan bi cocuk almak istiyorum zaten.hep hayalim.Cocuk dolu her yer bi düzenim olsun da ..

Ayrıca başka amacım yok mutluluk tek amacım ,sevgiyle bir yuva kurmak.
Yalnızım yalnızım yalnız..Anlaşılamıyor galiba
Kardeşim görüşmüyor,arkadaşım yok gittiler hep en iy dostlarım evlenip,bir derdim olduğunda anlatacağım bir hasta annem var.Ona da bişey anlatmıyorum hep psikolojik hasta hem anlaşamıyoruz.benim hiç mutlu bir ailem olmadı istiyorum ki mutlu bir ailem olsun

Rabbim sizede en yakın hayırlı zamanda nasip etsin amin..hemde ikiz

En yakın arkadaşlarım evlenip başka şehire gittiler.Üniden beri cok iydik.Gidince tabi telle görüştük hep sonra azaldı aramalar şimdi yılda iki kez anca.işyerinde yeniyim kimse yok samimi olabileceğim.Kursa falan mı gitsem acep

Ne menopozu yahu? 50'ye kadar yolun var daha çocuk için, geç kalmadın hiç bir şeye. Sırf çocuk için de saçma sapan biriyle evlilik yapma sakın.
Yok canım cok eleyiciyim hatta o konuda.Görüştüğüm cocuklara münker nekir soruları soruyorum.

Amiiiiin tüm bekarlara burdaki

Valla bende bu hayalleri çok kurmaya başladım .
25 yaşına gireceğim şubatta .
Sevgilimle ayrıldık 3 gün önce 9 yıllık ilişkimiz vardı .
Onunla evlenmeyi çok istiyorum bebeğimiz olmasını
Barışır mıyız yine herşey güzel olur mu bilemiyorum

9 yıllık da cokmuş canım.Zor şimdi alıştınız tabi.İnşallah hayırlıysa tekrar barışırsınız.Hayırdır niye ayrıldınız buarada.Neoldu dertleşelim

9 yıllık da cokmuş canım.Zor şimdi alıştınız tabi.İnşallah hayırlıysa tekrar barışırsınız.Hayırdır niye ayrıldınız buarada.Neoldu dertleşelim
Canım sebepleri tam söylemek istemiyorumda benim yaptığım bazı hatalar diyelim .
Ama beni çok sevdiğini biliyorum barışacağımızı da biliyorum ama herşey güzel olsun istiyorum .
Evet evlensek belki ilk okula giden çocuğumuz olurdu :)

İnşallah canım barışırsınız.Yaptığın hatayı bildiğini biliyormu..kolay kolay bitmez bu ilişki 9 yıldan sonra

İnşallah canım barışırsınız.Yaptığın hatayı bildiğini biliyormu..kolay kolay bitmez bu ilişki 9 yıldan sonra
Evet canım belkide biraz yalnız kalmaya ddüşünmeye beni özlemeye ihtiyacı vardır diye düşündüm . O yüzden üstüne gitmedim bende . Zor ya . Düşündüm mesele bugün başkasından bebeğim olsun isteemem ya hayal bile edemiyorum .
En güzel en saf hayalleri onunla kurdum çünkü .
Senin sevgilin falan var mı canım

Yegenlerim var biri daha yeni oldu 1 aylik hic bir duygu olusmadi. Ben beynime kodlamisim 30 yaisndan once evlenmem diye sanirim ondan boyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…