Boşuna yazacağım belki ama ateşin çıktığında annenizi çağırdınız çünkü hastaydınız ve yardıma ihtiyacınız vardı.
Şuanda öylesiniz, direkt hasta değilsiniz belki ama ruh hastası bir eşle 5 yıldan fazladır yaşamak zorundayız kaldığınız için karar verme yetinizi,öz saygınızı kaybetmişsiniz. Ve yardıma ihtiyacınız var , tek başınıza adım atamayacak haldesiniz. Ailenizle konuşup onlardan yardım istemek zorundasınız birşeyler yapmak için.
Eminim anne babanız varsa kardeşiniz yaşadıklarınızı öğrenince size çok destek olup o evden çıkaracaklardır sizi. Utanmayın eşinizin sözlerini söylemekten utanması gereken şu değilsini çünkü.
sanki ailene anlatsan biraz gücünü toplarsın gibi geliyor,
yanında yakınında bir destek arıyorsun ,
son kararın ne olur bilmiyorum ama o adamı baba yapmak lütuf olur
Ailenizin yanına gidin, onlara, bir süre sizde kalmak istiyorum, biz çok kavga ediyoruz, bana her kavgada çok ağırlaflar ediyor, boşanalım diyor, ben biraz ondan uzak kalıp kafamı dinlemek istiyorum deyin. Ondan sonra olacaklara göre davranırsınız. İlk etapta ailenize gidip böyle deyin.haklisiniz.
yanima destek ariyorum. bosanacagimdan emin sekilde anneme babama gitmek istiyorum, sadece dertlesmek icin fazla uzulecek iki insan secmis olurum, hakkim yok..
zaten izin de vermezler ,esimle ve ailesiyle de konusurlar olanlari.
cocuga cok yazik olur, huzurlu mutlu bir ortamda yetismeli hepsi, bunu saglayamadigim bir ortamda onu gormek istemem
ama yasim 31 oldu, iliskide kaldikcada cocuk yapmaya devam ediyor olacagiz muhtemelen.
sindirilmektenannem babam var destek olurlar.
aci cekmeyi de degil, ama bir turlu o son adimi atamiyorum. neden? neden...
Neyi anlayamıyorum biliyor musunuz; sonunun kavga olacağını bildiğiniz halde, sonunda hakaret işiteceğinizi, aşağılanacaınızı,küfür duyacağınızı,sevilmediğinize bir kez daha emin olacağınızı, ve asla boşanamayacağınızı bildiğiniz halde niye beklentileriniz hala yüksek (ilişki standardınıza göre), hala eşinizden bazı talepleriniz var? Madem böyle bir noktadasınız susun o zaman? susun hastalıktan ölseniz dahi bişey beklemeyin, tartışmayın, dile getirmeyin, susun ve evliliğiniz kör topal devam etsin işte, niye kanırtıp duruyorsunuz?haklisiniz
yanima destek ariyorum. bosanacagimdan emin sekilde anneme babama gitmek istiyorum, sadece dertlesmek icin fazla uzulecek iki insan secmis olurum, hakkim yok..
zaten izin de vermezler ,esimle ve ailesiyle de konusurlar olanlari.
cocuga cok yazik olur, huzurlu mutlu bir ortamda yetismeli hepsi, bunu saglayamadigim bir ortamda onu gormek istemem
ama yasim 31 oldu, iliskide kaldikcada cocuk yapmaya devam ediyor olacagiz muhtemelen.
Ablacım allah aşkına eski konularını okudum içim acıdı resmen gözlerim kanadı okurken !! Bu eziyeti neden kendine yapıyorsun yıl olmuş 2019 hatta 2020 diyelim gözünü seveyim böyle bir varlıkla hayat mı geçer bence çocuğun olmamasına yat kalk şükret direk boşaa BOŞAAA VALLA DA BOŞA BİLLA DA BOŞA bu konunu es geçiyorum ama o eski konuların da eşinin söylediği laflar insanlığa sığmayan laflar bak seni azarlıyo küçümsüyo SENİN ÖZGÜVENİNİ SÖMÜRÜYO İZİN VERMEE yazık değil mi sana ya yazık değil mi gençliğine anan seni böyle hödükler azarlasın yerin dibine soksun diye doğurup büyütmedi bende evliyim benim başıma gelse allahıma kocamı yolarım kapının önüne koyarım koyamıyosam da ben toplanıp çekip giderim AYAKLARIN ÜZERİNDE DUR DURABİLİRSİN İSTEYİP TE YAPAMAYACAĞIN BİR ŞEY YOK valla içim yandı bu nasıl bir eziyet bu nasıl bir zulüm o kendini ne sanıyo ya sen niye bunca sene dayandın onla doğmadın ki onla ölesin eğer devam edersen 10 sene sonra ezik büzük özgüvensiz 2 lafı bir araya bile getiremicek hale geliceksin gözünü seveyim yapma bunu kendine...
Neyi anlayamıyorum biliyor musunuz; sonunun kavga olacağını bildiğiniz halde, sonunda hakaret işiteceğinizi, aşağılanacaınızı,küfür duyacağınızı,sevilmediğinize bir kez daha emin olacağınızı, ve asla boşanamayacağınızı bildiğiniz halde niye beklentileriniz hala yüksek (ilişki standardınıza göre), hala eşinizden bazı talepleriniz var? Madem böyle bir noktadasınız susun o zaman? susun hastalıktan ölseniz dahi bişey beklemeyin, tartışmayın, dile getirmeyin, susun ve evliliğiniz kör topal devam etsin işte, niye kanırtıp duruyorsunuz?
siz beni tamamen yanlış anladınız sanırım ben sizi hatalı bulmuyorum.. zaten eşinizin pisliğin teki olduğu çok açık ve net normal zamanda da yapması hiç şaşırtıcı değil yani.. Mesele sizin son noktaya gelecek durumları bile bile üstüne gitmeniz, ama yine de bu evliliği devam ettirmeniz. Ne oluyor böyle biliyor musunuz? "sayıyorum sövüyorum yine ayrılmıyor" oluyor. Kendi değerinizi artık onun bile düşüremeyeceği bi yere kadar düşürüyorsunuz. Sonra da bu evlilikten anlamsız bi umut besliyorsunuz hala. Saçma olan bu. Yapmanız gereken bu evliliği bitirmek.bazi seyler ongorulebilir mesela dunku olan olay evet, susmadim , bazen kendime sans vermek istiyorum sonuna kadar gitsin napicaksa yapsin, hepsi bir sans ondan ayrilmam icin. kendimde o gucu buldugum zaman bende susmuyorum ama son adimi atamiyorum bi turlu. icimde birikmisti dun baya doluydum ona karsi. ayrilmakta vardi hep kafamda.
biraz once yazdigimi da okuyun lutfen. herseyi kestirebilmem mumkun degil ,normal gayet insani hareketlerimde bile nasil tepkiler verdigini gorun.
sizin bakis aciniz da dogru , ama icinde olunca oyle olmuyo.
Canım benim gerçekten özgüvenini almış ezmiş ezmiş toprak altına gömmüş ! Kadına çarptın diye senden utanıyorsa onun toplum içinde dedikleri yüzünden sen ondan utanmıyor musun ? Ya kendine bu kadar bencillik etme bak gerçekten diyorum yapma başa gelmeden bilinmez yaşamadım allahta yaşatmasın ama asla bunlara tahammülüm yoktur. İlk olarak annenlere git ilk çok zor olcak barışmaya meğillenceksin ama yapma hemen iş aramaya başla işe gir kafanı dağıt sonra gezmeye başla o zaman anlıcaksın dışarda hayat varmış diceksin ve ANCA NEFES ALABİLİYORUM diceksin bundan adım kadar eminim hayat eşinin etrafında dönemez sen onun çamaşırını yıkayıp ütüleyip temizliğini yapıp yemeğini yapmak için mi evlendin bir tek ? Nerde senin hayatın ? Nerde senin mutluluğun ? Hani sorsana bi ona en son ne zaman mutlu ettin beni diye kendi egosunu okşamak için hayatında tutuyor seni aşağlık duygusu denir buna. Yapma hayata açıl tek başına savaşabilirsin kaç tane boşanan tanıdığım var ilk 1 sene zorlandı sonra çok şükür ya dediler hayat varmış nefes varmış dediler kendilerine güveni geldi zaten kilonu ve beğenmeyen insanla saniye geçirme o laflarla başlar aldatmayla devam eder bak ben kolay kolay yıkıcı taraf olmam çok pozitif olumlu insanımdır ama senin eşinde bi olumlu ışık düzelme olayı olmaz . Sen onu bırak belli zaman sonra dicek ki beni ondan başkası çekmez bu sefer barışmaya çabalıcak ama sakın geri adım atma bak yalvarırım ezdirme kendine eminim en fazla yaşın 30 lardadır yaşıcağın milyonlarca şey varken evde durup ev işleri yapıp akşamda kocanın azarlarını dinleyip gece ağlayayarak uyumayı rutine bindiriyosun EŞİN DEĞİL HAYATI KENDİNE SEN ZİNDAN EDİYORSUN . Aileme eşimin dediklerini anlatamıyorum diyosun neden ? Anlatılcak şey var anlatılmıcak şey var ama bu gizlenebilcek bir şey değil ve böyle bir insanı sevebilceğine ben inanmıyorum saklama herşeyi anlat ve bırak bir daha dönme SEN O KİLONLA ÇOK GÜZELSİN SEN İNSAN OLARAK ÇOK GÜZELSİN SENİN İSTEYİPTE YAPAMAYACAĞIN HİÇ BİR ŞEY YOK !!! Kendine güven lütfen bu dünyada seni üzen kimseyi çekmek zorunda değilsin...ozguvenimi somure somure bana fazla birsey kalmadi galiba, ondan boyle zayif gucsuz hissediyorum.
kendi kararlarimi veremiyorum. cunku basindan beri alistim onun kurallarina -iyi kotu bi sekilde adapte oldum giyim konusunda, cocuk, is vs- simdi ona sormadan bir karar alamaz oldum neredeyse.
bazi arkadaslar neden sonunun ne olacagini bilerek boyle davraniyosun diyolar ama robot gibi yasayamiyorumki. yani o bana kufur etmesin diye nereye kadar dikkat edeyim?
bana gore hakliydim trip atmakta. evet sonucunu dusunmeden davrandim cunku sinirlenmistim genel olarak ihmal edildigimi dusunup. buraya actigim eski konularimi okuyup gaza gelmistim..
esimle kavga cikarmasanda cok agir sozleri olabiliyo, cok kisa bi ornek : yurtdisinda gitigimiz bir cafede masalar cok dipdibeydi yerime gecerken yanlislikla kadina degdim, esim baya olay cikardi orda, yavas hop kadin nasi bakti sana nasi geciosun hayvan gibi, valla utaniorum senden bazen yaaa diye cikisti bana.
kadina bakip ozur diledim. mesela bu olayda tam olarak sucum ne ?
boyle sacma sapan seyler de yapiyo yani. normal gecen gunlerimizde.........
ben utanilacak biri degilim. dikkat ediyorum herseye..
beni haketmediginin farkindayim. kendimi bu girdaptan cikarmam gerekiyo biliyorum. sevgi boyle bisey olamaz...
he bir de klasik olacak sanirim: cok guzel baslamisti cok inandim, seneler sonra hala o zamanlari dusunup sevmiyo olabilir mi ya ? nasi geldi bunlar basima diye hala sasiriyorum.. belki bu duygum beni bosanmaktan engelliyo
Bu embesil için mi mahvediyorsun hayatını daha neyi bekliyorsun
Cok haklisiniz..
demin geldi ve kavga ettik. Icimde tutamadim yemek yicekti acti yerken dediki mac keske 8de olsaydi, zar zor yetisicem, ben de gitme illa gidicekmisin evden izle diye cikistim tripli. O da sacmaliyosun heralde ilaclarin etkisiyle derbiye mi gitmicem vs dedi. Ben de ben hastayim 1 haftadir yoksun hic demiyosun birseye ihtiyacin var mi, yada gidicem ama sorun yok dimi herhangi birsey demiyosun diye cikistim.
o da baslama simdi masayi kafana geciririm saatlerdir ucaktayim dedi. Simdi kapatalim konuyu yoksa cok fena olucak dedi eve geldigim gibi kavga cikarmaya calisma dedi.
Ben kendi fikrimi soyledim yaptigin ters geliyo bana dedim. Anan baban gelseydi dedi, geldiler dedim bugun senin gelicegini biliolar ondan gelmediler. Kac gun oldu iyisin seytan gibisin vs dedi sonra basladi kufurler. Lanet olsun seni gordugum gune am.na koydugumun pici dedi , lanet olsun seninle evlendigime eve gelmek istemiyorum gibi laflar etti bagirarak.
ben kufur etmiyorum sana terbiyesiz su haline bak diyincede sen hakediyosun kendi zehrinde geber dedi. Madem oyle ayril dedim oyle olacak bu gidisle sogutmaya devam et dedi (????)
Su saatten sonra cehenneme kadar yolun var nerden dustum ben buna ya dedi bende benden bahsediyosun galiba dedim (esas ben dustum bu evlilige, maruz kalan benim) o da madem oyle defol git dedi bende olur dedim olur deme git dedi ben de sen git annende kal madem dedim. Olur diyo.
kulfetin senin 5gram sen ben daha eve gelmeden dolmussun kapiyi actiginda belliydi suratindan, seni gotumden cikaririm ben benimi kandircaksin akil oyunlariyla falan dedi (...) ben de cok yanlis kisiyle evlenmissin ozaman diyince evet cok yanlis bir evlilik yaptigim konusuna katiliyorum
Cunku bir insan asagilik olmasa seref yoksunu olmasa yoldan gelene boyle davranmaz simdi otur agla sonrada hakli gibi davranirsin cehenneme kadar yolun var diye cekti gitti disari.
Evet ben tripli basladim cikistim zaten dolmustum eski konulari dusunmekten falan ama asla bi asagilama bi kotu soz kullanmadan ...
Karsiligi bunlar olmasi yine benim sucummus gibi davrandi... yani ben haketmisim sanki kufur hakareti bide uste cikti yoldan gelene boyle konustugum icin. Ya benim duyduklarim esas ?
ya dedim senin yerinde olsam askim haklisin valla iyimisin gideyimmi derdim bu kadar konu kapanirdi dedim sen nerelere getirdin yine.
diymi diymi diye dinlemedi beni, suanda sifon sesinden farkin yok benim icin dedi.
Erkek olarak sundukları nelermiş ki ne bekliyor? Yok yok,o kendisine gitsin bir kum torbası alsın,sen de boşanırsın. Bir zaman belki üzülürsün. Sonra kendine bir detox yaparsın,bi iki yere iş başvurusu yaparsın,bir arkadaş çevren olur. Giyinir,kuşanır kendine bakarsın. Sonra hem kendine önceden saydığım meziyetlerden bir yol arkadaşı ve hayatında sana eşlik edecek sadık,aile kavramı gelişmiş yar ve yarenlik edecek bir insanla tanışırsın. -adayları nikahımıza almakta aceleci olmuyoruz,ince eleyip sık dokuyoruzbiliyorum ben kendim gibi dusunup, esimin normal oldugunu varsayarak oyle demistim. Ama o dilden anlamiyor.
Soyledigin sey cok zor, canini yakabilirsin evet egosunu sondurebilirsin evet ama sonra normale dondugunde yine ayni kisi sonucta, sen de insansin ve senin canini cok daha fazla yakabilen biri var karsinda, bu sekilde yasamak cok zor. degisme ihtimali yok gibi cunku. Kaldikcada cocuk olayina giricez iyice.
Son yazdiklarin cok hosuma gitti ama. Sevilmek nedir unuttum.
Esimle demin laf dalasina girdik yine. Gece koltukta yatmis. Sevgi saygi boyle bisey degil beni sevdigine inanmiyorum artik diyodum , baban annene pic diyomu normal degilsin sen falan biraz laf saydim.
Annesi de yoldan gelen babasina oyle yapsa belki dermis babasi.
“eve geldigimde sundugun seye bak bir kadin olarak” dedi dunden bahsediyo yani. Daha hala kendini muthis hakli goruyo.
önceki yıl açtığınız konuda ayrılmaniz gerekiyor demiştim. Bu yıl yine ayrılmaniz gerekiyor diyorum. Umarım 1 yıl sonraki konunuzdaki yorumum; tebrikler ayrilarak hayatınızı kurtardiniz olur.. bir video paylaşıyorum pür dikkat izleyin.
siz beni tamamen yanlış anladınız sanırım ben sizi hatalı bulmuyorum.. zaten eşinizin pisliğin teki olduğu çok açık ve net normal zamanda da yapması hiç şaşırtıcı değil yani.. Mesele sizin son noktaya gelecek durumları bile bile üstüne gitmeniz, ama yine de bu evliliği devam ettirmeniz. Ne oluyor böyle biliyor musunuz? "sayıyorum sövüyorum yine ayrılmıyor" oluyor. Kendi değerinizi artık onun bile düşüremeyeceği bi yere kadar düşürüyorsunuz. Sonra da bu evlilikten anlamsız bi umut besliyorsunuz hala. Saçma olan bu. Yapmanız gereken bu evliliği bitirmek.
Erkek olarak sundukları nelermiş ki ne bekliyor? Yok yok,o kendisine gitsin bir kum torbası alsın,sen de boşanırsın. Bir zaman belki üzülürsün. Sonra kendine bir detox yaparsın,bi iki yere iş başvurusu yaparsın,bir arkadaş çevren olur. Giyinir,kuşanır kendine bakarsın. Sonra hem kendine önceden saydığım meziyetlerden bir yol arkadaşı ve hayatında sana eşlik edecek sadık,aile kavramı gelişmiş yar ve yarenlik edecek bir insanla tanışırsın. -adayları nikahımıza almakta aceleci olmuyoruz,ince eleyip sık dokuyoruz-
Şu an eşin olacak dağ ayısı da mağarasında çatım çatım çatlar inş
(NOT: ayı bile tek eşli yaşayan ponçik bir hayvan)
Canım benim gerçekten özgüvenini almış ezmiş ezmiş toprak altına gömmüş ! Kadına çarptın diye senden utanıyorsa onun toplum içinde dedikleri yüzünden sen ondan utanmıyor musun ? Ya kendine bu kadar bencillik etme bak gerçekten diyorum yapma başa gelmeden bilinmez yaşamadım allahta yaşatmasın ama asla bunlara tahammülüm yoktur. İlk olarak annenlere git ilk çok zor olcak barışmaya meğillenceksin ama yapma hemen iş aramaya başla işe gir kafanı dağıt sonra gezmeye başla o zaman anlıcaksın dışarda hayat varmış diceksin ve ANCA NEFES ALABİLİYORUM diceksin bundan adım kadar eminim hayat eşinin etrafında dönemez sen onun çamaşırını yıkayıp ütüleyip temizliğini yapıp yemeğini yapmak için mi evlendin bir tek ? Nerde senin hayatın ? Nerde senin mutluluğun ? Hani sorsana bi ona en son ne zaman mutlu ettin beni diye kendi egosunu okşamak için hayatında tutuyor seni aşağlık duygusu denir buna. Yapma hayata açıl tek başına savaşabilirsin kaç tane boşanan tanıdığım var ilk 1 sene zorlandı sonra çok şükür ya dediler hayat varmış nefes varmış dediler kendilerine güveni geldi zaten kilonu ve beğenmeyen insanla saniye geçirme o laflarla başlar aldatmayla devam eder bak ben kolay kolay yıkıcı taraf olmam çok pozitif olumlu insanımdır ama senin eşinde bi olumlu ışık düzelme olayı olmaz . Sen onu bırak belli zaman sonra dicek ki beni ondan başkası çekmez bu sefer barışmaya çabalıcak ama sakın geri adım atma bak yalvarırım ezdirme kendine eminim en fazla yaşın 30 lardadır yaşıcağın milyonlarca şey varken evde durup ev işleri yapıp akşamda kocanın azarlarını dinleyip gece ağlayayarak uyumayı rutine bindiriyosun EŞİN DEĞİL HAYATI KENDİNE SEN ZİNDAN EDİYORSUN . Aileme eşimin dediklerini anlatamıyorum diyosun neden ? Anlatılcak şey var anlatılmıcak şey var ama bu gizlenebilcek bir şey değil ve böyle bir insanı sevebilceğine ben inanmıyorum saklama herşeyi anlat ve bırak bir daha dönme SEN O KİLONLA ÇOK GÜZELSİN SEN İNSAN OLARAK ÇOK GÜZELSİN SENİN İSTEYİPTE YAPAMAYACAĞIN HİÇ BİR ŞEY YOK !!! Kendine güven lütfen bu dünyada seni üzen kimseyi çekmek zorunda değilsin...
İğnelemiyorum.toplamayacagimi soylemek istedim ona. bana hizmetci muamelesi yapmasin.
madem konusmuyo geri adim atmiyo yapsin isini..
niye igneleyici konusuyorsunuz evi topla diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?