İğnelemiyorum.
Boşanma kararının, evi terk etmenin zor olduğuna eminim.
Ama sizinki akıl tutulması resmen.
Dün siz dediniz, unutur yemek yaparım gibi bir cümleydi sanırdı.
Özür dilese affederim diyorsunuz.
Kandıran olsa da kansam diye bekliyorsunuz.
Gelsin küfretsin, ama sonra özür dilesin.
Evlilik beklentiniz bu.
Her yorumunuz beni dehşete düşürüyor.
Sağlıklı düşünememekten fazlası bu, mevcut düzeni değiştirme niyetiniz hiç yok.
Bu nedenle kavga çıkarmayın, evdeki işlerinize bakın diyorum.
ne çocuğu Allah aşkına..gitsin maca, demin yazdigimi okudunuzmu geldi ve olanlari yazdim..
gitsin macina ama birsey soylesin hastasin birsey ihtiyacin var mi bende yoktum 1 haftadir desin bunu ya. Bu kadarini bile soyleyemeyecek kadar mi onemsizim? (Evet)
Son yazdiklarimi okuyabilirmisiniz?
Cocuk icinde dogum policesi yaptirmistik olmadi bir kac aydir deniyoruz. 5 senedir evliyiz neredeyse ve hep inisli cikisli bir iliskimiz var. cocuk icin korkuyorum suanda dogru karar degil diye dusunuyorum, herkes oyle diyor...
belki yoldan geldigi icin haksizim (bakin empati yapiyorum hala sozlerine ragmen) ama benimde hakkim yok mu biraz empati yapilmasina ?
o söylediği cümlelerin 1 tanesi bile yeterli boşanmak için..ozur dilese konusurum, affederim..
biliyorum bu buyuk bir hata, yaptigi seyi hic yapmamis olmasi gerekirdi zaten. ozur dilerim denecek seyler degil..
ama cok zayif hissediyorum kendimi, nasil yapicagimi bilmiyorum.
eve geldi demin, kendisi de selam vermeden gecti iceri. ozur dilemeyi birakin, hakli modunda. salondayim diye gelmedi bile, odada oturuyor.
evlilik beklentim bunlar asla degildi, degil. ama elimdekiyle olan beklentim cok dusuk iste.
kendim icin istedigim tek sey seneler sonra bunlari konusmuyor olmak. umarim o gucu kendimde bulur uygularim.
zaman gectikce bireyselligim azalacak, iyice dis dunyadan kopucam gibi geliyor.
Allah askina su adamdan sakin cocuk yapmayin. Tez vakitte bosanin. Aklima gelmeyecek kufurler, hakaretleri esine soyleyen bir adam var karsinizda. Yazik etmeyin kendinize. Cocugunuz olsa boyle bir babayi mi hakediyor, mutsuz bir aileyi anneyi mi hakediyor. Ise girin kendi basinizin caresine bakin ve bosanin . Net bir sekilde kimseye bosanin demem ama hic bir sekilde bu hakaretleri hakediyor olamazsiniz 5 senedir. Allah yardimciniz olsun.
Cok haklisiniz..
demin geldi ve kavga ettik. Icimde tutamadim yemek yicekti acti yerken dediki mac keske 8de olsaydi, zar zor yetisicem, ben de gitme illa gidicekmisin evden izle diye cikistim tripli. O da sacmaliyosun heralde ilaclarin etkisiyle derbiye mi gitmicem vs dedi. Ben de ben hastayim 1 haftadir yoksun hic demiyosun birseye ihtiyacin var mi, yada gidicem ama sorun yok dimi herhangi birsey demiyosun diye cikistim.
o da baslama simdi masayi kafana geciririm saatlerdir ucaktayim dedi. Simdi kapatalim konuyu yoksa cok fena olucak dedi eve geldigim gibi kavga cikarmaya calisma dedi.
Ben kendi fikrimi soyledim yaptigin ters geliyo bana dedim. Anan baban gelseydi dedi, geldiler dedim bugun senin gelicegini biliolar ondan gelmediler. Kac gun oldu iyisin seytan gibisin vs dedi sonra basladi kufurler. Lanet olsun seni gordugum gune am.na koydugumun pici dedi , lanet olsun seninle evlendigime eve gelmek istemiyorum gibi laflar etti bagirarak.
ben kufur etmiyorum sana terbiyesiz su haline bak diyincede sen hakediyosun kendi zehrinde geber dedi. Madem oyle ayril dedim oyle olacak bu gidisle sogutmaya devam et dedi (????)
Su saatten sonra cehenneme kadar yolun var nerden dustum ben buna ya dedi bende benden bahsediyosun galiba dedim (esas ben dustum bu evlilige, maruz kalan benim) o da madem oyle defol git dedi bende olur dedim olur deme git dedi ben de sen git annende kal madem dedim. Olur diyo.
kulfetin senin 5gram sen ben daha eve gelmeden dolmussun kapiyi actiginda belliydi suratindan, seni gotumden cikaririm ben benimi kandircaksin akil oyunlariyla falan dedi (...) ben de cok yanlis kisiyle evlenmissin ozaman diyince evet cok yanlis bir evlilik yaptigim konusuna katiliyorum
Cunku bir insan asagilik olmasa seref yoksunu olmasa yoldan gelene boyle davranmaz simdi otur agla sonrada hakli gibi davranirsin cehenneme kadar yolun var diye cekti gitti disari.
Evet ben tripli basladim cikistim zaten dolmustum eski konulari dusunmekten falan ama asla bi asagilama bi kotu soz kullanmadan ...
Karsiligi bunlar olmasi yine benim sucummus gibi davrandi... yani ben haketmisim sanki kufur hakareti bide uste cikti yoldan gelene boyle konustugum icin. Ya benim duyduklarim esas ?
ya dedim senin yerinde olsam askim haklisin valla iyimisin gideyimmi derdim bu kadar konu kapanirdi dedim sen nerelere getirdin yine.
diymi diymi diye dinlemedi beni, suanda sifon sesinden farkin yok benim icin dedi.
ozur dilese konusurum, affederim..
biliyorum bu buyuk bir hata, yaptigi seyi hic yapmamis olmasi gerekirdi zaten. ozur dilerim denecek seyler degil..
ama cok zayif hissediyorum kendimi, nasil yapicagimi bilmiyorum.
eve geldi demin, kendisi de selam vermeden gecti iceri. ozur dilemeyi birakin, hakli modunda. salondayim diye gelmedi bile, odada oturuyor.
evlilik beklentim bunlar asla degildi, degil. ama elimdekiyle olan beklentim cok dusuk iste.
kendim icin istedigim tek sey seneler sonra bunlari konusmuyor olmak. umarim o gucu kendimde bulur uygularim.
zaman gectikce bireyselligim azalacak, iyice dis dunyadan kopucam gibi geliyor.
Bu kadar ağır hakareti küfürü neden dinliyorsunuz. 5 senedir bu şekilde demişsiniz 5 yıldır kendinizi neden ezdiriyorsunuz? Sifon sesinden farkın yok ne demek, adam sizle tanıştığı güne lanet ediyor her defasında ama siz hala acaba ona haksızlık mı ettim diyorsunuz ve o adamdan çocuk düşünüyorsunuz. İlerde çocuğunuza da seni yaptığım güne lanet olsun dicek. Bunu yaşatmayın yavrunuza ve o adamdan asla çocuk sahibi olmayın.deminki olan olayda yerimde olsaniz ne yapardiniz suanda?
yoldan geldi diye cikismakta haksizim. Ama o sekilde konusmak onun tercihi ve hep yaptigi sey...
kusura bakma ama kendine saygısı olmayan insana kimsenin saygısı olmaz. Eşinin de bu koşullarda sana saygı sevgi beslememesi de gayet normal. Senin bu koşullarda ona hala bişeyler beslemen zaten Anormal onu söylemeye bile gerek yok.soylediginiz dogru katiliyorum ama ben kendim olarak yasadigim icin her an onume cikacak kufurleri dusunerek davranamiyorum.
dolmustum, onceki olaylari okudum, esime iyice kuruldum o gelmeden. gayet iyi geldi eve ama ben dolu oldugum icin bi cikistim. demekki hala icimde bi beklenti bisey var ki ona catmaya yer ariyorum, bu bile gereksiz tabi haklisiniz.
Allah askina su adamdan sakin cocuk yapmayin. Tez vakitte bosanin. Aklima gelmeyecek kufurler, hakaretleri esine soyleyen bir adam var karsinizda. Yazik etmeyin kendinize. Cocugunuz olsa boyle bir babayi mi hakediyor, mutsuz bir aileyi anneyi mi hakediyor. Ise girin kendi basinizin caresine bakin ve bosanin . Net bir sekilde kimseye bosanin demem ama hic bir sekilde bu hakaretleri hakediyor olamazsiniz 5 senedir. Allah yardimciniz olsun.
Bir seyleri basarma motivasyonu hicbir zaman ve hicbir olayda siz oturup bekleyince gelmez. Once aksiyon alacaksaniz, motivasyonunuz bunun akabinde gelecek. Yani siz bir adim atarsaniz zaten su an bulundugunuz ruh halinden siyrilmaya baslayacaksiniz. Insan beyni bu sekilde calisiyor, evde kalip hicbir adim atmamaya devam ettiginiz muddetce hayatinizda bir seylerin degismesi uzgunum ki mumkun degil.
Cok uzulerek soylemek zorundayım, saygı gormek ıstıyorsanız once sızın kendınıze saygınız olamalı. Bakın yasadıgınız sey evlılık degıl, sız mutlu degılsınız, ama bu evlılıgı bıtıremem aılem uzulur nasıl acıklarım dıyorsunuz. Neyı acıklamak zorundasınız 30 yasında bır bırey olarak. Mutlu degılım en tatmın edıcı neden degıl mı. Neden evlendıgınızı dusundunuz mu hıc. Esınızle evlı olmak bır lutufmuscasına, bosanmakla tehdıt edılesınız dıye mı evlendınız. Sahı esınız nasıl bunu bır tehdıt malzemesı olarak kullanır. Nasıl buna ızın verdınız. Evı terkedıp esınızın ozur dılemesını beklemek, sonra da ılk aramada ozur bıle dılemeden gerıye donmek neyı cozecek. Uzgunum sız cok sevkatlı ve ıyı nıyetlı olabılırsınız ama bu duyguların esınızde karsılıgı yok. Yapacagınız sey cok basıttı bu tartısmadan sonrakı ılk ıs gunu bır avukatla gorusup anlasmalı bosanma evragını esınızın onune koymaktı. Ama sızın buna gucunuz yok ve yakın zamanda da olacak gıbı durmuyor. Sıze tavsıyem once mutlu olacagınız, kendınızı yenıden hıssedebılecegınız bır ıs bulun. sız kendınızı bulduguzda gerısı de gelecektır. Yakın zamanda Marriage Story fılmını ızledım oradakı kadın karakter de bencıl bır esle savasıyordu ızlemenızı tavsıye ederım, hıkayenızı cok benzettım.
Eşiniz onca küfürüne, hakaretine rağmen lütfedip gelip sarılmış, ağzınıza bir parmak bal çalmis ya işte daha ne olsun!Tesekkur ederim.
Dun gece yataga geldi ve ben uyurken sarildi optu . sabah normal birsey olmamis gibi konustu.
ben de robot gibiydim, hissiz. gercekten surekli hislerimle oynaniyor gibi, artik dengem bozuldu biktim.
simdi guya iyiyiz ya, cocuk yapma modlari devam ona gore.
ama herkes bu kadar cocuk asla yapma dusunme derken ben inatci olamicam bu dusuncede. cocuk istemiyorum.
bi sure gecistirmem lazim, yeni bir kavga cikmasi cok gec olmaz zaten.
bir de dogum policesi yapmistik, onun yeni odemesi var bugun esim onu odeyecekmis.
Eşiniz onca küfürüne, hakaretine rağmen lütfedip gelip sarılmış, ağzınıza bir parmak bal çalmis ya işte daha ne olsun!
Siz tâbi ki çocuk istemediğinizi söylemeyeceksiniz oda başlı başına bir kavga sebebi olacak aranızda çünkü.
Mutluluklar diliyorum eşinizle size....
Eşiniz ve siz benziyorsunuz birbirinize aslında.
Bu kadar saygısız cümleleri sindirdiğinize göre?
Şimdiden doğmamış çocuğunuza acıyorum.
cocuk istemedigimi soyleyecek cesaretim yok..
Basli basina bir kavga sebebi bunu goze alamiyorum.
bir dahaki gerginligi bekliyorum Aksiyon almak icin.
aslinda her seferinde bi sansim oluyo ayrilmak icin, ama yapicaksamda ilk anda evden ayrilmam lazim. yoksa aradan bi zaman gecince yumusayip yine bi caresizlige burunuyorum gidemicem diye dusunup.
Böyle bir adami cekip bu laflari hazmediyorsunuzya size ne denilebilir ki burdan. Bana cigeri bes para etmez biri bu laflari etcekte dünyayi basina yikarin yüzümüde bidaha göremez. Siz kendinize hic saygi duymuyorsunuz..Sadece surda yazdiklarin bile berbat seyler. Nasil bu adamin yuzune bakabiliyorsun hala anlamiyorum? Kuduz kopek demis sana. 5 paralik demis. Lanet etmis yahu adam senle evlendigine.
Yapma kendine bunu. Neden bosanmiyorsun? Neden cekiyorsun?
evden neden siz gidiyorsunuz?
boşanma ayrılık uzaklaştırma durumlarında evden erkek gider diye biliyorum.
yani ayni evde iken dava açtığınızda celb çıktığında onun haneyi terk etmesi gerek.
sürekli seyehatta olan o siz duzeninizi neden bozasınız?
galiba..Böyle bir adami cekip bu laflari hazmediyorsunuzya size ne denilebilir ki burdan. Bana cigeri bes para etmez biri bu laflari etcekte dünyayi basina yikarin yüzümüde bidaha göremez. Siz kendinize hic saygi duymuyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?