- 10 Eylül 2018
- 836
- 2.180
- 113
Zaten masayi basina geciririm lafi bitirdi olayi. Evet erkeklerde oyle bir zihniyet var, nereden oylw bir kaniya variyorlar bilmiyorum ama kadin hep sindirilen taraf oluyor yoksa da kapi onune koyuluyor. Onlarda soyle: sus, hizmet et, tek kelime etme, sana verilenle yetin, asla sikayet etme. Begenmiuorsan da kapi orada.. sen gidersen baskasi gelir... mantik bu yonde...esin de o hanzolardan biri. Duzelir mi hayir. Hakaretler giderek beterlesir. Esin kufur konusunda doktora yapmis yalniz. Agzi cok cok bozuk. Bu adamdan cocuk yapilmaz. Yerinde olssm birdaha kufre hakarete basladigi anda ses kaydi alirdim ilerde lazim olacak cunku.
Bu arada adam sen agzini bozmadikca, kibar davrandikca daha da dellenmis gibi.
Gecmis olsun. Cok uzuldum.
Fark eder mi?evet ben oyle sikayet edince bana madem oyle git dedi.
gidemeyecegimi bildiginden mi yoksa hakikaten gideyim diye mi bilmiyorum..
Diyecek sozum yok
Allah aşkına sifon sesinden farkın yok diyorsa o sifonun sesi olun gerçekten çünkü eşiniz bir bok. Üzerine sifon çekilmeli. Hala ne çocuğundan bahsediyorsunuz önünde küfürler saydıran bir babası mı olsun? Yarın öbür gün o da normal bir laf sanıp size ya da arkadaşlarına ana avrat küfür mü etsin mesela?
Konunun en başında derbi maçı olduğu için her zaman olan bir şey değil, ki iş seyahatini de ona göre yapmış ya gitmesine çok bir tepki vermedim açıkçası da konu ilerledikçe sinir katsayılarım tavan oldu, hele şu güncellemeyi görünce asabım bozuldu.
Defolup gitsin madem o defolmuyorsa siz basın gidin allah aşkına daha ne empati kurmaya çalışması? Yoldan gelmişmiş de bilmemneymişmiş. O kadar sindirmiş ki sizi gözleriniz kapanmış hala kendinizde trip attım ben haksızım diye suç arıyorsunuz. Lütfen ya biraz dışardan bakın başka birisi açsa şu konuyu ne yorum yapardınız böyle düşünün bakalım o kadına şu laflardan sonra canım tripli açmışsın kapıyı haksızsın mı yazardınız?
Hakkinizda en hayırlisi için dua edin lutfentesekkur ederim..
aynen oyle erkegi ustun goren cinslerden esim.
Ben alcak degilim ama iste. Kaldigim surece alcak muamele goruyorum bu iliskide.
Artik cekmek istemiyorum bosa hizmet gibi geliyo onunla evlilik . Iki guzel sozune gulusune bi cuval kufur hakaret, ayin yarisi yalnizlik. Degmiyo benim hayatima
Ozellikle kaldikca cocuk olma riski...... :/ cocugum olmasini o kadar isterken bir o kadar cekiniyo olmam beni en cok kahreden sey suanda. Ne icin dua edecegimi sasirdim
Fark eder mi?
Ben de suan bosanma asamasindayim. Seni anliyorum, insan kendinden cok ailesini dusunuyor, nasil soylicem, uzulecekler mi diye. Suan senin yasadiklarini bilselee daha cok uzulurler emin ol. Ettigi hakaretleri kufurleri soyleyeceksin, artik biktim diye. Ve sunu bil, bir sure sonra hicbir sey yokmus gibi hayat devam ediyor. Senin icin ailen icin de oyle olacakben 2017 de evi terk ettim, hemde o zaman yurtdisinda yasiyoduk.
terk etmek derken mecbur kaldim diyeyim surekli bosanicaz bitti bu is tehditlerine hakaretlerine dayanamayip ailemle konusup donmustum. 2hafta sonra beni sevdigini soyleyerek aradi ve baristik. (2 hafta aramadi!)1 ay icinde eski haline dondu baristiktan sonra.
pisman olacagimi sanmiyorum. sadece annemlere nasil anlatacagimi dusunuyorum
Bence şimdi anneni babanı abini ara... Bize yazdığın gibi onlara da anlat, sakın utanip eksik anlatma, herşeyi eksiksiz anlat...Belkide dogru soyluyosunuz.. guya sevdigini falan soyluyo arada, ama en azindan bizim anladigimiz sevgi bu degil. Narsist davranislari var zaten. Ve kesinlikle benim kiymetimi bilmiyor. Pacavra degeri goruyorum burada. bu da sevgi eksikliginden muhtemelen.
dusunuyorum annemlere gitmeyi. Sizce nasil yapayim?
esim yok mac bitene kadar.. toplanip ciksammi artik..
Bence zaman kaybetmeden söyleyin. Zaten hastasınız diye yanınızdaymış düne kadar anneniz. Geldi ve böyle böyle oldu diyin başlayın. Zaten 2017 de gitmişsiniz bir kere, o zamandan beri devam ettiğini artık kaldıramadığınızı söyleyin. Bugünlük bu kadar konuşun gidin bir kafanızı toplayın sonra yavaş yavaş anlatırsınız zaten yanınızdalarmış daha o zaman da. Emin olun bunu yaşamaya devam ettiğinizi bilseler daha çok üzüleceklerdir.Hala bi empati yapmaya calistim cunku dumur oluyorum o sozlere. Normal insanlar /
dne dedimde bunlari duyuyorum? Diye dusunuyor. Ama esim normal degil.
hayatimiza yazik olur cocukla birlikte
artik evden de gidebilirim annemlere gidip anlatmam gerekiyor.....
Bence şimdi anneni babanı abini ara... Bize yazdığın gibi onlara da anlat, sakın utanip eksik anlatma, herşeyi eksiksiz anlat...
Onlar sana yol gösterecek zaten...
Kızım bana çektiklerini anlatmasa, dert çekmeye devam etse, ve ben bunu çok geç öğrensem KAHROLURDUM...
Eksik anlatırsan anlamazlar ki, rahatlık mı battı derler sonra...bu kadar agir hakaret kufurleri nasil anlatayim ben cok utanc verici. Am.na kodugumun salagi pic dedi mi dicem babama anneme ? Kufur ediyo desem sadece ne diyo dicekler deliricekler. Ama demesem
Nie evi terk ettin dicekler.
Benimde baska yolum yok mecbur anlatmak zorundayim.....
Ana avrat küfrediyor ağzıma alamıyorum ben deyin yeterli.bu kadar agir hakaret kufurleri nasil anlatayim ben cok utanc verici. Am.na kodugumun salagi pic dedi mi dicem babama anneme ? Kufur ediyo desem sadece ne diyo dicekler deliricekler. Ama demesem
Bence zaman kaybetmeden söyleyin. Zaten hastasınız diye yanınızdaymış düne kadar anneniz. Geldi ve böyle böyle oldu diyin başlayın. Zaten 2017 de gitmişsiniz bir kere, o zamandan beri devam ettiğini artık kaldıramadığınızı söyleyin. Bugünlük bu kadar konuşun gidin bir kafanızı toplayın sonra yavaş yavaş anlatırsınız zaten yanınızdalarmış daha o zaman da. Emin olun bunu yaşamaya devam ettiğinizi bilseler daha çok üzüleceklerdir.
hakkınızda hayırlı olsun.
bu kadar agir hakaret kufurleri nasil anlatayim ben cok utanc verici. Am.na kodugumun salagi pic dedi mi dicem babama anneme ? Kufur ediyo desem sadece ne diyo dicekler deliricekler. Ama demesem
Bu ifade ettiğinizden daha beter bence adamın küfürleri, ayrıca orjinalAna avrat küfrediyor ağzıma alamıyorum ben deyin yeterli.
Yaptığınız hata nedir biliyor musunuz?eylul ayinda yine buyuk bir olay yasadik boyle dogum gunumdu, agir laflar etti ayni bugun gibi. Anneme anlattim o zaman ama kufursuz halini. Esimle kus kaldik falan sonra baristik, evden ayrilmamistim.
Yani annem cok sasirmayacak ama evi terk etmeme sasiracaklar...... onlari uzmek en son istedigim sey esim yuzunden.
Evet öyle de şu esnada birebir söyleyip insanların tansiyonlarını fırlatıp allah korusun hasta etmenin anlamı yok bence. O nedenle hani salak aptal filan gibi bir şey değil bayaa bayaa küfür olduğunu anlasınlar diye en azından yeterli olur. Olay sakinleyince biraz daha -misal yarın- o zaman söyler konu sahibi üsturuplucaBu ifade ettiğinizden daha beter bence adamın küfürleri, ayrıca orjinal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?