- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Yolla ablaSen gündüzde 12 bini havada karada halledersin zaten canimin içi
Benim saatimi birinize versem bu haftalik
Bi çay kahve verseydin. Sizin memlekette kovuyorlar mı misafiri.İyi geceler kızlar
40 ziyaretçiler sizde uyuyun artık
Bosbogazİyi geceler. Araya kaynak yapmaya geldim. Sonunda kuafore gittim saçımı kestirdimmillet kuafore kafa dagitmaya gider ben sinir olup geliyorum. Gobegime bakip hamile misin dedi yetmedi pilates yap ben 11 yildir yapiyorum dedi(kendisi benden iri bu arada) en sonunda da sen yeni mi doğum yapmistin dedi kadin kadin ben 35 kg verdim hatta nerdeyse 40 diyecektim ama gülüp çıktım
Cuma menüsü olmamis buMübarek cumanin menüsü
Sabah
2 dlm tb ekmeginden peynirli domatesli tost
Ögle
1 kepce tarhana corbasi
Aksam
1 porsiyon hamsi tava
Salata
Zipzip- E Elif_Eylul
Ben menü yazmıyorum abla korkmaAkşam geçmişe bakamadim
Kim ne yedi ne icti, menü yazdimi bilemiyorum
Başta zor oluyor ama alışıyor insan yaptıkça sonra alışkanlık haline geliyor yanı bende öyle olmuştuAyy ben denedim. Cıkss yapamiyorumYapamadigim tek spor plank sanirim.
Size mecbur degil zaten cnmBen menü yazmıyorum abla korkmayazsam takımdan atarlar
Neyse yarından itibaren bende yazıcam inşallah
Beni kaptan yapmasan farkli olcakti. Hep senin sucun. Ödül bile yapamadim korkudanCuma menüsü olmamis bu
Yatarken bi tatli yersen kabul edecem
Uykuları kaçar içmesinler. Bu saatde ne misafiri gelirse tabiki kovarlarBi çay kahve verseydin. Sizin memlekette kovuyorlar mı misafiri.
Kafayı yemiş. Sana ne milletin göbeğinden kilosundan.İyi geceler. Araya kaynak yapmaya geldim. Sonunda kuafore gittim saçımı kestirdimmillet kuafore kafa dagitmaya gider ben sinir olup geliyorum. Gobegime bakip hamile misin dedi yetmedi pilates yap ben 11 yildir yapiyorum dedi(kendisi benden iri bu arada) en sonunda da sen yeni mi doğum yapmistin dedi kadin kadin ben 35 kg verdim hatta nerdeyse 40 diyecektim ama gülüp çıktım
Yok ben kiloma ragmen her türlü sporu yapabiliyorm. Ama plank yapamadim nedense. Bi uyumsuzluk oldu plankle aramizda. Siddetli bi gecimsizlik diyeyimBaşta zor oluyor ama alışıyor insan yaptıkça sonra alışkanlık haline geliyor yanı bende öyle olmuştuözlediğim sporlardan biri başlayamadim daha o ayrı birşey
Sporsuz verilen kilo geri alımı daha hızlı oluyor
Kıyamam Maviş kaptan.Beni kaptan yapmasan farkli olcakti. Hep senin sucun. Ödül bile yapamadim korkudan
Menemen uğraştırıcı geliyor benim adamaBiz menemendeyiz hala bi üste seviyeye çıksaydı iyi olurdu
Emekci bir kaptanimiz olmustu dersiniz ilerdeKıyamam Maviş kaptan.
Zaten yediklerini düşünsen bütün gününü alır
Yiyorsun kilo alıyorsun. Sonra spor yapıyorsun hemen veriyorsun o yüzden seni örnek gösterdim iyi örneksin diye. Sadece yiyip içip yan gelip yatmıyorsun
Bosvr canım bazıları öyle bosbogaz bakma sen onun laflarına sende vereceksin zamanı gelince en fit sen olacaksın. Şimdi bunları düşünme hedefe odaklanGobegim sarkmis durumda bende farkindayim toparlanmadiginin ama bu sekilde soylemek neden ben anlamiyorum
Bunlar hep kirmizi takimda oldugun icin geliyor basina. Benim takimimda olsan hasta olmazdinAkşam yediklerim mideme oturdu bu gece mide ağrısı cekicem belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?