- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yanlış beslenme olabilir canım ama değerlerinde bir sıkıntı yoksa tabi.Eskiden bu kadar olmazdi benim şimdi çok sık oluyor nedenini çözemedim henüz
58 de şimdi o manken gibiOffff coook dogru diyorsun....yoksa.gidişatim.hayra alamet degil...
Bizim eva kraliçesi napiyo...bayaa zayıfladı mı ben bıraktığımda,69 lari kutluyordu
58i bile gördü canım o.Offff coook dogru diyorsun....yoksa.gidişatim.hayra alamet degil...
Bizim eva kraliçesi napiyo...bayaa zayıfladı mı ben bıraktığımda,69 lari kutluyordu
Öyle deme yavaş yavas yapmaya çalış.Az canim cok sukur 56-57 ,gidip geliyorum...pilatesten baklavalarım olmustu simdi hepsi mayali hamura döndü
Benim zipirlar uyudu bende kaçtım
.iyi geceler canlar
İyi geceler güzelliklerIyi geceler kıslar tatlı rüyalar Allah hepimize rahatlık versin❤
Hala eva yapar şimdi maşallah adımlarla kimse boy ölçüşemiyor
Afiyet olsun ablacımIyi aksamlar kizlar
Menümü yazayim sonra gecmişe bakicam
Bugun onuda yapayim bunuda yapayim derken kahvalti geçe kaldi
Cumartesi
Sabah sade filtre kahve
14.00
Peynirli 2 yumurtali omlet
3 zeytin
Domates, salatalik
1 cevizli koyu renkli sandwich ekm.
Ara
3 küçük kestane
19.30
2 avuç içi kadar tavuk koftesi
Bol salata
1 bar ayran
Yarim sabahki sandwich ekm.
Su 2 lt
Yesil cay
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Eki Görüntüle 2930608
O kadar sevdiysen iç ben sevmiyorum ananaslı olandan içiyorum ya da dukanda içiyorumYa sütlü yeşilçay yerine normal yeşilçay içsem misabah yarım çay bardagi ilk defa tadına baktım çok sevdim :)
Şulis nerdeydin sen özledik.Eskiler de n kimvar kim yok..mezun.olan cokmu
Heyoo
58 i gördüm ama 60 şuan bebeğim.Offff coook dogru diyorsun....yoksa.gidişatim.hayra alamet degil...
Saat 23.30 ama 31 kişi var.Hafta sonu bu kadar kalabalik olmasi ilngic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?