Uyurlar canim sıkma canını öyle böyle büyüyecekler işteAynen ya valla çok yoruldum uyusalar Atıcam kendimi yatağa
İnşallah canım büyük uyusa küçük mecbur kalacak uyumayada oda uyumadı keçiUyurlar canim sıkma canını öyle böyle büyüyecekler işte
Ben de aynı oldum canım 59 kilodan 71 e çıktım salınca maalesefBende iyiyim cok.şükür...bol.koşturmaya devam...
Gece gunduz yemeyede
Gece beslenmesi tam gaz spor desen cok.oldu unutali....
Sizler nasilsiniz...nasil gidiyo yeni yer Hayirli olsun...
İster enson haziranda 52.8 görmüşum....simdi 56-57 gidip geliyom...az daha zorlarsam ,60 da solugu alcam gibi duruyoNe güzel vermiştin kiloları en azından ben öyle hatırlıyorum
Ben de aynı oldum canım 59 kilodan 71 e çıktım salınca maalesef
Ayrıca uyutamiyorsun ki küçüğü önce uyutayim diyorum ablamda gelsin diye ağlıyor büyüğü yatırıyorum bu sefer küçüğü odaya zırt pırt giriyor uyutmuyor yıpranacağız maalesef bu şekildeİnşallah canım büyük uyusa küçük mecbur kalacak uyumayada oda uyumadı keçi
Öyle yani kuzum üzülmek kâr etmiyor
Hic birakmam dedigim pilatesi bile yapmiyorum cok zor geliyor kıpırdamak bile istemiyorum...kilo almak cooook kolay yaaÖyle yani kuzum üzülmek kâr etmiyor
Yinede çok almamissin canım ben 20 kilocuk alıp döndümİster enson haziranda 52.8 görmüşum....simdi 56-57 gidip geliyom...az daha zorlarsam ,60 da solugu alcam gibi duruyo
İyi geceler tatlımIyi geceler kizlar yoruldum burdan cikip adimlarimi tamamlayacağım sabah atarim adimlari ❤❤ ❤
İyi geceler kuzumİyi geceler kızlar
Hoşgeldin canım sen nasılsınPissst selam babyler naparsiniz
Bende iyiyim cok.şükür...bol.koşturmaya devam...
Gece gunduz yemeyede
Gece beslenmesi tam gaz spor desen cok.oldu unutali....
Sizler nasilsiniz...nasil gidiyo yeni yer Hayirli olsun...
Aboooo nettin bacim ne ara aldın bunu...Yinede çok almamissin canım ben 20 kilocuk alıp döndüm
Ben 56 ya çıktım en son 55,4 gördüm fazla da veremem canım ben.M MissHayaLet kizzz sende aldin mi kilo
Masallah masallah cok iyisinBen 56 ya çıktım en son 55,4 gördüm fazla da veremem canım ben.
Benim küçük yataginda yatmak istemiyor ablasının yatağında yatacakmis , yatcan yatmican kavgası oluyor ablaylaAyrıca uyutamiyorsun ki küçüğü önce uyutayim diyorum ablamda gelsin diye ağlıyor büyüğü yatırıyorum bu sefer küçüğü odaya zırt pırt giriyor uyutmuyor yıpranacağız maalesef bu şekilde
Pilates aslında çok güzel ama insan bir kere bıraktı mı devamını getiremiyorM MissHayaLet kizzz sende aldin mi kilo
Çok kısa bir sürede aldımAboooo nettin bacim ne ara aldın bunu...
İyiyim canım takılıyorum burada geçen haftalar da bende 58 görmüştüm şimdi 56 benim çok ödemim oluyor kuzum.Masallah masallah cok iyisin
O ödem neden oluyor acaba bu aralar bu sorunu bende çok yaşıyorumİyiyim canım takılıyorum burada geçen haftalar da bende 58 görmüştüm şimdi 56 benim çok ödemim oluyor kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?